The Settlers VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HoReSz1975
Win 7 x64 Ultimate van, de közben sikerült megoldanom, a kompatibilitás állitással <#awink>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
Hi @ all!

Miért nem indul el a játék:

Hibaüzenet:

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Gyûjtögetem is!

Amúgy eszméletlen jó játék lett! Sajnos képeket, videókat nem közölhetek, de csinalhatok, feldobom torrentre settlers 6 néven.
Narxis
Gyûjtögesd a bugokat, én már egy jó játékkal szeretnék játszani, ha kijön.. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hello honnan lehet letölteni a játékot ,meg a kulcsot?
7 kulcsot osztottak szét az oldalon.
Az újságban vagy a honlapon?

Gamestar.
Honnan sikerült beszerezni? Ahol én néztem ott csak amerikai és angliai felhasználóknak adnak.
Bár nem tudom hogy ip alapján szûrnek e.

Szereztem egy beta kulcsot a settlers 7-hez. 😊
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valakinek nincs egy linkje az eastern realm kiegészítõ letöltéséhez? Mivel nem nagyon találok a torrenteken... :/ Szóval ha linkelnétek megköszönném! 😉
SeeYa!
Router kiiktatva, legfrissebb hamachi telepítve, azonos veziójú játék mindkettõnknél. Szervert nem látja senki. Egyéb ötlet?

Sziasztok,

még teljesen új vagyok a fórumon és most kezdem a Settlers VI játékot. Az lenne a kérdésem, hogy tudna valaki segíteni a magyaro9sítás dolgában?
nem találok hozzá linket, amit meg találtam, onnét már törölték a fájlt.

köszönöm elõre is

Buék mindenkinek!

péter
Narxis
lol, erre se gondoltam volna.<#nevetes1>

Kösz a választ de közben megoldottam a problémát.
Egyébként a szülõi felügyelet nincs bekapcsolva hanem probaként átállitottam a kompatibilitást windows xp-re és igy megy.
Úgy hogy most megyek építeni.<#taps>
Narxis
Be van kapcsolva a szülõi felügyelet, kapcsold ki.

Win 7-ben itt van, de emlékeim szerint Vistaban is:

Vezérlõpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság\Szülõi felügyelet

Hali!
Kellene némi segitség.Felrakom a játékot+1.71 javitás,inditáskor ez az üzenet fogad:"a jelenlegi felhasználó nem futathatja a the settlers-egy birodalom születése játékot a gyermekvédelmi beállitások miatt"
Na szerintetek ez mi? A gépen vista home prémium rendszerfut.
Ha valakinek van ötlete irjon.
Köszönöm!
Narxis
Leírom érthetõbben, iktasd ki a routert és úgy kapcsolódj közvetlenül az internetre. A router sokszor bezavar. Ha nem megoldható vagy így se mûködik akkor passzolom.

Aha, hát megcsináltam minden más küldetést, mindenhol pipa van, de lehet, hogy vmit elrontottam, megpróbálom újra elölrõl, hátha. Azt nem tudom, hogy van e alapból búza a raktárba, nem néztem még meg... Köszi a választ!
Próbálj kereskedni és csinálgatni a többi falu küldetését is. Ha nagyjából megcsináltál minden questet, akkor kitavaszodik, és akkor már menni fog a dolog. De én úgy emlékszem, hogy alapból volt valamennyi búza a raktáramban már kezdéskor.

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? Elakadtam a 6. pályán, ahol a feladat többek között, hogy szállítsak le 9 kenyeret egy szomszédos faluba. Ezzel csak az a probléma, hogy egész idõ alatt havazik és be van minden fagyva, tehát nem tudok búzát sem termelni, nem hogy még abból kenyeret is sütni... Már annyi mindennel próbálkoztam, de nem jutottam semmire...
Elõre is köszönöm, ha segít valaki.
Net nélkül meg aztán biztos mûködni fog....<#falbav><#rolleyes>

Narxis
Kapcsold ki a routert.

Hát ezt eléggé benézted, mert most raktul fel a 2.0.1.66-os verziót és ugyanúgy b@szik mûködni. Egyéb ötlet?

Narxis
Másik hamachi verzió, legújabb vagy ha legújabb van akkor 1-el régebbi verzió.

Hali
Van 1 olyan gondom, hogy LAN game-et próbálunk indítani hamachival, de mégsem látjuk egymás szerverét. Van erre valami megoldás?

Sziasztok

Van egy kérdésem.A 8 pályán elakadtam rendesen.Hogyan lehet megcsinálni mert mindenhogy probáltam de nem sikerült.Akik végi játszttták azok elmndanák??A nargivia anyós küldetés...
Hy
Van valakinek magyarítása a gamehoz?
Esettleg linket tudna mellékelni?

Elõre is kö
Szia feltudnád nekem rakni megitna settles 6 magyarositását? Elöre is köszike

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Sziasztok! A kiegészítõ ötös pályán kész vagyok mindennel, csak a workshop nem aktív és így nem tudok faltörõkost vagy kõhajítót használni.
Ha valaki tudja a megoldást, azt kérem írjon. Elõre is köszi a segítséget.
Ennyit nem ér. <#crazya>
TitaniumRR

Captain Sonar 2024 Remake

Van a piactered közepén egy kút,arra rámész,ott lesz a fesztivál ikonja,arra kattints...

Promi
Bulit kell rendezni a saját fõ tereden (azt hiszem).
Narxis
Nekem rémlik valami, a hõssel kell értük menni, nem?

Ez melyik pálya?Már kétszer végigjátszottam,de ilyen feladatra nem emlékszem.Megírnád a pálya típusát és nevét?
Sziasztok!
Elakadtam egy kicsit a játékban 😄. Segítség kellene. A roblémám a következõ: a Svenanger-part kereskedõinél van (elvileg) 5 asszony, akiket az én városomba kellene valahogy küldeni, hogy bulit tudjanak rendezni, meghát felajánlotta az ottani kereskedõ, hogy ad asszonyokat. Na de hogy tudom én azt "megmondani" nekik, hogy jönnek az én városomba??!!
Remélem érthetõ volt a kérdésem. Amúgy még a küldetések elején járok, ugyanis vmelyik nap tettem fel a játékot.

Rusher

Tökéletes. Talán keress még más helyrõl, a lényeg, hogy RIP-elve legyen (tömörítve), mert az népszerûbb.
Kicsit pontosabban ha lehetne , mert eddig kb néztem 6 torrentet min, és egyiket se tölti, mert sztem mind túl régi, vagy nem tudom.
Narxis
torrentrõl 😄

Sziasztok honnan tudnám letölteni a settler VI-ot esetleg settler II? Már rég játszottam velük, régen a settler 4el játszottam még a kb 1998as játékkal, de az nagyon tetszett, msot próbálom megbütykölni, hogy menjen xpn, de nem hiszem h sikerülni fog... ezért érnék kis helpet honnan tudnám az 5öt vagy 6ot letölteni, esetleg 2t mert már megint elkapott a settler mánia :d
TitaniumRR
Létezik-e már ehhez free camera MOD? A cél, hogy földközelben lehessen barangolni a nép- és épületek között és utóbbiakban akár belsõ térben is.

Captain Sonar 2024 Remake

Én is az vagyok! imádom a Settlers-et, elsõ találkozásunk kis koromban történ, mikor is kaptam egy Amiga 500-as gépet és hozzá a settelers kis játékot 3 lemezen azt hiszem annyi volt, és aztán mindig kifagyott a játék azt nagyon utáltam!. Ennyi

Nagyon bánatos vagyok,hogy még egy évet várni kell rá.
Kösz az infot de nem tudtam h kell -e crack a patchelés után......mind1 ! Jo lett 😊
Nektek milyen gépen fut maxolva a játék? Nekem nem tudom mi van, bezzeg minden más megy maxon <#hehe> de ez nem...
Promi
Sziasztok olyan problémám lenne hogy:
Felraktam a settlers6-ot 1.5 patchel és amikor el indítanám a game-t akkor kikapcsol a monitorom de fülesen hallom, hogy tölti be a játékot(videó hangja). És nem jöttem rá, hogy mi a baj mert ugyan ez volt az aoe3 kiegészítõkkel is! A rendszer amin próbálom mûködésre bírni: Vista ultimate 32 bit, amd athlon64 , 2 gb ram, hd2600pro(driver frissítve),250gb winyo, meg 1 gigabyte alaplap.
Ha tudnátok valami használható információt a probléma megoldására elõre is KÖSZÖNÖM!!!
Topic még nincs.
A YouToub-on ez van.

Settlers 7 Trailer

Talán 2010 tavaszán jelenik meg.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Agamemnon69
Settlers 7 topic van már? Nekem nem dobja fel a keresõ...

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild