Zelda Phantom Hourglass (NDS)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
3at mutata a tábla,amit megkell fujni ugye a templebe nem lehet lemenni mert,fuj a szél ott.
2 kerék a bal szélen kell,egy meg job oldalt lennt
De a bumerángal is bekapcsolhato aza lila gömb,meg a bomba ugyis jo (söt késöbb majd egy helyen ugyis kell)hogy lerakod-ha tudod- a gömb mellé a bombat csak ugy,és futsz az ajtohoz,mert egyböl nem robban a bomba ha csak ugy lerakod.
Amugy a kis malmokbol 4et kell megfujni,az összeset asszem nem
mer akkor a lejjebbi irás következik,aza ocean temple.
Van sok belöle,de csak 4et kell asszem beinditani,hogy egy kapu kinyiljon. (ha a sziget térképére nézel,ezek fent vannak).
Amugy lehet azert nem jutsz tovább,mert vannak ott olyan helyek,amiket siman nem ugrik át link,hanem arra kell várni hogy a szél megfuja öt,és akkor fuss neki az ugrásnak..
Mer 1 "kockát"-vagy hogyis irjam- átugrik,de 2 vagy a szél segitségével,vagy ha van csirkevel ugrik át
Majd megnem ha hazaérek ,de ugy emlékszem ot lesznek a homokdögök,amik bekapnak,és bombával lehet ideiglenesen kinyirni öket.
Meg 3 vagy 4 propellert kell fujni-szó szerint- hogy magába a dungeonba bemehess.
Akkor irány a kezdösziget,és le megint a ocean king templebe,jo lefele megint.
végén megkapod sun stones-t,kimész.
Elmész a öreghez,mert elvileg ad egy power cuccot.
Utána ha elmész a ágyus fickohoz,megkaphatod a salvage arm-st is kincseket kiemelni,a piros X-nél.
Aztán irány molida sziget,bemehec a ottani dungeonba is a sun stonesal.
ööömm asziszem azoon a szeles szigeten voltam utoljára ilyen temlpomba vagyis az volt az utolsó templom amit felfedeztem utoljára asziszem.de ott sem találtam sok mindent :S
a webfordítást használom de az eléggé félrefordít vagy nagyon pontosan fordít 😊
egykét részt elolvastam de nem kaptam újabb tippeket sajna a továbbjutáshoz :S
mert utána a kezdö szigetre mész,és a templomba le,elvileg sun stones itt kapod,utána beszelj a szigeten az öreggel,és menj molida sziget fele,ha minden okes,a sziget elött megtámad egy dög a vizen.
hajokázál körülötte körbe-körbe,és lödd ágyuval.
Ha kész go szigetre,és bemehecc a következö dungeonbe ott.
az már régen
szóval ahogy mondtad lehet hogy el kellene mennem a mercay szigetre egy újabb térképért a templomba.de ott nem találok térképet.
Vagy melyik volt a uccso boss akit levertél?
A
Aztán Én is rájöttem pár perc után azóta sem néztem ide vissza!
Szerintem nagyon jó kis játék lett!
A
A
A
A
A
Teccik nektek?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ma kene megjelenyen a jatek angol valtozata 😄
Remeljuk a legjobbakat 😄DD
(elorendltem de semmi hir rola a boltbol 😞)
A