AVG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]
Gépem ati X1900 4200
Ha valaki AVG Pro-t használ elküldhetné nekam az avg7hu.lng fájlt.
Az ingyenesre szeretném rávarázsolni. ( [email protected] )
ElöreisTHX.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Megkérdzném Tõletek,hogy lehetséges-e az a megoldás,hogy az AVG IS 7.5-t 30 naponként újra telepítem?Vagy csak egyszer lehet 30 napra feltenni a próbaverziót és utána tiltásra kerülök és többet nem használhatom?Tud errõl valaki mondani valamit?
Köszi.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
A lényeg senkit ne vezsünk félre zzal hogy azt montad magyar avg free.
csak a sok tanulás meghozta gyümölcsét.... 😊
és szerintem jo az angol nyelv,és a mai világban ha valaki gépész vagy informatikus akar lenne annak nagyon muszály,egy csomo eszterga,cnc gép angol teljesen,én saját kezemel tapasztaltam.nah meg a programok,lehet hogy magyar vagy,de nem magyar progit kell irnod,angolul is le kell forditanod ... avg angol az nem gond,ahogy mondtam ott a gyengébeknek a szótár ... de egy csomo angol program van,és késöbb fogják csak magyarra megcsinni...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Amúgy egy vírusírtónál nem tul jó ha az mber bogarássza hogy mit ír ki.
Na mindegy csak legyünk korrektek az ingyenes avg nem tud magyarul.
angol magyar egyaránt rulzz ...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az ingyenes avg nem tud magyarul. (az egy dolog hogy az ügyesek megoldják)
És külömben is én AVAST!-ozom <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
* A kereskedelmi változat Magyar és számos más nyelven is elérhetõ az ingyenes változattal szemben. " ez az avg.hu-ról van
Én tegnap azt olvastam a honlapjukon hogy az ingyenes verzió nem tud magyarul csak az amiért fizetni kell.
AVG Anti-Virus Free 7.5.408:
A cseh Grisoft alkalmazása, a népszerû AVG Anti-Virus ingyenes változata védelmet nyújt a vírusok, valamint a trójai- és féregprogramok ellen.
Az AVG Anti-Virus Free használatához még regisztráció sem szükséges, így soha nem szûnik meg a leíróállományok frissítésének lehetõsége. Kezelõfelülete felhasználóbarát, és már magyar nyelvû változatban is elérhetõ. Egyetlen hátránya, hogy az angol verzió frissítését némileg lemaradva követi csak a honosított változaté.
Szolgáltatásai: automatikus vírusfelismerés, kézi vírusmentesítés, elektronikus levelezés védelme, internetes frissítés, ütemezett feladatok.
A 7.5-ös verzióban található változtatások:
* hatékonyabb vírusfelismerési képesség
* kisebb méretû telepítõ- és frissítõfájlok
* módosított kezelõfelület
* teljes mértékben Windows Vista-kompatibilis
* és még sok apró újjítás
Letöltés
Kösz szépen a felvilágositást!
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Hogy jó vagy rossz dolog-e, hogy ne köpköd popup figyelmeztetéseket, nem tudom, kinek-kinek az ízlése szerint. Én már megszoktam, nekem rögtön triviális, ha nagyritkán (évente pár alkalommal) ilyet tapasztalok.
pl. frissen feltelepített játék, crack bemásol(na) de nem engedi mert a file vagy használatban van vagy írásvédett, egyik sem igaz
csökkentett módban sem engedi
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
volt egy csomó vírus a gépen és avg nem találta meg egyiket sem
és nod-nak van http figyelõje, a legtöbb vírust ami a weboldalakon van amit letöltödik az oldal felismeri és riaszt. avg-ben ilyen nincs, elég sokáig azt használtam!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ja a LINK
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-----
Új verzió !
AVG Internet Security 7.5:
Megjelent a cseh Grisoft szoftverfejlesztõ cég vírusvédelmi programcsomagjának 7.5-ös verziószámú végleges kiadása.
Az AVG Internet Security 7.5 számos újdonságot tartalmaz, többek közt beépült a termékbe a nemrégiben felvásárolt ewido anti-spyware kémprogramírtó alkalmazás, valamint a vírusírtó mellett tûzfal és levélszemétszûrõ is a programcsomag részét képezi.
A Grisoft komplett vírusvédelmi terméke shareware alkalmazás, a korlátozások nélkül használható, teljes funkcionalitású szoftver egy éves licenc megvásárlása esetén -- az AVG magyarországi honlapja szerint -- 13 334 forintért szerezhetõ be.
Letöltés
Hivatalos Magyar Honlap
Hivatalos Angol Honlap
-----