iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I met God. She's black
//kb 7 vagy mennyi város van jelenleg megadva
A képernyő azon része az érintéseket beveszi más alkalmazásokban
// friss találatok google nem ad rá, szóval vagy tök új dolog, vagy senki nem használja, / egyéni probléma
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.07.18. 22:03:57
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Van egy iPhone 4S független, 8g-bos telóm. Redsn0w progi felismeri az iPhone 4S telót. iOS 6.1.3 van rajta. Viszont a Jailbreak gomb valamiért nem aktív
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Valaki találkozott már ilyen hibával?
iPhone x-et kábellal csatlakoztattam tegnap reggel a gépemre. Zenéket másoltam iTunes-on keresztül. Zenék felmentek, telefon lehúz, irány munkába. Délután kezembe vettem a telefont és azt vettem észre, hogy egyik telepített alkalmazás sem működik.
Rákattintok, egy fekete kép egy másodpercig és visszadob a menübe. Viber, Facebook, játékok, minden. Gyári alkalmazások mint a zenelejátszó, wallet mennek. Idegesített a dolog, este csináltam egy visszaállítást. Onnantól minden rendben.
Nem tudtam mitől lehetett ez, megpróbáltam újra a zenemásolást és bumm, ugyanaz. Egyik telepített app sem megy.
Tudtok esetleg segíteni?
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.06.21. 13:20:39
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.06.20. 13:46:07
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
most utána néztem, tavaly óta telekom engedi, többit nem tudom.
Betört a 8am kijelzője amit önmagában is rengeteg pénz lesz kicserélni, azonban nehol a hajszalrepedesek mogott el is sargult a kepernyő.Ez vajon mit jelent? Most csak nyomj vagy maga a kijelzo is tonkrement?
Most már úgy néz ki, hogy ősszel jön az iPhone SE 2.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2018.05.21. 19:45:54
Én megnéztem neki a beállításokat. volt olyan opció, hogyha imessage küldés nem sikerül, akkor sms-t küld. nem volt bekapcsolva, de sms-t tudott küldeni (ha röviden nyomta küldés gombot). szóval még egy wut. Nekem is magas lett ez az ios 😄
apum sem fiatal, béna a szoftverekhez, az 5s-ét egész jól kezeli, még imessage képet is tud küldeni. 😮 az effektekik nem jutott. neki is Lumia volt.
szóval türelem, elég, ha alapvető dolgokat tud csak, nem kell a beállításokba turkálnia anyukádnak
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.05.17. 19:24:06
köszi, megnézem
Lumia után eléggé bonyolult az ios anyukámnak :/ az olyan egyszerű volt és átlátható, ios-t szépen teletömködték mindenfélével. Amúgy meg lehet SMS régi dolog, de azt mindenki egyből megkapja, okostelefon nélküliek is. Ez egy nagy előnye 😊 (már ha sikerül elküldeni)
És sok esetben ugyanúgy ingyenes.
Senki sem örül, de alapvetően csak az iOS-el "probléma" ez. Már a régi Nokiák (pl. 6310) is tudtak hívást rögzíteni, Androidon meg talán még natív megoldás is van - nem tudom, nem volt még droidos telóm. Tehát az igény atiwrc részéről nem teljesen alaptalan😊
[merlinw.org]
Én kurvára nem örülnék neki ha bárki csak úgy rögzithetne beszélgetéseket a tudtom és beleegyezésem nélkül
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.05.17. 12:44:25
Egyébként meg vicces pont erről beszélni iphone/ios estében, mikor úgy összeszinkronizál dolgokat, hogy én hiába csak egy telefonba írtam be és adtam meg jóhiszeműen a wifink jelszavát, rá hétre kiderült, hogy a tabletje, órája, + felesége, gyereke telefonjai is rajta lógnak a netünkön, aztán még én bajlódjak mac szűréssel...
Nem különösebben érdekelnek az okostelefonok, csak a munkám miatt egyre többet fordulnak hozzám ilyen olyan gondokkal, és az agyondicsőített Iphone-okról azóta egyre jobban az a véleményem hogy túlságosan bonyolult rajta (androidhoz képest) alapvető dolgokat megcsinálni, ezt lehet hívni Privacy-nek is, nekem az életem megkeserítése 😉
Egyébként: Beállítások - Általános - Kiegítő lehetőségek - Mozgás csökkentése - Üzeneteffektek auto. lejátsz.
Bár ez szerintem csak a vizuális megjelenítést szünteti meg, az sms küldést nem tudom mennyire befolyásolja.

Amúgy a múltkori sync-nél a törlődés - nem próbáltad icloud.comon restore-olni a fájlokat?
Egy darabig eltartott míg rájöttem mi lehet a baj :/
Nem lehetne lecsupaszítani az SMS küldő alkalmazást? most rágugliztam, de nem találok semmi 3rd partyt 😞 vagy tipp, hogy hogy lehetne userbarátabbá tenni? bár kétlem, hogy a sok extra dolgot ki lehetne kapcsolni valahol.
// telefon újfent nincs a közelemben, nem tudom most végignyomogatni
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.05.16. 23:07:43
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.16. 14:55:38
[merlinw.org]
Lehetséges Iphone telefonon (pontos típust még nem tudok) rögzíteni a telefonbeszélgetéseket?
Mind a hívó és a hívott hangját is szeretném ha rajta lenne a felvételen.
Számomra érthetetlen kicsit, ami egy androidos telon általában 1-2 gombnyomás azt az Iphone ne tudná....
Köszi a válaszokat!
!Forza Ferrari!
Csak láttam rengeteg videót, hogy víz alatt használják, tengerben, akár több méter mélyen is.
Gondolom akkor zsákbamacska, vagy tönkremegy, vagy nem megy tönkre.
Köszi a választ
"Az iPhone 7, valamint az iPhone 7 Plus készülék por-, cseppálló és vízlepergető. A vizsgálatokat kontrollált laboratóriumi körülmények között végezték, és a készülék az IEC 60529-es szabvány szerint IP67-es besorolású. A por-, cseppállóság és vízlepergetés nem állandó jellegű körülményekre vonatkozik, és a készülék ellenálló képessége a szokványos használat során csökkenhet. A nedves iPhone készüléket tilos tölteni. A tisztítási és kiszárítási utasításokat a használati útmutató tartalmazza. A folyadékok miatti károkra a jótállás nem érvényes. (Forrás: Apple.com)"
cikk
Tehát vegyél vízálló tokot hozzá, ha víz alatt szeretnéd használni.
[merlinw.org]
Tapasztalatokat szerenték kérni.
Iphone 7-es, tengerpart. Mennyire bírja a tengert, pár kép erejéig, persze nem 300 méter mélyen. Ha beviszem, használom kicsit, érdemes utána sima csapvízzel átmosni-lemosni, ne rakódjon ki a belsejében a só? Használta már valaki közületek ilyen körülmények között?
Ofc tok nélkül.
Köszi a válaszokat