Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
1TB SATAII HDD (ide van felnyomva a játék) meg még 70GIB SATA II HDD (az op rendszernek), 3GB DDR2 RAM, Intel Core 2 Duo 2.5 Ghz, Gigabyte (Gamers Choice alaplap - nem tok sorozatszámot)
érdekes mert a COD Modern warfare 2t 1440 be nyomom high grafikával és ugy simn megy
azt nem tudom megcsinálni, hogy a rámlõtt villámot visszarúgjam az arcába.. ehhez mit kell nyomni? (a youtube video-n nagyon jól látszik, de nem mondaná a barbár, hogy milyen gombot kell nyomni: arrggh)
természetesen az elsõ 10 alkalomból saját kútfõbõl próbálkoztam, majd fórum, végül youtube.. ahol legalább láttam, hogy nem lehetetlen...
kérnék egy pici segítséget, mert mostmár kik>?>rom az ablakon akontrollert... túlzás nélkül már kb. 40. alkalommal csinálom újra...
tetszik a játék nem szeretném ez miatt felgyújtani a lemezt
elinditom, 5 perc utan mar jelzi a windows mintha lefagyott volna futtatom egy 1 órat utanna ujra inditom es képes bazmeg 4 csikot mutatni hogy annyit rakott fel egyszeruen lehetetlen telepiteni
enelkul meg szarra fagy a jatek
Meg hát ugye SW fan lévén...<#vigyor2>#vigyor2>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Eladó STAR WARS FORCE UNLEASHED XBOX 360-ra.
Jó állapotba HDD rõl futtatott. Budapesten személyesen vagy posta.
Irányár 5000 Ft
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Meg kell vennem ezt a játékot mindenképp és akkor jöhetnek a nehezebb fokozatok is.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Apprentice fokozaton vittem végig mivel ismerkedni akartam csak vele és nagyon bejövõs lett számomra közben a játék. A Light Side befejezéssel tudtam le.
Olvastam sok helyen hogy van a Dark sideos befejezése is a játéknak. Pontosan hogyan is kell, mert amit elolvastam az nem egészen tiszta számomra.
Ja és ha tudtok olcsón jóárasítva X360-as verziót a játékból akkor az érdekelne. Nem muszáj hogy a bõvített verzió legyen az úgyis drágább a DLC-k hiánya meg annyira nem érdekelne.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
every_body_tells_a_story
istenem a sok láma
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#violent>#violent> <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
------>>>>LINK<<<<------
Az a gondom, hogy játék közben véletlenszerûen elmegy a kép, kikapcsol a monitor, majd pár másodperc múlva megakad a hang és így le is fagy a gép. A legfrissebb VGA driver van fenn , és nem melegszik túl semmi. Esetleg valakinek valami ötlet?
Elõre is kössz, Chris
amugy nem lehet átlépni a ISD elõtti Tie fighteres rész 1 kibaszott fighter nem tudok eltaláni villámmal
May the force serve you well!
pedig szívesen játszanék vele,mert eddig nem volt rossz,csak ezen a szaron ne tudok továbbmenni.
nincs valami ötlet?
nem ez a pc-s totyik emberek!!!
:D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a szarozás helyett inkább néznéd a gombkiosztást, vagy kérdeznél.
szóval már ott tartok,h nagyon közel van,de tök lent van az orra. az egérrel folyamatosan felfelé kell mozogni,feltolni,alátát vége felkapni,visszatenni az elejére,közben folyamatosan nyomni a jobb gombot...
hát nem nagyon megy.
van valami csalás,h közben legalább ne lõjenek agyon?
mert ez már nagyon unalmas.
every_body_tells_a_story
Ha sith assassinra gondolsz, azt a "gonosz" befejezés után kapod.
PS3: Settings-->Display Settings-->Video Output Settings
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A Halálcsillagon vagyok, a forgó 3 gyûrûnél, amiket azonos állásba forgattam, kijönnek a platformok, de nem tudok rájuk ugrani (space+space+shift), ha ráugrom a gyûrûkre, és onnan próbálok felugrani a konzolokra, az se megy. Hogyan lehet ezt megcsinálni?
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Az új pályák rövidek, de iszonyat jók.