WWE SmackDown vs. Raw 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
Mennybe a szent mihályi úton lévQ tescóba és ott van Media MArkt és ott kapsz is!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

FLeT
PS 2-re kell!

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

cenobite
Ha X360-ra kell:
itt találsz

gamertag: kenobita

John Cena
cuccot?:S

FLeT
csá nép!
Honnan lehet beszerezni a cuccot(erdetibe, házhozszállítással)
576-on meg CDgalon nincs fenn!

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

gabe paul logan
newagewrestling.niceboard.com

csak regisztrálni kell(egy név, e-mail, jelszó), kapsz egy levelet és aktiválód a felhasználói fiókod.Én is még csak ismerkedem az oldallal, de mintha a minden heti smackdown-t, rawot felnyomnának😄

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

John Cena
?:S
PCre nem is jött ki csak wwe raw!

Animefox
Nekem Smacki kéne, semmi egyéb fos.... Valakivel játszhatok online keresztül a játékban????

John Cena
TV-n max TNA-t nézel ami szinte halott

John Cena
ha amcsiból megrendeled😊

Animefox
Most komolyan ha igazi SmackDown-t vagy RAW-ot akarok nézni, akkor hol kell keresnem????? Fõleg ha nagyban akarom nézni, azaz TV-ben, vagy DVD-n megvásárolhatóak az események????

John Cena
már rég ott van😊

gabe paul logan
szombat éjjelente van tna az eurosporton...legalábbis láttam 2x.
a lényeg h volt 1 reklám miszerint kurt angle a tna-ben fogja nyomni nem soká...

Attila8805
ha valaki megunta eredeti ezt a játékot és eredetije van azzal elcsrélném egy bontatlan Most wanted-re.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ezt én se tudtam de már tudom r1+x ha hosszan nyomod akkor erõsen ha röviden akkor normálisan futtatja
én azt nem tudom hogy mivel lehet lefogni az ellenfelet és meglökni hogy fusson. 😞
értem
gabe paul logan
hát olyan helyen csapja meg az ellent amit a férfiak nem igazás szeretnek...

egyébként kösz és mi az a csúnya dolog dirtyn?
John Cena
Elég régi videónak tûnik mer Eric Bischoff "szabadságon van"😊

John Cena
😊

Animefox
Nekem a napokban jön meg postán a játék.... valaki várható fent online??? Jó lenne egy magyart püffölni és közben jókat röhögni!!!

gabe paul logan
(hehehe....)BOBBY LASHLEY

gabe paul logan
mekkõ várni míg lesz egy finishered(az a wwe ikon), és azt is meg kell várni h az ellennek is legyen egy...és akkor álljbe úgy ahogy az ellenfél végezne ki(mer ugye nem mindegy milyen helyzetben vagy), és L2+L1.

De ez csak akkor mûkszik ha az ember választásnál clean-re állítod a stratégiát...ha dirty re teszed akkor vmi naon csúnyát fog csinálni az embered.....

és még lenne egy kérdésem hogy hogyan tudom más embernek az L1-es támadását elvenni és ellene alkalmazni mert pl. játszok és látom hogy Big Show megfogja Carlitot ,fölemeli a térdét és ráejti tehát ez Carlitonak a különleges támadása.
cicai
<#wow1>

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

gabe paul logan
Ti már "pin fall"oztatok már szabálytalanul?
Nekem a minap sikerült Ortonnal Kennedy ellen...
Beraktam a sarokba az ellent úgy sikerült h háttal volt nekem...
utána nyomtam egy jobbra analógot és röktön a földre küldte Orton
Kennedyt, kétvállra fektette de úgy h közben a két lábát kitámasztotta a kötéllel, a bíró meg simán rászámolt 3at...
pedig ez szabájellenes...biztos nem vette észre...vagy ez egy ilyen mozdulat sor. "dirty pin fall"

cicai
mik kinem derülnek itt😄

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

tényleg köszi
gabe paul logan
na utánanéztem, amit kitudtam bogozni az angol szövegböl h túl kemény volt neki az ecw élet ráadásul a büszkeségén is nagy csorba esett mikor elveszítette az ecw övet és a visszavágón se tudta visszanyerni lashley-töl

köszi
gabe paul logan
Miután Bobby Lashley elnyerte tõle az ecw övet és nem tudta visszanyerni, utána vonult vissza....lehet h már nem volt megelégedve a saját teljesítményével, nemtom bár a vereség minden sportban benne van, nemtom miért igazából majd utána nézek.

én is így vagyok vele
egyébként Big Show az miért vonult vissza mert meg mondom õszintén nem tudom?<#shakehead>
gabe paul logan
SMACKDOWN VS RAW

Ez a meccs a 2005ös survivor series része volt.

gabe paul logan
jaja rey naon állat...monnjuk kár h nincs benne jeff hardy 😞 de gondolom a következõ részben már benne lesz😊

De én bárkivel szívesen jáccom...kivéve 1-2 embert aki nem olyan karizmatikus(pl vito, paul burchill)

mondjuk a leglátványosabb Rey Mysterio de túl pici. Chris Mastersel mondjuk csak úgy neki álltam játszani.
Én a legjobban Rob Van Dammal játszok meg még talán Lashleyvel
gabe paul logan
van még Brett Hart, Jim Neidhart(ha jól írtam a nevét...õk ketten a hart foundation), eddie guerrero, Tazz, Jerry the king Lawler, meg még van az a skótszoknyás pali akinek most nem jut eszembe a neve...
de itt van újdonsült legendának Big Show és Kurt Angle is mivel õk befejezték(bár Angle állítása szerint még sportolna csak komoly sérülése van)

...amúgy Hogan ebben a részbe csak a régi fényében tündököl, most nincs hollywood hogan, meg az új, csaka régi

Üdv!
Ahogy én láttam, a legendák között benne van Hulk Hogan, illetve még asszem 2 változata, de csak a ruhákban térnek el egymástól. És Cactus Jack és a 2 változata is választható. Meg még Rock, Stone Cold, és még vagy nem is tudom, asszem olyan 7 vagy 8 személy.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

cenobite
A 2007-ben vannak legendák? Ha igen le tudnátok írni, hogy kik? Most gondolkodom én is a rendelésen, hiszen eddig minden rész megvan. 😊

Elõre is köszönöm!

gamertag: kenobita

cicai
<#eljen>

gabe paul logan
Szerintem bobby lashley a legjobb, de a kedvencem randy orton csak kár h nem csinálták meg rendesen az RKO-t😞

megcsináltam a seasont Cris Mastersel, nem nagy dolog, rövid 2 nap alatt megcsináltam a végén viszont kikaptam Batistától a No Way Out Trophyn<#vigyor2>
Prince of Máté
ok tehát már megjelent

Prince of Máté
sziasztok ez mikor jelenik meg?

John Cena
jaja asszem 58 nam múlva!

gabe paul logan
Itt egy link a ROYAL RUMBLE 1. videójához , az egész show fenn van csak darabokban , szal haladni kell számozás szerint...ja és a 9.et hagyjátok ki me vmit elrontott a srác....de ha erre a kulcsszavakra rákerestek "dgenx214" akkor több pay per wiew-t találhattok, az elmúlt 4 et tuti: survivor series, armageddon, new years revolution, royal rumble...sõt sztem jönni fog majd a wrestlemania is.<#hehe>

ja most mára Eurosport se adja utoljára 3hónapja láttam azóta tenisz korcsolya szumó minden megy pénteken 9 kor csak pankráció nem
John Cena
szvesen😊

cicai
thx

John Cena
de aszem már ott se!