AVG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feltettem. Tanulmányozom.
Köszi!

Walk the Talk.

Köszi.
FF-on is be kell jönnie de ahhoz elõbb fel kell tenned az IE Tab-ot.

Megnéztem IE8-on is. Nekem ez bejött.

Walk the Talk.

Amúgy a foxon is csak két ablakocsa van. Tutira nem jó.

Walk the Talk.

Foxot használok, de ha gondolod megnézem

Walk the Talk.

Hali!

Ha megnyitod az IE8-at akkor az alól nálad bejön rendesen a MS Update oldala?

Most teszteltem, mûködik.

Walk the Talk.

Köszi szépen!

Walk the Talk.

Hali!

Talán azért mert (ha jól emlékszem) valahol a tûzfal beállításoknál mintha lenne olyan opció is, hogy mennyi idõre blokkolja a behatolás észlelést és a port letapogatást. Ez a tûzfalteszt meg simán ez. Próbáld meg megkeresni ezt a beállítást és a WIGWAM - port teszt idejére kikapcsolni.
Próbáld meg ezt. grc.com-tûzfalteszt
Proced majd All Service ports

Miért nem tudom az AVG 2011 tûzfalat tesztelni? WIGWAM-al sem
Köszi a segítséget!

Walk the Talk.

KranaZoli

<#alien>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Állandó védelem - Kizárt mappák

Elérés: Fõképernyõ -> Fõmenü Eszközök -> Haladó beállítások -> Állandó védelem -> Kizárt mappák

Az ablak fõ része a meghatározott kivételek listáját mutatja az Állandó védelem összetevõnél, vagyis azon mappákat, melyeket az Állandó védelem nem véd vagy vizsgál. Ha a doboz üres, akkor semmilyen kivétel nincs meghatározva.

Ha egyetlen fájlt kíván meghatározni kivételként, akkor menjen a Kizárt fájlok részre.

Minden megjelenített elem a megfelelõ mappa teljes elérési útjával együtt látható. Vegye figyelembe, hogy a lista be nem jelölt elemei figyelmen kívül lesznek hagyva.

Új kivételek hozzáadásához nyomja meg az Útvonal hozzáadása gombot, ekkor a fájlböngészõben keresse meg és válassza ki a kívánt mappát. Vegye figyelembe, hogy a kizárás az összes kapcsolódó almappára vonatkozik, vagyis a kiválasztott mappa összes almappája automatikusan ki lesz zárva.

Teljesen új kivétellista hozzáadásához nyomja meg a Lista hozzáadása gombot. Egy új ablak jelenik meg, ahol manuálisan hozzáadhatja az új kivételek elérési útvonalát (a másolás/beillesztés módszer szintén jól mûködik, ha rendelkezik egy elõre elkészített szövegfájllal, mely tartalmazza a kivételeket).

Mikor kijelöl egy létezõ elemet a listában, akkor a következõket teheti:

· Módosíthatja az Útvonal szerkesztése gomb megnyomásával. A megjelenõ fájlböngészõben megadhatja az új elérési útvonalat.

· Törlés az Útvonal eltávolítása gombbal.

A teljes kizáráslista szerkesztéséhez nyomja le a Lista szerkesztése gombot. Megjelenik egy új párbeszédpanel, amelyen kézzel módosíthatók a lista tetszõleges elemének az útvonalával kapcsolatos részletes adatai.

Állandó védelem - Kizárt fájlok

Elérés: Fõképernyõ-> Fõmenü Eszközök -> Haladó beállítások -> Állandó védelem -> Kizárt fájlok

Az ablak fõ része a meghatározott kivételek listáját mutatja az Állandó védelem összetevõnél, vagyis azon fájlokat, melyeket az Állandó védelem nem véd vagy vizsgál. Ha a doboz üres, akkor semmilyen kivétel nincs meghatározva.

Ha egy teljes mappát határozna meg kivételként, akkor menjen a Mappa kivételek részhez.

Minden megjelenített elem a megfelelõ fájl teljes elérési útjával együtt látható. Vegye figyelembe, hogy a lista be nem jelölt elemei figyelmen kívül lesznek hagyva.

Új kivételek hozzáadásához nyomja meg az Útvonal hozzáadása gombot, ekkor a fájlböngészõben keresse meg és válassza ki a kívánt fájlt.

Teljesen új kivétellista hozzáadásához nyomja meg a Lista hozzáadása gombot. Egy új ablak jelenik meg, ahol manuálisan hozzáadhatja az új kivételek elérési útvonalát (a másolás/beillesztés módszer szintén jól mûködik, ha rendelkezik egy elõre elkészített szövegfájllal, mely tartalmazza a kivételeket).

Mikor kijelöl egy létezõ elemet a listában, akkor a következõket teheti:

· Módosíthatja a Szerkesztés gomb megnyomásával. A megjelenõ fájlböngészõben megadhatja az új elérési útvonalat.

· Az Eltávolítás gomb megnyomásával törölhet.

A teljes kizáráslista szerkesztéséhez nyomja le a Lista szerkesztése gombot. Megjelenik egy új párbeszédpanel, amelyen kézzel módosíthatók a lista tetszõleges elemének az útvonalával kapcsolatos részletes adatai.

Állandó védelem - Fájl- és mappakizárások listája

Elérés: Fõképernyõ -> Fõmenü Eszközök -> Haladó beállítások -> Állandó védelem -> Mappa kivételek/Kizárt fájlok -> Lista felvétele/szerkesztése

Ebben az ablakban manuálisan szerkesztheti vagy létrehozhatja a kizárások listáját az Állandó védelemnél, azaz olyan mappákat adhat meg, melyeket az Állandó védelem figyelmen kívül fog hagyni. Az ablak gyakorlatilag egy egyszerû szövegszerkesztõként mûködik.

Ha egy létezõ listát szerkeszt, akkor a lista a párbeszédpanel központi részén jelenik meg. Minden elem teljes elérési útvonallal van meghatározva a vonatkozó fájlnál vagy mappánál. Szerkessze az útvonalat, ha szükséges, majd nyomja meg az OK gombot. Az eredeti listához való visszatéréshez nyomja meg a Visszaállítás gombot.

Ha új listát szeretne készíteni, akkor írja/másolja be az elemeket (teljes elérési útvonallal a vonatkozó mappánál, pl. C:\Documents and Settings\notest, vagy fájlnál, pl. .C:\Documents and Settings\notest\notestfile.txt) az üres szövegmezõbe. Gépeljen/másoljon minden elemet új sorba, hogy a lista átlátható és rendezett maradjon. Ha végzett, akkor nyomja meg az OK gombot a megerõsítéshez és az ablak bezárásához.

Meg a MBAM-ot is.(elõbb kimaradt)
Sziasztok!

Valaki segítsem nekem legyen szíves. Az AVG 2011 Antivírusban hol tudok betenni kivételeket? Többek között a PerfectDisk-et is szeretném betenni, de sehol nem találok ilyen lehetõséget. Elõtte nodoztam és abban volt ilyen lehetõség.
KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Nálam nincs ilyen üzenet, esetleg nézz be ide: felnyítod az AVG, a Tools-ban az Advanced AVG Settings-nél az Appearance, a Ballon Tray Notifications a Display Components State Change Notification nálam nincs bejelölve, de máskülönben ez a standard beállítás.
Itt a kép is.
Hol lehet azt beállítani az AVG-ben, hogy ne dobálja fel 5 percenként az arcomba ezt az ablakot? Mert már nagyon kezdem unni.
[/img]
Jó detektálás: patch.zip:> patch.exe
Flamer
#129: épp tegnapelõbb néztem énis. lolmár!

http://loal.atw.hu

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Flamer
necsesszmar fel 😄 mar tobbmint feleve kintvan. aki hasznal avgt mar ertesult rola hogy van v9

Van akinek nem, de van akinek igen.
Flamer
#125 nemmontal ujjat

AVG 9 termékek vagy a AVG Antivirus Free Edition 9.
longdrink
köszi.

Narxis
Üdv!

Toolbar szükséges a webvédelemhez. Linkscanner-nek hívják amúgy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

longdrink
Üdv!
Ma délelõtt az avg-m upgradelte magát és kiszedtem a pipát, hogy feltegyen mindenféle toolbarst meg yahoo dolgokat. Erre fel a firefoxomat teleb*szt* mindeféle cuccal. Csak nekem volt ehhez szerencsém?

nekem az a bajom, hogy blokkol egy oldalt amit nem kellene, van rámod, hogy ne blokkolja az oldalt? belehet írni valahova, hogy mely oldalakat hagyja figyelmen kívül?

Flamer
az eléggé user error.

Én telepítettem ezt a vackot (avg 8). Újraindítás után helló internet!
Nem tudom mi a rákot variált be, de a jól megérdemelt "uninstall" lett a jutalma. Visszaraktam a 7.5-t és minden visszaállt a régibe. Kenjék a hajukra!

Flamer
és hogyne.. fájlt nem lehet kivételhez adni :|

Flamer
ah lol köcsög uj avg lefogja a cookies.sqlite-ot a firefox szarját:| AHA!!44

RS
Ok, megvan.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Flamer
hidden folder az adott partícion. ( $AVG8.VAULT$ )
de átnevezi õket..

RS
Sziasztok!
Az AVG 8.0 a megtalált kártevõket hova rakja? Letörli, vagy karanténba rakja? Ha karanténba akkor az hol van?
Kösz!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Flamer
énamikor ujrahuztam imagebõl a gépem, akkor amikor épp bekápoltam a régi cuccokat akkor ütköztem ebbe.. de amikor imagebõl ujrahuztam a cuccot akkor már yó volt, nem vette virusnak..
én aszittem virusos lett. 😄
ajánlom hogy tegyél fel ujjabb definition packot abban valszeg yavitják a bugot mer nkm már nics.
ya én amugy 8.0-t használok.

Helló!

Küld el ide és nézd meg ott is!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

celza8807
A mai frissítés (okt. 1.) az AVG 7.5ös ingyenes verzióra kereszbetett a winamp-emnek; a winamp mappán belüli "zlib.dll" fájlt találta mint trojan.

találtam egy esetleges megoldást (zlib.com-on) de azzal sem sikerült. a winampam ezennel halott, most megpróbálom az avg-t leszedni.
Csak jeleztem, hogy nem egyedi problémáról van szó. Ha valaki hasonlóval szembesül, és tud megoldást írjon! 😊

A#1

itt egy hijackthis log, én nem látok benne semmi rosszat, de lehet te észre veszed!

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
C:\Program Files\cFosSpeed\spd.exe
C:\WINDOWS\system32\IoctlSvc.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgam.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgrsx.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgnsx.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgemc.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\Program Files\cFosSpeed\cFosSpeed.exe
C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\RocketDock\RocketDock.exe
C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe
C:\Program Files\Yahoo!\Widgets\YahooWidgets.exe
C:\Program Files\Yahoo!\Widgets\YahooWidgets.exe
C:\Program Files\AVG\AVG8\avgui.exe
C:\Program Files\AVG\AVG8\avgscanx.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\totalcmd\TOTALCMD.EXE
C:\Dolgok\Programok\HiJackThis_v2.exe

O2 - BHO: AVG Safe Search - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgssie.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll
O2 - BHO: FlashFXP Helper for Internet Explorer - {E5A1691B-D188-4419-AD02-90002030B8EE} - C:\PROGRA~1\FlashFXP\IEFlash.dll
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\cFosSpeed\cFosSpeed.exe
O4 - HKCU\..\Run: "C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\RocketDock\RocketDock.exe"
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe"
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Startup: RocketDock.lnk = C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\RocketDock\RocketDock.exe
O4 - Startup: Yahoo! Widgets.lnk = C:\Program Files\Yahoo!\Widgets\YahooWidgets.exe
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{80680766-7C8C-494C-9A3C-36E171D09820}: NameServer = 84.2.46.1 84.2.44.1
O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgpp.dll
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: AVG Anti-Spyware Guard - GRISOFT s.r.o. - C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
O23 - Service: AVG8 E-mail Scanner (avg8emc) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgemc.exe
O23 - Service: AVG8 WatchDog (avg8wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
O23 - Service: cFosSpeed System Service (cFosSpeedS) - cFos Software GmbH - C:\Program Files\cFosSpeed\spd.exe
O23 - Service: Logikai lemezkezelo felügyeleti szolgáltatás (dmadmin) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\dmadmin.exe
O23 - Service: Eseménynapló (Eventlog) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: IMAPI CD-égeto COM-szolgáltatás (ImapiService) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\imapi.exe
O23 - Service: PLFlash DeviceIoControl Service - Prolific Technology Inc. - C:\WINDOWS\system32\IoctlSvc.exe
O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: Távoli asztal súgó-munkamenetének kezeloje (RDSessMgr) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\sessmgr.exe
O23 - Service: Intelligens kártya (SCardSvr) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\SCardSvr.exe
O23 - Service: TuneUp Drive Defrag Service (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software GmbH - C:\WINDOWS\System32\TuneUpDefragService.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
O23 - Service: Kötet árnyékmásolata (VSS) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\vssvc.exe
O23 - Service: WMI teljesítményadapter (WmiApSrv) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe
O23 - Service: A Windows Media Player hálózatmegosztási szolgáltatása (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNetwk.exe

csökentettmódba nem talál semmit, ez az ubuntu live cd micsoda? nemismerem meg még nemis hallottam róla.. system32/driver mappában elég sok furcsanevû sys van😄 mi lesz ha olyattörlök ki amit nem kellene?

Flamer
indicsd csökkentett modba a gépet és ugy probáld megkeresni.
ha máshogy nem megy akkor ubuntu live cd majd keress egy ojan sys-t ami fura nevû és töröld le.

hellóka..
bekaptam egy finom rootkits-t😊 az avg-n kivûl nem látja semmi de az avg meg meghadja nekem.. felajánlja a törlést, de egybõl utána újra idul a gép és ha lefuttatom újra ott van csak minden újrainditásnál változik a SYS-neve. tud valaki segiteni hogy mit csináljak?

Picar77
hali ezzel lehet valamit csinálni?
Local machine: installation failed
Installation:
Error: Action failed for file license_us.txt: creating file....
File opening failed.
Error 0xe001042c

()() (^^)

Köszi, hogy írtál vissza, de nekem a 8.0 van és abban nincs ilyen exe.Még egyszer köszi.

exe: C:\Program Files\AVG 7.5\avgw.exe
paraméterek: /SE

Itt megtalálható.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

BaziJoe
És az mitcsinál és hol kell????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Ki kell kapcsolni az azonnali üzenetküldés védelmét, nekem csak úgy ment...
BaziJoe
Mit kell álítani,hogy az Msn rendesen müködjön???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Ez lehet ennél a proginál típushiba is. Annyit tudok hozzátenni, hogy bekapcsolt webvédelemnél eszméletlenül lefogja a gépet. Egy ismerõsnél csinálta ezt, pedig az egy bivaly erõs gép egyébként. Mem is maradt sokáig fent az AVG nála.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.