AVG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem raknám magamnak fel az AVG-t.
mért van az hogyha felrakom a AVG-t akkor a feladatkezelõbe a CPU-használta 60-100 % között van vagyis mért terheli le?
http://csuknorisz.mybrute.com
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
nade aztis belehet állitani hogy aztis megkérdezze.(y) ez már egy fokkal yobb 😄
nos.. igy elsõre nod egész pofás. most csak virtuális gépen van fent de holnap feltolom egyik gépre tesztképpen. meglássuk milesz.
http://loal.atw.hu
de ez igy brutál.. 😄 mivan. aszittem kérdez :|
a nod rezident shildje mûxik?
mer avgbe teccett hogyha beléptem egy mappába, vagy leszedtem egy fájlt akkor egybõl yött a popup ha gyanús volt a fájl. nodnál is van ijen?😮 mûxik yól?:o
nos. antispyware-t miért a virusirtó oldja meg.. szerintem avg még cska most tette bele a free-be szovla nem ojan kiforrott még. énis ad-aware-t használok.
nos nkm még mindig avg7.5-m van és eddig minden virust megtalált. azzal a problémával énis találkoztma már hogy krekkeket meg ijesmiket haluzott hogy virus de ha megnéztem ottvolt hogy trojan horse generic. :| énmeg nem szeretme az ojat szóval az összes ijen töröltem mindig.
nade azt az avastot megfogom nézni már 😛 htx.
vakriasztás: olyanokat jelöl be vírunak, mint pl: gta_sa.exe (mellesleg ez a crackje, de egyetlen más vírusírtó nem jelölte be)
szar heurisztika: két szép vírus fölött csak úgy átsiklott.
szal erre mit lehet mondani?
ha valaki ingyenesek közül akar vírusírtót az válassza az avast!-ot; egész jó védelem (de egy kicsit sok memória kell neki); de aki a legjobb vírusírtót aarja annak NOD32. ja és mellesleg a nodot be kell konfigolni , hogy mindent észrevegyen. az avg-t viszont nem lehet, szal enyi lenne az ndok
Mostanában gondolom rájöttek hogy változtatni kell.
AVG8-ast nem tudom. Mikor kijött egybõl feltettem, de durván fogta a gépet. Ez annyira elég volt hogy egybõl leszedtem és nem is nagyon merültem bele a részleteibe. ( Tisztára régi Norton érzésein voltak. ) A 7-es free is elég jó, csak a megfelelõ automatikus frissítés hiánya miatt nem használtam sokáig.
azt megtudja nekem mondani valaki, hogy az AVG 8 FREE EDITIONbe, amikor a helyimenübõl ellenõrízni akarok egy fájlt, akkor ne a shell extensiont hozza be (ez ahogy néztem leellenõrzi az egész windows mappát+registryt), hanem tényleg azt a fájlt ellenõrizze le, amit kijelölök. az AVG 7.5 free-be nem volt ezzel semi gond, de ebben van.
( Nekem meg egyszer volt bárányhimlõm... )
Tudom néhányan most megköveznek, de ezt tapasztalatból írom. AVG-t és ESS-t is veri.
Egészen barátságos gépigény, könnyen kezelhetõ, nincsenek crack problémák. Gyors reagálás az új vírusokra és spyware-ekre.
Egyetlen hátrányát tapasztaltam eddig: Használatakor a rendszer érezhetõen lassabban áll fel. ( De utána már nincs gond vele. )Illetve hogy nincs belõle magyar nyelvû változat.
Nekem annó az avg free volt fent az jóvolt,csak egy idõ után megmarhult.
Te mit használsz??
jólenne komplett mert nincsen semmim.van mondjuk adaware de az nem kimondottan erre van 😄
Naon furán csinálja a dolgokat! 😞(
Mit tudnál ajánlani??
Segítsetek légyszi.Feltettem az avg 8-at és annyira fogja a rendszert hogy ihaj!Van valami megoldás,hogy mûködjön rendesen de ne fogja a rendszert??
Régi Nortonos érzéseim támadtak - így hát : Del.
Kéne egy kis segítség. A szokásos update-et akartam megcsinálni a free AVG-men amikor is ezt a hibaüzenetet küldi.
Van valakinek ötlete mit csináljak?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
néztem nincs más avg topik. :| szóval van egy kérdésem.. avg freet használok már jóideje, de ugy kb 2-3 hete eltünt egy fícsöröm. :C nem tudom miarákvan vele de kell vissza..
szóval.. ha beléptem egy mappába, és volt a mappába vírusos fájl akkor feljött a pop-up ablak hogy micsinálok vle.. ignore, heal, karantén.
a resident shield bevan kapcsolva mostis.. a konfigokon semmitsem változtattam de ez a pop-up ablak 3 heten me yön fel. az avg fogja magéát és letiltja a fájlhoz a hozzférést, tehát ha ráakarnék nyomni a virusos exe-re akkor kiirja hogy hozzáférés megtagadva vagy vmi ijesmit.
szóval mért tûnt el a pop-up ablakom? van valami opció ahol ezt bekell kapcsolni és véletlen elállítódott vagy mi?:o
elõreis köszi.-
[ szerkesztve: ] a progit azóta újraraktam.. most.. az elõbb. és rohattul nem yó azután se. :C