The Settlers VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Az miért van, hogy a Crysis nem akadozik, de a Settlers 6 igen?
igazad volt thx..jol megy minden 1.71 patchal.

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Narxis
Felrakod a játékot aztán felrakod a patchet és kész. Semmilyen crack nem kell.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

crack mellet...1 palya siman vegigfut aztan amikor menne a 2ikra loading kozben ezt dobja ki....most szedem az 1,71es patchot majd aztan irok mi lettÁ

tototto
fent van az 1.71es patch? vagy valami crack mellett generálta ezt?
ha fent van akkor nem tudom mert én nem találkoztam semmilyen hibával pedig végigvittem a játékot

na koszi h vegre valaki megszolalt de most mas gondom tamadt...a 2ik lvlnel kidob valami hiba jelentessel...belinkelem ha valaki tud segithetne
http://imagerz.com/QFdCWV1VBl4
http://imagerz.com/QEQSC0tvAwIBVwpIGQVR
remellem 1iket kimutassa. thx elore is a segitseget

tototto
nem kell semmilyen crack, mint korábban áttárgyaltuk az 1.71es patchet feltelepited az semlegesíti a másolásvédelmet

ennyien nesegitsetek

sziasztok meg a game mar csak a crack hianyzik hozza valaki tudna segitenni hogy vegre en is gamelhessek! pm-et vagy emailt ha nem nagy gond [email protected] az msn cimem is ha ott konnyebbnek tunik az elkuldes! pls minnel hamarabb varom a postokat! thx elore is

Sziasztok nekem is ez a gondom!Õk túl nagy elõnnyel rendelkeznek!Ezért szeretnék inkább kódot kérni😄 Ha tudnátok segíteni!!KÖSZIKE
sharpwrz
Sziasztok!

A 8.ik pályán (vén nagyanyó kihivásai vagy mi) hogy lehet elsõ lenni?
Sehogyese jön össze...

...

áhh már megtaláltam😄 jól elbújtak
sziasztok!Most játszok a játékkal és a 6-os pályán járok!az a gondom hogy 10 birka kéne de csak 7et találok!Van erre vmi megoldás vagy keresgéljek még?És csak abban a tartományban lehetnek ahol kaptam ezt a feladatot????
Köszönöm elõre is!!!
tototto
megkaptam privát üzit, nem szoktam skypeolni, steamon elérhetõ vagyok, vagy adsz egy msnt és felveszlek ott

valaki segicsen kerlek
ez nemigaz nemsikerul semmi meg a jatek elinditasa sem nemtudom hogy milehet a baj tisztelt 7861 ha leszel irj mert nagyon ........vagyok<#sir><#sir>
teljesen oszezavarottam ase toom hogy mit kell csinaljak <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
nemtoom hogy mit kell tegyek tisztelt 7861 kicsomagoltam es van egy jatek meg meg egy csomo nemtoom mi mitt tegyek?
\ irj
kesz lejott mittegyek?koszonom
ma meg nemsikerult letolteni a stajlert de holnap reggelre meglesz
Köszönöm a segítséget máshogy próbáltam a másolást és megoldódott Örök hála 😊
Köszönöm de ez volt az elsõ próbálkozásom de nem nagyon jött össze!Vmi más ötlet?
tototto
megnézed mi a fájl struktúra ott ahova telepitetted és értelemszerûen oda bemásolod õket

Sziasztok!Remélem tudtok nekem segíteni!Letöltöttem a Settlers 6 ot és a magyarosítást is csak nem tudom hogy kell magyarosítani!A magyarosítás mappában egy "bba" és egy "Support" mappa van!Jó lenne ha segítenétek!Nagyon Köszönöm
1% remelem reggelre meglesz
Promi
Kíváncsian várjuk<#hehe>
na leesett a szoveg ertelme toltom a jatekot es majd meg holnap este irok hogy mi az allas eloreis koszonom
figyeljetek elhiszem hogy nagyon untatlak de ha joemberekvagytok akkor segitetek ennek a "balfacanak" elinditani a jatekot
mejik kertes szoweget?
tototto
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.mininova.org/tor/1462351
de a torrentezés mikéntjét bocsi de nem fogom leírni, hosszú lenne 😊

legyszi legyszi nem talalom sehol a jo verziot
Promi
LOL fel ne rakjuk helyetted?
ismet azt irja ki tudodmit van egy otletem agy egy linket ahonnan leszedhetem ujra a jatekot es azutan megprobalom
tototto
valamit már elrontottál, uninstalláld a játékot és tedd ujra , és utánna tedd fel a patchet, igy most nem tudom mi lehet a hiba d elvileg egy frissen telepitett játék + utánna a patch kell hogy menjen

bocs de ezzel is van valami ezt irja ki :the settlers-rise of an empire could not be found!ezt irja mit tegyek ?
koszonom a tajekoztatast nemtom hogy hogy tudnam meghalalni neked ezt koszi
tototto
ha lejön rákattintasz kettõt és elindul elvileg azt a helyet fogja felajánlani ahova telepítetted, ha nem akkor betallózod és feltelepíted next next next asszem 😄
na ha ez megvan akkor indítod a játékot és elvileg mennie kell

nezdel kerlek nekem hogy enyire nemertek a gephez de ez van koszonom mindkettotoknek a segicseget!
koszonom koszonom most meg csak anyit hogy legyszi magyarazd el hogy ezt hova is kel beraknom mit kell csinaljak ezzel ?
pliz
tototto
nagyon megeccer nagyon koszonom de ha tudnatok kuldeni errol a 1.71-es patchrol linket azzal megkonyitened a dolgom ja es megeccer koszonom a segicsegedet
tototto
naja abban kiszedték a másolásvédelmet 😊

Narxis
Tedd fel az 1.71-es patchet.

sziasztok nekem van egy ojan bajom hogy ker egy valamifele aktivalo kulcsot de nemtalalok sehol megkoszonnem ha valaki adna egyet eloreis koszonom sziasztok
nagy1miklos
Most csak én vagyok szerencsétlen vagy tényleg nem lehet beszerezni a kiegészítõt? Persze jó lenne magyarul,de ha nem megy akkor is szeretném kipróbálni az editort. Valaki adjon nekem egy linket ahonnan le lehet szedni, ahol eddig megtaláltam az mind fizetõs, akkor már akár ubitól is megvehetném.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

nagy1miklos
Ezer hála, megtaláltam. Mindig azt hittem ezek normál küldik és visszaléptem elõtte. Még egy kérdés van már pályaszerkesztõ a játékhoz? Esetleg a kiegészítõben? Szeretek szanaszét építkezni mindenféle "szomszédság" nélkül.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Narxis
Ha elindítod a Hadjáratot/Campaign-t akkor az elsõ pálya vagy elsõ 2 az gyakorlóküldetés.

nagy1miklos
Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani miért nincs/nem találok gyakorlóküldetést a játékban? Eléggé el nem ítélhetõ módon csak letöltött verzióm van egyenlõre, mindenféle kieg és/vagy patch nélkül. Van egy olyan emlékem hogy egyszer valamikor pár windows-al ezelõtt találkoztam tutoriallal de most egy istennek nem találom.

Narxis
Asszem van.

Van a kiegészítõhöz patch???????Most kezdem el és nem akarok abba a hibába esti mint az alap játéknál!