(El)Gondolkodtató

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha minden ésszerû lenne a földön, akkor nem is történne semmi.

Sajnos nem enyém. Dosztojevszkij
sz4bolcs
Mint a Ponyvaregényben a néger. 😄😄😄

Akkor már szutra összest...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

PíszLávJuniti
Biblia, mert jól hangzik belõle idézni

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

sz4bolcs
Utolsó témával kapcsolatban.. fogalmam sincs. Talán valami jó szakácskönyv. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

én dedós hülye allways.
jó hangosan buszon: " Dani te fingottál?! X__X lécci ne itt mindenki elõtt" XD

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Fido4life
dejó, 1 év és nem tartozok közéjük...

Doomista
tulmozgásos/hiperaktiv
ez vagyok én néha.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mike
A 13-15 éves korosztály a BKV-n nyújtotta produktuma alapján
- túlmozgásos/hiperaktív
- irritálóan dedós kis hülye, fõleg csoportban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Doomista
hát SAJNOS az ilyen esetek nem kizárhatoak...
SAJNOS elõ is fordulnak,akár szeretnénk akár nem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mike
én olyat ismertem, aki azt mondta öngyilkos lesz, és este meg is tette 😞
szal faszfejkéim, kurva okosak és szellemesek vagytok, de tényleg
szégyelljétek magatokat 😞

Mike
😞
inkább figyelni kéne rájuk akkor is, amikor nem nyafognak

Ron Ragm
Magyar-Kína szótár.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Dying Soul
Hú, ez rohadt nehéz, még gondolkodom rajta.

Doomista
megtehetem.
doom könyveket jah.az a 2 db kis könyv

Doomista
és ha van ?

--- Új téma, ez remélem jobbam megosztja az embereket: ---
Megteheted azt hogy egy, azaz egy darab könyv teljes tartalmát beleapplikálhatod, beviheted a fejedbe, agyadba, arcodba ahogy tetszik.
Melyik lenne az a könyv?

olyan nincs. -.-

Doomista
és ha nem felejti el,és nem érje el a célját ?

akkor másra terelem a témát, úgyis elfelejti, mert elérte a célját hogy foglalkozzanak vele...

Ok, tedd azt. 😉

Doomista
és ha nem sikerül felviditani ?

igen én is ezt gondolom, hogy kicsit valahogy fel szeretnék kelteni magukra a figyelmet...

az a gond hogy tapintatból nem mernék elviccelõdni egyikükkel, igazából nem is gondoltam erre, de ha valaki egyszer megint elõjön ezzel esküszöm úgy teszek ahogy mondtál! 😄
Ezután úgyis jönnek valami mûsértõdéssel hogy "jaj neked úgyis mindegy lenne ha meghalnék"...de ezt is tovább lehet viccelõdni 😛

(én ehelyett kissebb-nagyobb sikerrel inkább felvidítani igyekszem-szoktam😊

Doomista
ezt a csuklóvágást énis minden hónapban hallom chaten 😄

egyik gyerek aztmondat hogy holnap öngyilkos lesz,és holnapután már chaten volt és virult...

(ez kb 1 éve volt) 😄

"mellesleg aki tényleg önyilkos akar lenni, az nem reklámozza, csak megteszi."

Pontosan!
Akik depressziósok, azok is kijelentik mindig, hogy jaj, így vagyok depressziós, jaj, úgy és szinte minden héten áldepresszióba esnek, mert ez a menõ mostanában. Na, meg a csuklóvagdosás, a tinik többsége mindig ez csinálja. Van pár ismerõsöm, akik ilyenek. Egyszerû a dolog, azt akarják, hogy sajnálják õket, ezért sajnáltatják magukat, elõre bejelentik, hogy "most meg akarom õlni magamat", azért, hogy elmondják a barátaik, hogy jaj, ne tedd, mert az nem lenne jó, szinte élvezik, hogy a másik sajnálja õket. Fontosak akarnak lenni az életben, fel akarnak tûnni, azt akarják, hogy más is észrevegye õket, ezért mondogatnak ilyesmiket. Így õk lesznek a középpontban, mert mindenki róluk beszél és mindenki sajnálja õket.
Teendõ: Poénkodni az egészen (pl: na, kinyírtad már magad?) és így abbahagyják majd a nyafogást.

Doomista
kinyírja magát vagy nem?
ebben mi is segithetünk,nem csak ö maga magam segithet !

Aquir
és van aki támogatásra szorul, és felhívja az öngyilkos szándékára a figyelmet

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nem észrevenni kell, hanem NEM ÉSZREVENNI hogy nekem tényleg nem jó semmi.

mellesleg aki tényleg önyilkos akar lenni, az nem reklámozza, csak megteszi.

Mike at home
nem keresni kell, észrevenni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ron Ragm
"Suffering is a fact of life... Either you learn to deal with it or you go under..."

Fido4life
megalapból az is pofátlanság, hogy keresni kell..-.-

Aquir
"találd meg az élet apró örömeit"

Sajnos az a baj, hogy aki meg akar halni épp ezekre nem tud összpontosítani, mert mondjuk nagyobb benne a fájdalom mint a jó dolgok, gondolom nyilván ez a nehéz része a dolognak, meg hogy milyen az életszemlélete

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mike
öngyilkosság elõtt azért szexeljél, hátha megtetszik

Fidokám, egyébként meg ne legyél öngyilkos. Ha most szarul is érzed magad, ez nem lesz mindig így, találd meg az élet apró örömeit. Süt a nap, csivitelnek a madarak, nézd hogy nõ a fû, szal
Egyébként meg egyél csokit, meg játssz számtech játékokkal, abban mindig van sikerélmény

Mike
ha azért olvas hogy mûveltnek tûnjön, akkor elképzelhetõ
csakhogy én nem annak tûnök, hanem én mûvelt vagyok

😊

Fido4life
van értelme az öngyilkosságnak, ha az ember tényleg nem találja értelmét az életben ?

Ron Ragm
Az már erõsen a sznobság határát súrolja, ha valaki csak azért olvas hogy mûveltnek tûnjön. Én nem olvasok túl sokat, de amit igen, azt azért mert teszik, vagy mert érdekel.

Doomista
hát inkább sok gondolatok 😄

Aquir
és máris milyen bölcsességek vannak itt -.-

Doomista
ott az új téma ... -.-

Aquir
"emberek, hétöznapi gondolatai, bölcsességei"??

kezd kisiklani a topik <#buck>

Doomista
oh ti férgek <#vigyor1>

Mike
na látod, máris kezd elcsökevényesedni az agyad

PíszLávJuniti
akinek szakadozik a logója <#mf2>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Doomista
ágrágrágárágrá

Mike
a menõk olvasottak
egy könyv hetente, minimum!

Doomista
látom kivan lõve a téma.
Az új téma:

.:\Menõ(sködés)/:.

józan paraszti ésszel belegondolva logikusnak tûnik, de úgyis szoktak erre járni a témához értõek... õk majd nyilatkoznak😊 én is kiváncsi vagyok.

elég szûk lére eresztetted magad 😊

A technikai fejlődés a lustaság eredménye.

Mike
ehehehe

szevasztok!
a minap egy ismerõsömmel nem jutottunk dûlõre a témában. várom a véleményeket! (csak hogy ne unatkozzatok)

egy hörcsög rövid ideig vemhes. egy elefánt több mint egy évig. ez azért van, mert az elefántbébi jóval több sejtbõl áll?

A technikai fejlődés a lustaság eredménye.

és egyesek itt sajnos hajlamosak belekeverni az asztrológiát, bár nem sokat tudnak róla 😊
mondjuk hit kérdése minden, ki miben hisz 😛 (persze nem mindenre iga)