Sony Ericsson W300i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dani. Pattanj fel az SE oldalra vagy bemásol...http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=ps1_1_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10415
Innentõl még te is megtudod csinálni.....<#wave>
heló! Megin én vok! az a helyzet,hogy kéne a w300i-mre kártyafüggetlenítõ program... a múlkor esküszöm tudtam a web nevét ahonnan le lehetett volna tölteni csak számtek. órán voltam ott meg nincs usb 😊))
Szóval?
Nem tudtok segíteni?
ELÕRE IS KÖSZI

t-mobilos vagy? ha igen akkor rajta van Robie Williams? XD

nem azér!nekem sem áll szándékomba 😊 csakhát az elõzõ mobilom wapos volt ez meg xhtml-es 😊)

zsolesz92
hülye cleszek wapozni

nah!kellett nekem vodafone-nál w300i-t venni! wap sincsen! qrva jó! 😞
Mér?neked megy a wap???

zsolesz92
vodafone ügyfélszolgálat, esetleg személyesen?

Heló! Kérlek segítsetek!
Van már vagy 2 hónapja egy w300i-m és NEM MEGY A WAP!
Már az egész fórumot végigolvastam!
Mindíg ezt írja ki:
1.Másodlagos fiókot használ?
2.ELLENÕRIZZE BEÁLLÍTÁSAIT.
Vodafone-os vok a SE honlapján a beállítások se segítettek!
Kinek mi a beállítása Vodefone-nál?
Nektek is megy a wap? Mert ha nem,akkor mit csináljak? Elõre is köszi a választ!<#fejvakaras><#fejvakaras>

W300i -hez keresek gyári elö és hátlapot esetleg komplett mobilt bontásragsm vétel

Minden ami Gsm

sztem ugyanaz van beállítva mindenütt. Végülis a hangzáson csak a hangszínszabályzóban lehet változtatni, ott pedig a mega bass van beállítva! És egyértelmûen más a hangzás:S szal énsem értem...de nagyon fog hiányozni a régi füles😞😞
biztos h be van állítva jól?
mert a füles ugyanaz csak a festés más. technikai különbség nincs köztük

football without ultras is nothing

na bevittem, kicserélték...aztmondták csak annyiban fog különbözni, h ezüst/szürke a fekete helyett...kipróbáltam és már az elsõ pillanatba észrevettem h más hangzása van...eccerûen nincsen benne az a hihetetlenül jó basszus dinamika...szal a qrwa**************************!!!!😞😞
(de legalább kicserélték)
Megatta magát a füles bal oldala...😞😞 holnap viszem t-online-ba...remélem gond nélkül kicserélik
de sztem egész sokáig bírta😄😄
zmeor
mivel cserélél szoftot? és milyenre? lécci minden infot adj meg köszi

leszarom a konfigod...

na tegnap cseréltem szoftot.. mert a robiviliemsz eléggé idegelt.

valaki próbálta már a VPK-s függetlenítést?

esetleg más kamera meg egyéb szoftot érdemes rá tenni? ha igen, milyet?

football without ultras is nothing

allock
aham, köszi 😄

#hhwnd

Dzsini
MyPhone Explorer könnyedén tud mindenfélét lementeni, a w300-hoz meg jár adatkábel, azzal nem gond a géphez kapcsolni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

allock
😄
hákösssz 😄d
csak krva sok van 😊 nincs vmi program erre?

#hhwnd

zsolesz92
jobb egérgomb, uj szöveges dokumentum, és szépen elkezded gépelgetni ami fontos 😉 fél óra alatt megvan

allock
az SMS-eket lelehet menteni valahogy a telóról? mer nemszívesen törölném mindent, mer fontosak, aztán mindíg írja h megtelt a mappa töröljek :s

#hhwnd

még annyi hozzáfûzést tennék hogy Help és hogy szerintetek vigyem vissza?
Üdv nektek! Megvettem a telefont tök szuper már egy csomó játék zene téma van rajta. Csak hogy kb két vagy három napja jött a fekete leves akármit csinálok, nem ismeri fel a memóriakártyát.
Hiába szedtem ki az aksit hiába próbálkoztam mindennel. Valakinek volt már hasonló problémája a W300i-vel?

Válaszokat elõre is köszi Gróf
Hát talán még a Z520i-t rá tudom nyomni viszont ami eltér az a szin a Z520-ban 16M a W300 meg 262e.Hát nem tom .... az a baj hogy most csak ez az egy telóm van ha meg gebasz lesz?..... No mindegy izgat....<#conf>
kuci06
W300-ra nem tudsz más szoftot tenni ...
Viszont az S500-ra rá lehet tenni w580-at, viszont sok funkció nem fog menni rajta (pl shake-irányítás, fittness cuccok, rádió) mivel nem 100%-ra egyezik meg a hardverük

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Dzsini
alapból más a 2 képernyõ felbontása, úgyhogy kizártnak tartom.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sztem se igen fog sikerülni, de 1 próbát megér! de ha sikerül szolj!
mycso
Biztos hogy nemtod rátenni a z710 szoftverét, vagy ha mégis rámenne nem fog vele mûködni a teló 😉

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Hali 1 kérdés!!!! A W300i-re tehetek én Z710-es szoftvert.Má nem garis csakhogy bepróbáljam vagy nem ????? Vagy az gond lesz hogy az egyik "W" a másik "Z" ??? Egy kis tuning,mert azt olvastam,hogy az S500-at feltuningolták a W580-as szoftverével. Valaki ötlet vagy tapasztalat!!! <#nemtudom>
zsolesz92
mp3 fileok

zsolesz92
halihó, disc2phone-nal akarom a zenét felpakolni telómra, de nem tömöríti le kisebbre a zenét. hogy lehet megoldani h kisebb legyen a zene mérete?

Benny04
nm<#nyes><#awink>

bujcsik555
kössz<#worship>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Nem mindenkinek van ideje itt logni ! Lol

Minden ami Gsm

Dzsini
olyan marha nehéz 400 hozzászólást visszaolvasni? meg mondjuk körülnézni a fõcsoport többi játékkal foglalkozó topicjában?
amíg nem tanultok meg olvasni és keresni addig nem lesz ingyen játék.

Robbie Williams-t szeretném kiirtani ! Valahol régen olvastam,hogy lekell tölteni egy pár kreditért valami témát és az törli ! Tippek ?

Minden ami Gsm

Benny04
hi!
http://www.lasyk.net/download/81889/10/1470717634/myThemeCreator2.1981889.exe
innen tudod eltölteni a témaszerkesztõt!

Sziasztok.Na töltöttem le a getjar.com-ról föl is telepitettük a telóra de amikor játszani akarsz akar csatlakozni a wapra.Ha nem engedélyezed kilépik,ha meg igen akkor szivja le az egységet,ki se lehetett lépni belöle,ugy kelett szétkapni a telót hogy szünjön meg az egész. 😊 jó mi? Van egyáltalán olyan játék amit fel lehet rá rakni és hogy ne probáljon wapolni?
Köszönöm nektek.Küldtem neked egy mailt.Ja meg még egy kérdés? a PC-re föl kell telepiteni a teló progiát hogy komunikáljon a bluetoothon keresztül? vagy felismeri anélkül és ugy is átlehet küldeni?
zsolesz92
ha rányomsz hogy nem engedélyezed a wapot, alvileg lesz olyan gomb hogy skip, vagy vmi ilyesmi, és gyoran arra rákattintasz. én igy csináltam, müködött, nem volt kint a wap jele, de nem voltam biztos magamban 😉

Dzsini
van sok játék aminek nem kell netkapcsolat - a getjar.com-ról például találhatsz ilyeneket, ezen kívül a fórumot visszaolvasva van még néhány másik link, ahol kevésbé legális változatokat töltögethetsz le - ezeket persze nem ajánlom 😉

kösszi.a gyári játékokhoz nem kell wapp.akkor ezt vegyem ugy hogy nincs is olyan játék,hogy átrakom aztán játszik vele mint a gyárival? probál majd csatlakozni és ha megengeded csak utánna fog játszani? akkor meg ketyeg a számla mi?
zsolesz92
de vigyázz mert az össszes játékukhoz wap kell. én kijáccottam de nem voltam bizti benne hogy jó, ugyhogy inkább törltem a játékokat

Dzsini
a .jar file-t töltsd le, .jad nem kell az SE telefonoknak tudomásom szerint. ha átküldöd bluetoothon megérkezés után fel fogja ajánlani a telepítést, és hogy a játékokba vagy alkalmazásokba mentse.
ezek után illik elindulnia, arra figyelj, hogy a képernyõfelbontás stimmeljen (zedge-en ha a saját telefonod dolgai között keresel nem lesz ezzel gond).

Sziasztok.A 411-es hozzászoláson regeltem.Ha letöltöm a filet(játék) Jar vagy JAD filet töltsek le? Ha megvan akkor bluetooth-on keresztül csak simán átküldöm?vagy hogyan?Ha valaki elmondaná megköszönném.
bujcsik555
HI

valaki tudna segiteni hogy hol vagy mivel lehet témát szerkeszteni w300i-hez.légyszi dobjatok már rola egy linket

elöre is köszi

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Marki
Kösz 😊
Egyelõre nem kapcsolt ki, remélem, nem is lesz rá szükség.

KoЯn

ha a gyári kábeled van, és a SEUS-al frissites, akkor garancia is megmarad, én is csináltam..szerintem egy próbát megér

Marki
augusztus 6-ai beadás után MA kaptam vissza a telefonomat úgy, hogy nem csináltak vele semmit, mert a szervízes nem tapasztalta azt a hibát, amit én (rendszeres kikapcsolás). Úgyhogy szoftverfrissítés nem történt....

Ha fenn áll a probléma; szerintetek csináljem meg házilag a szoftverfrissítést?
Az már nem érdekel, hogy ugrik a garancia. Másfél hónap alatt semmit nem csináltak vele, mégcsak fel sem hívtak, hogy mehetek érte.
Ha ma nem megyek be reklamálni, még mindig ott pihenne...

KoЯn

Benny04
igen,akkor lemenne a pénzed!

zsolesz92
na mos5 gyorsan rányomtam h nem engedem az adatok küldését a netre, és utána rögtön skipet ami már a játékba fob tovább igy oké. de ha engedem a küldést a netre lehuzza a pénzrem?