(El)Gondolkodtató
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nem enyém. Dosztojevszkij
Akkor már szutra összest...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
jó hangosan buszon: " Dani te fingottál?! X__X lécci ne itt mindenki elõtt" XD
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ez vagyok én néha.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- túlmozgásos/hiperaktív
- irritálóan dedós kis hülye, fõleg csoportban
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
SAJNOS elõ is fordulnak,akár szeretnénk akár nem.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
szal faszfejkéim, kurva okosak és szellemesek vagytok, de tényleg
szégyelljétek magatokat 😞
inkább figyelni kéne rájuk akkor is, amikor nem nyafognak
doom könyveket jah.az a 2 db kis könyv
Megteheted azt hogy egy, azaz egy darab könyv teljes tartalmát beleapplikálhatod, beviheted a fejedbe, agyadba, arcodba ahogy tetszik.
Melyik lenne az a könyv?
az a gond hogy tapintatból nem mernék elviccelõdni egyikükkel, igazából nem is gondoltam erre, de ha valaki egyszer megint elõjön ezzel esküszöm úgy teszek ahogy mondtál! 😄
Ezután úgyis jönnek valami mûsértõdéssel hogy "jaj neked úgyis mindegy lenne ha meghalnék"...de ezt is tovább lehet viccelõdni 😛
(én ehelyett kissebb-nagyobb sikerrel inkább felvidítani igyekszem-szoktam😊
egyik gyerek aztmondat hogy holnap öngyilkos lesz,és holnapután már chaten volt és virult...
(ez kb 1 éve volt) 😄
Pontosan!
Akik depressziósok, azok is kijelentik mindig, hogy jaj, így vagyok depressziós, jaj, úgy és szinte minden héten áldepresszióba esnek, mert ez a menõ mostanában. Na, meg a csuklóvagdosás, a tinik többsége mindig ez csinálja. Van pár ismerõsöm, akik ilyenek. Egyszerû a dolog, azt akarják, hogy sajnálják õket, ezért sajnáltatják magukat, elõre bejelentik, hogy "most meg akarom õlni magamat", azért, hogy elmondják a barátaik, hogy jaj, ne tedd, mert az nem lenne jó, szinte élvezik, hogy a másik sajnálja õket. Fontosak akarnak lenni az életben, fel akarnak tûnni, azt akarják, hogy más is észrevegye õket, ezért mondogatnak ilyesmiket. Így õk lesznek a középpontban, mert mindenki róluk beszél és mindenki sajnálja õket.
Teendõ: Poénkodni az egészen (pl: na, kinyírtad már magad?) és így abbahagyják majd a nyafogást.
ebben mi is segithetünk,nem csak ö maga magam segithet !
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mellesleg aki tényleg önyilkos akar lenni, az nem reklámozza, csak megteszi.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Sajnos az a baj, hogy aki meg akar halni épp ezekre nem tud összpontosítani, mert mondjuk nagyobb benne a fájdalom mint a jó dolgok, gondolom nyilván ez a nehéz része a dolognak, meg hogy milyen az életszemlélete
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Fidokám, egyébként meg ne legyél öngyilkos. Ha most szarul is érzed magad, ez nem lesz mindig így, találd meg az élet apró örömeit. Süt a nap, csivitelnek a madarak, nézd hogy nõ a fû, szal
Egyébként meg egyél csokit, meg játssz számtech játékokkal, abban mindig van sikerélmény
csakhogy én nem annak tûnök, hanem én mûvelt vagyok
😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
kezd kisiklani a topik <#buck>#buck>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Az új téma:
.:\Menõ(sködés)/:.
A technikai fejlődés a lustaság eredménye.
a minap egy ismerõsömmel nem jutottunk dûlõre a témában. várom a véleményeket! (csak hogy ne unatkozzatok)
egy hörcsög rövid ideig vemhes. egy elefánt több mint egy évig. ez azért van, mert az elefántbébi jóval több sejtbõl áll?
A technikai fejlődés a lustaság eredménye.
mondjuk hit kérdése minden, ki miben hisz 😛 (persze nem mindenre iga)