Maxthon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.16. 12:02:37
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Tehát akkor a sok millió rajongó mellet, mi 2-en is maxthon-ért rajongunk.
Csak Narxis nem. Neki maradjon csupasz. :/ (de írtam is, nem mezei user-eknek találták ki, azoknak ott van FF,Ch.O. stb.. neki ez csupasz, mert azokat isteníti, hát legyen csupasz.)
Tudom, hogy nem kis kínaiak fejlesztik. Dehát... Most miért vitatkozzak és erőltessem az igazamat?.
Úgy értem, ahogy akarom, inkább csendbe maradok. Felesleges bizonygatni. Legyen "igaza", azt legalább beletörődik, hogy """igaza van""".
A sok hsz. ért meg elnézést, 5 percig enged szerkeszteni.
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.15. 19:57:38
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
lehet hogy a te igényeidet nem fedezi, de nekem például mindent, 1 csomo extra dologgal.
bajgunar Semmiképpen sem kis kínaiak, mivel Ázsia vezető böngészője, de világszinten is elismert, és ez TÉNY.-
Szerintem bőven fejlesztik ezt amerikaiak is!
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.15. 19:41:07
http://usa.maxthon.com/spellcheck/
nyelvtani fájl letölt telepít kb max másfélperc.
nekem félpercembe
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.15. 19:31:59
"Roborm, Internet Download Manager nem támogatja, X-notifier addon nem támogatja. Battlefield Heroes és Play4Free nem támogatja. Ghostery nem támogatja... szóval elég csupasz egy böngésző, magyar helyesírásellenőrzőt is manuálisan kell beletenni asszem ha van egyáltalán. Legutóbb mikor próbáltam akkor le kellett tölteni és bemásolni valahova vagy mi..
Szóval ez egy csupasz böngésző amiben végre lett Adblock Plus."
Nekem a fele nem kell amiket leírtál... a Ghostery, meg jó dolog, de szerintem 1 jól beállított adblock is elég.
Abba se nagyon kell megszakadni, hogy letöltöd a helyesírási fájlt kb 15 mp, és megnyomod a setupot. ENNYI
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.15. 19:23:33
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hát akkor hajrá. Használjatok Avant-ot, meg FF-ot. Attól ócsárolni nem kell mert Maxthon.
Lehet kis kínaiak fejlesztik egy tál rizsért naponta. Attól még igenis jó(bb) mint Ff,Ch,O...
"Mai világba már a net-sebesség és torrent mellé totál felesleges Download manager"
Pont, hogy egy bizonyos sebesség felett sokkal gyorsabban letölti az IDM ugyanazt a fájlt ugyanonnan mint a böngésző letöltéskezelő nélkül(addonként asszem a Firefox-nál még a DownThemAll! jó). Pl. egy 1GB-os fájlt 5 perc alatt leszedett az IDM fájlmegosztó oldalról, ugyanezen a böngésző fél órán keresztül elszöszmötől és ha megszakad folytatni se tudja.
"Helyesen tudni kell írni."
Létező legrosszabb érvelés. Mindenki tud helyesen írni, elvileg tanköteles mindenki 16 (vagy már újra 18) éves koráig. Azonban mindannyian szeretjük ha ezt ellenőrzi is valami már pedig a technológia adott. Akkor ezt használjuk is ki!
"Másold be a hufilter.txt -t maxthon ABP-be/custom../Global -ba. Egy előugró ablak, reklám, stb nincs. Fb is totál letisztul a sok szeméttől."
De durva, ez Chrome vagy Firefox-nál 2 kattintás.
"Mindenben többet tud alapjáraton, mint bármi más böngésző a rengeteg hülye kieggel karöltve.
HA netán egy hülye oldal nem megy, akkor ott az IE (mivel mást nem telepítek a gépre) megnyitom abban. Ennyi.
Nagyon is jó böngésző. 100x gyorsabb, kevesebb erőforrást használ, biztonságosabb, alapjáraton többet tud mint bármelyik böngésző kiegekkel, a felhő is hibátlan, kedvencek kezelése, stb.stb (van még rengeteg dolog amiben jobb) sorolhatnám..."
Ezt akár írhattad volna így is: a Maxthon mindenben jobb bibibííí_!!!4444!!!44!!!44
Semmi extra nincs ebben a böngészőben, szorgos kis kínaiak fejlesztik. Ennyi. Mondjuk mi újat lehet manapság a rengeteg Chromium alapú böngészőnél mutatni? Akkor már inkább Avant browser ami támogatja a Chrome addonokat.
Mai világba már a net-sebesség és torrent mellé totál felesleges Download manager.
Helyesen tudni kell írni. AdBlockPlus meg tökéletes.
Másold be a hufilter.txt -t maxthon ABP-be/custom../Global -ba. Egy előugró ablak, reklám, stb nincs. Fb is totál letisztul a sok szeméttől.
Mindenben többet tud alapjáraton, mint bármi más böngésző a rengeteg hülye kieggel karöltve.
HA netán egy hülye oldal nem megy, akkor ott az IE (mivel mást nem telepítek a gépre) megnyitom abban. Ennyi.
Nagyon is jó böngésző. 100x gyorsabb, kevesebb erőforrást használ, biztonságosabb, alapjáraton többet tud mint bármelyik böngésző kiegekkel, a felhő is hibátlan, kedvencek kezelése, stb.stb (van még rengeteg dolog amiben jobb) sorolhatnám...
Dehát, mind1. Mezei user-eknek ott a FF,Chrome,Opera, stb. azt istenítsék azokat.
Amihez nem értenek, azt meg nem kell lehurrogni. Akinek megmutattam vagy meglátták, azóta Maxthon-t használnak és beimserték, hogy egy hulladék a FF,Ch.. stb... Dehát... ez a különbség. Ez nem mezei user-eknek készült. Hanem egy "kicsit" jobban hozzáértő felhasználóknak.
Peace
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.03.15. 12:07:27
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy akkor lesz egy programmal a legkevesebb gond, ha úgy használod ahogy azt a fejlesztők kitalálták és nem a saját gondolatmenetedet erőlteted rá, nem kell mindenhez külső szoftver, akkor sem ha az kicsivel színesebb-szagosabb.
Pl. password manager itt is van sőt a magic fill még több is mert egész űrlapokat tárol el.
2015-ben nem tudom elképzelni, hogy mi olyat tudna nyújtani egy külső download manager amit a beébített nem tud és tényleg szükségem lenne rá.
Privacy tool szintén van beépített.
E-mail notifiert mondjuk én nem használok, mert a levelezőkliensben van a gmail fiókom is és figyelmeztet amikor kell. De ha jól emlékszem itt is vannak gmail notifier addonok ha mindenképpen kellene.
Szóval nekem egyedül a Battlefield lenne igazán gond, ha játszanék vele, de olyankor gondolkodás nélkül ráböknék az internet explorerre.
Cserébe van egy gyors, stabil, moderált méretű böngészőm, ami ha bármelyik eszközömhöz leülök, kezembe veszem, ugyanazt a környezetet biztosítja, ha akarom ott folytatom a tableten a böngészést ahol a pc-n félbehagytam.
Azért csupasz böngészőnek nevezni túlzás.
Szóval ez egy csupasz böngésző amiben végre lett Adblock Plus.
A java követésben szoktak gondok lenni, nekem sok céghez kell bejelentkezni mindenféle java-s virtuális gépeken keresztül, ott elő szokott fordulni, hogy Maxthonnal nem működik valami, akkor elindítom az ie-t és kész. Mondjuk az a vicces, hogy a hiba nem a Maxthon frissítéssel, hanem a következő java update-tel szokott eltűnni, szóval igazából az volt a ludas, csak a Maxthon erre úgy látszik érzékenyebb.
De a felhő kezelésben, ami nekem a legfontosabb, egyik böngésző sem ér a nyomába, a Chrome próbálkozik hasonlóval, de az hajlamos pl. összekutyulni a felhőben és a lokálisan tárolt könyvjelzőket, szóval gyakorlatilag használhatatlan volt nekem.
A beépített reklámblokkoló teljesen jó ötlet. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Airbus A380, 2015.03.14. 17:47:39
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ha kész vagy,töröld az előzményeket és indítsd újra a böngészőt.
Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2015.02.04. 21:14:00
Segítsetek,mert agybajt kapok!.Már jó ideje használom ezt a böngészõt és imádom,fõleg flash alapú böngészõs játékok miatt.Rettenetesn ritkán volt flash összeomlás és jó ideje nem is frissítettem a playert egészen mostanáig.De persze nem tudom,hogy az elõzõ verzió melyik volt amelyik stabilan mûködött és most rengetegszer összeomlik a flash.A 11.9 volt fönnt elõször,aztán felraktam a 11.7-est,de azzal se jó.Esetleg tudtok valami stabil verziót?
Amit még csináltam,a Program FilesMaxthonCoreWebkitNppluginsNPSWF32.dll fájlt átneveztem,töröltem átmásoltam a WindowsSystem32MacromedFlashNPSWF32_11_7_700_252.dll fájlt is a maxthon könyvtárba,az eredmény ugyanaz:(
Miért nem menti el?
Újraindítom maxthont, és visszaáll eredetire minden. :/
Nem vagyok nagy guru/programozó. De akkor mindek a fejlesztõi cucc, ha nem lehet elmenteni a változtatásokat. Vagy béna vagyok?
Köszi elõre is.
Jó lenne ha lehetne adblock-os szûrõlistára feliratkozni vele.
a javítások.
Fixes:
* Website Certificate error
* The sound was still there even after closed the popup video
* It would open a new tab when saving images by shortcuts
Látom,hogy eléggé alvó lett ez a Topic... de a minap olvastam egy tesztet a Logouton amit GoodSpeed fórumtárs írt a Chrome 20-as-ról.
Ebben a cikkben tesz említést a Maxthonról és többek között arról,hogy a Maxthon milyen döbbenetes eredményt ért el a peacekeeper teszten.
2006 óta ismerem a Maxthont.. de tényleg elég jól kinõtte magát most ismét kipróbáltam ennyi év elteltével... Ami viszonyt nem jön be,hogy tényleg nincsennek hozzá jó kiegek.. de tényleg jól dolgozik.
A html5-ös feladatokat is szépen megoldotta a teszten.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Azért remélem belátják hogy jobb lesz a 3-ast fejleszteni mert jelen állapotába nem ellenfél a nagyoknak.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Mennyíre biztonságos ?
Egészen fellelkesültem tõle , de olvasom hogy IE alapú.....
Ez mit jelent ? hogy ugyan azok a veszélyek megvannak benne ? (azért legyünk realisták épeszû ember ma már ie-t nem használ )