Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Molnár Imre
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Olyan programot keresek amivel MultiBoot-os(Win7,WIN8,WINXP,Ubuntu) USB pendrive-ot lehet készíteni.
De tényleg olyan kellene ami mûködiki is.
Mert próbáltam a YUMI-t de a Windows 7-és a 8 összevesznek rajta. És ahogy néztem hasonlóan ugyanez a hiba a SARDU-nál is.
Valakinek ha lenne még alternatív ötlete azt szivesen venném.
Köszi elõre is!
---
Üdv: Joe
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
gépemen vannak dvd9 formátumú filmek
elsõ körben szeretném átkonvertálni ezeket dvd5-re
aztán kicsit módosítanék is rajtuk:
-a menüben szeretném a szövegeket kicserélni (magyarosítani)
-ezek egyébként a hivatalosan kiadott egyik sorozatom dvd gyûjteményei, viszont mivel külföldi, ezért valahogy a képi anyagot ki szeretném venni, külsõ programmal kicsit megvágni, hogy a magyar szinkron passzoljon rá (a vágást megoldom, csak valahogy ki kellene exportálni minden egyes részt)
-bele szeretném rakni a magyar szinkront
-bele szeretnék rakni feliratot
-ki szeretném venni a felesleges szinkronokat
na most még egy olyan kérdésem lenne, hogy mivel ez nem egy darab film, hanem egy dvd-n van 5-6 rész, ezért a hanganyag az hogy kerül rögzítésre ilyen esetben a dvd-re? minden részhez külön van, vagy pedig egybe az összes?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Olyan programot vagy megoldást keresek amivel ki tudom listázni egy weboldalhoz tartozó szerveren lévõ fájlokat !
Molnár Imre
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amint látható, a rendszeren belüli koordináták minden 2. értéke nyugodtan kihagyható (2 pont határoz meg egy egyenest, ugye), és gyönyörûen felrajzolható az útvonal.
08:52 GPS POINT (47.50371323,19.1020617)
08:48 GPS POINT (47.50159593,19.10751536)
08:43 GPS POINT (47.50169171,19.12150108)
08:38 GPS POINT (47.50883486,19.17793239)
08:33 GPS POINT (47.51594742,19.2080176)
08:28 GPS POINT (47.53733946,19.24658938)
08:23 GPS POINT (47.55834279,19.28024437)
08:17 GPS POINT (47.56435581,19.29025825)
ezt lenne jó útvonallá alakítani, mert így egyesével kattintva uncsi, fõleg, ha mozog a teló folyamatosan 😄
All hail the double x!
Utólagos nyomkövetésre programot, szerintem, populárisan nem találhatunk - az már a kémelhárítás kategória 😊
van olyan program, ami gps koordináták alapján felvázolja térképre, hogy merre járt pl a telefon? 😊 kvázi kirajzolja az útvonalat.
All hail the double x!
ConvertXtoDVD (a teljes valtozat fizetos..avagy lehuzhatod a viragboltbol)
WinX DVD Ripper (Ingyenes,nincs vizjel es eleg jol hasznalja az eroforrasokat...allitolag 😄 )
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Olyan avi->DVD konvertálót keresek ami kihasználja az összes procimagot. Elõre is köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Szeretnék készíteni egy MultiBootUSB-t (amin több telepítõ van (PL: XP/7/8)
Ehhez szeretnék valami mûködõ programot keresni.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
valami egyszerû, pár megás program legyen, ne egy sony vegas, köszi elõre is
Szeretném a segítségeteket kérni ! Egy olyan programot keresek ami hasonló internetes lan program mint a "log me in hamacy" !
Elõre is köszönöm !
Sziasztok
Molnár Imre
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
ConvertXtoDVD – top-choice video conversion software – convert and burn any videos such as Avi to DVD, WMV to DVD, MKV to DVD, YouTube, ogm, mpeg, quicktime mov ! This award-winning divx to dvd video converter software burn video and audio formats to DVD, video conversion supports avi, divx, wmv, mkv, xvid, vcd, vob, dvd… All in one video conversion and burning software.
Convert to DVD
Create menus & chapters
Advanced features
Burn to DVD or create ISO file
Tud valaki olyan programot ajanlani,amivel avi-bol DVD-t (vob) tudok kesziteni? Lehetoleg ingyenes kene,de ha fizetos az se gond,leugrok erte gyorsan a viragboltba 😊
Molnár Imre
Amúgy meg, távoli elérésnél - FlashFXP esetében! - nem lehet megmondani a teljes könyvtár méretét. Helyi könyvtárnál minden további nélkül.
Abban szeretném a segítségeteket kérni , hogy van egy ftp tárhelyem ahol adott két mappa (coreFTP) programot használok ! és az egyik mappa tártartalmának (KB vagy M😎 mennyiségét szeretném megtudni !
Ezt hogyan tehetem meg !! ???
Elõre is köszönöm a választ
Molnár Imre
tud valaki olyan programot amivel meg tudom nézni egy monitor színterét?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A zaj szûrõ nincs benne alapban a CS3-ban?
Vagy egyszerûbb lenne újabb verziót feltenni? Windows Xp-m van és ugy hallottam , hogy pl az 5.5-ös Premier már nem indul Xp-n.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
* Bandicam
Mindkettõ tömörít, és egyben vesz fel. De nem ingyenesek.
Én egy olyan offline programot keresek amit összehasonlít 2 word doksit hogy mennyire egyeznek ( ez kb. plágiumkeresõ, a lényeg hogy offline ).
Elõre is köszi a segítséget! 😊
weboldal teszteléséhez keresnék valami jó megoldást amivel több böngészõben is meg tudom nézni mi hogy mûködik.
Találtam online ingyenes megoldást ami egy adott oldalról megmutat képernyõképet csrillió böngészõverzióban, de engem nem csak a kép érdekelne, jó lenne látni realtime a mûködést, esetleg hibaüzeneteket is.
El akarom kerülni hogy minden böngészõbõl letöltsek több verziót 😊
köszi
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Engem egy olyan program érdekelne, mint a Fraps, hogy lehet vele videót felvenni, csak olyan kellene ami egy fájlba veszi fel és egybõl tömörítve veszi fel. Aki tud ilyet az kérem írjon!
Köszönöm
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Aztán második körben, csökkentsd a színek számát! Tehát, nem kell 256 szín, hanem elég csak 128. stb.