Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nos, mivel nincs saját és gyors netem - így nem ígérhetem, hogy pikk-pakk megoszthatom veled a ~200 MB-ot.
De, kitalálok valamit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

értem !

és esetleg van valamilyen módja , hogy személyszerint tõled megkapjam ezt a programot ??

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
Sajnos, tapasztalatból nem tudtam segíteni, hiszen jómagam nem töltöttem le semmit a találatok közül. 😞

Ahogy írtam, az általam használt 6-os verzió és a template-ek, már nem érhetõk el sehol a weben - csak az újabbak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

üdv !

amit letöltöttem csak egy olyan progi jött le ami valamilyen keresõ volt és ráadásul a net kapcsolatot is blokkolta !

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
Igen, kezeli a flasht - tehát tudsz importálni ilyen anyagot, és a template-ek között vannak is flashek.

Webes animációkat is tudsz készíteni vele, amiket flash-ben exportálni tudsz.

Klon
"Ne feledd, manapság már CSS-ben, és PHP-ben írnak dinamikus oldalakat" -hát pont ez az, amit én nem vágok 😄
ill. lenne még egy kérdés: Flash-t kezeli?

Köszi a választ!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

IMYke2.0.0.0
Szia!

Nos, nem vagyok web designer (sajnos).
A program képességeinek felületét karcolgatom csak, de röviden: tökéletes.
Nem kell hozzá programozói képesség - minden elemet (még az általa begépelt szövegblokkokat is! - egérrel tudsz mozgatni, vagy koordinátákat megadni neki manuálisan (van grid, és koordináta rendszer), forgatni, effektezni stb.
Dinamikusan frissülõ oldalt még nem csináltam vele, de simán el tudom képzelni a programról, hogy arra is képes.

Ne feledd, manapság már CSS-ben, és PHP-ben írnak dinamikus oldalakat - és azokban is komoly munka fekszik.

Klon
IMYke:

régóta gondolkozok, hogy csinálok magamnak egy portfoliot, de nulla website építõ tudásom 😊
annyit kérdeznék, hogy a lentebb említett program mennyire érthetõ egy mezei grafikus számára? kell e hozzá programozói tudás?
ill. nekem a legfontosabb a design mellett az lenne, hogy dinamikusan frissítse magát, tehát ha mondjuk 20 képet feltöltök a szerverre, ne egyenként kelljen beállítgatni...

Elõre is köszi a választ!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Értem

köszönöm az infót !

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
Nos, egy okkal több, hogy maradjak a "maradi", "régi" 6-osnál 😊

IMYke2.0.0.0
binya: Attól függ melyiket "veszed meg"
* Az ott található 6-os: az alapprogram, template-ek nélkül
* A nagyobb méretû 7-es: alapprogram + néhány template (de, ahogy olvastam a hozzászólásokban: nem települ)
* A 8-as: csak az alapprogram, template-ek nélkül

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xara WD7-ben sincs alapbol benne,amikor hasznalni akarsz egy-egy templatet akkor ajanlja fel hogy letolti neked. Persze csak akkor,ha megvetted vagy .....na 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

köszönöm szépen !

Ez most konkrétan milyen funkciókat tartalmaz ???

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
Parancsolj: http://thepiratebay.se/search/Xara%20Web%20Designer/0/99/0[/url]

Mondjuk, én annak idején egy olyan csomagot töltöttem le, amiben maga a Xara WD6 és az összes akkor létezõ Template benne volt - természetesen, az már nem található meg sehol... 😞

Ezt a "csúnya verziót" hol találhatom meg ??

Molnár Imre

És ezt a \

Molnár Imre

Nos igen !! szintén ez a helyzet !!!

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
Igen, valóban húzós.
Nos, én a "csúnya verziót" használom a 6-osból, Template-ekkel együtt.
Természetesen, vállalkozóként, professzionális webdesignerként ezt nem tehetném, mert úgy járhatnék, mint a CryTek játékfejlesztõ cég - akinél a WRZ Adobe termékek miatt tartottak razziát évekkel ezelõtt 😊) -, komoly büntetést kaphatnék a nyakamba...

Köszönöm !

Nos ahogy sejtettem a 48 euro meg ilyenek elég húzós árak annyi bevételem még nincs az oldalamból !!!
Azért köszönöm !!!!

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
Szia!

Nos, a Xara Web Designer MX Premium árait itt, a hivatalos oldalon megtalálhatod.
A Premium változat ilyen összetevõkkel kapható:

"The Xara Web Designer MX or Web Designer Premium MX program, v8, comprehensive help files, PDF manual, over 1000 web graphic and website templates, clipart and a selection of Widgets."

Üdv ! köszi a tippet

Milyen árakkal mozog ? és hol találom meg ??

Molnár Imre

Értem köszi a tippet !

és mégis milyen árak vannak itt ??

Molnár Imre

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nem ingyenes, de nagyon jó progi - nyálcsorgatáshoz:

Helo mindenkinek !!

Egy olyan (flash banner) készítõ (szerkesztõ) progit keresek amiben az elkészült állomány lementhetõ ( .jpeg ) formátumban is.
Valamint ne legyen trial version azaz free legyen

elõre is köszi
üdv

Molnár Imre

Klon
azért, mert a 3d studió van mikor 6gb-ot eszik, és az is kevés. ne vegyen el tõlem egy kicsit se 😊

De miert kell kulon "kicsike" program,amikor ott van az AIDA? Kokemeny 25-30Mb memoriat eszik es kijelez szinte mindent.

Klon
ezt ismerem, de külön egy kicsike programra gondoltam ami mindig ott van. már bekerestem mindenhol, de sztem nincs ilyen 😞

Indits el egy AIDA64-et/Everestet az mutatja a talcan is.

Fajl-->Beallitasok-->Hardverfigyeles-->Erzekelo ikonok-->Erzekelo ikonok megjelenitese ele pipa es kipialod azt,amit szeretnel hogy mutasson.

Klon
gadgettel magam is megoldanam...

talcara kell!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

JSbyMSI8800
ha win 7-ed van akkor simán minialkalmazásba leszedhetsz egyet.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Klon
ezt is köszi, de mind a kettõ kéne...

Ha csak cpu-hoz kéne, akkor ezt ajánlanám: Core Temp, ez a terhelést és a hõmérsékletet is kiírja számmal a tálcán.
Viszont arra nem tudtam rábírni, hogy a memóriát is jelezze, pedig a desktop gadget-jében megjeleníti azt is.

Klon
Üdv!

olyan kis cuccot keresek, ami a CPU és a Mem. használtságát mutatja a _tálcán_!
ha csak sima százalékot mutat, az is jó lenne.

Köszi!

Japep

Köszi, megnézem. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Itt van egy ingyenes program (az ingyenest töltöd le, mert az is elég: BurnAware Free), amivel szerintem boldogulsz, én nem próbáltam ki, de úgy néz ki, hogy lehet ilyent csinálni.
Japep

Hello.
Megint én... 😊
Tudtok mondani egy egyszerû, jól mûködõ programot, amivel .avi-t DVD-formátumba (AUDIO_TS, VIDEO_TS mappákká) tudok konvertálni?
Köszönöm elõre is. Üdv. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

immovable
Oké, köszi, meglesem ezt is. Jónak tûnik.
KidLogger

Most találtam, fel is tettem és jól mûködik. Egy html fáljba loggolja az eseményeket. Ha elindítod a progit, akkor menj be az "Options..."-be és pipáld be a "Log USB drives, files and folders usage"-t, (+ ami még esetleg neked kell).

Beállítás és start után bezárhatod az ablakot, a memóriába beépül (kb. 2 M😎, ami fut végig. A logfájlt csak Stop után nézheted meg.

gergely1991
Pluszban (ha a ajánlott szoftver nem segítene) még azt csinálhatod (pl.:XP-ben)ha a eszközök>mappa beállításai>nézet>Egyszerû fájl megosztás használata ajánlott pipa ki>meg keresed a számodra a legfontosabb mappákat>helyi menü>tulajdonságok> biztonság fül> és betudod állítani hogy egy adott mappához hozzá férhetnek vagy sem.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
LOL,ez aztán a munkahely....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

immovable
De nem olyat nem csinálhatok, mert hozzá kell férniük, ha nem vagyok ott, pont ezért csináltam vendéget, hogy használni tudják, de el állítani nem. De azért kösz. 😊
gergely1991
Mondjuk úgy, ha törlöd a vendég fiókot akkor, még hozzá sem tudnak férni a "dolgozói" gépedhez.😊

immovable
S ez miben segít engem, hogy utána nézhessek, hogy mit csináltak a gépemen? 😊
Ha hosszú idõre hagyom ott a gépet, akkor átkapcsolom vendégre, így nem tud átállítani semmit, de ez nem mindig megoldható és tudni akarom mojol e vki a géppel, ha nem vagyok ott és nincs vendégre váltva. 😊
gergely1991
Ha a fiókod rendszergazdai jogosultságú törölheted a vendég fiókot a felhasználói fiókoknál.

immovable
Kösz, megnézem.
IMYke2.0.0.0
System Monitoring Freeware - talán megér egy misét.

immovable
Szerk. Nem ki használta a gépem, hanem mit használt.
immovable
Hi.

Tud valaki olyan programról, amit ha elindítok naplóz minden tevékenységet a gépen, és elmenti, hogy késõbb visszanézhessem az események listáját. Pl. milyen mappában turkáltak, milyen programokat indítottak el a gépen, stb.

Értsd, melóba kell, ha itt hagyom a gépet egy fél órára, órára, akkor utána leellenõrizhessem, hogy ki használta - ha használta - a gépem. Van vendég fiók, az én fiókom pedig jelszó-védett, így a kíváncsiság vezérel inkább.
IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy segíthettem. 😊