Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nem örültem volna, ha úgy záródik, hogy mindenki koktélt kortyolgat és boldogan él míg meg nem hal. Így van ez jól.
Az évad viszont a leggyengébb volt. Kapkodás az egész pedig sok mindent ki lehetett volna még belõle hozni mondjuk 5-6 résszel többre lett volna szükség.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ha meg lesz spin-off, akkor tippre vagy a magánnyomozó csávó lesz a fõszereplõ, vagy Masuka lánya, esetleg akár mindkettõ, és valahogy összefonódik majd a két szál..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://topgearhungary.blogspot.com/
SPOILER
"õ miatt meghalt"
Pont, hogy nem. A véletleneknek illetve a saját hülyeségének köszönhetõ.
"Dobja el a fegyvert?!" Mikor rá szegezõdik a másik fegyvere?! LOL
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Vagy ott volt a The Wire befejezése, ahol legalább egy pár percben bemutatták mindenkinek az életét, hogy hogyan alakult. Ott legalább egy viszonylag happy end jött McNulty-nak is, attól függetlenül, hogy kirúgták a rendõrségtõl.
A halál csupán a kezdet...
Egyrészt pont a végén mutatja meg Dexter hogy már van neki fontosabb dolog is mint az ölés, le tudja gyõzni a késztetést, vagy átvette annak a helyét más. Ennek tükrében teljesen felesleges a végsõ elbujdoklása, simán elmehetne a csaj meg a fia után.
Deb ilyen formában való megölése meg méltatlan lett az egész karakteréhez. Akkor inkább magától a lövéstõl halt volna meg a kórházban, abba is bele lehetett volna szõni a drámai búcsúzkodást, de ez a "már jól vagyok, ja nem nagyon rosszul leszek" kanyar nem volt jó ötlet szerintem.
Hát mindegy, ez van. Az biztos hogy egy teljesen egyedi sorozat ért véget, benne rengeteg jó karakterrel. Hiányozni fog...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Tegnap én is befejeztem a sorozatot, de miután vége lett csak ültem és szomorkodtam. Aludtam egyet a dologra, de már túl fáradt vagyok hogy szépen leírjam amit kigondoltam... Ez volt az elsõ sorozat amire rákattantam, nagyon fog hiányozni, imádtam mint ahogyan gondolom itt szinte mindenki, sajnos ez van, találni kell mást, de ehelyett nem lehet. Ritka jó sorozat, nehéz tõle megválni (nekem).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nagyon felkavaró volt az utolsó rész. Debet sajnálom, bár számítani lehetett rá hogy elõbb utóbb meghal.
Örültem, hogy végül életben maradt, mikor elkezdték mutatni a fatelepet már kezdtem reménykedni...
Sajnálom, hogy vége egy újabb remek sorozat ért véget.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
amúgy hiába ez az utolsó gyenge évad, ennek ellenére nagyon fog hiányozni a sorozat. a hangulat, színészek, miami meg úgy minden, ritka egyedi sorozat volt, egyik legnagyobb sorozatos élményem, ott a helye a top10-ben!
Yo, Bitch!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Dexter 8x12 (hdtv-evolve, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-evolve) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed
maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
A befejezés felvezetése nagyon jó volt La Guerta halálával. Én Evelint mint új karaktert azért hoztam volna be hogy végül Matthiews segítségével leleplezzék Dextert. Az utolsó évadra már Saxon mint fõ hunyó felesleges volt, arról kellett volna szólnia a befejezõ évadnak csak hogy minden kiderüljön. Ehhez képest senki nem tudott meg semmit.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ja és maszuka nemvolt benne a zárásban, fekete pont a készítõknek... vagy talán azért mert õket még esetleg láthatjuk spinoffban?:D
maszuka bekattan a morgan tesók miatt és õ lesz a perverz inkognitós igazságtevõ miamiben
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Btw nekem felemás érzéseim vannak ezzel az évaddal. Helyenként olyan erõltetett (az Elway/Clayton vonal), máshol meg olyan bárgyú, pl hogy Dexter azt szeretné, hogy tartóztassák le Saxont, de az eszébe sem jut, hogy mennyi mindent tud már róla amit szépen el is mondhatna egy vádalku keretében.
Pedig volt rá 12 teljes részük a készítõknek, hogy egy méltó befejezést csináljanak, nekem ez annyira no gusta.
A halál csupán a kezdet...
*SPOILER*
Ez egy sorozat volt egy sorozatgyilkosról... Komolyan azt vártátok, hogy majd Argentinában a kis családjával fog éldegélni vígan? Két lehetõség volt reális: Letartóztatják, vagy meghal. Deb-et nem akarta olyan állapotban hagyni, és az õ vízbedobásánál jött az a gondolat, ami miatt hátrahagyott mindent: Magát okolja mindenért, ami történt a szeretteivel, és nem akarta, hogy Harrison vagy Hannah-val is ilyesmi történjen. Azt vártam majd, hogy Deb-et kézben tartva a tengeren öngyilkos lesz, és behullanak a vízbe, de még a vihar se lett volna rossz megoldás, mint halál... csak hát: Ezzel, hogy életben hagyták õt még hagytak egy kiskaput az esetleges folytatásra.
Személy szerint nekem nagyon kellemes kikapcsolódást nyújtott a sorozat, és mivel Deb nekem a kedvenc karakterem volt, így a finálé drámailag is helyén volt nálam. Pacsi.
Meg Dexter is hogy miert nem ment akkor mar vissza Hannah-ekhoz... Az utolso jelenettel egyutt: meglenne a tokeletes fedosztorija (hivatalosan meghalt), soha senki nem keresne tobbet, uj elet, sunshine, happiness. Azon kivul hogy orultseg, onzoseg is a reszerol, mert ezzel nem csak magat, hanem az egesz csaladjat megszivatja. Pont errefele ment az egesz, hogy rajott hogy elhetne normalis eletet. Erre beut a baleset es valami isteni jelnek veszi hogy megsem elhet normalis eletet. Akkora hulyeseg, ennel racionalisabb szokott lenni Dexter. Persze kepzeletben el lehet jatszani vele hogy erre kicsit kesobb rajon es megis odautazik hozzajuk, de erre semmi utalas nem volt.
Regards,
I sleep all night and I work all day.
I cut down trees, I eat my lunch,
I go to the lava-try.
On Wednesdays I go shoppin'
And have buttered scones for tea.
I cut down trees, I skip and jump,
I like to press wild flowers.
I put on women's clothing,
And hang around in bars..."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
" when im taking a poop, there comes out a better ending like this "
Kumiho #2179
Kumiho #2179
"The trees move. Do you not see it?"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120812074352/deadliestfiction/images/9/9d/Applause.gif
rémisztõ ez a finálé, minél jobban végiggondolom, annál fosabb az egész. komolyan, tapsvihar a készítõknek, rengeteg módon el lehetett volna baszni a befejezést, de úgy, ami ennél rosszabb? nem hiszem.
"The trees move. Do you not see it?"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ahogy fogja harrisont és mondja hannahnak hogy szereti. valamilyen szinten jó befejezés, mert erre még (akkor) rohadtul nem számítottál volna. viszont a lumberjack dexter rohadtul nem értem miért kellett:D
És mi köze egy oldali lõtt sebnek az agyához?
Én bõdületes baromságnak tartom.
Kumiho #2179
Nincs az az érzésem mint a lost után, hogy adjátok vissza az elvesztegetett idõmet.
Szóval, érdekes volt a sorozat, köszönjük. Nyugodjon békében.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
ez a csehovi bûn és bûnhõdés dolog meg kurva gáz lett az utolsó jelenettel... szerintem korrekt zárás lett volna ha ott hal meg a viharban