Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Calver
ha a nyolcadik évad írógárdájának asztalra küldésével kezdenek - és nem, nem mint színészek, valójában - akkor felőlem bármi mehet.

"The trees move. Do you not see it?"

Egy jó script-tel talán el is tudnám képzelni...
http://seriable.com/dexter-season-9-within-realm-possibility/
Jim Morrison
"The Angel for our Christmas Tree"

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Ez hol szamit jo vetelnek? Amazon-on bluray-en olcsobb a cucc diszdobozban, ami otszor jobb minoseg, es nincs semmilyen almas szarhoz kotve.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.11.21. 20:54:04

Regards,

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jim Morrison

ForzaInter

Yo, Bitch!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ForzaInter
sok lesz már erről a kép:D

Yo, Bitch!

Jim Morrison
Stahp :[

zaki
<#nemtudom>

skinnyman
dafuq

Regards,

ForzaInter
<#wow3>

Yo, Bitch!

zaki
őőő

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ForzaInter
pff:D

Yo, Bitch!

LoSA
Jó az a bögre! :)

Shiwo
person of interest, sons of anarchy

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tigeroo
én a doctor who-t kezdtem el (2005-tõl), kicsit gagyi az elején meg budget kategóriás megjelenés, de késõbb kurvajó lesz és eléggé mindblown sztorija van az idõutazás miatt.

(igaz ez inkább sci-fi)
gangi
és egyébként ilyen rohadtul függõvé tevõ sorozat után milyen sorozatot javasoltok? :D breakingbad, walkingdead, supernatural már megvoltak és tanácstalan vagyok. bár lehet jobb is ha nem baszom el az idõmet 0-24-es sorozatnézéssel :D

edios
Én is pont így éreztem, random szappanoperás marhaságnak tudtam be végül a céltalansága miatt.

Egy picit reménykedtem benne pedig, hogy lesz valami eksön<#miaz>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

tigeroo
ne keresd a logikát benne, masuka lánya is totál értelmetlen volt, szerintem a szentháromság után már nem tudtak mit kezdeni a szereplõkkel, ez is csak egy olyan szál közöttük
szerintem azért hozták elõ,hogy ha netán valami történik akkor beletudják vinni azt a szálat is: D egyébként passz
gangi
Sziasztok, egy valamit nem értek a sorozattal kapcsolatba, konkrétan az utolsó két évadban:

ha megtudjátok hogy a féltesótok szerelmes belétek, akkor az nem egy kicsit komolyabb helyzet mint amit itt láthattunk? mert azt szerintem tök elvarratlanul ott hagyták, és gyakorlatilag mintha meg se történt volna , kúrogattak tovább. kicsit bosszant hogy kb 2 részben esik szó róla, utána semmi. ennyi erõvel mi a f*sznak hozták egyáltalán elõ a dolgot? :D

Jim Morrison
szerencsére könnyen megjegyezhetõ: [ spoiler ] [ /spoiler ] :)

ForzaInter
mobilról verzióról írtam ott meg nincs spoiler tag.

Yo, Bitch!

Jim Morrison
lehet kiírtad spoiler de szerintem attól azt még írhattad volna spoilerbe ^^

ForzaInter
SPOILER!!!

a végén találja meg dexter holtan feleségét..

Yo, Bitch!

skinnyman
Trinity

Regards,

davidka003
4 évad mi volt? Már nem emlékszek. Mi volt a vége?
Spoilerban jöhet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Azért a "sintér" is elég érdekes arc volt, bár nem fõellen kategória. Meg Olmos tanár úr tanítványát is utálhatták sokan annyira, hogy hamar az asztalon akarták volna látni lefóliázva, de nem épp a genyósága miatt. :)))
Az bíztató. Bár legjobb lenne, ha nem csak 1 ilyen karakter lenne.
ForzaInter
igen, a 4 évadban. ami sztem és még sokak szerint is magasan a legjobb dexter évad, durván sokkoló fináléval:)

Yo, Bitch!

Amit még kérdeznék (a harmadik évad elejénél tartva), hogy jönni fog majd valamikor a sorozatba amolyan igazi, elvetemült, utálnivaló gonosz pszichopata, aki keményebb dió Dexternek, és a nézõ alig várja, hogy kinyírja? Meg kell mondjam, számomra az eddigiek, akiket elintézett (a tesóját is beleértve) inkább a zura-fura kategóriába estek.
A sorozat "második fele" már eléggé leszálló ág volt szerintem. Mondjuk ott is volt 1-2 jó rész és nem egyértelmûen rossz irány, de összességében szépen húzott lefele. Nyomorék oda nem illõ bemagyarázások, következetlenségek és kényszeres "szabadelvûség".
Csak pár dolog:
- az ötödik évadtól kb Dexnek elment a maradék esze és életösztöne is. Hülyeségeket csinál, következetlen és hibázik agyba-fõbe. Tanukat hagy (és gyárt), nyomokat hagy maga után, nem ügyel a látszatra sem. A negyedik évad vége után már nem nagyon folytathatta volna az életstílusát, mert a figyelem középpontjába kerül, de azért csak folytatja. Semmi gond. A fánkzabáló rendõrök úgyis hülyék. :)
- Deb és Dex kapcsolata. Igen b+! Nem elég ha jó tesók és ragaszkodik/szereti Dextert Deb. Bele kell erõltetni minden f@szságot. Liberális-pszichomókusterrorista öntökönlövés. Elsõ felvonás
- a korábbi amcsi bulshit factoryt irányvonalat még jobban elaljasították . Pesrze minden sorozatba kell egy nem negatív fekete, ázsiai és erõs nõi karakter is (de arab ne legyen!). Késõbb azért csak belegyömöszöltek "meleg szeretettel" egy hagyománytisztelõ tekintélyelvû közösségbe egy oda nem illõ hajlamú "pozitív rosszat". Jó szereplõ volt, de ezt szerintem csak azért rakták bele, hogy meglegyen a "toleráns többlet". Csak épp ez rohadtul nem illett oda.
- igéretes szereplõket teljesen hanyagolnak, vagy tönkrevágnak. Ilyen volt Quinn, Masuka második segédje és a kettes számû fekete rendfenntartó erõ is.
- a végén azért behoztak egy sose említett szálat is, csak hogy legyen egy pszichoanyu is.

Ennek ellenére szerettem a sorozatot. Az utolsó évedot nem néztem végig, csak beletekertem az utolsó részekbe. Nyomtam egy dexter darát 1-2 hete. Érsdekes módon ugyanott fulladt ki az érdeklõdésem az utolsó évadban ahol korábban (szabadon mehetne a csaj, de Dex megkéri maradjon, mert ugyan itt halálos veszélyben van és mindenki rá vadászik, de olyan jó tudni, hogy a keze ügyében van ha épp látni akarja. ÁÁÁ, ne!!!)
50* nem is ,de összességében nekem a Dexter fölé nõtt a BB. Az utolsó évadot leszámítva Dexter is nagy kedvenc marad.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

tigeroo
hát. majd meglátod. amúgy annyi, hogy olyan jelenet után tér vissza, ami kb. bibliai csodának nevezhetõ:D látszik hogy kurva erõltetve írták bele hogy túlélte végül.
Én még csak most kezdem a sorozat harmadik évadát. Azt nem tudom, pontosan, mi a sorozat vége, annyi spoilerbe belefutottam, hogy Dexter nem hal meg. De nem értem, miért szerették volna ennyien, hogy meghaljon? Hisz õ csak rossz embereket öl, nem egy szokványos antihõs. Vagy ez változni fog az ezután jövõ évadok során?
precision
nagyon elkúrták a végét... csalódás volt nekem nagyon

Bazinga!

tigeroo
kezdd el, a 2. évadig nyögvenyelõs (lesznek azért jó pillanatai) utána pedig alig tudod majd abbahagyni.
precision
50x jobb sorozat mint ez

Bazinga!

mindenfelé azt hallom,hogy mennyire jó a bb :D ha végzek az elmaradott sorozatokkal lehet az lesz a következõ új aminek majd nekilátok....
nem is lesz több évad ?
Basszus a végén azt hittem,hogy dex meghal erre bemutatják a kamrába...
vagy halt volna meg vagy kezdet volna új életet. nem gondltam,hogy így fogják befejezni ezt az évadot.
Ettõl függetlenül jó kis sorozat volt ez. A maszukás szálat én sem értettem, ott vártam volna valami csavart,hogy a csaj egy kamu és kész :D
kirol
Na én is a végére értem.
Hát, nem is tudom mit mondjak.

tigeroo
így van még jobban pocskondiázzák be a sorozatot hogy a kutya se emlékezzen a showra :)