Superman Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Úgy hallottam, hogy e játék PC-n is megjelent. Nem tudnátok-e esetleg segíteni, hogy honnan szerezhetném be?
Hát én is megszenvedtem vele.
Jönnek tûzokádó, és fagyasztó sárkányok.
A fagyasztókat lézerlátássá pillanatok alatt elégeted.
A tûzokádókat lefagyasztod, és a gyors repüléssel nekik repülsz azonnal meghalnak.
Én ott akadtam el amikor van kb 15 ember akik sokszorozzák magukat és nem tudom megverni?
A játék közepén hogyan kell megvédeni a léghajokat? Sajnos mindig felrobbanak a szörnyek pedig csak egyre többen lesznek.:(
adorjo: fagyaszd le mindig õket és akkor nemfognak újra éledni, de ha ez nem megy, akkor hatásos még a "Jor-el Fist" támadás is.
viszont lenne 2 kérdésem :
- Tényleg ennyire rövid?
- Hogy lehet egyszerûen megtalálni a macskákat és kis szutykokat? (Kittens- 100 db)
thx
Hogy érted hogy 800 megásra tömörülve? letöltött?
Ahogy olvastam és videókat láttam kurvajó game lehet
nem tudod hogy kell
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
Elakadtam a Supermanban még hozzá ott hogy valami aréna ban vagyok és ott lekell gyozni embereket az elsot lenyomtam dea második....Amikor megno nem tudom mit kell csinalnmi mert alandoan lovi azt az akarmit tudom hogy hozzá kell vágni a cuccost de hogyan??Mert olyan gyorsan lovi azt a nagy kiterjedésu sugarat...és igy a dolgok kiesnek a kezembol légyszi segitsetek
+nagy bejárható terület
+valósághû fizika
+metropolis tényleg "él"
+A képességek jól meg vannak csinálva
+Magasra fel lehet repülni
-a mellékküldetések nem túl változatosak,nekem eddig csak tûzoltás volt
-néhány helyes kockás grafika(csak a ps2,xbox változatban,xbox360-as verzióban nagyon jó a grafikája)
A játék azért jó,mert nagyon nagy területet be lehet járni,és mindent fel lehet venni,és nagyon jó a fizika,lehet piszkálni az embereket stb.A játékban van 3 képességed amiket folyamatosan lehet fejleszteni,a megcsinált küldetések után xp-t kapsz,mindig ki van írva,hogy a következõ fejlesztésig mennyi xp-t kell összeszedned.Vannak olyan küldetések amik a történet miatt fontosak,ezeket meg kell csinálni(de ha nem akarod akkor nem kell,szabadon járkálhatsz is) és vannak mellékküldetésetk pl:tûz van,azt el kell oltani stb.A grafikája ps2-n egész jó,bár néhány textúra kicsit kockás,de ezek nem olyan zavarók.
+nagy bejárható terület -a mellékküldetések nem túl változatos
+valósághû fizika ak,nekem eddig csak tûzoltás volt
+metropolis tényleg "él" -néhány helyes kockás grafika(csak a
+A képességek jól meg vannak ps2,xbox változatban,xbox360-as verzi
csinálva óban nagyon jó a grafikája
Sok mindent kihagytam,de hidd el megéri leszedni,és a mérete is kicsi.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!