Magyarország hídjai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Saját kép tegnap estérõl:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Akkor még volt tudatos várostervezés, nem úgy jelölték ki az utcákat mint az ökörhugyozás. A híd azért lett "meghajlítva" mert az elõre megtervezett nagykörút része lett.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Papirzacsi
Igen

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

2-3. nagyon hangulatos! Ugye jég van a vizen?
fruhwirth
a 2. - 3. nálam abszolút nyert<#eljen>

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

gordon 24
A kedvenc hidam... Olyan mint egy festmény. Baromi szép.

Downhill!!

artschi
<#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sziasztok!
Jelentkezem pár Lánchíd képpel:

és egy érdekesség - a mellrákellenes felvonuláson, rózsaszínûen kivilágítva:
tnm
linket!!!!:c)

Saddalim
ezt meg kell nézni gugli örszön :-)

300Dani
Középen nem egy helyen ér össze, hanem látható eltolódással.

lee86
öhm... hogy néz ki, ahogy? hol kell keresni a hibát?
+fav!

&#161;Hala Madrid!

gordon 24
Na és ha nem volt leág róla akkor miért törték meg? Gondoltak rá elõre?

Downhill!!

gordon 24
Ja pedig a felét vissza is bontottoták de másodikra is igy sikerült csak. Az elsõ próbánál 50cm diferencia volt. aztán leszedteék aztn asszem már csak 10 lett és azt foltozták be valahogy.

Downhill!!

300Dani
Nem hinném, a Nyugati téri felüljáró viszont mérnöki baki eredményeként néz ki úgy, ahogy.

fruhwirth
és az igaz, hogy eredetileg nem is V alakúnak készült, hanem vmi mérnöki baki miatt így épült meg, mert elvileg vki elnézett vmit és ezért lett ilyen az alakja? vagy ez csak vmi vicc?

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

B0B0
Mégegy érdekesség. A Margit híd a 19. században még nem rendelkezett a Margit-szigeti ággal

uHs Gerzson
Ezaz! Thx <#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

B0B0
Parancsolj, az otthoni archívumból:

B0B0
Ez gyönyörû

B0B0
A hõsök tere mögött jött ki rögtön, aztán megkerülte a városligeti tavat és a Széchenyi fürdõnél volt a végállomása aholaz egykori 25-ös villamosé.

B0B0
Az M0-ás hídja ezt a funkciót is ellátja majd, bár tény, hogy az Árpád híd és az új M0-ás híd közé is kéne mert nagyon nagy a távolság

B0B0
Hát jobb mint egy feszített vasbeton híd, de az a világszép 😊

B0B0
Az Esztergomban van nem?

B0B0
Hát most sincs túl fényes állapotban

300Dani
Már egy ideje elkészült a felújítás...

300Dani
szintén:

300Dani
Valéria

300Dani
Mária Valária hídra gondolsz.

300Dani
saját:

300Dani
sajátkép:

300Dani
favtopic (Y)Y))

Ez kép meglep nem is tudtam hogy akkoriban kisföldalatti ott feljött a felszinre.Az meg végképp hogy annak a kis hidnak gyakorlati haszna is volt.Magamtól nem sok értelmét láttam ott a ligetben de igy már világos hogy miért is van ott 😊

fruhwirth
épülhetne már az Árpád hídtól északabbra is vmi híd már, mert embertelen, ami az Árpád hídon reggelente van a Szentendre,Békásmegyer felõl bejövõ emberek miatt. Ha elkészülne, végre tehermentesítené Óbudát, de ahogy az ország anyagi helyzetét nézem, erre nem sok lehetõség van. Max, ha elkezdik a Hajógyári szigetet rendezni végre, ott lesz vmi híd, ha minden igaz. Csak ne olyan ocsmány legyen, mint a Lágymányosi...

+fav

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

tnm
lehet ezzel nem vagyok "sokan", de nekem az új M0-ás híd is nagyon bejön a látványtervek alapján...
Északi összekötõrõl esetleg tud vki képet /természetesen fénykorából😊/

B0B0
Számomra is ez a legszebb a vilûgon. Az üvegpalotákról is osztom a véleményt.

gordon 24
Sziasztok... A sok barom topik után végre egy uj értelemes Topik nyilt az sg-n Grat Bobo!!!!

Nekem minden hidunk tetszik. Igaz hogy a mostani Erzsébet híd túl egyszerü. Nem értem én sem hogy -igaz elpsztult a rég budai pillére teljesen de a pesti állt- miért nem a régi tervek alapján épitettek egy szélessebb hidat hogy a jövõnek megfeleljen de a multat idézze. A többi hid? Szerintem a Lágymányosi nagyon szép hid modenr és nagyon jól használható persze Pestrõl Budára mert a másik oldali felhajtok nem tul jók. Az Árpád hid és a Margit hid elég egyszerü ugyanakkor Fõlleg a Margit hid gyönyörü (most jönne a politika de nem teszem) Viszont ugy néz ki hagyuk romba dölni. Szabadság híd és a Lánc hid Két régi csodálatos épitmény viszont a mai kor követelményeihez teljesen alkalmatlanok. Egyébként nekem a kedvenc hidam a Lánc Hid. Talán pont azért mert a környezete (budai oldal) gyönyörü és látszik az a régi táj hogy milyen lehetett Budapest annak idején. Az pedig hogy pestre engedték ezeket az üveg modern epitményeket szerintem borzalmas. Az egész rakparton virit hogy nem vagyok ide valo.. Hát kb ennyi. Egyébként pedig nekem ez a világ legszebb városa.

Downhill!!

B0B0

B0B0
Na ezen én is csak pislogtam. A Margit-híd díjszedõ tornyocskái:

B0B0
Ez még egy gyönyörû híd!!

B0B0
A Kosstuh-híd:

B0B0
Ez az árkád még ma is megvan 😊

B0B0
Most, hogy nézegetek külföldi weboldalakat, feltûnik, hogy rengeteg helyen a Szabadság-hídra és a Lánchídra írják, hogy Erzsébet-híd

B0B0
Ezen a képen látszik, hogy nem volt annyira zsúfolt a Március 15.-e tér akkoriban

B0B0
Ma már nem így néz ki. Szépen lefestették krémszínüre és bordóra. Majd ha arra járok egyszer akkor lekapom

B0B0
Hát igen. Ez a város nagyon sokmindent elviselt. Így van ez a hidakkal is.

uHs Gerzson
Nem izgulok rá, és engem is elszomoritt ahogy igy kinéz, de egyszerüen megfog maga a látvány hogy még ezek után is áll hid hogy ennyit kellett elszenvednie. Amugy az elsõ kép amikor ilyen állapotban láttam a Lánchídat a terror házában volt, pont a Budai várból lett készitve a kép.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

B0B0
Ez viszont nekem tetszik: