Vízipipa

Oldal 1 / 146Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
zsír, köszi 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
na az még nem is vészes. akkor ha legközelebb arra járok, beruházok egyre.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

akkor viszont ott, ahol a dohányt ajánlottam, a szomszédos pipaboltban van saját márkás cső 3k körüli áron
rooney8
hát pont a mintája zavar. külsőség szempontjából nem nagyon vagyok válogatós, de azért ez már nekem is sok 😄
no mindegy, egyelőre marad a gyári, aztán majd meglátjuk.

azért linkeltem be azt, mert minőségi darab, nagy az átmérője és mosható, csak a mintája indétlen, ha az nem izgat, akkor van egy 5ezer forintos csöved 1500-ért, az eldobható meg kb vicckategória, szívni is alig lehet rajta
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.08.20. 14:48:04
ocskoszilard
köszi, addig már nem jutottam el az olvasásban 😊

rooney8
hú, ez nem igazán tetszik 😄
amúgy nézegettem, 2500-ért már van mosható. majd be kellene ruházni egybe.
egyébként ezek az eldobható csövek nagyon bóvlik? 600 ft-ért már van, ha csak az esztétika miatt ilyen olcsó, akkor nem túlzottan izgat. vagy mitől egyszerhasználatos? 😄 ezek
Utoljára szerkesztette: rooney8, 2014.08.19. 21:11:34

ha nem zavar a mikulás minta, akkor a sultanban lehet, hogy van még 1500 forintért katt
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.08.19. 20:50:33
rooney8
na tegnap ellátogattam. ha már ott voltam, akkor vettem egy vortex kerámiát is. nakhla mizo őszibarackot vettem, hát valami isteni 😊 mostantól csak mizo-t veszek 😊 már csak egy normális cső kellene.

ocskoszilard
Na, most hogy ennyire beindult itt az élet, újra megkérdezem, hogy Budapesten vagy Szegeden hol lehet kapni al faker dohányt, mert sehol se láttam még, mióta dohányboltok vannak 😄

vegicsek

minden másodperce arany 😄DD

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

rooney8
na azt majd meglesem, nincs is olyan messze, köszi 😊

11. ker fehérvári úton a prezident mellett a dohányboltban, mindenféle nakhla, fakher és serbetli dohány van, direkt pipára vannak specializálódva
rooney8
közben vettem egy kólás nakhla-t ("természetesen" megint csak nakhla volt a boltban, azokból is full szar ízek), hát ettől sem vagyok elájulva

rooney8
közben megtaláltam az előző pipámnak a gyári csövét, már le is szedtem róla az ótvar, szarrá rozsdásodott csövét, valamelyik nap megyek a boltba és veszek hozzá ilyen csövet. ha jó, akkor megcsinálom a másikat is 😊

köszönöm, de ez vadiúj, garanciáztatni fogom szerintem
Asszem vihetem is vissza az új pipát, most vettem észre, hogy ferde a cső a test aljában, tegnap láttam, hogy van rajta egy enyhe horpi, de mondom kis hibával a zongora is szól, de most jobban megnéztem, és hát:

Blekk Síp
Ha már herbal, akkor én ezt ajánlom:
LINK
Az íze és a füstje is nagyon jo, egyetlen hibája, hogy nincs meg az a jellegzetes karakter/töménység, mint a normal dohányoknal. Ezért mostanában ugy használom, hogy 200g herbalba keverek 50g normal dohányt, így legalább nem olyan,. mint ha hegyi levegöt szívnék. 😄 Mert komolyan mondom a sima herbalt csak szívom-szívom és rendesen belefárad a tüdőm.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Én is kérhetnék egy privátot?

rooney8
köszi

Dovok egy privátot!
rooney8
netről tudsz, vagy ismerőstől? ha netről, akkor tudsz dobni valami elérhetőséget? most már csak kipróbálnám én is 😄 aztán ha tényleg nem rossz, lehet beruházok egy al fakher-be (akár nagyobb kiszerelésben, hisz úgy jobban megéri)

750ért tudok 50 grammost mindenféle ízben, igaz nem fakher, próbáltam többfélét, kibaszott jó füstje van és az íze is jó némelyiknek, de a legtöbbnek olyan utóíze/illata van, mint a füstölőnek, azt meg nem igazán bírom, szóval összegezve jó, de nem az igazi
rooney8
amúgy e-bay-en láttam, hogy van al fakher herbal dohány. olvastam már ezekről a herbal dohányokról és eléggé egybehangzó vélemény van róla, hogy nem túl jó. na mondom utánanézek, lehet al fakher-ből nem olyan vészes. találtam is egy oldalt, ahol írnak róla (itt), és nem is lehet olyan rossz. ti már szívtatok ilyet? amúgy árügyileg nem sokkal olcsóbb, 1300 környékén van az 50 gr.

vegicsek
Szultánban volt vödrös kiszerelésben KILÓS Al Fakher. Mindig csak elborzadtam rajta, hogy jójó, dehát ez rámszáradna, meghát TÖBB EZER forint 😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

meg mikor lehetett még pultalól venni 800 ft-ért kimértet, fúú de fasza volt a karamell!
nekem 4-5 féle 50g-os mindig van itthon, de szokott lenni több is, plusz vannak azok, amiket megvettem, megtömtem egszer-kétszer, de olyan fos, hogy rámszárad, meg mentás mindig van itthon, mert a menta majdnem mindennel jó! 😄
rooney8
általában csak egyet, nincs píz felhalmozni, mert sokszor szívok és hamar elfogy 😄 bár nemrég kaptam egy rokontól jó pár grammot, így volt választási lehetőség, de lassan azok is elfogynak. vicc bakker, hogy 1500 ft 50 gramm dohány. ősidőkben még 300-400 ft-ért dobták utánunk.

Hecker007
Én üvegben tartom 😄 de kb fél kiló dohányom szokott lenni az hangulat és társaságfüggő, hogy meddig tart ki<#vigyor>

tényleg nem hallottam még erről, 😄 van otthon olyan 2almám, amit lehet, hogy rászánnék erre

tényleg, ki mennyi doboz dohányt tart otthon?
Hecker007
De itt pont ez a lényeg, hogy nem fogod égetnek érezni 😄 Nem akarok én térítő lenne én kedvelem ezt a technikát, csak a mostani dohányárak mellett inkább hanyagolom és igyekszem spórolósan tömni.

jogos 😄
egyébként csatlakozom, én is azt vettem észre, ha kicsit is megkapja, baszhatod az eredeti ízét, ami pedig utána jön, ízlés kérdése, hogy kinek mennyire jön be
vegicsek
Jó hát a leégett tejbegrízre is lehet azt mondani hogy karakteres az íze, szerintem inkább szar, ez már tényleg ízlés kérdése 😄

Hecker007
Mert a többi dohány nem ég meg és én úgy vettem észre, hogy erősebb, teltebb lesz az íze az egésznek. Egy hátránya van, marha sok dohány kell hozzá és a kerámiát is elég kimosni utána.

de az miért jó, ha megég a teteje?
Hecker007
Nagyobb kerámiába több dohány fér és tovább szívható, nekünk volt hogy kb 8-10 órán át tartott egy tömés egy nagyobb egyiptomi kerámiába, fél kilós fa szenet pakoltunk rá, mert untuk a kis kókusz szenek gyújtogatását 😄

Konzollal nekem az volt a bajom hogy túl nagyon rajta a lyukak és a hamu könnyen a dohányra hullik, meg túltöméses technikához se éppen szerencsés, mert ott pont az a cél hogy a fólia hozzá érjen a dohányhoz és a dohány felső rétege megégjen.

igazából nekem ez az a fajta, ami tökéletesen megfelel, a belga szénnel kb 40-50 percig füstöl és ha nem pakolom túl, meg sem ég és van íze végig, plusz nakhla aprítottságú dohánnyal elég takarékos is, 5-8 tömésre elég az 50g

vegicsek
Létjogosultságát én sem értem, lehet státusz szimbólum😊
Mélyebb kerámiákat szerintem azért nem érdemes használni, mert még egy sima kerámiában elszívott tömés után is majdhogynem újszerű a kerámia aljában maradt dohány.(ezért szoktam félig rakni)
Széltében talán van értelme terjeszkedni, csak akkor több szén kell, hogy mindenhol legyen megfelelő hőmennyiség. Nem tudom ez hoz-e minőségi javulást, vagy csak annyi, hogy valamivel ritkábban kell újratömni.

na egyvalamit viszont én nem tudok, hátha ebben okosabbak vagytok, miért jó a nagyobb kerámia? csomó olyat kapni, amibe belemegy egy féldoboz dohány, nagyobb a füst? tovább tart? nekem a gyári aladin is nagynak tűnik
a fakher 200 forinttal drágább a többinél, de megéri az árát, meg vannak a nakhlának az mixjei, azok szoktak még nagyon finomak lenni

vegicsek
Ez túl drága megoldás 😞
Konzollal egyébként sosem álltam le vacakolni, de elhiszem hogy működhet.

rooney8
nakhla mizo-t már én is több helyen olvastam, de egyszerűen még egy boltban sem láttam, csak a sima nakhla-t, de az nem igazán nyerte el a tetszésemet. én a mentásat nem igazán szeretem, még mással keverve sem.

közben megvan a dohány, al fakher volt. lehet ráállok erre, és csak ebből veszek, meg ha van, akkor a mizo-t is kipróbálom.

konzolra a barátom megoldása: ebből kell kanyarintani a konzolra egy korongot, aztán nem ég meg a dohány, ha erre rakod a szenet
rooney8
amúgy múlthéten vettem epres dohányt. sajnos már nem emlékszem a márkára és a doboza is lent maradt, ahol voltunk hétvégén, de az valami isteni volt. apró darabokban volt a dohány, megfelelően nedves is volt, az illata mennyei volt, az íze mintha epret ettem volna és a füstje is szép nagy volt. talán al masah, lehetett vagy al fakher, de azt hiszem az "al" szócska szerepelt benne 😄

vegicsek
Sok kisebb. A nagyobb lyukakkal ugyanaz a baj mint a gyári konzollal. Borzasztó könnyen oda tud kozmálni a dohány, meg belepotyog a hamu.

nekem a nakhla mizo a legjobb az 1500 ft körüli kategóriában, meg ugye a fakher az etalon, bár kicsit talán már túl apró
a nakhlának olyan az aprítottsága, hogy kellemesen szellőse meg lehet tömni vele a kerámiát, hogy átjárja a levező és abból tudom kihozni a legjobb töméseket, ja meg új felfedezés, a serbetli mentája valami istentelen jó most, mentát csak vegyesen szívok, sokmindenhez hozzá szoktam tenni, a serbetli pedig olyan erős, hogy csak egy csipet kell belőle
Oldal 1 / 146Következő →