Zelda Phantom Hourglass (NDS)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
igaz most hogy olvasom a cimeket csak egynel lattam olyan hibat : ps2 dvd iras hogyan, meg azert is bocs hogy azt irtam hogy ds-er ds-es akart lenni, csak telefonrol nehez irni, az ékezeteket az sg forumára nem tudom irni, latin 2t nem kezeli az oldal.

A

Sephi
Eloszor it amikor uj topikot nyitol aze' legyen man benned annyi stilus hogy nagybetuvel kezd es nem kell odairni hogy (NDS) mivel masra nem jon ki.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ColdFire
<#wave>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

zola2000
nem is az, mellesleg nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg pontosan a zelda p.h. ?

A

Checkerboy
oké
<#wave>voltam

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

ColdFire
az 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Checkerboy
Akkor ez most lámatopic?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

csak van már nds topig egyébként tényleg jó lesz

http://www.lohere.net - a MagyarChan

zola2000
az eddigi osszes zelda jatekot az ev jatekanak valasztottak valahol, es a ds képességeivel igazi csemege lesz. A megjelenési dátum bizonytalan. Nintendo.com: q4 2006; gamespot: q1 2007. Jobban várom mint a final fantasy 3-t.

A

Sephi
Oo

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ColdFire
<#lama>
<#kocsog>

zola2000
Nem mondok sokat ha azt mondom, hogy ez lesz a legjobb játék kezi konzolra.

A

← ElőzőOldal 3 / 3