Ismerd fel a dal címét

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát azért egy Sinnerman, az azért alapmû.
Elég sok filmnek is a betétdala.
nandorb
Nemár, hogy mindet tudod...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nina Simone - Sinnerman
nandorb
Köszönet érte, de van mégegy.

ez az útolsó

Gabriel & Dresden - Tracking Treasure Down
nandorb
Ez nemtudja vki.? mar regota vadaszom ra es jobb minoseget nemtudtam beszerezni ezt is telefonnal keszitettem.

clio1616v
melyikben keressem?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Desiderata
az másik topik
clio1616v
Maggi betûleves reklámja alatt hallható zene címe elõadója kellene

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Desiderata
akkor, rakjál

Ezer thx <#vigyor2>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Fall Out Boy - Thanks For The Memories
Ezt vki plíz.

http://auto.indavideo.hu/video/Skoda_Octavia_2?action=video_site&video_title=Skoda_Octavia_2%3Ftoken%3Dad815290257f7394930e48ae915d7f1d

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

hát, nem egy örökzöld

pzoli00
a hosszabb verzió (22 mp) remélem így már könnyebb

http://www.supload.com/0001b-download-sxmwgi.html

3 mpbõl azért nehéz kitalálni

pzoli00
azért ez nem olyan nehéz

pzoli00
senki?

pzoli00
pzoli00
most már nekem is betöltötte, ez nem lehet más csak a

Üllõi úti fuck - Esküvõ

nálam betölti, csak flash player kell hozzá
de ha eddig nem találta ki senki...
adj nyugodtan új feladványt

pzoli00
szeretném meghallgatni de nem tölti be, lehet újat rakni?

Desiderata
up
arra van ez a téma

Ennek a számnak a címét,elõadóját keresem:

"…A négyes útról, ha Verona felé letérsz, a Garda-tó azúr kék vízéhez érsz.
Itt pörögnek lovagok hercegek, szerecsen nõk pucéran fekszenek, minden ami kell a szájnak, kell a szemnek.
Rómeó a parton telefonál, jéghideg bajor nedû a lábainál, a félvér nõk fürdeni mennek, ringanak a barna mellek, Michelangelo sem faraghatna szebbet.
Dráma van, ma édes ne várd jöttömet, le kell rendezzek néhány üzleti ügyletet, feküdj le szépen Júliám és jó legyél, le kell tennem e tájon a térerõ nagyon kevés…
Júlia szelíd lány vár és remél, áll az erkélyén, kint fúj a szél. Felhõk húznak az égen észak felõl, csillognak mind a háztetõk, kopog a déren a meleg nyári esõ.
Rómeó ma már egy hang csupán, a rögzítõben felejtett kazettán. Forog az édes beszédû búcsúlevél, Júlia egyedül él. A hõs szerelmek korát elfújta a szél…"
szerintem azért halott a topik, mert nincs hova feltölteni
jól gondolom? rapidshare snassz

szabad a gazda

Ennek a számnak a címét,elõadóját keresem: Mobillal lett felvéve,minõséget nem kritizálni😛
nem? senki? ha megmondom rak valaki újat?

nem

bepunnyadt a téma, ezt felismeri valaki?
csalni nem ér!

talán fort minor - remember the name

this is 5% luck,10% skill,15% concentration power of will,5%pleausre , 50% pain and a 100% reason to rememer the name [ fejbõl jött 😄 ]

Extreme videok vannak a klippben, nemreg volt 1 az MTV hip hop kategóriába,. pasi állandoan percentezik ( %) fifty percent.... nem tudjátok?
300Dani
Prodigy - The Way It

te tudod?

passz

300Dani
Nem tudjátok mi az itt található videó zenéje? Htx d-.-b

ááá cejetlek ty 😄

Hixer
a Mi enneka szának a címe? topikban már megfejtették a címét...

Paul Stanley - Live To Win

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

dunga
NIRVANA - Beans
NIRVANA - Moist Vagina/Marijuana
Divízió 88 - Skin Vonat(Ballagó Idõ cover)
Ignite - Place Called Home
Depresszió - Utazó
Magyar Királyi Honvédség Zenekara - Ébredj Magyar!

akkor tegyen vki...

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

passz

dunga
megfejtés?😮

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
Hangfelvevõt állítod stereo mix-re, vagy ami veszi a hangot, és akármi hangfelvevõ progival felveszed.
Vagy beírod google-be és olvasol😛

#60 : adj linket plz 😊

kérdés

van egy avi file 25 perc 180 MB. Mondjuk van benne 2 perc ezen , ami kéne nekem mp3ba. Mivel lenne kivitelezhetõ? ( SONY VEGAS nemjó :| )

dunga
yaya szándékosan, egy kis magnón lett felvéve, mayd kicsit meg lett nyújtva, h magasabb legyen

ERykk
Az elsõ az szándékosan olyan, amilyen? Mert én sokminden zenét meghallgatok, de ami ebben megy az nagyon gáz:S

dunga
Elõzõ kettõt végtam én is, fõleg, h elsõ tagja oda volt téve😛

Akkor gyorsan összevágtam párat, minõség miatt elnézést😛

összekötõ hang is kell, h honnan van

ez az-e' 😛

McGrady
ki kell szedni az IDv31 meg IDv32 tagokat

Kuss!-magyarázta.

Oldal 1 / 3Következő →