Táncszőnyeg

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálunk mindig ezt csinálja, ez nem rossz 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Régen írt ide bárki is...

Nekem egy Dance Dance Revolution X-treme Dance Pad Platinum-om van, most kaptam. Nagyon jó! Bár én kicsit furcsállom, hogyha csatlakoztatom a gépbe USB-n, akkor a gép nem csinál semmit, nincs új hardver, meg nincs biztonságos eltávolítás, de a StepMania simán felismeri.
Nekem van egy eladó programmal és sok zenével.

Köszönöm !!!! Ez tök érdekes lehet !!!!
Megveszed a szõnyeget a boltban. Otthon csatlakoztatod a gépedre, telepíted a mellékelt szoftvert, és "táncolsz"!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Sziasztok !!!! Ez ilyen internetes dolog vagy otthon tényleg leteszem a szõnyeget(olyan ami bevásárlóközpontokban is szokott lenni ) ?
Nincs ilyen számítógépes játék formájában ?
sziasztok, hogyha bármi gondotok van a táncszõnyeggel, vagy nem tudjátok, hogy hol és milyet vegyetek, érdemes felkeresni a Táncszõnyeg Klub honlapot, sokat segítenek, mivel nem egy cég, így nem a saját maga által forgalmazott szõnyeget nyomja, hanem egy egyszerû fiatalokból álló hobbicsoport, amelyik a legjobbakat szeretné minden szõnyegezõnek 😊

a lap:
http://tancszonyegklub.extra.hu

AlieN911
Hello!

Ha ezt nekem irtad, akkor érdekelhet! Dance Dance Dance típus?
Egyik ismerösömnek van ilyen fajta, azért kéne pont ilyen, h. dualba 😊

Honda - The Power of Dreams

Én nem igazán használom, lusta vagyok hozzá. Kaptuk ajándékba. Kb 3x volt használva. Semmi baja. Megbeszélem a csajommal kell e még nekünk. Ha érdekel jelezd.

DDR Táncpad, USB-s
Kínai másolat ugyan, de barátnõm, és nagyon sok ismerõsöm rajtam keresztül rendelt már ilyet, ingyen szállítanak Magyarországra is, és kifogástalanul mûködik mindegyiküknél 😊
Például most szilveszterkor is ezeken fogunk ugrálni.
Sõt, a 2-vel egyszerre való játék is mûködik, mert a StepMania úgy oldja meg, hogy két különbözõ USB-rõl bejövõ adatok elé berak egy 1-est vagy 2-est, stb, vagyis ha kalibrálsz, az egyes táncpad gombjai 11,12,13, stb... a kettes táncpadé pedig 21,22,23, stb...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

AlieN911
szerk.: látom: #60

AlieN911
Hello

Melyikben?? Voltam itt Tatabányán a MM-ben, de nem volt😞

pl. MediaMarkt

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

AlieN911
Sziasztok!

Dance Dance Dance táncszõnyeget valaki tud eladot, vagy hogy honnan lehetne beszerezni 1et?? (hivatalos oldal kilõve, ott meglenne, 30font a cucc 20 a szállíáts..az felejtõs)

Köszi!

Bocs itt:
http://master-comp.addel.hu/index.php
Itt kapható most táncszõnyeg.
Megy a stepmanias szoftverrel.
http://master-comp.addel.hu/index.php
foggalmam sincs.. torreten nézném én.. banya best of vagy valami 😄

-the invisible-

és azt nemtudod hogy honnan lehetne leszedni a pump it up összes zenéjét? mert jelenleg sehol nem találom õket és kellenének.
a többit is gyakorold mert kb ugyanolyan erõsségûek

-the invisible-

Hja és valaki nem tudja hogy honnan tudnám leszedni a pump it up-oknak a zenéit? mert nagyon kellenének nekem!
Én Hardon a love is a danger zone-t szoktam meg a Turkey March-ot (török induló). ez utobbi a kedvencem 😄 bár mostanába elkezdtem a nehezebb számokat is csinálni. Crazy-ben a Let the sunshine-t tudom csak megcsinálni.
3szoros nyilak nekem a minimum... hardon ha már tudsz párat akkor nyugodtan mehetsz westendbe sztem. hardon gyakorold be az ilyeneket hogy starian, come back, love is a danger zone, aztán azokkal el lehet lenni.. utána tequila, csikospost, winter meg Dr. M és máris van egy stabil szint 😉 hajrá!

-the invisible-

Néha rá kell pihennem a játékra, mert már Hard-on tolom a PIU-t (5-ös gombos) és néha teljesen kifulladok benne. Még egy picit ügyesedem aztán én is megyek a westendbe tolni 😄 amúgy egy jó tanács! Állítsátok a nyilakat 2x-es sebességre, mert szerintem úgy könnyebb (legalábbis nekem könnyebbnek tûnik)aztán normálon ha már jól megy akkor rakjátok vanish módba és azzal csináljátok. ha már ezen is túl vagytok akkor rá lehet térni a Hard módra de ott már tényleg ilyen lefulladás és izzadás következik 😄
Hali mindenki! Nem ismeri valaki a pump studio nevû programot? mert az a bajom vele hogy spanyol a program és nem tudom használni se mert nem találok sehol se használati utasítást és szeretnék saját pump it up-ot csinálni. Mellesleg a Mammutban Prex 3 gép van, de oda szinte alig járnak (pontosabban én meg a b.nõm valamint páran nappal)
Mamutba.

és melyik saturnba?😄
Hixer
szal azér még egyszer megkérdem, hogy senki nem tud olyan helyrõl ahol DDR gép volna? mindenhol csak PIU gépek vannak Magyarországon?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

saturn 3000Ft

köszi..és melyikben vetted?.. mert azt má hallottam hogy mediamarkt de pl a westendben nincs
MediaMarkt

csaak azt írjátok meg hogy akinek van hol vette...létszi
lécci valaki válaszoljon fontos lenne...pls!!
Ja meg azt, hogy PS2 konzolhoz jó a PCs szõnyeg?

Én meg azt kérdezem honnan lehet letölteni átlagembernek is (nem billentyûzettel, hanem szõnyeggel) TÁNCOLHATÓ zenéket?

sziasztok.
megtudjátok mondani hogy hol kapható budapesten dance dance dance' táncszõnyeg?
elõre is köszi
Hixer
nem tudtok akkor magyarországon ddr gépet?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
hello.

többeket kérdeznék, hogy nem tudjátok hol vannan Magyarországon DDR gépek? Úgy Siófok és Budapest érdekelne alegjobban... vagy csak PIU gépekrõl tudtok? szal DDR van?

Hixer
erre nemtom a választ mivel 1 szõnyegem van srry...

de nem is tom hogy mûködne, hiszen... szal van két kvézi billentyûzet ami ugyanazokat a jeleket küldözgeti és a progi gondolom mást vár, szal vhogy újra kéne konfigurálni a szõnyeget, hogy ne ugyanolyan betûkaraktereket küldjön illetve meg kéne nézni a progit, hogy a dupla módba milyen billekre reagál a másik játékos... de én ilyen beállítást nem találtam sehol szal sztem marad az amit már leírtak, hogy csak két külön gépen lehet egyszerre nyomni és akkor se Double-módban

és ha 2 szõnyeget akarok felrakni de xcsak az egyiket érzékeli?
KÖSZI!!!! végre tudok gyakorolni! Pár hónap és talán én is a westendbe fogom majd tolni freestyle-on! 😄
már minden mükszik
Hixer
mi? elõször hozzáadod az angolt, leokézod, akkor hozzáadja, majd megint odamész, és felsõ részében az ablaknak van egy legördülõ lista, ott kiválasztod az angolt, majd amikor átváltott vastagbetûbe leokézod.. majd talán még annyit csinálhatsz, hogy bezársz minden ablakot és a tálácn megjelenõ HU feliratra ráklikkelsz és a kis listából is kiválasztod az angolt... és akkor már tuti

az mitõl van hogy beállítom angolra de magától visszaállítja magyarra?
területi beállítások?
Hixer
szal csak hogy képbe legyél vezérlõpult->regionális és területi beállítások-->Nyelvek fül fennt-->ott a részletekre kattintasz, és ott hozzáadhatod az Egyesül államok US billentyûzetkiosztást és átállíthatod.. akkor van átállítva ha az van vastagon szedve a listán. azután nyomsz egy OK-t és mehet a prex 3

hogyan kell azt?
Hixer
igen ez velem is elõfordult de nem a szõnyeg a hibás...

a tánciszõnyeg billentyûzet kódokat küld a gépnek és bizony a Prex 3 nem magyar billkiosztásra van állítva a bal alsó gomb pedig pont az angol bill Z gombja lenne ami nálad Y... ami tehetsz, hogy a windózban átállítod a billentyûzetkiosztást angolra arra az idõre amíg Prex 3-azol és akkor Z ként fogja értelmezni azt a karakterkódot amit a szõnyeg küld a gépnek és ami magyar billkiosztással Y lenne

Sziasztok. Másnak is elõfordult az hogy a táncszõnyeg egyik gombja nem mûködik? én még a dance dance dance címû játékhoz kapott logic 3 táncszõnyeggel játszom és a prex 3 (pump it up 3) játéknál a bal alsó gomb nem reagál semmire sem. mit tegyek? tudnátok nekem segíteni?
Ugye a stepmaniat használjátok? Mert ahoz lehet letölteni zenéket, még theme-t is (ez a legjobb)
És lehet neten is játszani<#nyes>

Hixer
egy az egybe--- nagyon bejön nekem ez a cucc... még jó hogy lenyúltam a 8éves hugomtól... 😄DD

Oldal 1 / 2Következő →