iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is gondolkozok az előrendelésen. Ez lenne az első watch-om, kérdésem az lenne, hailyet rendelek, azon tudom majd cserélni a szíjat?
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ahogy iOS naptár sem ugyanúgy néz ki iPhone-on mint iPad-en.
és lenne még rá más példa is
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2018.09.14. 22:17:48
Részletes leírás:
eSIM will be available later this year through a software update. Use of eSIM requires a wireless service plan (which may include restrictions on switching service providers and roaming, even after contract expiration). Not all carriers support eSIM. Use of eSIM in iPhone may be disabled when purchased from some carriers. See your carrier for details. To learn more, visit support.apple.com/kb/HT209044.
+ még mindig várok egy SE 2-re, 3D touch-al <#whatever>#whatever>
Xs Max dual sim-es lesz. Xs meg esim+sim
[merlinw.org]
Én egyrészt egyetértek az Apple-val, hogy nem gyártanak dual Sim-es telefont, másrészt viszont nem értek egyet.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Meg kb 2 heti mozgás cuccot.... Hihetetlen... meg valamiért rögtön frissített a watch is. Ahh teljesen kész vagyok.
Csak személyes átvétel Győrben.
35000 Huf (SG.hu felhasználóknak 5000 Huf kedvezmény)
★★★★★
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.08.06. 21:36:16
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya