Maxthon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom válaszol e vki, de azért megpróbálom.
Alkalmazói javascript fájlokat szeretnék futtatni a Maxthon-on.
Firefox-ban a Greasemonky kell ehhez. Szedtem le hozzá plugint de nem akar mûködni. Nem tudnak valaki segíteni?
A JS fájl travian kiegészítés.
a csunya csak az hogynéztem és tippeltem is erre a menüre de nem inditottam õjra a maxthont amikor beállítottam így nem is ment csak most mikor újraindítottam:)
Tom noob vagyok:)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
én is elég régóta használom a maxthont mert volt valaki aki rászoktatott. Ugye Catti?:)
és szal a lényeg az hogy egy még régi verzióban volt egy olyan opció hogyha a kép felé vitte az ember az egeret akkor felajánlott opciókat hogy nagyitsd kicsinyitsd stb de ezt most már nem teszi meg egy jó ideje és a annó tudom még bosszantott is de most a multkor kellet volna ée nem tudom hogy hol lehet ezt az opciót visszakapcsolni vagy egyáltalán miért tünt el az én maxthonombol
szal pls help mert érdekelne hogy hol lehet ezt visszakapcsolni vagy mi a fenéért nem megy:)))
elõre is köszike:))
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mint már mondtam: a rendszereddel van gond, nem a Maxthonnal.
de pl local.google.com Maxthonnal nem mûködik, sima IE-vel mûködik
[/spam]™
Tökéletesen mûködik, nem fagy, jól megy. Nem állítom, hogy hibátlan (hibátlan szoftver nincs :D) de a feladatra amire csinálták tökéletesen jó.
Ergo sztem ha vmi gond van a maxthonoddal, akkor az explorerrel van gond, ami ugye a windows része. Elhiheted, hogy nem a maxthon a rossz, ilyen hibákkal amit leírtál nincs szoftver amit kiadnának.
Remélem nem gondolod komolyan, hogy egy világszinten használt böngészõ ilyen hibákkal kerül forgalomba...
Nekem már vagy 1,5-2 éve megy hibátlanul...
- naponta többször lefagy
- hibaüzenetküldés nem megy
- hibaüzenetküldésnél kipipálom h többé ne jelenjen meg -> nem mûködik
- local.google.com nem megy
- sg lefagy ha bezárom az ablakokat
- oldalak forását nem tudom megnézni
..
mielõtt frissítettem volna, azelõtt is többször lefagyott egy nap, de local ment és oldal forrása is megjeleníthetõ volt
[/spam]™
Mert nem volt annyira 1értelmû a lassúsága.
Eddig ezt nem vettem észre, máj fólt :D
(Maxthon 1.5.8 (build 120) + IE 6.0.2800.1106 (up-to-date patchelve))
Blasta:
Egyébként a mouse gestures már õsidõk óta benne van (amióta asszem' az elsõ Opera "feltalálta"), használom is. Az új motort már idomítani is lehet különféle action-ökre. :)
Akkor csak engem szivat a ren'cer? :S
[/spam]™
Hát Mester, nekem ilyen nincs. Sg-t gond nélkül nézegetem vele már évek óta. Goggle map-ot nem broserben használom, hanem google earht-ben nyomulok.
Én már évek óta a Maxthont használom.
Nekem kezd tele lenni vele a tõkém, amikor lefagy. Fõleg, amikor sg-t nézegetem.. fõoldal, kidobálom a megnézni kívánt linkeket, majd bezárogatom-nám, amit kiovlastam, amikor lefagy.
Neked nem szokott ilyen lenni?
Egyébként visoznt mindenben jó. Pont azért jó, hogy IE alapú, mert ugye akrra (kell) feljesztenem... Persze természetesen itt ficereg a FF is a gépemen.
Illetve a Max másik nagyobb hibája - fõleg mióta frissítettem, hogy a googlemapot nem tudja "kezelni", ahogy mozdulnék odébb a térképen, "lefagy". = szürhe háttér, semmire nem reagál. Ellenben ugyanez a mûvelet sima IE-vel mûködik.
Catti
[/spam]™
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Hatalmas, lehet, hogy csak nekem új, de tökjó. Jobbgomb lenyom + egér balra= navigálás az elõzõ lapra.
Jobbgomb lenyom + fel+jobbra=oldal bezárása
Bejön :)
ha legalább ez a maxthon nem ie motorra épült volna... :(
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
nyugi,nekem nem csak a mozilla firefox van fent.fentvan az opera is ;)
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Esetleg valami más megoldás az Exif viewerre? :)
maxthon-ra is, lásd #10.
A biztonságról:Nem rendszergazdai jogokkal kell futtatni a böngészõt:
Link
Illetve:Blocking Unwanted Parasites with a Hosts File
#12 a Maxthon2 még béta, de nálam is fent van az 1.5 mellett.
senkit sem lehet tüzes vassal rákényszeríteni h használja a másikat, akkor is ha te azt gondolod személy szerint h az jobb. mindegyiknek van jó és rossz oldala, mindenki azt használja amelyiket akarja, hagyjátok egymást békiben, písz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
csak azt nem értem,ha elmondták hogy az ie szr motorral rendelkezik,még nem is biztonságos,a firefoxnak meg jo motorja van,meg biztonságosabb mint az ie,akkor mért nem használja az illetö azt...Nah meg van most kaptam le 1 fajta tuning programot,és 1 fajta tuning kiterjesztést firefoxra,oszt gyorsabb is lett...csomo hasznos kiterejsztés van a firefoxra,nah meg csomo szép skin !
Azé kösze a helpet!!!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Én 1998 (netcaptor) óta használok IE alapú böngészõt (is) és szvsz ez a legjobb az összes közül.
Maxthon plugin és skin.
Esetleg aki még 1.5-ös Maxthon-t használ próbálja ki a Maxthon 2-t.
Maxthon 2
Lehet a korábbi mellé is telepíteni.
http://www.winportal.net
Rettenetesen telnek a mindennapjaim ezt a böngészõt használva. Az összes oldal borzasztóan randa és lassú, az öngyilkosság határán állok, képtelen vagyok a világhálóról információhoz jutni, ilyen szart még életemben nem használtam, az IE motor egy fos, stb.
Komolyan, képtelenek vagyok elhinni, hogy teljes életet lehet élni a Maxthont használva, FFX és O/A nélkül??? Agyam eldobom
Ami meg nagyon szar.
Tulajdonképpen nem is az IE a rossz, hanem a motorja.
Az IE7-nek alig változott a motorja a 6-hoz képest.