Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még csak most sikerült megnéznem, az utolsó 4 részt daráltam
ez meg mi a jó büdös franc volt? hogy gondolták ezt a finálét? ennyire dilettáns írókat...
most komolyan azt a morális üzenetet akarták közvetíteni, hogy lehetsz te akármilyen gyilkos, ha elmész egy idõre fát vágni, amolyan vezeklés gyanánt, megbánod bûneidet, még jó nagy szakállat is növesztesz akkor megtalálod a lelki békét, kvázi bûneid megbocsáttatnak és akkor a végén bele nézhetsz a kamerába a már ismerõs pillantással, hogy ennyi, letudtam a dolgot, fuck everybody, old Dexter is back ? mi a pöcsöm ez?
kezdték azzal, hogy szerethetõvé akarták tenni Dextert, érzelmeket, emberi tulajdonságokat adtak neki... el akarták tüntetni a gyilkos énjét, teljesen... erre kicsinálják Debet, hogy Dexter biztosan bekattanjon... az addigi jellemfejlõdését egy tollvonással kidobták a kukába :) nagyon következetes...
oké értem én, már így is rohadtul elszappanoperásodott a történet, nem akarták azt, hogy csak úgy belehajtsanak a naplementébe Dexterék és "The End"
de ezt az utolsó pár percet akkor sem értem... vagyis értem, csak nem tudom elfogadni... értem, hogy Dexter azt mondja, meg kell õket mentenem, saját magamtól... ezért belehajt a viharba, "megöli" magát, elmegy vezekelni és ennyi? :) már meg is bocsátottunk neki minden direkt és indirekt gyilkolást ami a számlájára írható, bûnösöket és ártatlanokat egyaránt
az lett volna az igazi befejezés, ha meghal, és legyen sírás ezerrel, mert ez rohadtul nem egy családi regény, itt sorozatgyilkosokról beszélünk... oké, Dexter valamennyire kedvelhetõ karakter volt, ezért is néztük hétrõl hétre, de szerintem akkor sem érdemelte meg, hogy tovább éljen... 7 évadon keresztül az érzelmek apró jelét sem mutatta, mármint, hogy meg akarna változni, erre durván 6 rész alatt a "szerelem legyõzte gyilkos hajlamát" ezért megmentjük...
szánalmasan szar lett a vége, nagyon sajnálom...
Bazinga!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DEXTERS-BOAT-FOR-SALE-SLICE-OF-LIFE-CENTURY-CENTER-CONSOLE-2900-W-TRAILER-/350880282249?ViewItem=&ssPageName=STRK:MESE:IT&item=350880282249&forcev4exp=true
Lehet ezt magyarázni a végtelenségig - az egész évadot - ez akkor is egy határ szar!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(Joe-nál rendben van, ott elhiszem a reakciót)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Igazából szerintem Angelék fejérõl abszolút levehetõ volt, mire föl a "gyors tisztázás".
Hiába rendõrök,õk is emberek. Amit Debrával tett, az õket sem hagyta nyom nélkül.
Boldogok voltak, hogy tollat kapott a nyakába Dextertõl.
Kumiho #2179
http://www.amazon.com/gp/product/B00DXOIEFI/ref=ox_sc_sfl_title_6?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
Lesz náluk ilyen is:
http://www.amazon.com/gp/product/B00DXOIU16/ref=ox_sc_sfl_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
Kicsit drága de szép. :)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Dexter kamera elõtt nyakon szúrja a srácot, 2perc alatt megállapítják szóban hogy "önvédelem"...önvédelem volt Dexter, de most futás mert lekésed a géped....
:D
csak így simán ugye, semmi gond mi eldöntöttük, önvédelem volt. Nem lesz itt semmiféle vizsgálat, belsõ ellenõrzés, eredj csak a dolgodra....
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Mirõl menjen akkor a beszélgetés?
A halál csupán a kezdet...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az i.. b... már meg hogy ilyen szarokon kell vitatkozni meg szétoffolni a topikot, gratulálok a tegnapi és mai terméshez
Én még mindig szerintem fegyveres rabló vagyok kriminalisztikailag mint sorozatgyilkos aki rablás közben õröket öl.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ti keveritek a "többszörös gyilkos" és a "sorozatgyilkos" fogalmát! ;)
Amúgy igen. Nem tudom van-e szaknyelven külömbség (biztos, miért ne lenne) a között, hogy valaki nyereségvágyból öl idõrõl idõre, vagy maga az ölés miatt öl. De mindkét tipus antiszociális ember.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor én most sorozatgyilkos vagyok?
"A legtöbb sorozatgyilkos pszichopata (lelkibeteg), mivel általában személyiségzavarosak és nem elmebetegek, így gyakran normálisnak és kedvesnek tûnnek."
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Õ koránt sem sorozatgyilkos, nem azért öl mert élvezi vagy mert hajtja valami, hogy megtegye.
Õ azért ölt mert azokat a helyzeteket sehogyan sem tudtva volna másképp megoldani.
Amúgy a pszichopátiának is vannak azért szintjei, nagyon meglepõdnétek, hogy milyen sok ember rohangál pszichopata hajlamokkal, nyilván enyhébb léptékben (ezt egy skálával határozzák meg), de akkor is jól kimutathatóan, olyan emberek akikrõl nem is gondolnánk. Sõt, nagy eséllyel akik itt kommentelnek, többekrõl ki lehetne mutatni a hajlamot.
"Ettõl még nem az. Azok mindig valami séma alapján vagy késztetésbõl ölnek.
Õ azokkal végzett akik fenyegetést jelentettek."
Ettõl még nem az. Azok mindig valami séma alapján vagy késztetésbõl ölnek.
Õ azokkal végzett akik fenyegetést jelentettek.
A pszichopata azért gyilkol mert kényszert érez erre, és ez elégíti ki legjobban, és nincsenek érzesei általában. Ezek közül Hannah-ra egyik sem igaz.
Yo, Bitch!
egyébként is annyi bûnnel a háta mögött nem tudom mennyire lehetne jó anya
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
#5253: Nem az a lényeg, hogy mit csinált Deb, hanem hogy Dexter életvitelének lett õ is az áldozata.
Yo, Bitch!
bár a probléma ott kezdõdik hogy egy másik pszichopata neveli fel a gyerekét így felesleges volt az önfeláldozás :D
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ez pontosan az önzõség. Magára gondol. Amíg meg nem halt Deb ez eszébe sem jutott? Ezek szerint jobban szerette a testvérét mint a gyerekét? Önfeláldozó? Ne!
SPOILER S08
Pont, hogy nem az õ hibája. Mármint Debra.
Nem tudom, hogy te kaptál-e már fegyveres kiképzést, én igen.
Ilyen ökörséget nem csinál ember (pláne egy rendõr) amit Debra tett!
A másik: az igaz, hogy Rita anno Dexter életvitele miatt halt meg de pont itt jön képbe a karakterfejlõdés lényege:
Már nem akart ölni tovább, ergo az egy tévképzet, hogy a továbbiakban veszélyt jelentene a szeretteire!
Tehát egy teljes ellentmondás az egész befejezés.
1. Csak õ "temetheti" el testvérét, az õ fájdalma a legnagyobb.
2. Nem engedte, hogy egyáltalán normálisan eltemessék testvérét.
3. Ki tudja mennyien keresik a barátok/kollégák akik szerették, mert azt hiszik felébredt és kisétált...
3. Deb hullája felpuffadva fog partot érni, szép látvány lesz.
4. A szerelmét is leszarta, pedig tudta, hogy összejöttek.
5. Gyerekét elhagyta.
6. Szerelmét elhagyta.
Ezeket nem lehet azzal magyarázni, hogy jót akart.
Valószínû az volt a cél ezzel a lezárással, hogy megossza a nézõket.
Dexter hibája volt. Ha ott akkor megöli Saxon-t akkor Deb még élne.. Az õ életvitele miatt halt meg Rita is meg Deb is, ezt õ is tudja, magát is hibáztatta.
Yo, Bitch!