Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ez az egész évad egy kibaszott vicc, a mai rész vége meg annyira debil, bugyuta, szar hogy arra szavak nincsenek.

Blasta
Eleg sok mindent eltudok kepzelni egy hideg, szamito, ferjeit tudatosan es hosszu tervezesek altal meggyilkolo ex-sorozatgyilkos norol, CSAK AZT NEM, HOGY KOROZOTT BUNOZOKENT A PASIJA GYEREKEVEL EGY kis serules kapcsan azonnal KORHAZBA ROHAN!!! Azert valogathatott volna a lehetosegek kozott, hogy egyet mondjak: felhivja Debrah-t es megkeri: vigye el o…

Ez most kicsit kizokkentett a sztori elvezese kozben…

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

GregSB
Így tudnám jellemezni a mostani rész végét:

skinnyman
http://www.youtube.com/v/eDuQBfaI9Oc&version=3

Regards,

skinnyman
Annal azert tobb, szerintem a vegere tartogatnak valamit.

Regards,

ProGabe
Ezekre a válasz az, hogy láthatóan telibeszarják ezt az egészet a készítõk. Ennél tényleg csak jobbat lehetett volna írni, hihetetlenül retardált lett ez az évad. Talán jó lesz az utolsó 2 rész, van rá 0,000001%-nyi esély :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fenrir
Nekem az furcsa, hogy ha már Miami-ban forró a talaj, akkor Hannah miért nem költözik át a szomszédos nagyvárosba amíg Dexter intézi a dolgát? Most nem teljesen mindegy, hogy melyik reptérrõl mennek el Argentinába?

Dexter nyugodtan tudna "dolgozni" és a rendõrbíró is keresgélhetne napestig eredménytelenül.

A halál csupán a kezdet...

skinnyman
En inkabb azt nem ertettem, hogy miutan Hannah mar visszaert a korhazbol, es Dexter pontosan tudta hogy ott volt nyilvanosan, otthon utana ugy viselkedtek mintha minden rendben lenne, nemhogy mar csomagoltak volna hogy huzzanak a picsaba...

Regards,

GregSB
Énazt nem értem, hogy már a tavalyi évad elején tudni lehetett hog az idei lesz az utolsó. Bejelentették, tudták elõre.

Ennek ellenére ezzel a tömnytelen szarral jöttek ki, pedig nem kapkodva kell lezárniuk a sorozatot, lett volna idejük bõven kitalálni valami izgalmasat az utolsó évadra.

Nagyon nagy csalódás :(

a teaázós jeleneten kiakadtam én is....és ahogy írtad Ms Vogel játéka Barátok közt szintû volt....

tigeroo
igen, az gáz volt és már elõre lehetett sejteni hogy hannah itt fog lebukni mert kiment a kórházba vele. dexter túl sokat kockáztatott eddig is, én a helyében már rég leléptem volna. mondjuk én vogel fiát sem értem még mindig hogy lehetett ekkora hülyeséget beleírni a sorozatba
PJack
harrisonos résznél nevettem fel :D
"ooowww, ooowwwww, ooooooooowwwwww"

Pain is inevitable. Suffering is optional.

stargatelost
Te jó ég, mi szar rész volt ez már? Mesterkélt jelenetek, Vogelt játszó szinésznõ eröltetett játéka nagyon szembetûnõ volt, nevetséges párbeszédek, röhejes dolgok. A mélypont Harrison elesése volt, hogy gondolták azt komolyan? Hú de rossz volt az egész basszus.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Fenrir
Pont azért amit írsz. Kifulladt a sorozat, elfáradtak a szereplõk, megunták, stb.

Nem értem hogy a készítõk miért akarják kiherélni ezt a rohadt jó sorozatot. Ez a 10. rész is picsafüst volt. Az egész egy buzi szappanopera, a végén levõ csavar pedig nem meglepõ, mert erre már régóta számítani lehetett.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Eddig nem volt bajom ezzel az évaddal, de ez a rész abszolút mélypont, képtelenség hogy épkézláb befejezése legyen.
ForzaInter
Gyenge az évad, de úgy làtszik az utolsó 2 rész ütni fog, izgalomból nem lesz hiány.

Yo, Bitch!

cassoneitaly
Dexter 8x10 (hdtv-evolve, hdtv-afg, 720p-evolve) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

tigeroo
utcsó jelenetnél c. hall játéka... zseniális (ahogy forrong-fújtat dühében majd lenyugszik és sírásra görbül a szája is...5x néztem meg
PJack
annyi wtf moment volt ebben a részben hogy hihetetlen :D

tigeroo
facebook oldalra raktak vmi episode 10 clipet, a cím elég beszédes, na majd este meglássuk :)
PJack
úgy érzem mostantól elég csak az utolsó 2 percét megnéznem a maradék részeknek mert csak ott történik valami

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Több évad nem is fog megjelenni, a Selectvideo leállt a sorozatok kiadásával.
jazzy
Ahogy most keresgélek úgy látom, hogy tényleg csak az 1. évad van magyar szinkronnal DVD-n és nincs várható megjelenés a 2.-ra.
Sziasztok! Rászántam magam, hogy megvegyem a kedvenc sorozatom DVD-n. Nálunk csak az elsõ évadot adták ki lemezen eddig? A Media Markt webshopján csak ez van fenn – és olcsóbb, mint a Bookline-on, hihi -, és másutt sem találtam mást. Van errõl információtok? Köszi! :)
ProGabe
:Dddd

Nemzeti ünnep volt USA-ban.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fenrir
Érdeklõdés hiányában :)

joebacsi
a hét miért maradt ki?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

jazzy
“How the f*ck can I go back? My brother’s a serial killer and I have another one hiding out in my house. Eating salad.” –Deb <#idiota>
Szolnokboy1
jó, de azért ha helyre teszi az igényeit MCH, akkor azért abból a pénzbõl, amit a sorozattal keresett, õ is el tud vegetálni 1-2-3 emberöltõn keresztül.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Azért azt vegyük figyelembe, hogy a sorozatban szereplõ színészek nem valami jól menõ sztárok, nincs sok éve lekötött biztos munkájuk, bevételi forrásuk. Ezért, ha mondjuk a Dextert alakító színész következõ sorozatszerepe szar lesz(mint a sokkal nagyobb sztár Kiefer Sutherland esetében is láthattuk) és elfogy a minden tekintetben amerikai luxus élethez elengedhetetlen zsé, akkor simán visszatáncolnak majd egy esetleges folytatáshoz. Persze, ha meghal a sorozat végén, akkor nem.
sb1
Hagynak minimum 1-2 nyitott kérdés, majd midnenki eldöntheti, hogy a saját íze szerint mi lett a vége :)
Hogy dexel mi lesz pontosan, az 110%, hogy nem fog kiderülni..Pár fõszereplõ tuti elhullik a végén. Én így tudom elképzelni majd.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

tigeroo
jöhetnek a theorycraftok mi lesz az évad végén:D
tigeroo
majd igyekszem pótolni
Fenrir
Akár be is linkelhetném, mert fent van youtube-on, de nem érdemes, ha nem nézted a sorozatot egyáltalán.

sb1
Csatlakozom az elöttem szólóhoz..
A dexter egy nagyszerü sorozat, még a rosszabb részeket beszámítva is nagyon szeretem, de a Sopranos-al nagyon nem említhetõ egy lapon véleméynem szerint! Ott a dialogusok, a történetvezetés, ott úgy hoztak le 6 éveadot, hogy még 6 belefért forna, nem volt eröltetett, és ugye aki látta, az tudja, ott volt egy Paul Gualtieri :D :D

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

kommersz
akkor ha idod engedi potold.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

tigeroo
miért mivolt? nem néztem azt a showt
kommersz
don't stop believing....

remelhetoleg tenyleg olyan lesz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Fenrir
Lehet, hogy olyan lesz mint a The Sopranos vége :P

tigeroo

Amúgy mondtam, hogy nem lesz olyan egyszerû, hogy Vogel az Agysebész.

tehát aki a morgan tesóknál is tehetségesebb pszichopata, mert õ már 12 évesen vagy mikor túlélt egy tûzvészt és új életet kezdett sorozatgyilkosi ambíciókkal egy másik kontinensen (itt akadt ki a bullshitmérõm), nem bukott le ezidõ alatt, közben mestere lett az anatómiának is, majd közel 3 évtized után a pszichopatákkal foglalkozó anyjának küldözget ajándékokat aminek még nemtudjuk mi a célja (megbosszulni a gyerekkori sérelmeit, vagy kötõdik az anyjához valamilyen szinten, ami valószínû a kávézós jukeboxos jelenet után), mondhatnánk hogy "féltékeny" dexterre, és azért ölte meg a szomszédját stb, de az anyjának már azelõtt is küldözgetett gyanús csomagokat...szal éééén nemtom. lehet kialakítanak valami fasza zárást, van még rá 3 részük
Fenrir
"Elteázgatunk majd"

Bár nem ezt mondja Hannah, de nagyon betalált ez a fordítás, nagyot nevettem rajta, fõleg ahogyan mosolyogva mondta :)

Amúgy mondtam, hogy nem lesz olyan egyszerû, hogy Vogel az Agysebész.

skinnyman
Egyebkent mielott a mostani reszt lattam, ismerosom ujranezte meg az elozo reszt es pont akkor pillantottam oda amikor cassie baratja beszel joey-val, es egybol levagtam hogy o lesz a mi emberunk meg mielott a mostani reszben kiderult :)

Regards,

ProGabe
Én tudom: pofátlanul szar. Hannah szövegeit egy 6 éves kislány írja kb. a Vogeles """""csavar""""" meg szánalom a köbön, egyszerûen nem méltó, hogy képernyõre kerüljön.

tigeroo
háááát nemtom
cassoneitaly
Dexter 8x09 (hdtv-asap, hdtv-afg, 720p-immerse) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

PJack
éééééés tééényleg!

stargatelost
Amikor Dexter megkérdezi Vogeltõl, hogy ismeri e azt a zeneszámot, csakis egyetlen elfogadható válasz lett volna a helyes: " Hát persze, néztem a Lostot, a kedvenc sorozatom". :)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Elsõre én is azt hittem, szerintem rosszul volt megcsinálva a vágás/jelenet.

Mert ahogy a mai részben kiderült, nem õ volt a tettes.