Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De, kitalálok valamit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
és esetleg van valamilyen módja , hogy személyszerint tõled megkapjam ezt a programot ??
Molnár Imre
Ahogy írtam, az általam használt 6-os verzió és a template-ek, már nem érhetõk el sehol a weben - csak az újabbak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amit letöltöttem csak egy olyan progi jött le ami valamilyen keresõ volt és ráadásul a net kapcsolatot is blokkolta !
Molnár Imre
Webes animációkat is tudsz készíteni vele, amiket flash-ben exportálni tudsz.
ill. lenne még egy kérdés: Flash-t kezeli?
Köszi a választ!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Nos, nem vagyok web designer (sajnos).
A program képességeinek felületét karcolgatom csak, de röviden: tökéletes.
Nem kell hozzá programozói képesség - minden elemet (még az általa begépelt szövegblokkokat is! - egérrel tudsz mozgatni, vagy koordinátákat megadni neki manuálisan (van grid, és koordináta rendszer), forgatni, effektezni stb.
Dinamikusan frissülõ oldalt még nem csináltam vele, de simán el tudom képzelni a programról, hogy arra is képes.
Ne feledd, manapság már CSS-ben, és PHP-ben írnak dinamikus oldalakat - és azokban is komoly munka fekszik.
régóta gondolkozok, hogy csinálok magamnak egy portfoliot, de nulla website építõ tudásom 😊
annyit kérdeznék, hogy a lentebb említett program mennyire érthetõ egy mezei grafikus számára? kell e hozzá programozói tudás?
ill. nekem a legfontosabb a design mellett az lenne, hogy dinamikusan frissítse magát, tehát ha mondjuk 20 képet feltöltök a szerverre, ne egyenként kelljen beállítgatni...
Elõre is köszi a választ!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
köszönöm az infót !
Molnár Imre
* Az ott található 6-os: az alapprogram, template-ek nélkül
* A nagyobb méretû 7-es: alapprogram + néhány template (de, ahogy olvastam a hozzászólásokban: nem települ)
* A 8-as: csak az alapprogram, template-ek nélkül
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ez most konkrétan milyen funkciókat tartalmaz ???
Molnár Imre
Mondjuk, én annak idején egy olyan csomagot töltöttem le, amiben maga a Xara WD6 és az összes akkor létezõ Template benne volt - természetesen, az már nem található meg sehol... 😞
Molnár Imre
Molnár Imre
Molnár Imre
Nos, én a "csúnya verziót" használom a 6-osból, Template-ekkel együtt.
Természetesen, vállalkozóként, professzionális webdesignerként ezt nem tehetném, mert úgy járhatnék, mint a CryTek játékfejlesztõ cég - akinél a WRZ Adobe termékek miatt tartottak razziát évekkel ezelõtt 😊) -, komoly büntetést kaphatnék a nyakamba...
Nos ahogy sejtettem a 48 euro meg ilyenek elég húzós árak annyi bevételem még nincs az oldalamból !!!
Azért köszönöm !!!!
Molnár Imre
Nos, a Xara Web Designer MX Premium árait itt, a hivatalos oldalon megtalálhatod.
A Premium változat ilyen összetevõkkel kapható:
"The Xara Web Designer MX or Web Designer Premium MX program, v8, comprehensive help files, PDF manual, over 1000 web graphic and website templates, clipart and a selection of Widgets."
Milyen árakkal mozog ? és hol találom meg ??
Molnár Imre
és mégis milyen árak vannak itt ??
Molnár Imre

Egy olyan (flash banner) készítõ (szerkesztõ) progit keresek amiben az elkészült állomány lementhetõ ( .jpeg ) formátumban is.
Valamint ne legyen trial version azaz free legyen
elõre is köszi
üdv
Molnár Imre
Fajl-->Beallitasok-->Hardverfigyeles-->Erzekelo ikonok-->Erzekelo ikonok megjelenitese ele pipa es kipialod azt,amit szeretnel hogy mutasson.
talcara kell!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Viszont arra nem tudtam rábírni, hogy a memóriát is jelezze, pedig a desktop gadget-jében megjeleníti azt is.
olyan kis cuccot keresek, ami a CPU és a Mem. használtságát mutatja a _tálcán_!
ha csak sima százalékot mutat, az is jó lenne.
Köszi!
Hello.
Megint én... 😊
Tudtok mondani egy egyszerû, jól mûködõ programot, amivel .avi-t DVD-formátumba (AUDIO_TS, VIDEO_TS mappákká) tudok konvertálni?
Köszönöm elõre is. Üdv. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Most találtam, fel is tettem és jól mûködik. Egy html fáljba loggolja az eseményeket. Ha elindítod a progit, akkor menj be az "Options..."-be és pipáld be a "Log USB drives, files and folders usage"-t, (+ ami még esetleg neked kell).
Beállítás és start után bezárhatod az ablakot, a memóriába beépül (kb. 2 M😎, ami fut végig. A logfájlt csak Stop után nézheted meg.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ha hosszú idõre hagyom ott a gépet, akkor átkapcsolom vendégre, így nem tud átállítani semmit, de ez nem mindig megoldható és tudni akarom mojol e vki a géppel, ha nem vagyok ott és nincs vendégre váltva. 😊
Tud valaki olyan programról, amit ha elindítok naplóz minden tevékenységet a gépen, és elmenti, hogy késõbb visszanézhessem az események listáját. Pl. milyen mappában turkáltak, milyen programokat indítottak el a gépen, stb.
Értsd, melóba kell, ha itt hagyom a gépet egy fél órára, órára, akkor utána leellenõrizhessem, hogy ki használta - ha használta - a gépem. Van vendég fiók, az én fiókom pedig jelszó-védett, így a kíváncsiság vezérel inkább.