Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez most kicsit kizokkentett a sztori elvezese kozben…
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dexter nyugodtan tudna "dolgozni" és a rendõrbíró is keresgélhetne napestig eredménytelenül.
A halál csupán a kezdet...
Regards,
Ennek ellenére ezzel a tömnytelen szarral jöttek ki, pedig nem kapkodva kell lezárniuk a sorozatot, lett volna idejük bõven kitalálni valami izgalmasat az utolsó évadra.
Nagyon nagy csalódás :(
"ooowww, ooowwwww, ooooooooowwwwww"
Pain is inevitable. Suffering is optional.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Yo, Bitch!
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Nemzeti ünnep volt USA-ban.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Hogy dexel mi lesz pontosan, az 110%, hogy nem fog kiderülni..Pár fõszereplõ tuti elhullik a végén. Én így tudom elképzelni majd.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A dexter egy nagyszerü sorozat, még a rosszabb részeket beszámítva is nagyon szeretem, de a Sopranos-al nagyon nem említhetõ egy lapon véleméynem szerint! Ott a dialogusok, a történetvezetés, ott úgy hoztak le 6 éveadot, hogy még 6 belefért forna, nem volt eröltetett, és ugye aki látta, az tudja, ott volt egy Paul Gualtieri :D :D
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
remelhetoleg tenyleg olyan lesz
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
tehát aki a morgan tesóknál is tehetségesebb pszichopata, mert õ már 12 évesen vagy mikor túlélt egy tûzvészt és új életet kezdett sorozatgyilkosi ambíciókkal egy másik kontinensen (itt akadt ki a bullshitmérõm), nem bukott le ezidõ alatt, közben mestere lett az anatómiának is, majd közel 3 évtized után a pszichopatákkal foglalkozó anyjának küldözget ajándékokat aminek még nemtudjuk mi a célja (megbosszulni a gyerekkori sérelmeit, vagy kötõdik az anyjához valamilyen szinten, ami valószínû a kávézós jukeboxos jelenet után), mondhatnánk hogy "féltékeny" dexterre, és azért ölte meg a szomszédját stb, de az anyjának már azelõtt is küldözgetett gyanús csomagokat...szal éééén nemtom. lehet kialakítanak valami fasza zárást, van még rá 3 részük
Bár nem ezt mondja Hannah, de nagyon betalált ez a fordítás, nagyot nevettem rajta, fõleg ahogyan mosolyogva mondta :)
Regards,
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"