Lágszoro motorra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
NAGYON LOÁÁÁÁL _DDDDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Beast Machine
zippo+deo elegendõ, csak fel ne pukkanjon a csávó....

...vágod?

cement
szerintem ecsém kösd rá a disznópörkölõt

respect to the man in the ice cream van

Beast Machine
sztem aludj egyet, oszt kezdd el szépen a legelejérõl olvasni a topikot, és talán rájössz ROTF

...vágod?

Czdano
az hogy aki megveszi hamarosan föld körüli pályára áll ha bekapcsolja a lángszórót

egyébként /fav

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

hunbasser
😊
persze minél jobban bele tudod képzelni magad a szituba,annál jobb 😊

ReaL MaDRid x siempre

Nem tudom mi nevetséges van rajta

\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"

bardocz
én ezt wapon olvastam és az egész család felkelt a röhögésemre xD
ChevyG
mi a picsa az a lágszoro???
12346
jah a te "szokatlan" ledes tuningod meg egy valag autón így mûxik már mióta😉 gyárilag^^

csinálj belõle elsõ féklámpát, ne hátsót. az télleg egyedi lesz :x

12346
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee😄DDDDDDDDDDD hát behalok.. vagy beszarok... vagy besírok:Ccc
ki a f**szom vesz meg egy szimót, lángszóróval??😄DDD vagy felétek csak debilek élnek?xDD

Met
vazta, ledbõl féklámpa?<#wow2>
ilyen szokatlan tuningot még sose láttam<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Speedbreaker
EZ BESZARÁS gecc 😄DD

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

hunbasser
asszem összeismerkedek veled,és megírom majd "cagivamito kalandjai" c mûvemet 😊
én nem értek ezekhez,de volt egy "sorozat" a discoveryn,nem is olyan rég,a neve nem jut most eszembe,de abban csináltak olyan autót,ahol megnyomtak egy gombot,és a kipufogón jött ki a láng.azt hiszem kerozinnal csinálták meg,meg volt benne rendesen tuning,a kipufogó is jó vastag lehetett

ReaL MaDRid x siempre

Komolyan most valakinek van egy jobb ötlete hogy lehetne megvalositani?

Ijnyektor, benzinszivatyú, porlasz, ....

A lángszorot azért akarok a simsonomra csinálni hogy drágábban tudjam eladni.mert venni akarok egy nagyobb motort.

Egyébként nem ez az elsõ szokatlan tuning a motoromon.Ledbõl csináltam hátso féklámpát
És most csinálok dupla kipufogot.

Egyépként a lángszoros ötletem a leg Lightesebb ven ennél sokkal brutálisabb is 😄

hunbasser
megint elolvastam "Árpi kalandjai" c. írást,és eszembe jutott ez a lángszórós dolog -.-
aki nem ismeri KATT IDE

ReaL MaDRid x siempre

Speedbreaker
Simsonnal akarsz sztírfájterezni? :o

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

bardocz
kilencedeikek lettünk 😄
bardocz
hát ez télleg LÁL 😄
hunbasser
na,mostmár én is beteszem a kedvencek közé 😊

ReaL MaDRid x siempre

Czdano
1. Gothic 3
2. Football Manager
3. Battlefield 2
4. Alarm für Cobra 11: NITRO
5. World of Warcraft
6. FIFA 07
7. '80 as évek zenéi
8. Need For Speed: Carbon
9. AUTÓ mánia
10. Lágszoro motorra
lál téleg

Czdano
nemsokára elérjük a 100as hszt xD

Czdano

jeeee rozsdás kipufogo rulez!!!44

Beast Machine
Bafki, ez aztán a topik +fav<#email><#eljen>

...vágod?

Palinko
ja de asszem minden lollergyanús hozzászólást elsütöttek már
Chrystopher
Ollé!

Még mindig élünk? 😄

Palinko
10. Legnépszerûbb topic vagytok 😄 ahhoz képest,hogy csak fikázásból áll 😄
lol topik <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

politikai okokból -.- a google képkeresõ igy dobta ki gtfo

http://www.lohere.net - a MagyarChan

az opok nem alszanak csak figyelnek és várnak

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Apus
majd csak a nfs titanba, vagy nfs argentumban lesz rá index, addig ne is keresd 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Hol az öreg ördegbe' kapott ez a Schwalbéra indexet? Vagy az ott a kormány végén nem az?

acsati
nem megy még a gumiba ez a topic? <#idiota>
bardocz
iskolában agreszív tanár néni puskázó gyerekeket így büntetné meg xD sorba állnak és elmegy melletük xDDD
Czdano
multifunkciós hiába, nembirtok vele 😉

Apus
Bemegy a kertbe egy darabig nem kell füvet nyírni 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Czdano
LÁL

Czdano
igaz egyedinek kell lennie =D

bardocz
felültetsz hátulre egy kis cigánygyereket és megmondod neki hogy vegye be a szájába a benzint majd fúja ki úgy hogy ott egy öngyújtó te leszel utána z isten 😄
Apus
az már túl bonyolult lenne 😄

acsati
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#idiota><#idiota><#idiota>
Czdano
lol.minek mártani? csõvel hátravezetni benzint és csapot rá xD

Apus
Rájöttem. Fogj egy seprûnyelet. Tekerj a végére rongyot, ezt lógasd benzinbe. Ha mindez megvan akkor drótozd rá eme remek szerkezetet a kipufra, mocira rá, moci berúg, zippo lángot ad a lágszoronak. Persze mindezt eccere mertakkor Te leszel a frájer a környéken. Ja és ha leég a nafta akkor újra mártogass. Kurvanagy ötlet, szabadalmaztatom. Lágszoro házilag. <#wilting>

bardocz
igen ez igaz teljesen értelmetlen hátszéllel aszemdbe fújja a szél szimón 😄 street fighter mcikon jól néz ki meg ott a látvány a lényeg
acsati
kunmadarason láttam ilyet az ugy faszán nézett ki éjszakai showban de hát ott nagy emberek motorozgatnak pénzesek és értenek is a szakmázhoz. Sok szerencsét <#idiota>
fifi
úgy egyéb iránt röviden és tömören: mi a lóf@sznak egy Szimkára ilyen?
eleve minek bármire is ilyen?

<#ejnye1><#nemtudom><#fejvakaras>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
1.mivel hajtod az AC-t?
2. mivel porlasztod a benzint?
3. 0.00003 másodperc alatt le fog égni a hajad, ha nincs szerencséd begyullad a tank is...
4. hogyan gyújtod be az egészet különben is?

de nem baj, nálad nagyobb idióták is kaptak Darwin díjat, legalább te is esélyes vagy...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

0ppika
tábadt egy ötletem:

1. hajtógázas spray
2. gyújtóforrás

http://epica.nl

Calver
laza, majd komád mesélheti unokáinak:
"Itt van cagivamito haverom, aki egy lángszórót szerelt a motorjára! Meg itt, meg itt, meg itt..."
<#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"