Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Illetve angol felirat már van.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szóval szerintem egyértelmûen Vogel a tettes. De javítsatok ki ha tévedek!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Viszont a Zach-es spin-off-ról most már tényleg lemondhatunk. :D
"The trees move. Do you not see it?"
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Yo, Bitch!
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Az is annyira be volt harangozva, hogy õ nagyon akarja az elõléptetést, ezért Zach, és így Dex nyomában lesz, aztán nem lett belõle semmi.
Az a bajom hogy már 8rész lement, és még most sem érzem azt, hogy hûûûûûû ezaz, várom a következõ részt már nagyon,stb. Van 5 részük lezárni az egészet, és még elég kusza nekem...
nem tudhatjuk. Ezután találhatta ki a gyakorlatban a kódot is és pont
akkor jött Harry Dexterrel. Kapóra jött a dolog, hiszen ez a kód is - egyfajta nem általános metódusként fogható fel, de akár lehet
egyfajta finomított verziója az elõzõeknek. Dexter volt az elsõ,
akinek a kód nyitott egy új esélyt az ÉLET-re. Ha belegondolunk,
eléggé meglepõdött azon, hogy Dexter ekkora jellemfejlõdésen ment
át, a kód nélkül pedig kétség kívül nem itt tartana. Ezek a kivágott
agydarabkák pedig olyanok, mint Dexter vérlemezkéi. A dokinõ
áhítattal nézte a kis üveget, a Brain Surgeon így kívánja
elkápráztatni a spirituális/valós édesanyját, hiszen a dokinõ ezzel
foglalkozik, ez az élete. Valamelyik részben egyébként említette is a dokinõ, hogy saját magát Dexter spirituális anyjának tekinti. Lehet, hogy ez az agysebész meg a spirituális anyjának tekinti a nõt. Másrészrõl úgy néz ki, hogy Deb fõnöke fogja felfedni a titkokat. Kicsit lehet, hogy túldimenzionálom, de eddigi részek alapján bármit lehetne feltételezni (nyugi, nem én vagyok a showrunner. :D).
Ennyit arról, hogy a srácból lesz spin-off :D
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A rész végét viszont nagyon odatették!!!
Ezt egyáltalán nem láttam jönni... De remélem így felpörög a sorozat a maradék néhány részre :)
második ziccer: deb vergõdéséhez hozzádobják hannaht. még mindig nemtudja hova tenni dextert ez a két picsa de rossz nézni ahogy egymásra is marakodnak. akkorsem tudtam ezeket a nagy drámai csavarokat ("dexter válassz õ vagy én") hova tenni de hogy most miért hozták vissza... újra összejönnek, debra meg újra kikészül? vagy megint elõveszik ezt a baszottnagy fordulatot hogy dexter válaszút elé kerül és mindenképp elveszít valakit akit szeret? vagy debra fogja megölni (jogosan hisz megmérgezte) és dexter berág rá? vagymi pff...
harmadik ziccer lehet ez az új kölyök lesz akit be akar tanítani... amúgy még nemis lenne rossz spinoffnak, egy miamiban élõ milliomos tinisrác aki gonoszokat öl, tökre mint batman... hát de meglátjuk vele milesz a mostani rész zárása után. tuti lesz még itt csavar, csak sajnos úgy tûnik hogy sokat markolt keveset fogott a történet eddig ,remélem hogy csak valami nagyon epic záráshoz közelítünk és azért ilyen keszekusza még minden szál
nekem se túlzottan tetszik ez az évad, de azért rossznak nem nevezném... egyrészt amolyan vihar elõtti csend feeling van, másrészt el kell fogadni, hogy Dexter változik, nem ugyanaz az ember mint az elsõ pár évadban... egyre több emberi érzése van, foglalkoztatja a testvére, a szerelem, a gyereke...stb.
kicsit elmentek a karakterek irányába, a jellemfejlõdésbe, drámába... végülis nincs vele gond, de azért az események is haladhatnának már valamilyen irányba
Bazinga!
Yo, Bitch!