Lágszoro motorra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
Én elismerlek haver minden térrõl. Egy vmit nem értek még most sem. Minek neked ,,lágsoró'' a motorodra. Ha ilyet rászerelsz, nem lesz drágább a motorod, és senki nem fogja megvenni csak kiröhögnek.
Amúgy meg mész az útván azt majd pörkölöd magad után az autósóokat meg az utat? (ghost rider, y2k)

Na mind1 sok sikert hozzá én drukkolok

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Crokin
Én jónEk tartom az ötleted, sufniban van egy poroltó azt odaadom szivesen.
Ja, 105-öt elõre üsd be a mobilodba (<#nyes>)

Repatarurgyán

A ZSENIT SOHA NEM SZOKTÁK ELISMERNI CSAK A HALÁLA UTÁN

ha igy folytatod akkor nagyon rövid idõn belül elismerünk
mondjuk a zseni az relativ jelzõ lesz

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Czdano
inditsunk szavazást hogy hány másodpercig fog életben maradni cagivamito haverunk a turbós simson beinditása után ;D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

12346
baszogatjátok a helyesírása miatt, de itt a nagytöbbség ugyanúgy képtelen erre, szal nc...😄

Czdano
NEKEM VANAK JÓ ÖTLETEIM AZ ÉN AGYAM MÉG NINCS ÁTMOSVA MINT A TIÉTEK
a benzin ami felrobban majd alattad az kimossa a tiédet is!!!4

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
lámcfûrész lemaradt :/ 😄

Czdano

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Speedbreaker
Majd a lágszórós motorjával megy rá a rohatt arabokra <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

robbanócukorka, robbanó terrorista...ezekrõl hallottál már nem?
hát akkor nem egyértelmû?!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Speedbreaker
Zseni 😄 Ez teccik.

Checkerboy
Miért mostantól olyan hadifegyver lesz , h robbanó simpson ???

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Frosty01
a dinamit feltalálója is meghalt amikor megcsinálta az elsõ dinamitot... 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
viszlát a túlvilágon! (nem csak a simpson kipufogója fog kinyílni mint a tubarózsa hanem a te lábszárad is az holt biztos...)

egyszerüen csak be kéne látni hogy nem minden ötlet jó, ennyi 😊
ha az életeddel akarsz játszani, ám legyen, de kötelességünk figyelmeztetni erre hogy ebbõl CSAK rosszul jöhetsz ki.

Checkerboy
Örüljünk , h vannak még ilyen kreatív emberek akik szeretnének egy lágszórót (<#idiota>)a simpsonra.Legyünk büszkék és keressünk lágszórót!!!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
*halálod

Checkerboy
Ezek szerint téged nem fognak elismerni még halálad után is -.-

NEM TUDOM MI A VICCES RAJTA

NEKEM VANAK JÓ ÖTLETEIM AZ ÉN AGYAM MÉG NINCS ÁTMOSVA MINT A TIÉTEK

CSAK OLYAN IRJON AKI AZ ÖTLETET JÓNEK TALÁLJA ÉS TUDNA SEGITENI

\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"

szerintem egy újabb önjelölt Árpival állunk szemben úgyhogy tiszteljük a pillanatot, mert hamar elmúlik XD

Palinko
próbáld ki egyiket... ha felrobbansz az sem lesz baj. majd összedobunk az SG-sekkel neked egy koszorúra...
Frosty01
inkább ugorj le egy hídról^^ az olcsóbb öngyi módszer <#idiota>

Csak egyszer próbáld már leírni, hogy BENZINSZIVATTYÚ, INJEKTOR. Elképesztõ verziókat generálsz erre a két szóra 😄 Személyes kedvencem az "Ijnyektor".

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Czdano
legjobb megoldás ha külön tartályba használt sütõalajat raksz és aztán..bamm! <#hehe>

VRSDM
akkor rossz helyen jársz
itt LÁGSZÓRÓT tehetsz... 😊

u dont have to listen anybody else but me

'MINDIG IS LÁNGSZOROT AKARTAM FELTENNI' is a meme

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Sir Quno Jedi
Momentán benzin-lángszórós házi bütykölésnek jól irányzott halál/durva égések lehetnek az eredményei... Én nem mernék hozzá kezdeni SE, de mondjuk nekem drága is az életem. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Beast Machine
fõleg arról, hogy 17 srácok hogy szereljenek lángszórót a simsonnyukra...

...vágod?

hunbasser
jujj,hát egy autószerelõ mindenrõl tud beszélgetni,ha unatkozik 😊

ReaL MaDRid x siempre

Adam II
<#nevetes1><#nevetes1><#vigyor5><#nevetes1><#crazya><#buck>

Czdano
biztos minden vágya egy autoszerelõnek hogy simsonos tippeket adjon xDDDDD

Most meg már lánszoró kell?
Eldönthetnéd
1 dologban biztos lehetsz, attól, nem lesz drágább a "motor"

MINDIG IS LÁNGSZOROT AKARTAM FELTENNI

Met
Most meg már lánszoró kell?
Eldönthetnéd
1 dologban biztos lehetsz, attól, nem lesz drágább a "motor"

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hunbasser
ha van autószerelõ haverod akkor kérdezd meg attól,ha nincs,akkor haverkodj össze eggyel,vagy pedig egy mûhely környékén sétálva,véletlenül észreveszed az autószerelõt,akinek épp nincs munkája,és odamész hozzá,mondod,h milyen szépen süt a nap,meg ilyesmi,utána meg mondod h "pont azon gondolkoztam,h h lehetne csinálni lágszorot a motorra".erre az autószerelõ elkezd villogni tudásával,és megmondja a megoldást 😛

ReaL MaDRid x siempre

kemszi2
elõször is menj el orvoshoz...lehet szövõdményes<#buck>
MÉGEGYSZER A HIHETTLEN ÖTLETEM

A simsonomra szeretnék lánszorot csinálni ogy jobban nézzen ki és hogy drágábban tudjam eladni.

Alkatrészek:
-egy kis tartály amiban lesz a benzin
-egy benzin szivaty ami pumpálja a benzint
-benzin vezeték
-egy porlaszto(még nem tudom hogy mibõl kellene kiszedni, fémnek kell lenni a nagy hõ miatt)
-gáztûzhelynek az elektromos begyujtoja(vagy lehet hogy az nem lenne jo mert kicsi a szikrája vagy lehet hogy egyszerûen csak egy öngyujto)

A benzinszivatyúj egy kocsibol venném ki ugyani a motorom is 12 v os .

2. megoldás
(Injektor lenne az egyik alkatrész habár nem tudom hogy muködik a befecskendezõ, aki ismeri hogy hogy müködik az kérem ismertesse)

Egyébként 17 éves vagyok

/fav ofkóz

-the invisible-

12346
nem szabad^^

Czdano
1. Football Manager
2. Gothic 3
3. Need For Speed: Carbon
4. Alarm für Cobra 11: NITRO
5. '80 as évek zenéi
6. Battlefield 2
7. FIFA 07
8. Lágszoro motorra
9. NASCAR
10. SilkRoad Online

<#guluszem1><#taps>

Czdano
na még a 1000. hszt várjuk meg 😄

Czdano
neeeeeee

bardocz
mért kéne bezárni?
Beast Machine
Most méééééééééééér'?????!!!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#gonosz3><#gonosz3>

...vágod?

Met
asszem idõszerû lenne bezárni a topicot

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bardocz
nemá hogy nem tudod megfejteni csak be kéne raknod egy betüt és megkapod hogy: ---LÁNGSZÓRÓ---
Tojesz
Nagyon kész ez a topic<#smile>
Cagivamito, azért várjuk majd a képeket ha megvalósul a lágszórós Simod

Szerk: megvan a 100. hsz!!

Speedbreaker
Lol. De amúgy télleg mi a "Lágszóró"? :SS:S

Beast Machine
Vááá, már a 7. helyen vagyunk!!!😄

...vágod?

Beast Machine
"Életkor: ismeretlen"

Itt télleg van valami...

...vágod?

Met
Segítek.
1. az egész ötlet
2. simsonra akarod
3. az életkorod