Ismerd fel a dal címét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég sok filmnek is a betétdala.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
http://auto.indavideo.hu/video/Skoda_Octavia_2?action=video_site&video_title=Skoda_Octavia_2%3Ftoken%3Dad815290257f7394930e48ae915d7f1d
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
http://www.supload.com/0001b-download-sxmwgi.html
de ha eddig nem találta ki senki...
adj nyugodtan új feladványt
"…A négyes útról, ha Verona felé letérsz, a Garda-tó azúr kék vízéhez érsz.
Itt pörögnek lovagok hercegek, szerecsen nõk pucéran fekszenek, minden ami kell a szájnak, kell a szemnek.
Rómeó a parton telefonál, jéghideg bajor nedû a lábainál, a félvér nõk fürdeni mennek, ringanak a barna mellek, Michelangelo sem faraghatna szebbet.
Dráma van, ma édes ne várd jöttömet, le kell rendezzek néhány üzleti ügyletet, feküdj le szépen Júliám és jó legyél, le kell tennem e tájon a térerõ nagyon kevés…
Júlia szelíd lány vár és remél, áll az erkélyén, kint fúj a szél. Felhõk húznak az égen észak felõl, csillognak mind a háztetõk, kopog a déren a meleg nyári esõ.
Rómeó ma már egy hang csupán, a rögzítõben felejtett kazettán. Forog az édes beszédû búcsúlevél, Júlia egyedül él. A hõs szerelmek korát elfújta a szél…"
jól gondolom? rapidshare snassz
csalni nem ér!
this is 5% luck,10% skill,15% concentration power of will,5%pleausre , 50% pain and a 100% reason to rememer the name [ fejbõl jött 😄 ]
Paul Stanley - Live To Win
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
NIRVANA - Moist Vagina/Marijuana
Divízió 88 - Skin Vonat(Ballagó Idõ cover)
Ignite - Place Called Home
Depresszió - Utazó
Magyar Királyi Honvédség Zenekara - Ébredj Magyar!
akkor tegyen vki...
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Vagy beírod google-be és olvasol😛
van egy avi file 25 perc 180 MB. Mondjuk van benne 2 perc ezen , ami kéne nekem mp3ba. Mivel lenne kivitelezhetõ? ( SONY VEGAS nemjó :| )
Akkor gyorsan összevágtam párat, minõség miatt elnézést😛
összekötõ hang is kell, h honnan van
ez az-e' 😛