The Settlers VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Amúgy eszméletlen jó játék lett! Sajnos képeket, videókat nem közölhetek, de csinalhatok, feldobom torrentre settlers 6 néven.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bár nem tudom hogy ip alapján szûrnek e.
Olyan kérdésem lenne, hogy valakinek nincs egy linkje az eastern realm kiegészítõ letöltéséhez? Mivel nem nagyon találok a torrenteken... :/ Szóval ha linkelnétek megköszönném! 😉
SeeYa!
még teljesen új vagyok a fórumon és most kezdem a Settlers VI játékot. Az lenne a kérdésem, hogy tudna valaki segíteni a magyaro9sítás dolgában?
nem találok hozzá linket, amit meg találtam, onnét már törölték a fájlt.
köszönöm elõre is
Buék mindenkinek!
péter
Egyébként a szülõi felügyelet nincs bekapcsolva hanem probaként átállitottam a kompatibilitást windows xp-re és igy megy.
Úgy hogy most megyek építeni.<#taps>#taps>
Win 7-ben itt van, de emlékeim szerint Vistaban is:
Vezérlõpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság\Szülõi felügyelet
Kellene némi segitség.Felrakom a játékot+1.71 javitás,inditáskor ez az üzenet fogad:"a jelenlegi felhasználó nem futathatja a the settlers-egy birodalom születése játékot a gyermekvédelmi beállitások miatt"
Na szerintetek ez mi? A gépen vista home prémium rendszerfut.
Ha valakinek van ötlete irjon.
Köszönöm!
Tudnátok nekem segíteni? Elakadtam a 6. pályán, ahol a feladat többek között, hogy szállítsak le 9 kenyeret egy szomszédos faluba. Ezzel csak az a probléma, hogy egész idõ alatt havazik és be van minden fagyva, tehát nem tudok búzát sem termelni, nem hogy még abból kenyeret is sütni... Már annyi mindennel próbálkoztam, de nem jutottam semmire...
Elõre is köszönöm, ha segít valaki.
Van 1 olyan gondom, hogy LAN game-et próbálunk indítani hamachival, de mégsem látjuk egymás szerverét. Van erre valami megoldás?
Van egy kérdésem.A 8 pályán elakadtam rendesen.Hogyan lehet megcsinálni mert mindenhogy probáltam de nem sikerült.Akik végi játszttták azok elmndanák??A nargivia anyós küldetés...
Van valakinek magyarítása a gamehoz?
Esettleg linket tudna mellékelni?
Elõre is kö
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Ha valaki tudja a megoldást, azt kérem írjon. Elõre is köszi a segítséget.
Captain Sonar 2024 Remake
Elakadtam egy kicsit a játékban 😄. Segítség kellene. A roblémám a következõ: a Svenanger-part kereskedõinél van (elvileg) 5 asszony, akiket az én városomba kellene valahogy küldeni, hogy bulit tudjanak rendezni, meghát felajánlotta az ottani kereskedõ, hogy ad asszonyokat. Na de hogy tudom én azt "megmondani" nekik, hogy jönnek az én városomba??!!
Remélem érthetõ volt a kérdésem. Amúgy még a küldetések elején járok, ugyanis vmelyik nap tettem fel a játékot.
Rusher
Captain Sonar 2024 Remake
Felraktam a settlers6-ot 1.5 patchel és amikor el indítanám a game-t akkor kikapcsol a monitorom de fülesen hallom, hogy tölti be a játékot(videó hangja). És nem jöttem rá, hogy mi a baj mert ugyan ez volt az aoe3 kiegészítõkkel is! A rendszer amin próbálom mûködésre bírni: Vista ultimate 32 bit, amd athlon64 , 2 gb ram, hd2600pro(driver frissítve),250gb winyo, meg 1 gigabyte alaplap.
Ha tudnátok valami használható információt a probléma megoldására elõre is KÖSZÖNÖM!!!
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.