Sony Ericsson W300i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
nézd meg a SEria fórumján, ott részletesen le van írva, hogy mit kell tenned! ;]

Sziasztok!!! Azt akrom kérdezni, hogy hogy kell a falsh menüket rátenni a telefonra. Mivel nálam a total commanderben a témáknál volt 1 swf és 1 kép... és nem tom mit csináljak vele!!!<#szomoru1>PLS HELP!!!!!
allock
128x160

de én raktam rá 800x600as képe aztán átméretezte magának

#hhwnd

Milyen felbobtású képek kellenek rá??
Benny04
Nemrég kaptam egy 1 gigás karit, raktam rá 600 megányi zenét, de egyáltalán nem lassult le!

nekem semmilyen probléma nem volt vele(5 hónapos). a flip kicsit lögyög, de sztem még mindig jobb mintha 2 kézzel kéne kinyitni. a krcolódásról csak annyit hogy ha vigyázol rá akkor nem karcolódik ,ha nem akkor minden mobil karcolódik! enyémen 1 karc sincs!
Benny04
Már nekem is volt vele egy pár probléma!
Például egyszer amikor kihúztam a számítógépbõl, elkezdett a kijelzõje fehéren villogni, nem kapcsolódott be, és csak kikapcsolni is úgy lehetett, hogy kivettem az aksit.
Aztán elvittem a szervízbe, elküldték Pestre, aztán meg javították, de RW-s szoftvert tettek rá :@
Nekem csak egy picit lötyög a flip, ja és tele van karcolódással.

Dzsini
Az enyém másfél éves, 9000 felett jár a flipnyitás számláló, állandó használatban van, és egyetlen "baja", hogy az oldalsó hangerõállító gombról egy kicsit már lepattogzott a fényes festék. A flip nem laza, nem nyikorog, stabilan áll nyitott és zárt állásban is.
Nem villog, nincs baja a memóriakártyával (1 gigás van benne szinte a legeleje óta), és talán 1 vagy 2x fagyott ki, mikor kicsit túl sok minden történt egyszerre (játszottam + szólt a zenelejátszó + bejött hívás + ki tudja még mi - ez is csak a szoftverfrissítések elõtt)

ennyit a "minden w300i ilyen"-rõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

miiii??? neeeem nem te vagy egyedül...én nekem is vannak vele gondjaim.pedig csak 3 hónapos lecc.és eddig ezek voltak a bajai:
-miután kihúztam az USB kábelt kikapcsolt a monokróm kijelzõ,és a belsõ is megin becsuktam meg kityitottam elkezdett villogni majd negyed óra múva jó lett,mindezt kétszer jáccotta el.NA DE EZ CSAK AZ EGYES PONT!!!
-ezután rá 4 hétre a testvérem leejtette lejött a mikrofon védõje (alul a szürke) és teli lett karccal
-és nagyon sebzõdik!!!!!!fõleg kívülrõl mert ugye belülrõl nehezen megy 😛 de a testvéremnek ez is sikerült
szal minden w300i ilyen ja meg a flip mozog 1000-rel

Na, sajna hogy ezt kell mondjam nagyot csalódtam ebben a telefonban! Kb 3 hetet volt jó az újonnan vett telefon és az óta csak a baj van vele! Kezdõdött azzal, hogy nem ismerte fel a memóriakártyát csak, néha amikor úgy érezte magát. Elvittem szervizbe egy hétig nélkülöznöm kellett aztán visszakaptam mondván megcsinálták. 3 napig mûködött, de közben kiderült, hogy már az USB- kábellel nem tudom összekötni a géppel a telefont, mert hogy nem ismeri fel. Szóval ennyit a szervizrõl, na meg a telefonról! Most megint viszem szervizbe és kíváncsi leszek, ha visszakapom meddig lesz jó és mit csesznek még el rajta!
Zárójelben megjegyzem, hogy a környezetemben sokaknak van ilyen telefonjuk és azokkal semmi baj nincs! Lehet, csak én vagyok ilyen szerencsétlen!
Ötletek vagy hozzászólásokat szívesen várok!
Dzsini
igen, szabványos egyforma (majdnem) minden új SE telefon csatlakozója.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

allock
nemtudja vki véletlenül, hogy a W300i töltõje jó e a W200i-hez?

#hhwnd

Dzsini
nem gyártanak külön, úgyhogy vagy fórumokon kérdezõsködj körbe (jelezve, hogy melyik méret kell a 3-ból), vagy sétálj el néhány mobilos boltba, hátha valahova vittek be (én is bevittem a közepest meg a nagyot egy helyre, ahonnan hoztam kicsit)

helo!nemtudjátok hol lehet beszerezni a füleshez ilyen kis gumi véget??(a telóm már sztem nem garanciás...)
Hello! Én felraktam egy flash témát és mûködik is csak az a baj h többet nem tudok használni. Bemásoltam a képeket felülirtam a menu.ml-t swf-et is raktam de minidg csak egy témát jelenit meg. pls help
mindent úgy csináltam ahogy le volt irva, rátettem a flash menüket is (swf filék), átírtam a thm filét, de semmi 😞

próbálta itt valaki telora rátenni a flash menüt? én megcsináltam, minden úgy zajlott, ahogy le volt irva, de semmi változás..most örüljek vagymi? ötlet?

Elõsször szedd ki a kártyát utána rakd vissza, ha nem jön be akkor rakd fel újból. Ha ez se jönne be akkor irány a gari!
Sziasztok!

A múltkor kérdeztem, hogy mekkora kártyát tud lekezelni a teló.
Nos vettem is egy 1GB-ost. Sajnos azóta össze vissza kezeli a fájlokat , és van hogy ugyan az a zene egyszer elindul, egyszer nem. Feltöltöttem rá egy filmet, de nem játszotta le csak az elsõ 10 másodpercet, és ha újraindítottam akkor máshol állt meg. Ja és egy idõ után a teló már nem is látta a filmet, pedig a kártyán rajta volt.

Mi lehet a baj? (A teló is és a kártya is garis még.)
én kb 4000-5000ft ért.
spidey91
fehér elõlapot hol tok venni a telomhoz?? mennyiér?

Gépem ati X1900 4200

Benny04
3k

Benny04
lasyk.net

Skacok! Tudnátok egy-két (minél több) olyan oldalt mondani, ahol w300-ra vannak letölthetõ játékok, videok, stb. Ja, a zedge.hu kivételével! Köszi!
zsolesz92
ti mennyiért adnátok el a telóhoz aodtt fülest ha el kéne adni?

Birom a w200-as vagy hanyas telóba már a rendes cucc van (füldugó)
az én véleményem szerint naon jó választás ez a mobil ebbe a kategóriában! a füleshez még csak annyit ,hogy a hangminõség is jokkal jobb mint a többi fülesé!
Úgy látszik ezt a telót fogom megvenni. Még annyira ilyen minõségû walkman-t nem is találtam fõleg ilyen áron ajó walkmant 40e fölött keresgéltem és ott már van hatás!!!
spidey91
mi most a meno csengés

Gépem ati X1900 4200

Benny04
Nekem is fekete a w300i-m, kb 4 hónapja van meg, és már eléggé összevan karcolódva. Ja és nekem amúgy tökre tetszik ez az "agybadugós" fülhallgató, legalább nem hallom a környezet hangjait, hanem csak a zenét.

azért hallgatom csak moderált hangerõn 😊

zsolesz92
és sztem ez károsítja +150%kal a hallást 😄

nekem idáig ez a legnormálisabb füles amit használtam 😊
mármint, az ilyen fülbedugos fajtábol

És a fülhallgató nem idegesítõ hogy olyan ovális formájó nem a rendes kör alakú?
nekem is fekete van, több mint egy éves, és nincs rajta karc, csak oldalt a narancsszinü gomb kopott kicsit meg, a sok zeneváltástól 😊
amugy télleg nem lassit az 1 gigás kártya

Igazad van!
Ha van adatkábel fölösleges pakolgatni a MemorystikDuo!!!
zsolesz92
megmondom õszintén még nem is vettem ki a telóbol 😛

aham értem és neked volt már olyanod hogy nem észlelte a memóriakártyeszt???
zsolesz92
Fekete van kb 1 hónapja, egyetlenegy karc sincs rajta, pedig használom, nem tokban van...
fekete nekem jobban tetszik 😛
Mint pár hsz-szel ezelõtt is le van írva, a gigás memóriákártya nem lassít!
Nekem amugy xp-m van, klasszikus windows kinézet, fekete háttér.
Igy a fasza

spidey91
Hi all faxán megy minden VSITAN!! KRIA!!

Gépem ati X1900 4200

Hello!
Most áll alkalmam új telefont venni, és én nagyon rákattantam a w300i-re. Megmondaná vki hogy mennyiért tud ilyet újjonan kártyafüggetlenül??? Jah és a fekete vagy az ezüstös a jobb??? Miért??? Piszkolódás, karcolódás szempontokból. Lehet cserélni az elõlapot??? Jah és ez az "álhír" hogy lelassítja az 1gb memória ezt ki tapasztalta már hogy igaz??? A Vista tényleg rossz. Nekem xp van+vista kinézet+vista startmenü program. Egy g-portalos oldalról szedtem. Tehát légyszi válaszoljatok a kéréseimre. Köszy
Dzsini
én upgrade-eltem XP-rõl vistára, nekem mûködik meghajtóként a W300i (nézz körül az SE oldalán, a SEUS-ból már jött ki vistás verzió, talán driverbõl is).. mondjuk inkább kártyaolvasóban szoktam másolgatni, az gyorsabb.
A Disc2phone meg véleményem szerint felesleges, egyszerûbb valami filekezelõben.

zsolesz92
Ezért szar a vista. Szvsz vhogy kidobhatták volna piacra beta-ként, amig nem fejlesztenek ki rá normális programkoat és csak akkor kidobni fullon, teljes gõzerõvel eladni. Max a Design-ért tenném fel a vistát, de hát az meg nem éri meg hogy szenvedsz vele mer jól néz ki.
Ilyenkor szokták mondani hogy a szépségért mekkõ szenvedni

spidey91
Valaki tudja hogy mükszik vista alatt a Disk2phone vista kompatibilis kéne... me nemtok felrakni semmit meg valami driver is kéne hozzá a vista hoz me nemigen isemeri fel a telom...

Gépem ati X1900 4200

Köszi srácok sokat segítettetek
Dzsini
dbPowerAmp - olvass vissza a fórumban, ott beszéltünk róla.

zsolesz92
adnál egy linket a tömörítéshez?
a programhoz

Dzsini
256os jár hpzzá, 1 gigás van nekem. ez a belassulós legenda nem tudom honnan van, teljesen alaptalan - volt már többezer file a kártyán, és ugyanolyan gyorsan mûködött minden. a mobilarena fórumon használnak 2 gigást is, azzal sincs semmi baja. ha megfelelõ m4a tömörítést használsz a vacak mp3 helyett, akkor már 512 is rengeteg, 1 giga meg tényleg mindenre elég.

zsolesz92
256ot adtak hozzá elvileg. vagy 128at? nem is tudom.

Belerakhatsz akár 1 gb-osat is de nagyon le fog lassulni a telód. sztem 1 giga felett egyáltalán nem érdemes, de sztem 512 is elég.

Sziasztok!

Nemrég vettem egy W300i telót a T-mobil-nál, és azt szeretném megtudni, hogy mekkora memória kártyát tud lekezelni. több helyen megpróbáltam utána olvasni, de mindenhol mást írnak. A T-mobile honlapján 512Mb, a SE honlapján 2GB a teló leírásában pedig 128Mb van feltüntetve.

Úgylátom hogy itt van tapasztalat ebben a témában.

Most akkor mi itt az igazság?