(El)Gondolkodtató
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Arról is biztos hallottál, hogy a zenészeknek vannak nagyon nagy mesterei, akik már úúgyy de úúgy zenélnek....(tanáromtol idézve "az már fenntrõl jön"(menny)) Szal akik a zenélést már EGY MÁS szinten nyomják....
...Biztos hallottál....
De FEL IS FOGTAD????
Akkor miért nem zenész minden ember, ha mindenki "hallott" rola, vagy csak "magátol értetõdõ bazz.. hogy a munka közül ez az egyik legjobb mer élvezed és el se fáradsz!!hmm?hmm?)
Mi a múltban élünk. És ez a mult pontosan annyival van...õõ..messze a jelentõl, amiennyi idõ alatt a dolgok eljutnak az agyunkig....
Na?<#miaz>#miaz><#pardon1>#pardon1>
Pénz-->sand which-->energia--> tanulol-->tudod a választ-->ötös-->diploma-->munka-->Mégtöbb pénz<#vigyor3>#vigyor3>
A pénz átalakulhat akár Szendviccsé...hangszerréé... és akkor "besszél" is, de átalakul....csak mi döntjük át mivé alakul át, és hogy az mivé fog...(-e veeszíteni az rékébõl pl)
azt mondja: viszlát :)
Szeretettel várok mindenkit Megveretni címû topikomban!
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1222425652<#eljen>#eljen>
Jah és mostanába gondoltam kezdeni kéne valamit magammal mert kicsit sovány vagyok, úgyhogy most elkezdtem edzõterembe járni
Most nem tallakoztunk egy ehteig, mert megbetegedtem.
Irtam neki sms-t, h mikor erkezek es kereztem, h kijon e elem az allomasra es akkor irta, h nem tud kijonni elem, mert nincs itt Bp-n es csutortokig nem is lesz :(
Na mind1, aranyos srac, de, ha nem talalkozunk tobbet, akkor nem :)
Az a szerenycsem, h nagyopn konnyen ismerkedek, igy hamar tullepek mindenen...gyorsan alkalmazkodok, gyorsan felejtek, hal'istennek, h igy neveltek anyuek :)
Neked van vmi sztorid?
Kepzeljetek most van egy srac, akivel talalkozgatok.
Nem tudnek jarni egyelore meg senkivel, de orulok, h kimozdulok, massal beszelgetek es jol erzem magam.
Helyes srac, de van egy ket dolog, ami nem tetszik, azon mondjuk lehet valtoztatni.
Szoval most ez igy jo, elvagyok es majd meglatjuk hogyan alakulnak majd a dolgaink :)
Kicsit fellelegzek :)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Kb 2 hete vege lett a kapcsolatomnak, amit ugy latom nehezen tudok kezelni.
Itt vagyok a balcsinal, lejottem a mai napra, holnap bp, meg aznap haza, aztan masnap vissza bp...hiaba lekotom az agyam, nagyon rosszul viselem es a legszornyebb, h mindenben sajat magamat okolom, igy megnehezebb tullepni a dolgon. Nem direkte vagyok en a felelos (nem csaltam meg, nem csinaltam semmi rosszat)...de sajnos elkovettem a legrosszabbat: kotottem az ebet a karohoz, ahhoz, amelyik mar nem is letezett.
Ragaszkodtam egy alomhoz, egy illuziohoz, ami nem is letezett, csak buta no reven, bmi aron akartam a tarsasagot, az ahitozott szerelmet, annak ellenere, h minden jelet eszre vettem, sot hagytam magam kihasznalni, olyan forman, h a masik akaratat hagytam ervenyesulni, ami teljes onnallotlansaghoz es a hitelessegem elvesztesehez vezetett. Hazudott, tulleptem rajta...de meg nem is ez volt a legszornyubb, hisz az sztem mar a legvege vminek, ha vki hazudik, hanem hagytam kialakulni egy olyan folyamatot, ahol az oszinteseg legkisebb szikraja sem csillant fel.
Az en hibam, h nem alltam a sarkamra, h nem valtoztattam...
Igaz senki nem eroltette ra a masikra, h legyen szemet, onzo kis g*ci, aki csak a sajat kenyelmet helyezi eloterbe, na d ez meg mar nem az en reszem. Csak sajnos mar az elso resznel, amikor hallottam a sajat anyjanak hazudni, akor nem hagytam el...mert hat "Majd megvaltozik...talan nekem nem hazudik..."...
Sajat magam reszere az a tanulsag, h akarkivel is fogok osszejonni, mindig hallgatok majd a legbelsobb enemre, aki osztonosen erzi a masik valos enjet es nem leszek olyan "hiperintelligens", aki meg tudja magyarazni, h a dolgok hattereben mindig vannak dolgok es biztos ezert, meg azert viselkedik igy megy ugy...nem..ilyen nem letezik..
Akarki, akarkivel is jarjon...ha egyszer erzel egy kis gazt, h nem illetek ossze...ne eroltesd...csak egy ev...vagy esetleg tobb ido huza-vona, nyuglodes lesz a dologbol...es a vegen meg teged dobnak...
"Nem minden férfi büszkélkedhet szakállával, hiszen élnek olyan népcsoportok, különösen Dél-Amerikában, amelyeknek arcán egyszerûen nem terem szõr. Más vidékeken, ahol dúsan burjánzó szálak jelezték, hogy az ifjak felnõttkorba léptek, a férfiasság, a bölcsesség, a tekintély és a hatalom jelének tartották e díszt."
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mit tudsz róla?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mitõl lehet a férfinak rá szüksége, és a nõnek nem?
állatoknál nem tudok ilyenrõl, hogy a nõstény kevésbé lenne szõrös vmelyik fajból mint a hím.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Barna színû nõnemû egyedeknek (pl. indiai), miért van bajuszkezdetlegességük?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vagyis nem tünsz annak ...
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
kb 95%-ban nincs,és a maradék 5%ban van sajnos.
Válasz 'Mike at home' üzenetére (#506) treck.hu/google
ma 17:29 | privát | galéria | válasz erre | #506
vagy olyan infantilis, aki felnõtt korában is leáll a kis hülyékkel mondjuk vittakozni
na jó, mondjuk infantilisnek lenni jó dolog :)))
kb 95%-ban nincs,és a maradék 5%ban van sajnos.
na jó, mondjuk infantilisnek lenni jó dolog :)))
bár mondjuk egy 14 éves kölök még gyerek, tehát nem baj ha úgy is viselkedik
már volt szerencsém 2 db hiperaktiv gyerekhez...
meg ugye fokuszban is sokszor volt rola szo.szoval télleg szülök mindent adjanak bele ebbe a gyerekbe,hogy jobb legyen neki.
de a dedós hülye meg ugye elfog mulni.
vagy
Magyar-Angol (kúrva)nagyszótár(csakhogy sokat markoljak:).
szép ték.
vannak igen jól öltözótt ostobák"