AVG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVG Internet Security 2011., fullos verzió van a gépemen. minden engedélyezve, teljes védelem bekapcsolva. Az Outlook-ba beépült levélszemétszûrõ alkalmazás eddig futott, és dolgozott is rendesen. Pár napja azt vettem észre, hogy nem jelenik meg az AVG menüje az Outlookban. És nem csak hogy nem jelenik meg, de nem is dolgozik. Több olyan levelet is kapok minden nap, ami szemét, eddig kezelte is, de most nem. A beállításoknál minden folyamat engedélyezettnek látszódik, nincs letiltva semmi sem. Nem is nyúlkáltam hozzá... A program naponta frissül automatikusan. Lehet, hogy ez okozott galibát. Azóta próbáltam többször is kézzel (is) a frissítést, de nem állt vissza a régi állapot.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, vagy megoldási javaslata?
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Letöröltem a 30 napos próbaverziót,most telepíteni akartam az ingyenes változatot és ezt a hibakódot kaptam:0xc0070643!Mi lehet ez?
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Lenne nekem egy olyan problémám/gondom, hogy ideiglenesen ki szeretném kapcsolni, max 3-5percre. De nem találok olyan funkciót rajta... Valaki tudna tuppet/tanácsot adni?
AVG 2011 ingyenes magyar és angol verzióhoz...
Elõre is köszi!
Egy kis infó kellene nekem az AVG PC Tuneup 2011-es változatról,
hogy magyarul elérhetõ-e!Mert a nyelv választás között nincs!
Esetleg van olyan személy aki lefordította,vagy fordítja a programot<#kerdes>#kerdes>És még egy dolog.
Szerintetek melyik program a jobb<#kerdes>#kerdes><#confused>#confused>
A Tuneup utilities 2011,
vagy ez az új AVG<#kerdes>#kerdes>(Per pillanat tuneUP van!)
A válaszotokat elõre is köszönöm!<#vigyor4>#vigyor4>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
http://loal.atw.hu
és mint montam hogy egyetértek vele, mivel énis mindent újratelepítek inkább. de én megértem azokat akik egybõl csak az upgradere kattintanak mivel ha már van.. akkor miért ne.
ne szopassál már hogy pl ott a linuxod (pl ubuntu) és kiadja hogy frissítheted az egész OS-t az új verzióra akkor te majd újratelepíted?
hát mennymár anyádba. én szeretem az avgt de ezt az upgrade dolgot elkúrták.
btw mint írtam igen énis uninstall majd install párti vagyok. fõleg ezekután 😄 de nem hittem hogy ha már valami megélt ennyi verziót akkor majd szarlesz az upgrade..
btw megnézed teamviewrr pl tök tökéletes.. mûködik az upgrade.. na mindegy.. ne magyaraázd már meg nekem hogy upgradenek ha az adott gyártó kiadja akkor nem kell hogy menjen.. 😄
Azt hol hallottátok, hogy amikor egy AV-ból egy teljesen újat adnak ki az elõzõhöz képest (például AVG 8.5 helyett 9-es) de hozhatnám példának a NIS 2010 helyett a 2011-et is, vagy a sajátomat amikor a NOD32 hármasból kijött a 4-es sorozat akkor rátelepítitek az újat a meglévõre?
A betartandó aranyszabályok egyike, hogy ilyenkor uninstall a régi és tiszta telepítéssel az új.
Rátelepítés csak akkor mûködik, ha az azonos sorozat számúból kijön egy magasabb verzió szám. Ilyenkor mehet csak a rátelepítés.
Az AVG Free esetében nem szabad ilyen probléma legyen, ha manuális frissítés esetén is megmarad ez a hiba, akkor valami nincs rendben.
Ahogy írtam az elõbb probálj egy manuális frissítést és aztán kiderûlnek a dolgok.
Innen letöltöd egy mappába, azt a frissítést (több fájlt kell letöltened), amelyik verziójú AVG telepítetted és az AVG-ben valahol a menûben megtalálod a mappából való frissítési lehetõséget (valami ileyn: Update from directory) és ennyi.
Az a bajom az AVG-vel, hogy feltelepítem és azt írja ki a kémprogram-elhárítóra és a víruskeresõre, hogy az adatbázis elavult. Kerestem frissítést, de nem talált újabbat. Légyszíves segítsetek!
Elõre is kösz!
gondolom mikor lejar szupportja frissit 2011-re.
BW: hát ezt írja @BW component_firewall nem indítható el a sérült config miatt.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nekem meg tûzfalból a Seven tûzfala, oszt csókolom. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
VG??? BW????
amúgy AVG Internet Security 2011
ez a problémám :C
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
AVG Anti-Virus 2011.1152.3209 64bit (162M😎
Notice: Nekem háttérben lefrissített és kért egy gép újraindítást. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Walk the Talk.
Walk the Talk.
az a gondom támadt, hogy egy idelye naponta összeomlik az avg, kiirja hogy az avg öszeomlik, de ahogy észrevettem nem lép ki, meg nemis áll le.
már egyszer ujratelepitettem a gépet, de nem ez miatt, de még mindig kiirja. mit tegyek?
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
"Ja, az on-access scanner aktuális állapotát, mit is ellenõriz Én sem találtam sehol és már Én is kerestem. 😞
" állítólag ebbe nem lehet megnézni.
a többit köszi.
Ja, az on-access scanner aktuális állapotát, mit is ellenõriz Én sem találtam sehol és már Én is kerestem. 😞
Mijjaza webvédõ?!?! 😄
Szerintem minden böngészõre jó. AVG eszköztárat nem tettem fel. A link scanner szerintem böngészõ független, ahogyan az on-line pajzs is.
Walk the Talk.
Walk the Talk.