Tankkal száguldani, börtönveszély nélkül
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok tudom, hogy egyes családok tényleg nagyon rossz helyzetbe kerültek, neki igazán rossz, de furcsamód nem õket látni az agresszív tüntetõk között.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
elnök
Tudom hogy svédektõl messze vagyunk, de pl. náluk most mondott le az egyik miniszter, mivel nem fizette a TV utáni díjat és feketén fizette a bejárónõjét. Ha csak tized annyira lennénk tõlük demokráciára való érettség terén mint most, akkor GYF már rég nem lenne miniszter!
a nap beszólása :
"vagy netán a tank erõteret generált hogy ne tudjon senki alákerülni ????"
"vagy netán a tank erõteret generált hogy ne tudjon senki alákerülni ????"
Egyetértek!
A tank életveszélyes, de nehogymár bárki is belehaljon a megszorításokba. Szar dolog tudom, de ez csak a kényelmünket veszélyezteti, az meg nem a világ vége.
Az egész ország úgy viselkedik, mint egy hisztis kisgyerek, aki nem kapja meg a hõn áhított GI Joe-t.
A tank életveszélyes, de nehogymár bárki is belehaljon a megszorításokba. Szar dolog tudom, de ez csak a kényelmünket veszélyezteti, az meg nem a világ vége.
Az egész ország úgy viselkedik, mint egy hisztis kisgyerek, aki nem kapja meg a hõn áhított GI Joe-t.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Miért is veszélyezteti milliók életét?"
Ha hiszed, ha nem rengeteg ember életét fogja ez a "kis" megszorítás tönkre tenni.
"1998-2002 -ig is ugyanilyen rablás ment"
Nézd már meg, hogy hogyan alakult az államháztartás hiánya ezen az idõszakon, és 2002-2006 között. Nevetséges...
Amúgy mindent eladtak és sehol semmi pénz. Ki érti ezt?
Ha hiszed, ha nem rengeteg ember életét fogja ez a "kis" megszorítás tönkre tenni.
"1998-2002 -ig is ugyanilyen rablás ment"
Nézd már meg, hogy hogyan alakult az államháztartás hiánya ezen az idõszakon, és 2002-2006 között. Nevetséges...
Amúgy mindent eladtak és sehol semmi pénz. Ki érti ezt?
Miért is veszélyezteti milliók életét? Na nehogy már belehaljanak az emberek a megszorításokba... Mindenkinek szarabb lesz, nekem is, neked is, de szerintem ki kell bírni pár évet, hogy utána jobb legyen. 1998-2002-ig is ugyanilyen rablás ment, csak a populista dumáival meg tudta vezetni az embereket. Igazából amit anno Bokros rendbe szedett azt a Fidesz jól elherdált és most ismét szükség van egy olyanra, mint a Bokros csomag. Persze ezt már 4 évvel ezelõtt be kellett volna vezetni.
Teljesen egyetértek veled assdf, rohadjon meg az olyan aki szétbassza az egész országot, és még fizetést is kap érte!
Ráadás:
http://www.sg.hu/cikkek/48046/laptopokat_vesznek_a_fovarosi_kepviseloknek
Ráadás:
http://www.sg.hu/cikkek/48046/laptopokat_vesznek_a_fovarosi_kepviseloknek
"egyet sajnalok hogy az oreg nem hajtott be a zsaruk koze"
Hát te elmebeteg vagy... Normális ember nem gondol ilyet.
Hát te elmebeteg vagy... Normális ember nem gondol ilyet.
Igazság nincs.
Én is akajok tankot vezetni! <#crazya>#crazya><#vigyor2>#vigyor2>
Tavaly a Szelidi-tónál egy roma fiatal megszúrt egy magyar fiatalt, aki a helyszínen meghalt. 3,5 év börtönt/fegyházat kapott.
A tankos bácsinak max. 2 év felfüggesztett járna.
A tankos bácsinak max. 2 év felfüggesztett járna.
Kara kánként folytatom tanításom.
azt ugy e senki se hiszi el hogy megrendezett akcio volt a tanklopas ????? ha vkik odacipelnek 4 drb 60-80 kg akkut majd bekinlodjak a tankba es begyujtjak akkor majd pont ket kanna gazolajt nem tudnak magukkal vinni ugye ?????? Szerintem othagytak a tankot raraktak 2 lakatot es szevasz, valoszinu hogy az uzemanyag tenyleg keves volt benne es azert allt meg, egyet sajnalok hogy az oreg nem hajtott be a zsaruk koze, most legalabb ott is lenne par serult nem csak a masik oldalon tobb szaz 😞.
/OFF/
Nem értesz. Nyilvánvalóan nem helyes dolgot tett és bár kontrétan nem történt baj, meg kellene büntetni valamicskét hogy legközelebb ne igy gondolja és hogy ne történjek baj legközelebb. De ha továbbolvasod a hozzászólásom és nem csak kiemelsz belõle egy mondatot, akkor furává válhat hogy mig ezt tanksofört néhányan úgy érzik hogy meg kéne büntetni (jogosan), addig másvalakit aki nem 10-20 ember életét veszélyezteti hanem milliókét (ráadásul közvetett bevallot vagy fél tucat büncselekményt) ezt teljesen rendbenlevõnek találják... Ráadásul még csak a büntetés legapróbb veszélyével sem fenyegetik és aztán legkjözelebb nyugodtan anyagi csõdbe viheti ismét az országot tudván hogy a birka magyar úgysem bünteti meg...
Én mindig ez ellen beszélek legyen szó akár az MS vs EUról akár tüntetõk vs kormányról, hogyha valaki csinál X-et és megbüntetik Yra, akkor hogy lehetséges az a demokráciánkban hogy aki meg 100Xet csinál azt még csak Y/100ra sem büntetik meg nemhogy 100Yra...
/OFF/
Nem értesz. Nyilvánvalóan nem helyes dolgot tett és bár kontrétan nem történt baj, meg kellene büntetni valamicskét hogy legközelebb ne igy gondolja és hogy ne történjek baj legközelebb. De ha továbbolvasod a hozzászólásom és nem csak kiemelsz belõle egy mondatot, akkor furává válhat hogy mig ezt tanksofört néhányan úgy érzik hogy meg kéne büntetni (jogosan), addig másvalakit aki nem 10-20 ember életét veszélyezteti hanem milliókét (ráadásul közvetett bevallot vagy fél tucat büncselekményt) ezt teljesen rendbenlevõnek találják... Ráadásul még csak a büntetés legapróbb veszélyével sem fenyegetik és aztán legkjözelebb nyugodtan anyagi csõdbe viheti ismét az országot tudván hogy a birka magyar úgysem bünteti meg...
Én mindig ez ellen beszélek legyen szó akár az MS vs EUról akár tüntetõk vs kormányról, hogyha valaki csinál X-et és megbüntetik Yra, akkor hogy lehetséges az a demokráciánkban hogy aki meg 100Xet csinál azt még csak Y/100ra sem büntetik meg nemhogy 100Yra...
/OFF/
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
"Szerintem is nagyon nincs rendben, hogy valaki vezetett egy tankot amivel gyakorlatilag semmilyen kart nem okozott, elmeletileg buntetheto"
Az, hogy nem ölt meg senkit, tisztán a szerencsén múlt. Egyébként vagy fél tucat bûncselekményért elítélhetõ, és még akkor is olcsón megússza, mert amerikai kollégáját a helyszínen lelõtték (neki nem fogyott ki az üzemanyaga).
Az, hogy nem ölt meg senkit, tisztán a szerencsén múlt. Egyébként vagy fél tucat bûncselekményért elítélhetõ, és még akkor is olcsón megússza, mert amerikai kollégáját a helyszínen lelõtték (neki nem fogyott ki az üzemanyaga).
ezek magyar mondatok érthetõ mind könnyedén olvasás közben ezek is hiszen magyar
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Az a cikk akkora kamu, hogy csak na. Azt állította a "pilóta", hogy nem fogyott el az üzemanyag, csak veszélyesnek találta a tankkal való rohangálást, ezért állt meg. Ha valaki megnézi a felvételt, akkor azon látszik, hogy K*RVANAGY mázlija volt csak a potenciális 20-30 embernek akinek sikerült elugrania a barom elöl. Ráadásul egy tankból aztán rohadt sokat lehet látni a inti dolgokból. Szóval ennyit a veszélyérzetérõl ...
/OFF/
Szerintem is nagyon nincs rendben, hogy valaki vezetett egy tankot amivel gyakorlatilag semmilyen kart nem okozott, elmeletileg buntetheto, mig egy másik uriember 3 millió magyar állampolgár életét teszi tönkre, a gyakorlati kár többezer milliárd forint az elméleti meg felbecsülhetetlen és nemhogy 2-3 év büntetésre nem számithat hanem semennyire sem...
Ezt szeretem az emberekben, hogy mennyire "hülyék". Ha valaki lever egy cimert, csukják börtönbe, ha másvalaki meg ellop több milliárdot (amibõl többszát cimerre futná...) az teljesen rendben van...
/OFF/
Szerintem is nagyon nincs rendben, hogy valaki vezetett egy tankot amivel gyakorlatilag semmilyen kart nem okozott, elmeletileg buntetheto, mig egy másik uriember 3 millió magyar állampolgár életét teszi tönkre, a gyakorlati kár többezer milliárd forint az elméleti meg felbecsülhetetlen és nemhogy 2-3 év büntetésre nem számithat hanem semennyire sem...
Ezt szeretem az emberekben, hogy mennyire "hülyék". Ha valaki lever egy cimert, csukják börtönbe, ha másvalaki meg ellop több milliárdot (amibõl többszát cimerre futná...) az teljesen rendben van...
/OFF/
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Úgy tudtam, a tankokat Gyurcsány Iraknak adományozta, egyébként azt az embert ki kellene tüntetni, amiért azt a roncsot be tudta inditani.
a 4 csillagod ellenére te sem gondolod komolyan hogy ezzel nem veszélyeztették legaláb 5-10 a tank mellett futkározó/sétáló ember életét!
a szük hely meg csak azért alakul ki mert az emberek elszaladnak a tank mellõl mert egyszerûen NEM AKARTAK MEGHALNI.
tehát hogy egyértelmû legyen:
NEM A TANK HALADT SZÜK HELYEN, HANEM AZ EMBEREK LÉPTEK EL ELÕLE
vagy netán a tank erõteret generált hogy ne tudjon senki alákerülni ????
a szük hely meg csak azért alakul ki mert az emberek elszaladnak a tank mellõl mert egyszerûen NEM AKARTAK MEGHALNI.
tehát hogy egyértelmû legyen:
NEM A TANK HALADT SZÜK HELYEN, HANEM AZ EMBEREK LÉPTEK EL ELÕLE
vagy netán a tank erõteret generált hogy ne tudjon senki alákerülni ????
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Ha min 2-3 év letöltendõ alatt megússza akkor itt nagyon nincs rendben valami.
Bár a Hadtörténeti Múzeum igazgatója azt állítja, a tank eltulajdonítása elõre kitervelt akció volt, amihez akkumulátorokat kellett a tüntetõknek magukkal hozniuk, több, a tank beindításánál jelen lévõ olvasónk cáfolta az igazgató szavait. Szerintük a tankot a fiatalok feszítõvasakkal kinyitották, de nem tudták beindítani, amikor egy idõsebb ember vállalkozott a feladatra. A férfi azt állította, 56-os veterán, és a harckocsizóknál szolgált, így rövid idõ alatt, beindította a páncélost. Egy olvasónk, akinek ismerõsét a sofõrrel együtt elõállították, azt mondta, nem azért álltak meg végül a jármûvel, mert elfogyott a gázolaj, hanem azért, mert túl veszélyesnek találták a furikázást.
Elindul a tank <- a videóról látszik is hogy tudja vezetni, szépen kanyarog a szûk helyen.
Elindul a tank <- a videóról látszik is hogy tudja vezetni, szépen kanyarog a szûk helyen.
← ElőzőOldal 6 / 6