Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cassoneitaly
Dexter 8x07 (hdtv-asap, hdtv-afg, 720p-immerse) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

ProGabe
Kellett pár csöcs.

Az évad pedig tényleg szörnyû, alig-alig bírom nézni. Azt hittem megerõltetik magukat a készítõk egy kicsit, ehhez képest félgõzzel összehoztak valamit.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát arra tippelnék....

Systore
a Masuka szállal nem tudom mit akarnak így az utolsó évadban. az csak úgy van?
Ez az évad kritikán aluli. :(

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Fenrir
<#eljen>

A halál csupán a kezdet...

Én is megakadtam az elején,nem is értettem hogy mit lehet ezen annyira szeretni,aztán az elsõ évad végére beszippantott.
Bele sem merek gondolni,mirõl maradtam volna le,ha abbahagyom.
Az egy mestermû.
De szigorúan eredeti szinkronnal,a magyar valami gyalázat.
Sorry az offért.
bency
Nekem semmi bajom vele,nem akciódús,de nem unalmas,Csak simán chill.

:) Semmi okosság :P

Fenrir
Minden évad egy külön téma, de tökéletesen összeillenek, az a sorozat egy mestermû. Ne számíts olyan akcióra, mint pl a 24-ben, (talán McNulty az 5 évad alatt egyszer sem süti el a fegyverét), de nagyon realisztikus a megvalósítása és ábrázolása Baltimore-nak. Sajnos a sorozat lassan pörög fel, ezért sokan pár rész után abbahagyják a nézését, mondván ez unalmas, de egy kicsit kell csak tovább kibírni és onnantól meg az ember már darálná egymás után.

Shiwo
a The Wire mikor indul be ? sok jót hallottam róla, elkezdtem nézni 2 v 3 részt láttam, de még nem nagyon kötött le...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Blasta
Lement az evad fele es azon vettem eszre magam, hogy eszmeletlenul unom. Remunalmas, semmi erdekesseg (Debraval volt nemi erdekes konfliktus, de mostanra annak is vege). Eddig nagyon minuszos nekem ez az evad es eleg szomoru, hogy pont az sorozat zaroevadarol van szo. Remelem felporognek.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Fenrir
The Wire <#nezze>

SzirmosSzisza
Itt ahogy nézem megvannak magyarul is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
na köszönöm a tippeket, akkor hagyom is a picsbe:D
Vagy pedig egyszerûen a feliratok.info-ról töltöd le a packot :D Hamarabb fent van minden, nincs reklám, mindenben jobb.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

HA elég fürge vagy, akkor épp ki is törölheted a link elõtti reklámoldal címet és akkor nem kell várni. Feliratonként akár 3 másodpercet is spórolhatsz :)
tigeroo
btw valaki akinek megvan a hosszupuskas 7. évad plusz felirata a merevlemezén az 1 pakkban nem töltené fel nekem a feliratfájlokat? ismerõsnek kell kiírnom az aktuális évadot, de míg egyesével megvárom a reklámokat, letöltöm, kicsomagolom megdöglök <#idiota>
Szolnokboy1
Hannibal

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

SzirmosSzisza
Castle esetleg? Bár ott kb minden 5. részben jön csak elõ a fõszál.

(esetleg Veronica Mars, de az eléggé más kategória :D)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

davidka003
Olyan sorozat nem nagyon van gondolom Dexteren kívül ami ilyen nyomozgatós de nem különálló részek vannak hanem van valami átívelõ szál?
Tudtok ilyet? Killing-et ismerem csak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Jogos. Nekem sem szimpatikus a kölyök, igazából nem épp egy fõszereplõ-material.
SzirmosSzisza
Szomszédot meg is ölheti, azután, hogy mással kavart <#nezze>

(mondjuk tuti kiderül, hogy a testvére vagy valami)

Seth
Nekem nem, mert látszik a kölyök fején, hogy nem tudná betartani a kódot, és nem fog 2. esélyt kapni

PSN ID.: Beegabor

tigeroo
precision
de, nekem is eszembe jutott

Bazinga!

hmm not bad ,not bad

Nektek is átfutott az fejeteken, hogy Dexter betanítja a kölyköt és ebbõl lesz spin-off sorozat?
tigeroo
komolyan mondom már masuka magánnyomozósdija is izgalmasabb volt mint dexterék bajlódása:D
stargatelost
/sóhaj/...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

cassoneitaly
Dexter 8x06 (proper.hdtv-asap, proper.hdtv-afg, proper.720p-immerse, hdtv-evolve, hdtv-afg, 720p-evolve) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

PROPER.ASAP/AFG/720p - Feliratok.info | PROPER.ASAP/AFG/720p - Addic7ed | PROPER.ASAP/AFG/720p - Hosszupuska

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Jim Morrison
ne hogy azt hidd, hogy úgy néztem, hogy: na most csakazért is találok benne hibát. Egyszerûen feltûnt. Mikor vége lett az epizódnak akkor néztem vissza :) Én figyelem mi történik azért veszem ezeket észre. Te nem? ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

isteneeem mikre van neked idõd egy film alatt!:) ilyesmire én sohasem figyelek,mert nem azért nézem a filmeket,hogy belekössek:P a Trójában se láttam a Görög utasszállítót Brad Pitt mögött:P csak élveztem a filmet!:) tedd azt te is és ne akadj fennt hülyeségeken! peace

Jim Morrison
isteneeem... mikor ment deb meg dexter a kanapéra enni, elõször jobb kezében volt a sör, aztán a bal. Egyébként a vége tényleg fura volt, de csaknem cseszik el az utolsó pár részt :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Hat erre tenyleg nem szamitottam :)
Nem zartak le ezt a szalat anno, de abszolut semmi utalas nem volt ra. Deb meg is halt vajon? Eddig nem sokan eltek tul ezt a cuccot, pont egyedul talan o az elozo evad vegen, de nem hiszem h masodszorra is felmunkat akar vegezni Hannah. A resz elejen Vogel-re tippeltem volna, mint kibontakozo fogonosz, de a vegere nagyon az ellenkezo iranyba ment el a dolog. Hat nagyon kivancsi leszek a vegere, itt mar barmi megtortenhet :)

Regards,

Szolnokboy1
akkor már meg se nézzem? :)

SzirmosSzisza
Ez mi a franc volt :D

precision
na bazmeg... ezt most muszáj volt? :) mint valami brazil szappanopera komolyan mondom... :)

Bazinga!

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Szerintem is gyenge eddig ez az évad, többet vártam, de reménykedem, hogy most már beindul, és méltóan fejezik be a sorozatot.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Shiwo
Vogelnek sorozatgyilkos páciensei voltak, és csupa olyanhoz lett küldve Dex, akiken kísérletezett.. benne van a pakliban, hogy nem minden kísérlete sikerült és egy-két delikvens pszichopata gyilkológép maradt...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Systore
legjobb idáig, amikor Dexter bemegy Vogel egyik páciensének a házába, és véletlen kiderül, hogy jajj õ is sorozatgyilkos. komolyan...
kedvem sincs nézni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Szolnokboy1
ha nem az utolsó évad lenne, most megfontolnám a cancelt. nagyon nem izgalmas sajnos...

bency
Máshol is igy van nem cska Miamiban és a reális életben is,csak nem tudják hol vannak ,vagy kik õk.

:) Semmi okosság :P

GregSB
Egyébként kicsit szürreális ez az évad. Amennyi sorozatgyilkost felkutatott Dex... Mindegyik Vogelnek ex-páciense, és aktívan gyilkolt. Az ilyeneket nem ellenõrzik, hogy visszaesõk-e? Meg ilyen sorozatgyilkosokból 50 évente van 1, Miamiban meg mlassan már minden második sarkon él egy, pincéjében / kertjében teli hullákkal :-))

Szerintem sem õ volt.
stargatelost
miért veszitek biztosra h vége az agysebész szálnak? az is lehet h nem a cipõs volt, sõt...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

skinnyman
Igen, annak a kolyoknek meg komolyabb szerepe lesz sztem. De ez onmagaban nem eleg a fo szalhoz sztem, valami lesz meg itt.

Regards,