The Settlers VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2021.09.10. 12:08:49
telepítő<#awink>#awink>
Hátha valaki még idetalál
Feltudná tölteni valaki a magyar nyelvi fájlokat?
Hali ! én a 8. pályán akadtam el akárhogy csinálom nem sikerül teljesíteni a küldetést.
Kérlek segítsetek !!
Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Kellene egy kis segítség.
a 14. küldetésnél járok, és lehet hogy elrontottam.
Itt van az hogy a 3 falut kell megvédeni, és folyamatosan ostrom van, de aztán én önszorgalomból elindultam és legyalultam pár ellenség táborát. A térképen felül az egyikbe késõbb küldetést adtak, hogy a kémemmel menjek oda és lopjam el a terveket. Hát akkor a terület már az enyém volt, de lebontottam az õrtornyomat, és vissza vették, felépítették a sátrat amibõl tudnak is lopkodni a kémeim, de már vagy 5x megyek oda lopkodni 10-15 kémmel, normális ez? vagy teljesen összezavartam a játékot azzal, hogy már elõre elfoglaltam a célterületet? Már nem szeretném újra kezdeni, de kicsit sok hogy vagy 40 tervet már elloptam és még mindig nincs kiút 😞
Köszi elõre is!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
üdv
Az én életembe most jött el a Settelers VI és eszi az életemet rendesen..!
a 15 pálya borzolja a kedélyeket..!
Mégpedig elmentem a kémmel a várba ott kiderült hol vannak a foglyok azok egy szigeten vannak de én hogy jutok a szigetre...?
Mert itt a csónak játszik de nem értem hogy...!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Megint elakadtam, méghozzá a 6.pályánál. Én is úgy jártam, mint elõttem páran megkaptam a búzát, de a kenyeret az én embereim ették meg. Szóval nincs búzám, megcsináltam minden küldetést, minden terület az enyém és
nem tudok továbbhaladni. Valaki? Segítene esetleg?
Elõre is köszi.
Én úgy csináltam, hogy oda küldtem egy adag kardos+íjászt és mindkettõnek megparancsoltam, hogy ugyanazt a rönkfaldarabot támadja meg. Jöttek volna oltani, de kevesen voltak és ledõlt a fal.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
VALAKI SEGÍTSEN!!!!
Elõre is köszi annak aki megszán😊
A sivatagos pályán nem tudok csak egyszer küldeni vizet hiába van a kútban elég 😞
Nem tudja valaki miért?
http://www.akciofigura.hu
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Rapidshare, megaupload feltöltések.
---> http://www.latestdown.com/settlers.html <---
A 2. pályán nem tudom leszállítani a 9 gyapjúkabátot a falunak, de nem értem miért. Egy csomó határos tartományom van velük, a 9 kabát is megvan. A másik kérdésem, hogy ebben a küldetésben lehet katonákat toborozni, mert nem tudom hogy kell. A harmadik az lenne, hogy hogyan kell a városfalat felépíteni? Minden épületemnek benne kell lenni, vagy van olyan rész aminek nem kell benne lenni?
Elõre is köszi!
kipróbáltam már az összesen, de egyikkel sem jutottam semmire...
(1.7-es verzióhoz!)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
és a magyarosítás menni fog az 1.7-es patchel?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nos én ezt azt gondolom megtettem de nem akar eltünni ez a feladat. Vagy csak bõszen várjak ?
A segítségeteket kérném a 8.pályához!bármilyen segítség vagy tipp jól jön mert már nagyon zavar hogy nem sikerül!
elõre is köszi
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
A 2. pályán miért nem lehet venni egyik szövetségesemtõl sem <#confused>#confused>
Már 1x végig játszottam, csak elõlrõl kezdtem <#miaz>#miaz>
Esetleg ehhez nincs magyaritás:
Settlers 6 - The Eastern Realm <#confused>#confused>
<#worship>#worship>