WWE SmackDown vs. Raw 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
EUROSPORT

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

cicai
állítólag késõ este vmelyik sport csatornán szokott menni pankráció.
ha ez igaz, akkor melyik csatornán, és mikor?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

egyébként tényleg kösz a segítséget
cicai
jaja

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

az r1+x és jobb analoggal is bele lehet ültetni a ringbe ha megfelelõ irányba futtatja
gabe paul logan
uuuupsssz , tényleg, így h nincs a kezemben joy,nehéz emlékezni, bocs

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

igen én az r1+jobb analogra gondoltam hogy neki vágja a ring sarkának
de nekem nem nagyon akarja megcsinálni ha ezt csinálom akkor csak egymás torkának feszülnek aztán valamelyik eldobja a másikat

az r1+x és a jobb analog az sikerül

egyébként kösz a segítséget
gabe paul logan
õ sztem arra gondolt hogy r1+jobb analóg, és a bal analóggal add az irányt, ez a "futtatás", ha hosszan nyomod az r1+jobb analógot akkor nekivágja a ringsarkának

Hasan valóban úgy kell ahogy cicai mondta r1+x és jobb analogot valamelyik sarok irányába tolod aztán odasétálsz szépen és szintén jobb analog valamelyik irányba és jönnek a különbözõ combok...
Nuno88
iszonyat nagy játék 😄
vannak benne olyanok h csak pislogtam végig 😄
ja és a csajok is nagyon jók benne 😛

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

cicai
aszt hiszem, hogy r1+x+right analog mozgatása.
de ez nem biztos, mert már 5 hónapja nem játszottam vele😊

És még lenne gy kérdésem,hogy az ellenfelemet hogyan tudom a ring sarkába belefuttatni hogy ott bele üljön a ringbe és össze-vissza verjem?<#vigyor2>
gabe paul logan
nemtom szoktatok-e a www.youtube.com-on nézelõdni, de van "néhány" pankrációs video, sõt most fenn van a survivor series és a new years revolution is.

A lényeg h volt egy nagyon jó randy orton-os zenés videó, de már nem találom. A klip címe ez volt Right here, a bejátszások alatt a stained, right here címû száma ment...és az "right here orton" szavak beírásávala keresõbe meg is találtam, az elmúlt hétig, hol lehet meg változtak volna a kulcsszavak amivel meg lehet találni???Ha valaki tudna segíteni, az naon jó lenne, me iszonyat jó videó!!!

köszi
gabe paul logan
Az csak vmi bug lehet a gameben, de igen az xel kell(vagy a négyzettel???). A fejbeleütlegelést így kell: r1 plusz jobb analog barmerre, és utána ne nyomj semmit csak kezd el az iránygommbokkal vonszolni mondjuk a lépcsöhöz, kötélhez, sarokhoz...stb. 😊jó móka

Már rájöttem hogy hogyan lehet felvenni a tárgyakat de nagyon sok esetben ott van a tárgy akár a létra az asztal a poroltó vagy a szék hiába nyomom az x-et az istenért sem akarja felvenni.

Van erre valami jó módszer?
sziasztok lenne kérdésem mert még nem vagyok annyira otthon a gémben hogy például a tutorialban azt mutatja hogy a tárgyakkal meg minden szarral bunyóznak és azt mutatja hogy az x-el kell felvenni a tárgyakat de én még nem tudtam???
másik,hogy például is mutat a tutorialban,hogy így az emberem megfogja a fejét az ellenfelének és így lefejelteti vele a ringet meg ilyenek na ezeket, hogy tudom megcsinálni???

elõre is köszi

sziasztok
Köszike
cicai
ja tényleg😄

gabe paul logan
ps2-õn az alapbeállításnál, csak nyomd a jobb analóg kart lefele ha a földön fekszik a ellen

cicai
az x gombbal ha teljesen levitted az erejét és ha fekszik a ringben

De melyik gombal???
De melyik gombal???
De melyik gombal???
cicai
ha ráfekszel

Mivel lehet PIN-ni?
Ha nem eredeti a játékod akkor ne is álmodj róla hogy neten fogsz vele játszani. Hidd el, nekem is megvan a játék, én is próbáltam felcsatlakozni, én is ugyanezt a hiba üzenetet kaptam, utána jártam és kiderült hogy ez a szöveg másolt játékoknál szokott elõ fordulni. Vedd meg eredetiben és már mindjárt tudsz neten játszani.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Üdv mindenkinek!

Lenne egy gondom! Még pedig az hogy, nem tudom hogyan kell kapcsolódni az online mod-hoz, mert ezt írja ki: Error occured, in the connection timeout! Adapteres networkal mûködik a game nem tudjátok? Mert én gyári sony 4.8 V-os adapterrel tudok játszani a Tekken 5-el másokkal és nincs rá kötve a internet. Ja és mivel lehet PIN-ezni? 😊
cenobite
Ezen az oldalon érdemes érdeklõdni, ha valakinek wrestling-el kapcsolatos kérdése lenne.

gamertag: kenobita

John Cena
ECW már nincs sok hátra!!! esik a nézettség

Üdv!
Tudomásom szerint nem lehet venni ilyen cuccokat pedig nekem is jól jönne pár pankrációs erekje.
Viszont én úgy tudom hogy itt Magyarországon néhány pankrációs könyvet meglehet venni amik ha jól tudom egyes pankrátorok életrajzával foglalkoznak.

gabe paul logan
Szerintem a valaha készült legjobb bunyós játékok egyike mert pont hogy nem agyatlan püfölés hanem gondolkodni kell , látványos , poénos ...stb...akár a fight night játékok, ez a két játéksorozat a legjobb manapság. A többi tényleg agyatlan püfölés...

HEH, bobby lashleyvel bárkit meglehet verni....kár hogy már ecw-és, a következõ game lehetne már smackdown vs raw vs ecw

Apropó valaki nem tudja lehet-e az országban pankrációval kapcsolatos cuccokat venni: ruhák + egyéb kiegészítõk?NAgyon kéne egy DX-es és eddie guerrero-s póló....

cicai
érdemes, mellesleg éljen The Rock

Üdv!

Nem tudom milyen a 2006-os de az is jó lenne ha meglenne! Éljen a TNA Wrestling!!! Hajrá Saoma Joe!!!<#crazya>
Kriger
Én is végigzúztam mindet, a 2006-oshoz képest szerintem gyengébb a season mode, de minden másban üti.

cenobite
Szerintem csak meg kell vele tanulni játszani és akkor nagyon jó! Én a PS2-es Smackdown-okat mindet végigtoltam és nagyon élveztem. Ez a mostani még nincs meg, de ami késik nem múlik. 😊

gamertag: kenobita

Szerintem is az a baj a játékban hogy, sokat kell nyomogatni és így a játék élvezetlen! De azért jó játék!!!!
teddymac
Az nincs 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

cicai
és mi a második?😄

teddymac
Fuuu nekem agyatlan nyomkodásnak tünik a játék.Elsõ benyomásom 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

akkor meg is szerzem köszi
cicai
nem rosz
a 06-nál sokkal jobb és kidolgozottab 1 picit😊

sziasztok milyen a gém?

meg akarom szerezni
gabe paul logan
Most szerztem be a gamet és egy kicsit átalakították az írányítást, lényeg az hogy kell megfuttatni az ellent?, a tutorialban nincs benne😞

Kriger
DC++ on több hub is van erre( pl smackdownhotel), emulérõl is jön ezerrel, meg torrenten is vannak sok.

A kommentátorasztalhoz a kábult ellenfelet bal analóggal odarángatva a buksiját lehet bele csapkodni, de biztos van más okosság is.

Torrent oldalakon nagyon sok smackdown meg raw meccseket lehet leszedni, azért torrent mert nem hinném hogy valami külföldi warez oldalon meglehetne találni ezeket a videókat.
Beírod torrent keresõbe hogy WWF vagy WWE és kész, már szedheted is, és általában elég sokan szokták sedelni ezeket a videókat. Ha WWF-et írsz be akkor általában a régi klasszikus pankrációs videókat hozza be amik a Carton Network után is voltak például, míg ha a WWE szót írod be akkor nagyobb az esély arra hogy a mostani pankrációs videókat tudod leszedni<#nyes>
más: ugyebár a játékban van kettõ bírói asztal az arénában a ring mellet ahol a kommentátorok ülnek és közvetítik a meccset. Na, a kérdésem az lenne hogy ezekre a bírói asztalokra fel lehet-e cipelni valahogy az ellenfelet és azon az asztalon úgy sz@rrá verni hogy a bírói asztal is darabokra törik?
Mert hiába próbáltam nem engedte, azt tudtam csak eddig megcsinálni hogy a karakterrel akivel vagyok, oda mentem, és a négyzet+valamelyik iránygombbal leszedtem azt a fekete színû védõ valamit, és utána autómatikusan kitéptem azt a 4 monitort amik bele voltak sûjjesztve az asztalba.

gabe paul logan
valaki nem tudja honnan lehet smackdown vagy raw meccseket leszedni?
mikor kicsi voltam még nyomták este a cartoon network után szombatonként...mamá nem, nem bíznak europaba

John Cena
passz😄

Guffy
Kérdés????????????????miért nincs SPIRIT SQUAD????????????????? a Loker Room-ban van poster a jelükröl???????????

John Cena
akkor passz pedig ez a LInk az!