iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaj megint reszegen sg-ztem 😄 spotify, apple music stb. gondoltam
Tikal
?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szia!

Én is gondolkozok az előrendelésen. Ez lenne az első watch-om, kérdésem az lenne, hailyet rendelek, azon tudom majd cserélni a szíjat?

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

1000 forintos xyz elofizetes????? meg mit nem!!!!4
Tikal
Nem technikai gond ez, hanem a Youtube nem akarja hogy ezt csináld. De egyébként van rá megoldás.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Nekem az nem fér a fejembe, hogy Androidon már megoldották, hogy mehet youtube videó a háttérben, ugyanerre képtelenek iOS-nél... Nem lehet azt mondani, hogy hardveres limitje lenne.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

rastaman
fejetlenség.
ahogy iOS naptár sem ugyanúgy néz ki iPhone-on mint iPad-en.
és lenne még rá más példa is

Tikal
Már csak azt nem értem, hogy a töltő kábel amit kapunk a telefonhoz miért nem USB-C. Miért támogatják még mindig azt az elvault szar USB2-t? Ráadásul Macbook-on már 3 éve nincs USB2 kapcsolat. Mi a fasz ez?

rastaman
ooo! értem

passatgt
kell chip is hozzá alaplapon, lényegében rá van forrasztva egy nano sim amit szoftverből tudsz programozni
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2018.09.14. 22:17:48

rastaman
ha ez tulajdonképp csak szoftveres mókolás, akkor a régebbi készülékekre miért nem lesz elérhető iOS 12-vel?

rastaman
oh. okay

Csak most olvastam el, hogy dual Sim, mert mikor linkeltem, csak a típusokért linkeltem.
Részletes leírás:

eSIM will be available later this year through a software update. Use of eSIM requires a wireless service plan (which may include restrictions on switching service providers and roaming, even after contract expiration). Not all carriers support eSIM. Use of eSIM in iPhone may be disabled when purchased from some carriers. See your carrier for details. To learn more, visit support.apple.com/kb/HT209044.

passatgt
nem, mindegyik, xr is

rastaman
eléggé MEH volt ez a keynote, egyedül az watch tetszett meg annyira, hogy elő is rendeljek majd ma reggel.

+ még mindig várok egy SE 2-re, 3D touch-al <#whatever>

rastaman
nem csak a max lesz esim+sim?? (kíni meg kettő fizikai sim-mel)

passatgt
mindegyik esim+sim, kivéve a kínai modell, ott mindegyik rendes dual sim

MerlinW
"Én egyrészt egyetértek az Apple-val, hogy nem gyártanak dual Sim-es telefont, másrészt viszont nem értek egyet."

Xs Max dual sim-es lesz. Xs meg esim+sim

[merlinw.org]

MerlinW
300k

[merlinw.org]

Tikal
<#fejvakaras>

Nemsokára már Sim kártya sem kell, mert be lesz építve a telefonba, mit eSim. Ilyen esetben azok a gyártok, akik a dual Sim-es telefonokat gyártották, ki fognak dolgozni olyan telefont, hogy egy vagy több eSim lehessen betáplálni??? Meglátjuk.
Én egyrészt egyetértek az Apple-val, hogy nem gyártanak dual Sim-es telefont, másrészt viszont nem értek egyet.
Dzsega
Sose lesz dupla sim kártya iphonba.... Hát ezt is megéltük, kár, hogy a privát számomat már nem használom, most végre lehetne egyben a 2.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>
szucsy89
az Xr képes volt 2018 (!)-ban, ilyen felbontással kijönni, 400 ezerért? 😄DDDDDDD
Tikal
Xs Max Plus C

Jim Morrison
XS Max Plus

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
Xs Max? 😄

Tikal
nem 😊

Rage47
halkítsd le a telót és vegyél apple watch-t, hogy megkapd az értesítéseket
nem logikus? 😄
Tikal
Tudom, évek óta várom....

Rage47
a mostani ios12 bétában ilyen nincs
Tikal
Legjobban várt iOS feature: üzenet elküldése hang effekt kikapcsolhatósága. Remélem végre belekerül a rendszerbe...

Dzsega
Klasssz.... Egy hónapig nem volt meg az iphone, a watchon vezettem a pénzügyeimet. Szépen visszaállt az iphone cuccaira, szal buktam 1 havi beírást. <#szomoru1>
Meg kb 2 heti mozgás cuccot.... Hihetetlen... meg valamiért rögtön frissített a watch is. Ahh teljesen kész vagyok.

3 éves i6-om eladó. Ezüst, független, 16GB, hátlapja sajnos karcos lett, pedig végig tokban volt. Akksit szerintem érdemes lesz cseréltetni.
Csak személyes átvétel Győrben.
35000 Huf (SG.hu felhasználóknak 5000 Huf kedvezmény)

★★★★★

MerlinW
X Plus kéne de 6.1-es méretben... :/

[merlinw.org]

Rage47
jó nekem is arra 😄, de az nem lesz már
passatgt
az se-re 😄

Rage47
kinek melyikre fáj a foga?
MerlinW

[merlinw.org]

passatgt
a többi a felhőben van, telefonon is csak a thumbnailt mutatja szerintem, ha rányomsz akkor tölti csak le, de látom közben megoldódott 😊

Dynamic
Megnéztem másik gépen WIN 7-en is ugyanígy kb. 140 fotót lehetett csak másolni. Végül feltelepítettem egy desktop iCloudot, azzal nem volt gond, lejött mind az 1300 fotó. Nyilván felhőből nem effektíve a telefonból, de a végeredmény szempontjából lényegtelen 😊
Kongy
Esetleg lehetséges, hogy a többi fotó live photo? Nálam ez okozott galibát, hogy a drága win10 videónak látta azokat... Jah, most nézem i6, azon még nincs live photo, akkor nem ez lesz az
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.08.06. 21:36:16

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Dynamic
Szerintetek mitől lehet, hogy a telefonon (i6) lévő 1300 fotóból mindössze 140-et lát a számítógép, és csak ennyit másol át? (sima usb-n keresztül, Windows 10)
MerlinW
Sokáig, cirka 4GB áll a rendelkezésére.

[merlinw.org]

Dzsega
Azt tudja valaki, hogy mennyi ideig tárol adatokat a watch iPhone nélkül?

Nem 😞

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya