WWE SmackDown vs. Raw 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ez igaz, akkor melyik csatornán, és mikor?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
de nekem nem nagyon akarja megcsinálni ha ezt csinálom akkor csak egymás torkának feszülnek aztán valamelyik eldobja a másikat
az r1+x és a jobb analog az sikerül
egyébként kösz a segítséget
vannak benne olyanok h csak pislogtam végig 😄
ja és a csajok is nagyon jók benne 😛
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
de ez nem biztos, mert már 5 hónapja nem játszottam vele😊
A lényeg h volt egy nagyon jó randy orton-os zenés videó, de már nem találom. A klip címe ez volt Right here, a bejátszások alatt a stained, right here címû száma ment...és az "right here orton" szavak beírásávala keresõbe meg is találtam, az elmúlt hétig, hol lehet meg változtak volna a kulcsszavak amivel meg lehet találni???Ha valaki tudna segíteni, az naon jó lenne, me iszonyat jó videó!!!
Van erre valami jó módszer?
másik,hogy például is mutat a tutorialban,hogy így az emberem megfogja a fejét az ellenfelének és így lefejelteti vele a ringet meg ilyenek na ezeket, hogy tudom megcsinálni???
elõre is köszi
sziasztok
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Lenne egy gondom! Még pedig az hogy, nem tudom hogyan kell kapcsolódni az online mod-hoz, mert ezt írja ki: Error occured, in the connection timeout! Adapteres networkal mûködik a game nem tudjátok? Mert én gyári sony 4.8 V-os adapterrel tudok játszani a Tekken 5-el másokkal és nincs rá kötve a internet. Ja és mivel lehet PIN-ezni? 😊
gamertag: kenobita
Tudomásom szerint nem lehet venni ilyen cuccokat pedig nekem is jól jönne pár pankrációs erekje.
Viszont én úgy tudom hogy itt Magyarországon néhány pankrációs könyvet meglehet venni amik ha jól tudom egyes pankrátorok életrajzával foglalkoznak.
HEH, bobby lashleyvel bárkit meglehet verni....kár hogy már ecw-és, a következõ game lehetne már smackdown vs raw vs ecw
Apropó valaki nem tudja lehet-e az országban pankrációval kapcsolatos cuccokat venni: ruhák + egyéb kiegészítõk?NAgyon kéne egy DX-es és eddie guerrero-s póló....
Nem tudom milyen a 2006-os de az is jó lenne ha meglenne! Éljen a TNA Wrestling!!! Hajrá Saoma Joe!!!<#crazya>#crazya>
gamertag: kenobita
a 06-nál sokkal jobb és kidolgozottab 1 picit😊
meg akarom szerezni
A kommentátorasztalhoz a kábult ellenfelet bal analóggal odarángatva a buksiját lehet bele csapkodni, de biztos van más okosság is.
Beírod torrent keresõbe hogy WWF vagy WWE és kész, már szedheted is, és általában elég sokan szokták sedelni ezeket a videókat. Ha WWF-et írsz be akkor általában a régi klasszikus pankrációs videókat hozza be amik a Carton Network után is voltak például, míg ha a WWE szót írod be akkor nagyobb az esély arra hogy a mostani pankrációs videókat tudod leszedni<#nyes>#nyes>
más: ugyebár a játékban van kettõ bírói asztal az arénában a ring mellet ahol a kommentátorok ülnek és közvetítik a meccset. Na, a kérdésem az lenne hogy ezekre a bírói asztalokra fel lehet-e cipelni valahogy az ellenfelet és azon az asztalon úgy sz@rrá verni hogy a bírói asztal is darabokra törik?
Mert hiába próbáltam nem engedte, azt tudtam csak eddig megcsinálni hogy a karakterrel akivel vagyok, oda mentem, és a négyzet+valamelyik iránygombbal leszedtem azt a fekete színû védõ valamit, és utána autómatikusan kitéptem azt a 4 monitort amik bele voltak sûjjesztve az asztalba.
mikor kicsi voltam még nyomták este a cartoon network után szombatonként...mamá nem, nem bíznak europaba