Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Mennyi volt pk.-gel együtt? Én is be akarom majd szerezni. Eredetileg az alap volt meg, de anno anyagi gondok miatt el kellett adnom, szal ez most megfelelõ alkalom, hogy újra megvegyem, ráaásul bõvítve. :)
Most érkezett meg boxra az ultimate sith edition <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Ez azért is vicces, mert holnap van csak a hivatalos európai megjelenési dátum ...

A game.co.uk-nál rendeltem (ez itt a reklám helye) és már kedden postára adták, hogy én is játszhassak vele pénteken, mint a világon bárki. Na, EZT nevezem én kiszolgálásnak!

Tényleg, ugyan már több mint egy éve van boxom, de még nem játszottam játékkal az eredeti megjelenési dátum elõtt. Nem lesz ebbõl gáz?

Pontosan ez lett volna a normális válaszod rá. Vagy csendben maradni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pont te írtad kicsit lentebb, hogy nincs PC-s topikja. Lehet õ se mtalálta meg.
Engem nem érdekel ennek a topiknak a sorsa, de nem b+ olok azonnal.

DarkSector
hátmert tök értelmetlen volt ez a hozzászólás.
én ennyi reõvel beírhatnám, hogy a nénikém szarul kezeli a járókeretet....
felõlem szemetelheted a topicot, de attól nem lesznek itt többen...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genRob
Nem is kérte senki, hogy szóljon hozzá. Mint tényt közöltem csak nem tudtad értelmezni. :-P Ilyenkor el kell olvasni párszor ha nem érted mirõl van szó! :-D

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Így kezded, hogy "de basszátokmeg"

DarkSector
nem nem nagy gond, de xboxos mit tud hozzászólni az egérhez?
neki lenne jobb ha olyan helyen érdeklõdne, ahol többiek is ugyanazon a platformon játszanak.

genRob
Látom nagyon zavart a hsz. Aludni azért tudtál remélem. :-D Teleszemeteltem ezt a pörgõs topicot, mi? :-DDDD

Tényleg komolyan zavar, hogy itt mert kérdezni?
Pang már a topik mert boxom mindenki kijátszotta már.

DarkSector
de basszátokmeg van ennek pc-s topic, ott esetleg még irnak is neked vissza.

Te vagy kemény <#integet2>

genRob
Na végig toltam. Frankó, hogy megint egy újabb részlettel gazdagodott a story. :-) Kemény srác volt ez a tanítvány. :-D

genRob
Ez a csillagrombolós rész kezd az agyamra menni. elég szar egérrel emelgetni.

Szerintem nem is kell mindet fejben tartani.
Az elsõ két nehézségi fokozaton csak üsd szét õket, ahogyan esik, nem lesz probléma.
A két nehezebben, meg mindig kipróbáltam az új kombókat, amik tetszettek, azokat megjegyeztem.
A végére olyan 5-6-ot használtam, ha nagyon nem tudtam valakit leütni, akkor körbenéztem a kombók között, hogy melyik lehet ellene hatásos és kipróbáltam. Aztán lehetett visszatérni a megszokott 5-6-hoz. Annyira nem nagy ördöngõsség.

genRob
Na, röhejes vagy sem. Nincs vmi hely ahol a kombók megvannak és ki lehet nyomtatni õket? Ki a fene tud ennyit fejben tartani? :-D

Hector Troy
Veszel egy xbox 360-at, vagy playtation 3-mat. A PC-s verzió röhejes, bár játszható, kíváncsiságból kipróbáltam.

every_body_tells_a_story

Nekem az a bajom hogy az átvezetõk között a hang csuszik,meg beragad,van amikor egyáltalán nincs,nem tudjátok hogy ezt hogy lehetne megoldani?
JaSoN HuNTeR
bocs nem ide.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
lol felraktam a 9.10 drivert és beraktam a játékot 1440x900ba és tökéletesen fút:D Nah ez király :D

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Kockakölyök
Hy!
Undying talent: Õ és Ú gombokkal lehet (nálam)

Senki sem tökéletes... belõlem is hiányzik a hiba...

Mivel konzolon játszom (az a konzol topoic), ezért fogalmam sincs.
Nem próbáltad megnézni a billentyûzet kiosztásnál? Hátha ott írja, vagy legalább átállíthatod.

sziasztok, ha szintet léptem nem tudok váltogatni a force combos és force powers között, pc-n melyik gombokkal lehet jobbra, balra menni? megnyomkodtam mindet de nem váltott:(
DarkSector

Star.Wars.The.Force.Unleashed.Ultimate.Sith.Edition.CloneDVD-AVENGED

vki
Nincs mit. Amúgy nemtom, hogy csak nekem, de az SG-n a keresõ nem mindig mûködik. Fõleg a topikon belüli :S

ACER Aspire 5738ZG

DarkSector
nekem keresõben nem hozza be...:S
de thx.

vki
Nem ez az? <#rolleyes>

ACER Aspire 5738ZG

DarkSector
ez a baj hogy nincs..
és nem nyitott még máig senki...:S

JaSoN HuNTeR
hol van a PC-s fórum?

DarkSector

Hector Troy
A hard disk space azért érdekes...<#nevetes2>

every_body_tells_a_story

felony
Elnézést, most látom, hogy ez konzolosok foruma.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

felony
PC Minimum System Requirements
Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2. Windows 7
CPU Processor: 2.4 GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
Memory: 2 GB RAM
Hard Disk Space: 23.8 GB + 1 GB Swap File
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support
Video Card (ATI): Radeon HD 2900
Video Card (Nvidia): Geforce 8800
Media Required: 8X DVD-ROM drive
Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard or Microsoft Xbox 360 Wired Controller

This product does not support Windows 95/98/ME/2000/NT.

Recommended System Requirements
Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+
512 MB 3D Hardware Accelerator Card
Video Card (ATI): Radeon HD 4870
Video Card (Nvidia): Geforce 9800 GT
Memory: 2 GB RAM

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

vki
Itt nézelõdj ;)

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok!

Xbox-ra keresek eladó Star Wars: Force Unleashed-et. Ha van valakinek írjon.
Én a Tatooine-nel várok, mert úgyis benne lesz az Ultimate Sith Editionben és azt muszály lesz megvenni a Hoth miatt.

Azt nem tudom minek a megfelelõje, de igen, a villámos gomb az.

Tudom, már elõrendeltem. :)
De egyelõre még nincs(legalábbis még nem hívott a srác).

PSN ID: Lord_Mortanius

platinumshopban van 20 és 50 fontos psn kártya és egész jó az ára.

igen, kazdan volt a másik nehéz fõellenség:)

level 18 playstation gamer.

Egészen pontosan "Tatooine"-t akartam írni. :)

oké köszi, így már menni fog:)
én ps3-on nyomom, az Y gomb gondolom a háromszög megfelelõje(?). a rendes karakterrel azzal csinálom a force lightning-ot

Belepillantottam youtube-on a Tattoine misszió-ba, hát valami eszméletlen jóra sikerült.
Úgyhogy ha meglesz a PSN kártya, azonnal húzom is le a Jedi Temple és a Taatoine DLC-ket. :)

Megvan a platina, úgyhogy Sith Master-en is megvolt a játék.
Mondom, a Rancor-al való harc során a csajjal nem álltam le harcolni csak elugráltam elõle.
Az a kis rohadék Kazdan volt, amelyik nagyon felbosszantott.

Milyen nehézségi fokozaton játszottál?
Sith Masteren kétszer ráddobja a karját és visszlát.
A Rancor egyszerû, a semmibõl a legrosszabkor leõtûnõ p*csa, aki vagy eltüntedi a hp-d felét/harmadát, vagy csak bezavar a rancornál és az tipor el 5 mp alatt, na ez már cumi.

Bull Rancor volt a legnehezebb?
Szerintem az egyik legkönnyebb fõellenség volt.
Rohamozott, elugrasz elõle, nekimegy a falnak, szétkardozod :)
Majd megint ugyanez és így tovább.
A csajjal meg nem foglalkozni csak elugrándozni elõle egyszerûen. Bár sokszor nem is láttam, valahol a terem másik végében volt. :)

A Jedi Temple DLC. Csak akkor tudsz vele játszani ha megvetted és letöltötted.

Igen, gyakorlatilag megvan minden acsi, kivéve a Jedi Temple Sith Master-t.
Az is meglesz a napokban.

Grapple move: erre a legegyszerûbb a prologgal játszani. Ha Vaderrel nyomsz egy Y-t, akkor felelemeli az ellenflet és eldobja. Ez grapple movenak minõsül. Ahol a hídon jön végtelen wookie, ott elég hamar magvan.

Lightning Shield: Tie factory, apprentice level, fullra tápolt kari.
Csakk lödd fel a lightning shieldet és rohangálj körbe. A trooperek hármasával dõlnek tõle :))

gratula:)
neked megvan az összes trófeád? van pár olyan, aminél nem tudom mit kell csinálni.

hol találom a jedi temple-t?
Defeat 100 enemies with a grapple move, mi az a grapple move?
Defeat 100 enemies with Lightning Shield, shield-del hogyan ölök meg bárkit is?

Na, megvan Sith Masteren (megkaptam a Sith Lordot is).
Egyértelmûen a Bull Rancorral volt a legtöbb gond.

Kicsit még elvoltam a Vader elõtti csatával (az mekkora furkóság, hogy az egész tereben nincsen mentés) de miután rájöttem hogy nem kell kitakarítani az egész szobát, csak leugrani a platformra, megvolt harmadikra.
Vader 2 jelenete megvolt 3-4 próbálkozásból, a császár meg olyan ötödikre. Miután kitapasztaltam, hogy mit hogyan csinál, szinte teljes életerõm volt, mikor elkentem õlkelme arcát :)

Most nekimegyek a Jedi Temple-nek Masteren meg Lordon, aztán már csak akkor veszem elõ, ha kijön az ultimate sith edition. Nagyon kíváncsi vagyok a Tatooinera meg a Hothra meg az új nyalánkságokra.

Bár az is lehet, hogy egyfajta jutalomjátékként végigmegyek apprenticen a fullratápolt karival :)))