Magyarország hídjai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Elõtte:

Utána:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Saddalim
tudom hogy hülye kérdés, de hogy megy? 😄

ott leszek, most megyek is alvadni, de valaki rámcsöröghetne a lentebb megadott számon olyan 9 körül😄
B0B0
Én majd viszem a képet! 😊 Mellesleg én ott fogok állni az emlékmû mellet egy fényképezõgéppel.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Nah és akkor reggel 10 batyi emlékmû elõtt? És fel is fogtok ismerni... 😊

gordon 24
Most nagy parasztnak fogtok gondolni de nem vagyok az csak keresztül húzták a számításaimat. Apukámnak ma van a születésnapja és ugy gondoltam hogy ma lesz a bulija. De sajnos a család többi része holnapra szervezte be. Nem valószínû hogy tudok menni. De ha változik a szitú holnap ott leszek!! (remélem igy lesz) És ne haragudjatok, ha esetleg nem tudok oda menni. De azért megpróbálom!

Downhill!!

Hát én vagyok az egyetlen, aki ennek nem örül, de mindegy, a lényeg, hogy lejöjjön a falról az a szar.

Még valami, a munkahelyem üvegablakát is csúfosan összafirkálta valami barom, és a napokban próbáltuk leszedni, de az észter higító, meg pakli szerû festékleszedõ se oldotta meg a problémát igazán. Ezeket mindenesetre viszem holnap, csak gondoltam szólok, ha avlakinek van más ötlete, ne feledje: )
Még a hiradóban is benneleszünk? 😊 Nah úgy szervezem hogy mindenképp tudjak menni

B0B0
A fószer azt mondta belefér a témába, úgyhogy ha minden igaz a vasárnapi hiradóban leszünk.

gordon 24
igen? és jönnek? Vagy majd hivnak?

Downhill!!

B0B0
RTL klub válaszol! 😊)

Amennyire tudom, figyelemmel követem az építkezést. Vannak újabb fotók a budai oldalról és a pesti oldalról is, a látogató központ minden részletérõl is. Egy kisebb elõadáson is voltunk.
Amint történik valami komolyabb, megyünk fotózni.

Random work
Indexrõl részlet:

Csepelen szerelik össze
Simonyi Ágnes, a Nemzeti Autópálya (NA) Zrt. környezetvédelmi fõmérnöke közölte: a három lehetséges nyomvonalra elkészítették az elõzetes környezetvédelmi hatástanulmányt, amit elküldtek a Környezetvédelmi Fõfelügyelõségnek. Ez várhatóan két hónap múlva dönt, hogy azt elfogadja-e. Ha igen, elkészítik az elõzetes nyomvonalterveket, amelyek után részletes környezetvédelmi hatástanulmányt kell készíttetni és engedélyeztetni.

Windisch László, az M0-s hidat kivitelezõ M0 Északi Duna-híd Konzorciumot vezetõ Hídépítõ Zrt. létesítmény vezetõje elmondta: a szentendrei Duna-ág felett átívelõ háromnyílású acélszerkezetû híd négy pillérre támaszkodik. Utalt arra, hogy a 80-120 méter hosszú hídelemeket Csepelen szerelik össze, és a Dunán uszályokon úsztatják a helyszínre. Hozzátette, hogy április végén helyezik el erre a Duna-ágra az elsõ hídelemeket, majd azt követõen 3 havonta a többit is beemelik a helyére.

A létesítményvezetõ megerõsítette, hogy ha addig árvíz nem akadályozza a munkálatokat, akkor 2008 nyarára átadják a teljes hidat a forgalomnak.

Teljes írás.

Jó lenne figyelemmel követni az építkezést.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

B0B0
Én nem msn-ezek

Lenne egy kérésem, ha már úgyis találkozunk élõben és gondolom akkor dumálunk is egy kicsit, fel tudnátok akkor venni msnre, ott megadnám a telószámomat is, meg kérdeznék 1-2-t
Ugyanaz az msn címem mint az email (christo3 fr)

Saddalim
ha esetleg nem sikerülne és kéne vmi, akkor 640x480-ban tudom vállalni ;-)

gordon 24
A galériámban van rólam egy kép. Elég szar de ez mind1. Én egy fehér baseball sapiban leszek és egy fekete kabátban+ farmer gatya. Akkor 10-óra Vasárnap. Tel számom ide nem írom be ha érdekel titeket elküldöm privibe.

Downhill!!

B0B0
Zúzom az RTL klubot meg a TV2-õt, de eddig semmi. Holnap felhívom õket

Saddalim
filmezésrõl hogy vélekedtek?

B0B0
De ezeket a hsz-eket nem ártana törölni majd jövõ héten

B0B0
Enyém: 06705274264

Telefonszámot már kértem asszem, csak aztán el is felejtettem, de 0620-5645001, megadnátok ti is? (akár priviben)
B0B0
Mondom, én ha meglátlak odamegyek hozzád.

Na igen, tudom hogy ott is van egy emlékmû, de a Kossuth tér közelében is van egy. Nem tudtam melyiknél találkozunk. És én megismerlek majd benneteket? Ott fogtok bûvészkedni az emlékmû körül? 😉

B0B0
Az emlékmû a budai oldalon van a Batthyány térnél lévõ villamos-végállomásnás mögött a felsõ rakparton.

Én Takezót megismerem. Téged is most már 😊. Gordont nem igazán

A pesti oldalon találkozunk?

Egyébként remélem meg fogtok ismerni, a blogoldalamon van rólam kép: http://metrosk.fw.hu/

B0B0
Kira! Akkor Vasárnap délelõtt 10:00-kor az emlékmûnél találkozunk! 😊

Vasárnap reggel jó nekem is

tökéletes
gordon 24
gordon 24
hát igen elég nehéz összehozni. Nekem a meló miatt szar mert tudod mindig vidéken vagyok és elég sokat kell menni. Ha meg Bp-n vok akkkor meg dolgozom igaz akkor el tudok jönni elõbb meg akár még a meló közben is . De ez legközelebb csak jövõhéten lesz. Holnap Szeged aztán Nyiregyháza Pénteken bent leszek a cégnél de péntek meg nekik nem jó. Ugyhogy elég szar ügy.

Downhill!!

B0B0
Kérdés, hogy Takinak és Christonak jó-e? 😊

gordon 24
Nekem jó.. hogy gondoljátok!! Akkor legyen 10.

Downhill!!

B0B0
Mondjuk 10?

gordon 24
Kb Mikor? Hány orára gondoltatok?

Downhill!!

B0B0
N ami legyen srácok?? Jó a vasárnap délelõtt??

B0B0
Mai kép a dunaújvárosi hídról:

B0B0
Délelõtt nekem okés lenne! Gordon, Christo, nektek?

hm, esetleg vasárnap?
B0B0
Kõröshelyi völgyhíd:

B0B0
Basszus. Akkor mi legyen. Péntek (Gordonnal) vagy szerda (Takezóval)????

ÁÁÁÁÁÁÁÁ

részemrõl nem jó a csütörtök:S a héten a holnapon kívül csak a vasárnapS: vagy péntek kora délután (12-3), de az gondolom a normális munkát végzõknek nem:S
B0B0
Na! Szuper! Akkor már 4-en vagyunk! Kérdés, hogy Takezónak jó-e a péntek.

Hát akkor ha van pucolószeretek, csatlakoznék én is. Én egyébként ebbõl az undorító társadalomból azt is kinézném hogy megbüntetnének azért mert lemosnánk a grafót. Me hogy milyen jogon nyúlunk hozzá. De azért remélem nem lesz ennyire röhejes a helyzet. Csak mondom hogy én még ezen sem lepõdnék meg

gordon 24
Van egy emlékmû a Kossuth Hidnak Budapesten. És mivel sajnos ez a város is tele van sok suttyóval lefujta valami Grafitis birka. És ezt szeretnénk lepucolni!

Downhill!!

Mi készülõdik egyébként? Topiktali?

B0B0
Hát akkor már csak Takezóra várunk, jó-e neki a péntek

gordon 24
Ha átakarjátok tenni inkább péntek!!! Csütörtökön Nyiregyházára mek.
Sajnos elég sok vidéki utam van most..

Downhill!!

B0B0
Bár áttehetjük csütörtökre! Taki??

B0B0
😞((