Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na megcsináltam, elvileg nekem már viszi is... köszönöm szépen a segítséget, rendes vagy. 😊
Minden jót, és köszi még egyszer!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Rendben, köszi szépen. Így most újra beállítottam és elindítottam.
Remélem sikerül ezek után lejátszani majd az asztalin. 😊
Köszi mindent. Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Így az beállítja az értékeket a kódoláshoz, és ezután mehet az 'OK', majd a "Select video compression" ablakon is 'OK'.
S mehetsz dolgozni, aludni, hiszen el lesz a gép egy darabig 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Target quantizer" mellett ott a "calc".
Rákattintasz és megadod:
- az általad kívánt méretet, kb-ban (minél nagyobb, nyilván annál jobb és hosszabb ideig tart a kódolás)
- "frames per second"-ot - amit érdemes az eredeti videó sebességére beállítani
- az "Audio" rész alatt a formátumot - ami szintúgy befolyásoló tényezõ (minél magasabb minõség, annál nagyobb a végsõ fájl mérete)
Ha "király" az alapanyag, akkor érdemes bátrabban állítgatni.
Ha csak Youtube-os megosztásra szánod, akkor semmiképp sem szabad nagyon kiváló minõségre belõni, hiszen részben feleslegesen nagy méretû lesz, részben vissza lehet élni a végeredménnyel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszi, így már elindította a mentést.
A minõségnél csak úgy beállítottam valamit, nekem ezek kínaiak... 😄
- Profile @ Levelnél nekem nem volt Xvid HD 720, így Highdef-re állítottam
- a Target quantizer részt a képed alapján (lehet, hogy nem ennek szántad, de én úgy is csak hasra ütöttem volna)
- és ha minden igaz 3360 kbit-re, mert az eredeti is annyi.
Lehet ezek hülye adatok, de még sosem csináltam ilyet. Ha ez sem megy, megpróbálom a videó alapján.
Köszi mindent.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
* Virtualdub - "Video" - "Full processing mode" majd
* Virtualdub - "Video" - "Compression" és kedved szerint valamelyik népszerû codec (én az Xvid MPEG-4 Codec-et szoktam használni).
Csak a codec-nél ne felejtsd el beállítani a minõséget sem (a kiválasztása után az ablak "Configure" gombjával):
Köszi, ezzel már sikerült megnyitni. El is jutottam a 7. pontig, de mikor elmenteném ezt kapom:
The source video stream uses a compression algorithm which is not compatible with AVI files. Direct stream copy cannot be used with this video stream.
Erre van megoldás? :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mikor nyitnám meg a VirtualDub-bal a videót, kiírja, hogy ismeretlen, vagy nem támogatott formátum... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nagyon szépen köszönöm, külön köszönet a linkekért! <#worship>#worship>
Meg is próbálom mindjárt, sikerül-e. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
* Virtualdub
* AviSynth 2.5
* CCCP Codec Pack
1 - telepíted a codec csomagot
2 - telepíted az AviSynth 2.5-et
3 - Kicsomagolod a Virtualdub-ot
4 - Virtualdub - megnyitod az MKV-t
5 - Virtualdub - "Video" menü - kiválasztod ezt: "Direct Stream Copy". 6 - Virtualdub - "Audio" menü - kiválasztod ezt: "Direct Stream Copy" 7 - Virtualdub - "File" - "Save as AVI"
Ennyi.
Ha ez nekem jött, köszönöm, de nem sokat értek belõle... :S Persze nem azért nem értem, mert angol. Leszedtem a programot hozzá (MKVToolnix 5.5), de semmi olyat nem találok, amiket ez ír nekem. Vagyis de, van, pl. ez: mkvmerge.exe, de mikor megnyitom csak pár másodpercre felvillan egy parancssor és eltûnik.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello.
Van egy koncertfelvételem .mkv formátumban. Átkonvertáltam én .avi-ba, hogy vigye az asztali lejátszóm, de az csak a hangot vitte, a képet nem... :S
Megoldható egyáltalán az átkonvertálása "normálisan" (akár .avi-ba, akár DVD formátumba)?
Köszi elõre is. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Szükségem lenne Windows 7 Enterprise x32 / x86/ magyar!. ehhez kellene letöltési link ha tudtok adni azt nagyon nagyon megköszönném.
Mert jómagam nem találok sehol..... vagy csak rossz helyen keresem... 😊
üdv: mekxa
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Encrypt-your-usb-pendrive
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A Nero viszont szépen össze tudja rakni egybe és tömöríteni *.mp4-re, ami sokkal kisebb méretû mint az eredeti DVD formátum és a minõségben nincs sok romlás.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
van a gépemen egy rakat hagyományos dvd formátumú (video_ts mappa, benne vobok, ifo-k stb) videóm (nem jogvédett, hanem homemade jellegû), ezeket szeretném betömöríteni valami hagyományos xvid/divx/akármi formátumba.
ehhez keresek egy egyszerû programot, amit nem kell agyonkonfigolni. mivel nincsenek spec igényeim, ez kb egy 1 gombnyomásos probléma, tehát nagyjából 1 gombnyomással szeretném megoldani / dvd.
jó lenne free.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Amúgy Realtek HD Audio-m van, szép hangot ad.
Amúgy milyen hangkártya van az alaplapodon? Mert az alaplapi hangkártyához is szoktak adni drivert,melyek többségében EQ is van.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A kiegészítésedhez annyit, hogy nem akarom az exif-et módosítani.
Pont az eredeti dátum/idõ-re (készítés dátuma/ideje) lenne szükségem, mert olyan Canon gépem van, amelynél a képek lementésekor mindig a géprõl letöltés idõpontjával menti a számítógépre a fényképfájlokat.
Sajnos így nem lehet látni azonnal a készítés valódi idejét, mindig be kell menni a tulajdonságokba, ezt szeretném kihagyni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
volt egy mp3 normalizáló programom:
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3975&k=14
lényege, hogy a file újrakonvertálása NÉLKÜL változtatható az mp3 hangerõszintje. csakhogy az operációs rendszeremet lecseréltem
XP-rõl Windows7-re. nem települ fel, még XP-módban sem. nem is csoda, hiszen a program 2005-ös (???). akkor még nem volt Win7 😞((
van valakinek egy hasonló tudású programja?
* Böngészõjében eltallózol a képek könyvtárába
* Kijelölöd a módosítani kívánt képeket <összes vagy Ctrl + klikk egyenként>összes vagy Ctrl + klikk egyenként>
* Majd:
* Az elsõ képen elvégzett módosítások lesznek érvényesek az összes kijelölt képre is!
* "OK" és meg is vagyunk.
az passz, h többet is lehet e, de nem kizárt.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Egy bizonyos billentyûkombinációnál kérte a kódot majd utána a rejtett/lekódolt mappákat/fájlokat megjelenítette illetve feloldotta. Win7-es volt. Nem tudja valaki a nevét vagy hasonlót?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Szerintem nincs olyan médiaformátum amit ez ne csinálna.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
kéne egy olyan program, ami a youtube videók alól kiszedi mp3-ban a zenét, de pl az 1080p-s verzióból, és nem a 320-asból... létezik ilyen? vagy weboldal?
Utánanézek a gyorsgombos megoldásnak is.A monitor egy Samsung SA300 23" LED.Megnézem van-e ilyen progija...DVI-n kapcsolódik és a fényerõt az érintõ gombjaival nem lehet szabályozni.
Üdv
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Szoval csinalsz a legelejen egy mentest alapbeallitasokkal a Presets fulnel, majd atallitod a fenyerot es azt is lemented. Hozzalehet rendelni ezekhez a beallitasokhoz akar gyorsbillentyuket is igy gyakorlatilag egy gombnyomassal lehet profilok kozott valtani.
Az én LG-mhez is járt egy forteManager nevû program,ami tökéletesen kiszolgálja azokat az igényeket (is),amit te is felvázoltál.
Létezik olyan program, amelyik az idõhöz igazodva leveszi a monitorom fényerejét illetve kontrasztját? Azért, hogy este ne égesse ki a szemem. Mondjuk 23" a monitor és LED-es, de este a vaksötétben ez is erõlteti a szemem. ATI kártyán a beállításokba nekem bonyolult bemászni mindig.
Esetleg egy olyan progi amin vannak elõre tárolt beállítások és csak nyomogatni kell a profilok között asztalról vezérelve.
Danke
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Van e valamilyen program amivel ezt meglehet oldani, hogy vissza állítsam
vagy rendbe tegyem... win7-es telepítõm nincs...
Nem szeretném újra telepíteni a gépet.
Elõre is köszönöm a segítséget.