Táncszőnyeg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nekem egy Dance Dance Revolution X-treme Dance Pad Platinum-om van, most kaptam. Nagyon jó! Bár én kicsit furcsállom, hogyha csatlakoztatom a gépbe USB-n, akkor a gép nem csinál semmit, nincs új hardver, meg nincs biztonságos eltávolítás, de a StepMania simán felismeri.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nincs ilyen számítógépes játék formájában ?
a lap:
http://tancszonyegklub.extra.hu
Ha ezt nekem irtad, akkor érdekelhet! Dance Dance Dance típus?
Egyik ismerösömnek van ilyen fajta, azért kéne pont ilyen, h. dualba 😊
Honda - The Power of Dreams
Kínai másolat ugyan, de barátnõm, és nagyon sok ismerõsöm rajtam keresztül rendelt már ilyet, ingyen szállítanak Magyarországra is, és kifogástalanul mûködik mindegyiküknél 😊
Például most szilveszterkor is ezeken fogunk ugrálni.
Sõt, a 2-vel egyszerre való játék is mûködik, mert a StepMania úgy oldja meg, hogy két különbözõ USB-rõl bejövõ adatok elé berak egy 1-est vagy 2-est, stb, vagyis ha kalibrálsz, az egyes táncpad gombjai 11,12,13, stb... a kettes táncpadé pedig 21,22,23, stb...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Dance Dance Dance táncszõnyeget valaki tud eladot, vagy hogy honnan lehetne beszerezni 1et?? (hivatalos oldal kilõve, ott meglenne, 30font a cucc 20 a szállíáts..az felejtõs)
Köszi!
Honda - The Power of Dreams
http://master-comp.addel.hu/index.php
Megy a stepmanias szoftverrel.
http://master-comp.addel.hu/index.php
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
megtudjátok mondani hogy hol kapható budapesten dance dance dance' táncszõnyeg?
elõre is köszi
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
többeket kérdeznék, hogy nem tudjátok hol vannan Magyarországon DDR gépek? Úgy Siófok és Budapest érdekelne alegjobban... vagy csak PIU gépekrõl tudtok? szal DDR van?
de nem is tom hogy mûködne, hiszen... szal van két kvézi billentyûzet ami ugyanazokat a jeleket küldözgeti és a progi gondolom mást vár, szal vhogy újra kéne konfigurálni a szõnyeget, hogy ne ugyanolyan betûkaraktereket küldjön illetve meg kéne nézni a progit, hogy a dupla módba milyen billekre reagál a másik játékos... de én ilyen beállítást nem találtam sehol szal sztem marad az amit már leírtak, hogy csak két külön gépen lehet egyszerre nyomni és akkor se Double-módban
a tánciszõnyeg billentyûzet kódokat küld a gépnek és bizony a Prex 3 nem magyar billkiosztásra van állítva a bal alsó gomb pedig pont az angol bill Z gombja lenne ami nálad Y... ami tehetsz, hogy a windózban átállítod a billentyûzetkiosztást angolra arra az idõre amíg Prex 3-azol és akkor Z ként fogja értelmezni azt a karakterkódot amit a szõnyeg küld a gépnek és ami magyar billkiosztással Y lenne
És lehet neten is játszani<#nyes>#nyes>