WWE SmackDown vs. Raw 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
itt találsz
gamertag: kenobita
Honnan lehet beszerezni a cuccot(erdetibe, házhozszállítással)
576-on meg CDgalon nincs fenn!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
csak regisztrálni kell(egy név, e-mail, jelszó), kapsz egy levelet és aktiválód a felhasználói fiókod.Én is még csak ismerkedem az oldallal, de mintha a minden heti smackdown-t, rawot felnyomnának😄
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
a lényeg h volt 1 reklám miszerint kurt angle a tna-ben fogja nyomni nem soká...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De ez csak akkor mûkszik ha az ember választásnál clean-re állítod a stratégiát...ha dirty re teszed akkor vmi naon csúnyát fog csinálni az embered.....
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nekem a minap sikerült Ortonnal Kennedy ellen...
Beraktam a sarokba az ellent úgy sikerült h háttal volt nekem...
utána nyomtam egy jobbra analógot és röktön a földre küldte Orton
Kennedyt, kétvállra fektette de úgy h közben a két lábát kitámasztotta a kötéllel, a bíró meg simán rászámolt 3at...
pedig ez szabájellenes...biztos nem vette észre...vagy ez egy ilyen mozdulat sor. "dirty pin fall"
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
egyébként Big Show az miért vonult vissza mert meg mondom õszintén nem tudom?<#shakehead>#shakehead>
De én bárkivel szívesen jáccom...kivéve 1-2 embert aki nem olyan karizmatikus(pl vito, paul burchill)
Én a legjobban Rob Van Dammal játszok meg még talán Lashleyvel
de itt van újdonsült legendának Big Show és Kurt Angle is mivel õk befejezték(bár Angle állítása szerint még sportolna csak komoly sérülése van)
...amúgy Hogan ebben a részbe csak a régi fényében tündököl, most nincs hollywood hogan, meg az új, csaka régi
Ahogy én láttam, a legendák között benne van Hulk Hogan, illetve még asszem 2 változata, de csak a ruhákban térnek el egymástól. És Cactus Jack és a 2 változata is választható. Meg még Rock, Stone Cold, és még vagy nem is tudom, asszem olyan 7 vagy 8 személy.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Elõre is köszönöm!
gamertag: kenobita