Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez azért is vicces, mert holnap van csak a hivatalos európai megjelenési dátum ...
A game.co.uk-nál rendeltem (ez itt a reklám helye) és már kedden postára adták, hogy én is játszhassak vele pénteken, mint a világon bárki. Na, EZT nevezem én kiszolgálásnak!
Tényleg, ugyan már több mint egy éve van boxom, de még nem játszottam játékkal az eredeti megjelenési dátum elõtt. Nem lesz ebbõl gáz?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Engem nem érdekel ennek a topiknak a sorsa, de nem b+ olok azonnal.
én ennyi reõvel beírhatnám, hogy a nénikém szarul kezeli a járókeretet....
felõlem szemetelheted a topicot, de attól nem lesznek itt többen...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
neki lenne jobb ha olyan helyen érdeklõdne, ahol többiek is ugyanazon a platformon játszanak.
Pang már a topik mert boxom mindenki kijátszotta már.
Az elsõ két nehézségi fokozaton csak üsd szét õket, ahogyan esik, nem lesz probléma.
A két nehezebben, meg mindig kipróbáltam az új kombókat, amik tetszettek, azokat megjegyeztem.
A végére olyan 5-6-ot használtam, ha nagyon nem tudtam valakit leütni, akkor körbenéztem a kombók között, hogy melyik lehet ellene hatásos és kipróbáltam. Aztán lehetett visszatérni a megszokott 5-6-hoz. Annyira nem nagy ördöngõsség.
every_body_tells_a_story
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Undying talent: Õ és Ú gombokkal lehet (nálam)
Senki sem tökéletes... belõlem is hiányzik a hiba...
Nem próbáltad megnézni a billentyûzet kiosztásnál? Hátha ott írja, vagy legalább átállíthatod.
ide gyere utánunk, ha jo helyre akarsz menni.
ACER Aspire 5738ZG
de thx.
és nem nyitott még máig senki...:S
a kurvaannyát!!!
:D
Mekkora DLC kell akkor a 7gigás konzol alap játékhoz??? :DDDDDDDD
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2. Windows 7
CPU Processor: 2.4 GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
Memory: 2 GB RAM
Hard Disk Space: 23.8 GB + 1 GB Swap File
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support
Video Card (ATI): Radeon HD 2900
Video Card (Nvidia): Geforce 8800
Media Required: 8X DVD-ROM drive
Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard or Microsoft Xbox 360 Wired Controller
This product does not support Windows 95/98/ME/2000/NT.
Recommended System Requirements
Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+
512 MB 3D Hardware Accelerator Card
Video Card (ATI): Radeon HD 4870
Video Card (Nvidia): Geforce 9800 GT
Memory: 2 GB RAM
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Xbox-ra keresek eladó Star Wars: Force Unleashed-et. Ha van valakinek írjon.
De egyelõre még nincs(legalábbis még nem hívott a srác).
PSN ID: Lord_Mortanius
igen, kazdan volt a másik nehéz fõellenség:)
level 18 playstation gamer.
én ps3-on nyomom, az Y gomb gondolom a háromszög megfelelõje(?). a rendes karakterrel azzal csinálom a force lightning-ot
Úgyhogy ha meglesz a PSN kártya, azonnal húzom is le a Jedi Temple és a Taatoine DLC-ket. :)
Mondom, a Rancor-al való harc során a csajjal nem álltam le harcolni csak elugráltam elõle.
Az a kis rohadék Kazdan volt, amelyik nagyon felbosszantott.
Sith Masteren kétszer ráddobja a karját és visszlát.
A Rancor egyszerû, a semmibõl a legrosszabkor leõtûnõ p*csa, aki vagy eltüntedi a hp-d felét/harmadát, vagy csak bezavar a rancornál és az tipor el 5 mp alatt, na ez már cumi.
Szerintem az egyik legkönnyebb fõellenség volt.
Rohamozott, elugrasz elõle, nekimegy a falnak, szétkardozod :)
Majd megint ugyanez és így tovább.
A csajjal meg nem foglalkozni csak elugrándozni elõle egyszerûen. Bár sokszor nem is láttam, valahol a terem másik végében volt. :)
Igen, gyakorlatilag megvan minden acsi, kivéve a Jedi Temple Sith Master-t.
Az is meglesz a napokban.
Grapple move: erre a legegyszerûbb a prologgal játszani. Ha Vaderrel nyomsz egy Y-t, akkor felelemeli az ellenflet és eldobja. Ez grapple movenak minõsül. Ahol a hídon jön végtelen wookie, ott elég hamar magvan.
Lightning Shield: Tie factory, apprentice level, fullra tápolt kari.
Csakk lödd fel a lightning shieldet és rohangálj körbe. A trooperek hármasával dõlnek tõle :))
neked megvan az összes trófeád? van pár olyan, aminél nem tudom mit kell csinálni.
hol találom a jedi temple-t?
Defeat 100 enemies with a grapple move, mi az a grapple move?
Defeat 100 enemies with Lightning Shield, shield-del hogyan ölök meg bárkit is?
Egyértelmûen a Bull Rancorral volt a legtöbb gond.
Kicsit még elvoltam a Vader elõtti csatával (az mekkora furkóság, hogy az egész tereben nincsen mentés) de miután rájöttem hogy nem kell kitakarítani az egész szobát, csak leugrani a platformra, megvolt harmadikra.
Vader 2 jelenete megvolt 3-4 próbálkozásból, a császár meg olyan ötödikre. Miután kitapasztaltam, hogy mit hogyan csinál, szinte teljes életerõm volt, mikor elkentem õlkelme arcát :)
Most nekimegyek a Jedi Temple-nek Masteren meg Lordon, aztán már csak akkor veszem elõ, ha kijön az ultimate sith edition. Nagyon kíváncsi vagyok a Tatooinera meg a Hothra meg az új nyalánkságokra.
Bár az is lehet, hogy egyfajta jutalomjátékként végigmegyek apprenticen a fullratápolt karival :)))