Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
A 9. küldetésnél van az a zöld lézeres rész. Ott mi a bánatot kell csinálni?
romeozor
kettõ is: ne warezolj és fõleg ne a játék konzol topikjában

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

akinek van valami értelmes javaslata vagy hasonlóképpen járt az vegyen fel msnre légyszi [email protected]
hát sokat érek a konzollal. azt hittem lesz valami értelmes megoldás
Apus
konzolon nem szaggat:)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Sziasztok. Letöltöttem a játékot, kicsomagolt .iso egy kiló rarból. Baromira szaggat a játék, és nem tudom mitõl. Már elõször pecseltem (telepítés után) utánna meg krekkeltem. a cracked fixed dolgokat használtam. Már gyengébb gépeken is olvastam hogy nekik bírja a játékot, nekem meg szinte képregény az egész. konfigom:

1TB SATAII HDD (ide van felnyomva a játék) meg még 70GIB SATA II HDD (az op rendszernek), 3GB DDR2 RAM, Intel Core 2 Duo 2.5 Ghz, Gigabyte (Gamers Choice alaplap - nem tok sorozatszámot)

érdekes mert a COD Modern warfare 2t 1440 be nyomom high grafikával és ugy simn megy
Törölt felhasználó
Én is ott vagyok elakadva...
"kinyírtam"... izé legyõztem
az Emperor legyõzésében kérek segítséget, mert bár megnéztem az idevágó youtube videot is mégsem sikerül:
azt nem tudom megcsinálni, hogy a rámlõtt villámot visszarúgjam az arcába.. ehhez mit kell nyomni? (a youtube video-n nagyon jól látszik, de nem mondaná a barbár, hogy milyen gombot kell nyomni: arrggh)
természetesen az elsõ 10 alkalomból saját kútfõbõl próbálkoztam, majd fórum, végül youtube.. ahol legalább láttam, hogy nem lehetetlen...
kérnék egy pici segítséget, mert mostmár kikrom az ablakon akontrollert... túlzás nélkül már kb. 40. alkalommal csinálom újra...
tetszik a játék nem szeretném ez miatt felgyújtani a lemezt
PoisonChihuahua
PC gaming...
vki
Szia!

Nem akarok kötekedni, de ez a konzolos topic :).

ACER Aspire 5738ZG

oszinten szolva hogy a faszba kell felrakni ezt a peccset?
elinditom, 5 perc utan mar jelzi a windows mintha lefagyott volna futtatom egy 1 órat utanna ujra inditom es képes bazmeg 4 csikot mutatni hogy annyit rakott fel egyszeruen lehetetlen telepiteni
enelkul meg szarra fagy a jatek
Smithie
Én várom,nekem nagyon bejött az elsõ rész is.
Meg hát ugye SW fan lévén...<#vigyor2>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Star Wars: Force Unleashed 2 jön jön!!!
Sziasztok!

Eladó STAR WARS FORCE UNLEASHED XBOX 360-ra.
Jó állapotba HDD rõl futtatott. Budapesten személyesen vagy posta.

Irányár 5000 Ft
Smithie
Ez engem is érdekelne...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Apus
srácok megvettem ezt a Sith editiont. Namost ez ugye 2 lemez. Melyik-melyik? mondom feltelepítem, erre mindkettõ felrakott 2 ugyanakkora játékot, (6giga k.b.)a fõmenübe belépve sehol se látom, hogy ez sith edition lenne, a lemezek kinézetre különböznek (más a kép rajtuk), ugyanakkor semmi utalás, hogy pl disc1, disc2. hogy kapom meg a plusz tartalmakat? bármelyik lemezt rakom be, elindul a játék.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Bogyi007
Megcsináltam a másik befejezést is. Az sem volt rossz.

Meg kell vennem ezt a játékot mindenképp és akkor jöhetnek a nehezebb fokozatok is.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Kegyetlen jó volt a játék. A sima változat volt nálam kölcsönben nem a bõvített verza. Holnap vissza kell adnom sajnos a gazdájának de egyértelmûen must have lett számomra.

Apprentice fokozaton vittem végig mivel ismerkedni akartam csak vele és nagyon bejövõs lett számomra közben a játék. A Light Side befejezéssel tudtam le.

Olvastam sok helyen hogy van a Dark sideos befejezése is a játéknak. Pontosan hogyan is kell, mert amit elolvastam az nem egészen tiszta számomra.

Ja és ha tudtok olcsón jóárasítva X360-as verziót a játékból akkor az érdekelne. Nem muszáj hogy a bõvített verzió legyen az úgyis drágább a DLC-k hiánya meg annyira nem érdekelne.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

nincs.

Hector Troy
Az kiegbe az alapjáték (1. lemez) ugyanaz maradt mint a régi? Tudom van pár új skin meg ilyenek, de játékmenetbe gondolom nincs változás ugye?

every_body_tells_a_story

Uhh bocs , ez nem is a PC-s tápig

Hogy kell elosztani a skill pontokat az Erõknél? Bármit nyomok nem csinál semmit. Egérkattintásra semmit nem csinál

DarkSector
jah ez bossfight.
istenem a sok láma

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PoisonChihuahua
Szerintem direkt csinálják... -.-

<#violent> <#lama><#lama><#lama>

------>>>>LINK<<<<------
Hali!

Az a gondom, hogy játék közben véletlenszerûen elmegy a kép, kikapcsol a monitor, majd pár másodperc múlva megakad a hang és így le is fagy a gép. A legfrissebb VGA driver van fenn , és nem melegszik túl semmi. Esetleg valakinek valami ötlet?

Elõre is kössz, Chris
hol van a pc bazze ez a szar keresõ csak a konzolosat találja :S
amugy nem lehet átlépni a ISD elõtti Tie fighteres rész 1 kibaszott fighter nem tudok eltaláni villámmal

May the force serve you well!

pedig tényleg az van amit mondok,az elején tök könnyen megy a lehúzás,de mikor már nagyon közel ér egyszerûen nem adja be a zöldet és azt sem,mikor már csak a lehúzást kell nyomni.
pedig szívesen játszanék vele,mert eddig nem volt rossz,csak ezen a szaron ne tudok továbbmenni.
nincs valami ötlet?
DarkSector
hányan lesztek még?
nem ez a pc-s totyik emberek!!!
:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ja és persze eredeti a game! Bárhová teszem fel mindíg ezt a hibaüzenetet írja ki az elején nemértem :-(
egy kérdés? hogy lehet menteni a játékban mert az elején azt a hibát kapom hogy hibás a mentés és ha tovább megyek és elkezdem a tolni akkor nem él a mentés lehetõség de még autómatikusan sem ment a fejezeteknél? Új patchet is feltettem mi lehet a gond?
DarkSector
lehet béna vagy ...más meg meg tudja csinálni.
a szarozás helyett inkább néznéd a gombkiosztást, vagy kérdeznél.

EZT A RAKÁS SZART.MÁR EGY ÓRÁJA PRÓBÁLKOZOM,NAGY NEHEZEN FELEMELEM,DE NEM ADJA BE A ZÖLDET ÉS AZT ,AMIKOR LEFELÉ KELL HÚZNI.
látom másnak is meggyûlt a baja a romboló-lecibálós pályán. h lehetett ezt ilyen szarul kiadni pc-re?!
szóval már ott tartok,h nagyon közel van,de tök lent van az orra. az egérrel folyamatosan felfelé kell mozogni,feltolni,alátát vége felkapni,visszatenni az elejére,közben folyamatosan nyomni a jobb gombot...
hát nem nagyon megy.
van valami csalás,h közben legalább ne lõjenek agyon?
mert ez már nagyon unalmas.
Hector Troy
a 2. lemezen vannak az "új" pályák. Igazából csak egy új pálya van közöttük (Hoth), bár az összes szépen kidolgozott, hangulatos. Továbbá jó hogy nem elõre elkészített a cinematics, tehát ha kardot/ruhát váltasz, a bejátszásokba is megjelenik az új cuccod. A készítõk helyébe még legalább kettõ új pályát tettem volna a 2. lemezre, mert így igencsak nagy átb.szás annak, aki megvette egy éve a játékot.

every_body_tells_a_story

Az USE tartalmaz minden, mait a FU, de ezen felül van még rajta 3 extra pálya és egy csomó kosztüm meg ilyenek.

SzAbbbbI
Bocsi, ha butaságot kérdezek, de az Ultimate Sith Edition ugyanazokat a pályákat, ugyanazt a story-t tartalmazza mint a sima Force Unleashed, vagy ennek teljesen más a története?

A 3 új pálya az elsõ v. a második lemezen van-e ?
Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition Akkor ezt a játékot nem lehet lefordítani? Vannak technikai akadályok? De majd késõbb esetleg meglehet csinálni?

Ha a sith robera gondolsz, azt a második pályán lehet megtalálni, a roncstelepen, egy eléggé nyilvánvaló helyen.
Ha sith assassinra gondolsz, azt a "gonosz" befejezés után kapod.

Hello a star wars the force unleshed miután fölraktam a sith edition-on végig kell vinni hogy sith lords costum-be lehessek?
<#nyes>

PoisonChihuahua
Xbox 360: System Settings-->Display-->Screen Resolution
PS3: Settings-->Display Settings-->Video Output Settings
hi all! az szeretném kérdezni h képernyõ fölbontást nem lehet állítani? mert nekem az elején csak 1 lehetõséget ad, (x6000 2gbm 9600gt512mb van) és szaggat....
Elég furin van megoldva, ha az egyik discet teszed be, akkor a három új pály játszható, ha a másikat, akkor a régiek.

az én kérdésemre van meg a megoldás?
Ok, megvan a megoldás

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Hello a star wars the force unleashed ultimate sith edition-ban x360 csak 3 pály van és valaki azt mondtha nekem hogy ha felteszem xbox360-ra és beteszem a sima star wars the force unleashed-et akkor tok játszani ugy is a 3 pályán meg a costumok is benne lesznek?
Hello, tudna valaki segíteni?

A Halálcsillagon vagyok, a forgó 3 gyûrûnél, amiket azonos állásba forgattam, kijönnek a platformok, de nem tudok rájuk ugrani (space+space+shift), ha ráugrom a gyûrûkre, és onnan próbálok felugrani a konzolokra, az se megy. Hogyan lehet ezt megcsinálni?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

27 Font (nyolcezer-egy-két-száz)
Az új pályák rövidek, de iszonyat jók.