Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
nem kell ahhoz program, elég, ha a windows host fájlt szerkeszted 😊

All hail the double x!

csgery
Sziasztok!

Keresek egy olyan programot, ami fut pl a háttérben, de a böngészõben egy adott linkre kattintok, akkor egy számítógépen lévõ linket hoz fel!

Valaki esetleg tud ilyet?! A választ elõre is köszönöm!
Qtya
Sziasztok. Olyan progit keresek amivel látom a másik gépem kamerejának a képét anélkül hogy a másik gépet kezelni kellene.

Szia!
Köszönöm a gyors segítséget!

Üdvözlettel: gy?jt?

IMYke2.0.0.0
Google-ba beírod:

* (a program neve) * Backup Program.

S dõlnek a találatok.

Parthelia Tools - Chrome
Bakcup 4 All Plugin
stb. stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szervusztok!
IE,Firefox,Chrome,Opera böngészõk,Skype,esetleg Outlook Express levelezõ program profilját mentõ programot keresek.
Minél sokoldalúbb, annál jobb.

Szia!
Köszönöm a tippeket.
A Replay Media Catcher programot találtam esélyesebbnek, de a programhoz kapcsolódó angol nyelvû tutorial lépéseit sajnos nem sikerült megfejtenem.
Még próbálkozom vele.

IMYke2.0.0.0
Az 5014-es üzenetben jelzett programokkal érdemes lenne próbálkoznod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szervusztok!
Az MTV videotárban találtam néhány arcív anyagot az Alma együttestõl.
Csak példának szúrom be az egyik video linkjét:
koncert

Ismertek olyan letöltõ programot, amellyel ezt a videót le lehet tölteni?
Az a gyanúm, hogy ezek az archív anyagok védettek és nem lehet õket letölteni.
Jó lenne, ha tévednék.

Köszönöm a tippet, bár most nem kell, de még jól jöhet.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

IMYke2.0.0.0
Ha tovább olvasol, láthatod, megoldódott közben a helyzet.

lpmaskmancick
Esetleg WMRecorder, Replay Media Catcher?

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

IMYke2.0.0.0
Szívesen.
A 30 napos próbaváltozat is tökéletesen megfelelhet, hiszen csak ennyi a korlátozás:
* 30-day trial limitation
* Does not support H.264 video productions

LaliK
Köszi! <#eljen>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

IMYke2.0.0.0
MediaShow 6-ot ajánlom.

IMYke2.0.0.0
Google - Picture Slideshow program - és böngészhetsz.

LaliK
Sziasztok!

Egyik ismerõsömtõl kaptam egy DVD-t amin egy film-szerûség van a kirándulásáról. Fényképek "szép" animációval elválasztva (kb mint a PowerPointban) Az elején pedig az album címe.

Van körülbelül 300 fénykép amivel ugyanilyet kellene csinálnom.
Milyen programot használjak? A fényképek közötti áttünéseket nem szívesen csinálnám egyesével. (elég sok van)
Jó lenne, ha lenne valami automatizálás benne 😄

Elõre is köszönöm.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Köszönöm szépen a segítséget 😊
Teli találat az általad ajánlott program.
Igazából a képek összevetésének lehetõsége volt a legfontosabb, és szerencsére ez a program pont ebben jeleskedik.

Ismételten köszönöm!

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

IMYke2.0.0.0
FastStone Image Viewer 4.8 (2013-04-04) talán a te programod.
De, az IrfanView is képes hasonlóra.
Itt pedig tájékozódhatsz: Comparison of Image Viewers

A FastStone tud magyarul is, és a kezelõfelületén találsz egy "kijelölt képek összehasonlítása" menüpontot - azzal egyszerre több kép kerülhet a képernyõre és összevetheted õket stb.

Ami neked igazán kell, az valójában flash/java/php alapú valami - és 99%-ban csak matatós eszközökön, külön appokkal mûködik, korlátozott lehetõségekkel.

Sziasztok!

Szeretnék egy olyan programot Win7-64bit rendszerre, aminek segítségével egyszerre kettõ, vagy akár több fotót, ábrát, alkalmazást, stb egymás mellé tudok tenni fõként elemzés, összehasonlítás céljából.

Mindegy, hogy kaszkád, vagy mozaik rendszerû, csak "aktív" maradjon akkor is a már korábban megnyitott pl. kép, és ne kerüljön le a tálcára, ha megnyitok mellé egy másikat.

Sajnos nem tudom mi a pontos meghatározása ezeknek a programoknak, én window manager, desktop manager néven próbáltam rákeresni, de nem hozott eredményt.

Valami hasonló megoldásra gondolok, csak Win7-re, és nem iOS-re.
Bemutató videó

A segítséget elõre is köszönöm!

IMYke2.0.0.0
Szívesen - örülök, hogy tudtam segíteni.

Köszönöm szépen a segítséget 😊
Kipróbáltam a demóját, mindent tud ami nekem kell, ráadásul bõven beleférek a 30 napos idõkorlátba.
Köszönöm a tippet😊

Neked is köszönöm a segítséget!
Nem ismertem eddig az Actiont, de kipróbálom.

IMYke2.0.0.0
Nézd csak: SnagIt 11

Mivel a 2D-s Asztalon (képernyõn) történõ dolgok felvételére lett kitalálva, és alacsony FPS mellett MP4-berögzít, 1 perc megközelítõleg 2,5-3 MB.
Szóval, egy 80 perces elõadás teljes felvétele lenne úgy 240-250 MB. Ennyi helyed csak van 😊

Saját képek:

Akár a képernyõ egy részét is rögzítheted videóra - de, természetesen, a teljeset is (lásd a fenti képet!):

A kész videód MP4 lesz:

30 mp-es videóm mérete:

LaliK
Action!
Nem emlékszek már hogy mit nyújt a "nem-ingyenes" verzió, elég régen vettem meg.

Szerintem nem drága és megéri, mert nagyon jó program.

Szia

Ismerem a Fraps-ot, de sajnos csak avi formátumban képes videót felvenni.
(50 másodperc = 153Mb. Brutálisan nagy a fájlméret. Ez egy 60-80 perces elõadás esetén elképzelhetetlen.)
Bár korlátlan idõtartamban lehet felvenni vele, de ez a nagy fájlméret miatt gyakorlatilag nem kihasználható.

Próbáltam anno a Bandicam, és a Camtasia demóit is, de sajnos egyik sem vált be. Vagy alacsony a rögzíthetõ fájlméret, vagy a felvételi idõ van korlátozva.

Mindenesetre köszönöm a segítséget 😊

gergely1991
Camstudio tudja AVI-ba,talán swf-be/flv-be (ingyenes).
Bandicam, regisztráció hiányában "elmaszatolja" a videót.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

rooney8
fraps?
én nem tudom, miket tud, de eléggé elterjedt a használata, kukkants rá te is 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok!

Szeretnék egy olyan képernyõvideó rögzítõ programot, amivel fel tudok venni megszakítás nélkül egy kb. 60-80 perces online videó elõadást valamilyen tömörített formában.

Több screen recorder programot is kipróbáltam, de vagy csak "rövid" idõtartamot, (az említett 60-80 perchez képest) vagy csak kis fájlméretet lehet velük rögzíteni, és azt is többnyire tömörítetlen, vagy valamilyen nagy helyigényû formátumba képes(ek) csak felvenni.
(Egy 60-80 perces elõadás anyaga tömörítetlen formába iszonyatos helyigényû lenne, ami számomra még ideiglenesen, a konvertálás idejéig sem megoldható.)

Létezik olyan program egyáltalán, ami pl.: mindjárt FLV-be, MP4-be, MKV-ba, stb., szóval valamilyen gazdaságos(abb) formába képes rögzíteni utólagos konvertálgatások nélkül?

Elõre is köszönöm a segítséget.

Hello!

Tudnátok ajánlani egy olyan egyszerû áramkör tervezõ programot ami tud eps-ben vagy valamilyen más vektorgrafikusban menteni kapcsolási rajzokat? Nagy nyákterveket nem kellene csinálnom vele, csak simán két egyszerû mûveleti erõsítõs kapcsolási rajzot kéne legyártanom egy szakdolgozathoz.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

norbre
üdv..
tud valaki olyan progit ajánlani, amivel fel tudom "rajzoltatni" egy meglévõ javascript, php fájl funkció struktúráját?
valami folyamatábra szerûségre gondolok elsõ körben, de egyéb megoldások is jók lehetnek amivel átlátható lehet egy nagyobb program, esetleg ki tudom szûrni a fölösleges funkcióhívásokat..

köszi

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Qtya
az én gépemen simán?

kifli
vnc-vel vagy team viewer-el elindítod
Qtya
Olyan kellene ami akkor is mûködik ha nem ülnek a másik gépnél!!!! A kuyáim nem tudják indittani akiket figyellni szeretnék 😊

kifli
Qtya
Sziasztok. Olyan progit keresek amivel látom a másik gépem kamerejának a képét....

olyan programot keresek, amivel több mp3 számot egymás után tudok fûzni és akkor lesz egy nagy mp3 számom a kedvenc számaimból....
rooney8
idõközben már találtam egy alternatívát: Xilisoft DVD Creator
a menük és a beállítási lehetõségek nem túl testreszabhatók, de jelenleg most nem is kellett ilyen szintû buherálás 😊

BurnAware azért nem volt jó, mert nekem .avi fájljaim voltak és szerettem volna több ilyet dvd-re rakni, egy esztétikus menüvel megspékelve.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ha videó DVD akarsz készíteni (gondolom erre használtad a Nero Vision-t), akkor, a BurnAware free-ben benne van (létrehozza az AUDIO_TS és a VIDEO_TS mappákat).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más megoldás csak az lenne, ha keresel kulcsot a Nero szoftverhez és akkor tudod használni.
rooney8
kipróbáltam, de vagy hülye vagyok, vagy az én célomra használhatatlan 😊)

A BurnAware Free-t már próbáltad?
rooney8
sziasztok

valami olyasmi dvd készítõ programot keresek, mint a nero vision (avagy újabb nevén nero video). sajnos már egyszer feltelepítettem, lejárt a próbaverzió, utána töröltem és most már újra sem tudom telepíteni (a virágboltit), mert kiírja, hogy lejárt a próbaidõ. már ezerféle programot átnéztem, de semmi értelmeset nem találtam.

pxxl
gyorsan írom csak mert megyek...

van a nortonnak a ghost progija, azzal nem lehet full mentést csinálni, majd az új vinyóra visszaállítani?

na csü megy a buszom 😄

All hail the double x!

Sziasztok!

Gyorsan kene nekem egy baromi egyszeruen hasznalhato program,ami kepes arra,hogy 2 particiot attegyen egy masik vinyora egy az egyben. Az egyik particion van a rendszer,es annyira belaktam mar,hogy nagyon nem szeretnem ujratelepiteni. A masikon pedig a telepitett appok. Tudom,hogy letezik sok ilyen program,viszont olyan kene,amivel BIZTOS hogy megtudom ezt oldani pofonegyszeruen.

Valami otlet?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

IMYke2.0.0.0
Felveszed screencapture progival, és a videót megnyitod VirtualDub-bal, majd elmented GIF-ként.

Desiderata
youtube videóból pár másodperces anim GIFet mivel érdemes készíteni?
shaddam
72 óráig ingyenes a hdd sentinel. Egyenesen magyar õstermelõtõl 😄 link

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Olyan programot keresek, amivel egyszerûen, felhasználóként készíthetek force-directed gráfot. Beteszem a csúcsokat, azoknak nevet adok és az éleket behúzom a megfelelõ csúcsok közt. Onnantól meg esztétikusan rendezõdik a gráf.

gergely1991
Ha ez sem,akkor készülj fel:
1.Készíts el a win7 usb bootját majd helyezd át értelemszerûen a win7 mappába(hozd létre elõtte).
2.Hozd létre a win8-nak is az usb bootját majd ezt pedig a win8 mappába(hozd létre ezt is) helyezd át.
3.A menu.c32-t kikeresed és átmásolod(talán a win7/win8 mappában) a pendrive gyökérmappájába.
4.Létrehozod a syslinux.cfg fájlt a pen drive gyökérmappájába majd másold be ezt :

ui menu.c32
menu title WIN7/Win8 Telepito
menu vshift 1
menu tabmsg Valaszon az alabiak kozul

label win7
menu label Windows 7 Telepitese
kernel menu.c32
append win7/syslinux.cfg

label win8
menu label Windows 8 Telepitese
kernel menu.c32
append win8/syslinux.cfg

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

xxdani
helló.
Kéne egy progi aminek a segítségével betudom állítani, hogy mondjuk ha megnyomom a jobb egérgombot és közben görgetek akkor a rendszerhangerõ neki megfelelõen növekedjen vagy csökkenjen 😊 Elõre is köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)