Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár bejött most az a kölyök a képbe, elég serial killer feje van... 😊 lehet õ lesz a következõ célpont
a Masuka lánya sztoriból még nem tudom mit fognak kihozni... ilyen még a Dexter szomszéd nõje akivel Jamie akarja összehozni... úgy érzem ezek csak tölteléknek vannak benne a sorozatban, de ne legyen igazam
Bazinga!
Regards,
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
Idõzítés WEB-DL-1080i-NTb verzióhoz ITT.
J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
PSN ID.: Beegabor
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Regards,
túl sok az új karakter, történés, amivel egyelõre nem lehet mit kezdeni és olyan érzés mint ha csak bedobálták volna õket, hogy legyen mivel kitölteni a részeket
a rész legvége pedig tényleg WTF, érdekes... ez volt Debnél az a mélypont amirõl Vogel is beszélt
Bazinga!
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ilyen elvakult fanokat.
Nem bírják a negatív kritikát. qrva nagy LOL
Mezei troll, do not feed.
cobol: leirom neked itt is: mindenki telibeszarja a velemenyed. GTFO.
Regards,
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De ettöl függetlenül nem rossz sorozat.
Igazi mûértõ lehet, ha ilyen sorozatokat szól le..
az a baj a Dexterrel, hogy a formulán nem változtatnak, ami 3-4 évad után elég gáz. ugyanaz történik más körítéssel, közben dexter átmegy "szuperhõsbe", aki minden baromságot megúszik.
szerintem.
Jó sorozat ez tény.Csak egy idõ után már unalmas a karakterek,fõleg dexteré.Azért mert én nem vagyok elvakult fan,még le írhatom ide a véleményem.
Van olyan is amit sokan istenítenek én viszont nem kedvelem és ezért nem is nézem.
Viszont nem megyek abba a topikba csak azért, hogy elmondjam mekkora szar.
A halál csupán a kezdet...
De ha le is írom nem nézegetem folyton a topicot és válaszolgatok, minden kommentemben kifejtve, mennyire unalmas.
Gondolom te nézed mind kettõt,azért írogatott.
ideje lezárni.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"