Sony Ericsson W300i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Például egyszer amikor kihúztam a számítógépbõl, elkezdett a kijelzõje fehéren villogni, nem kapcsolódott be, és csak kikapcsolni is úgy lehetett, hogy kivettem az aksit.
Aztán elvittem a szervízbe, elküldték Pestre, aztán meg javították, de RW-s szoftvert tettek rá :@
Nekem csak egy picit lötyög a flip, ja és tele van karcolódással.
Nem villog, nincs baja a memóriakártyával (1 gigás van benne szinte a legeleje óta), és talán 1 vagy 2x fagyott ki, mikor kicsit túl sok minden történt egyszerre (játszottam + szólt a zenelejátszó + bejött hívás + ki tudja még mi - ez is csak a szoftverfrissítések elõtt)
ennyit a "minden w300i ilyen"-rõl.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-miután kihúztam az USB kábelt kikapcsolt a monokróm kijelzõ,és a belsõ is megin becsuktam meg kityitottam elkezdett villogni majd negyed óra múva jó lett,mindezt kétszer jáccotta el.NA DE EZ CSAK AZ EGYES PONT!!!
-ezután rá 4 hétre a testvérem leejtette lejött a mikrofon védõje (alul a szürke) és teli lett karccal
-és nagyon sebzõdik!!!!!!fõleg kívülrõl mert ugye belülrõl nehezen megy 😛 de a testvéremnek ez is sikerült
szal minden w300i ilyen ja meg a flip mozog 1000-rel
Zárójelben megjegyzem, hogy a környezetemben sokaknak van ilyen telefonjuk és azokkal semmi baj nincs! Lehet, csak én vagyok ilyen szerencsétlen!
Ötletek vagy hozzászólásokat szívesen várok!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A múltkor kérdeztem, hogy mekkora kártyát tud lekezelni a teló.
Nos vettem is egy 1GB-ost. Sajnos azóta össze vissza kezeli a fájlokat , és van hogy ugyan az a zene egyszer elindul, egyszer nem. Feltöltöttem rá egy filmet, de nem játszotta le csak az elsõ 10 másodpercet, és ha újraindítottam akkor máshol állt meg. Ja és egy idõ után a teló már nem is látta a filmet, pedig a kártyán rajta volt.
Mi lehet a baj? (A teló is és a kártya is garis még.)
mármint, az ilyen fülbedugos fajtábol
amugy télleg nem lassit az 1 gigás kártya
Ha van adatkábel fölösleges pakolgatni a MemorystikDuo!!!
fekete nekem jobban tetszik 😛
Mint pár hsz-szel ezelõtt is le van írva, a gigás memóriákártya nem lassít!
Nekem amugy xp-m van, klasszikus windows kinézet, fekete háttér.
Igy a fasza
Most áll alkalmam új telefont venni, és én nagyon rákattantam a w300i-re. Megmondaná vki hogy mennyiért tud ilyet újjonan kártyafüggetlenül??? Jah és a fekete vagy az ezüstös a jobb??? Miért??? Piszkolódás, karcolódás szempontokból. Lehet cserélni az elõlapot??? Jah és ez az "álhír" hogy lelassítja az 1gb memória ezt ki tapasztalta már hogy igaz??? A Vista tényleg rossz. Nekem xp van+vista kinézet+vista startmenü program. Egy g-portalos oldalról szedtem. Tehát légyszi válaszoljatok a kéréseimre. Köszy
A Disc2phone meg véleményem szerint felesleges, egyszerûbb valami filekezelõben.
Ilyenkor szokták mondani hogy a szépségért mekkõ szenvedni
Gépem ati X1900 4200
Belerakhatsz akár 1 gb-osat is de nagyon le fog lassulni a telód. sztem 1 giga felett egyáltalán nem érdemes, de sztem 512 is elég.
Nemrég vettem egy W300i telót a T-mobil-nál, és azt szeretném megtudni, hogy mekkora memória kártyát tud lekezelni. több helyen megpróbáltam utána olvasni, de mindenhol mást írnak. A T-mobile honlapján 512Mb, a SE honlapján 2GB a teló leírásában pedig 128Mb van feltüntetve.
Úgylátom hogy itt van tapasztalat ebben a témában.
Most akkor mi itt az igazság?