Sony Ericsson W300i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
napokba vettem egy ilyen telefont, mert nagyon megtetszet - meg amugyis kellett már venni másikat - és teljesen megvagyok vele elégedve. Elképesztõ milyen jól szól a kis füles 😊
csak az a sok rw-s cucc 😄 :S
De akkor lenne már megint egy új kérdésem. Még pedig arra lennék kíváncsi, hogy ti már tapasztaltatok olyat hogy telefonra raktam fel egy két cuccot és nyomkodtam és egy idõ után nem ismerte fel a memóriakártyát. Próbáltam, hogy kivettem visszaraktam a memokártyát semmi akkor próbáltam úgy is, hogy az aksit is kivettem úgy se lett jó! Aztán leraktam egy kicsit kikapcsolva "pihentetni" és nem is tudom egy fél óra vagy 1 óra múlva bekapcsoltam és akkor már jó volt!
Halványlila dunsztom sincs mi volt ez.
Szerintetek vigyem vissza nézzék meg vagy tök felesleges?
Elõre is köszi a válaszokat!
csak regelni kell! 😉
Lenne még egy kérdésem az, hogy témákat honnan tudnék szerezni erre a telóra persze ha lehet, akkor ingyé 😊?
a W300i egy egyszerû, kis zenetelefon gyenge kamerával, a K800i pedig egy közép-felsõkategóriás kompakt fényképezõgép, amivel telefonálni és zenét hallgatni is lehet. nem mellesleg árban is ég és föld a kettõ.
a feltöltõs és elõfizetõs meg egy olyan kérdés, hogy azt te tudod eldönteni, hogy mennyit telefonálnál, kiknek, mikor - ez alapján kell neked kitalánod - segítségedre lehet például a Tantusz, itt a telefonálási szokásaid alapján ajánlanak díjcsomagot.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nagy választás elõtt állok.
Szeretnék venni egy telefont a két jelölt a Sony W300i-je és a K800i-je.
Szerintetek melyik érné meg jobban?
Na meg a másik hogy feltöltõs vagy elõfizetéses telefont vegyek?
Válaszokat elõre is köszi!
fateromnak van egy ilyen telója. az lenne a kérdés, hogy telszámokat valami progival át lehet rá vinni vagy egyenként leszek kénytelen bepötyögni?
(az mp4, mint megnevezés tartalmazhat video és hanganyagot is, ezért a csak hangot tartalmazó mp4-eket elkezdték inkább m4a (mpeg4 audio)-nak hívni, hogy ne legyen keveredés a video+hang mpeg4-el, és a csak video m4v-vel)
amúgy én dbPowerAmp-ot használok konvertálásra (ingyenes)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
én eddig ease audio convertert használtam (mp4-el),de az m4a-t is kiszeretném próbálni!köszi
az történt hogy géprõl usb-n átmásoltam egy file-t, rákattintottam az eltávolításra,a mobilon kiírta hogy mostmár biztonságosan eltávolíthatja az ezközt,kihúztam,és azóta a telefon fehéren villog,és nem reagál semmire, nem lehet kikapcsolni, kiszedtem az aksit, de utána is ugyan ez,vmi ötlet?
Van akinek 2 gigás van??
pl. itt a lap alján van egy szép hosszú leírás, elméletileg errõl szól, de nem olvastam végig, nem vállalok érte semmit, google ezt dobta ki.
KoЯn
Mosz már végleg eldöntöttem, hogy ezt veszem meg, más hasonló kénézetû/tudású telefon nincs a piacon ami nekem megfelelne.
A további problémát már említettem 😊
KoЯn
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
zenelejátszás közben a trackek között pár tized másodperces szünetet tart a lejátszó, ez esetleg feltûnõ lehet, zavarhat bizonyos zenéknél.
ha nem vársz tõle többet, mint amit tud, akkor meg leszel vele elégedve
Erõsen ennek a telefonnak a vásárlásában gondolkodom.
Eddig mindent elolvastam róla, de sehol nem láttam hogy milyen gyerekebetegségektõl szenved.
Leírnátok egy kis összefoglalóban hogy milyen rossz tapasztalataitok volt ezzel a készülékkel.
(olvastam a fórumban írt összes hozzászólást)
elõre is köszi
Azt mondták, szoftverfrissítés kell neki.
Elküldték Pestre, de nem adtak cserekészüléket.
Azt mondták, nem kötelességük.
Hát k@pják be
<#shakehead>#shakehead>
KoЯn
Nekem a legkisebb gumi (a fülhallgató tartozék) jó a fülembe, ha valakinek esetleg a közepes vagy a nagy azzal szívesen cserélnék. E miatt nem vennék még egy telót.
[email protected]
az mp3pro felesleges, nem használja ki a telefon a plusz információt.
amúgy 1 gigásra is óriási mennyiség fér, fõleg mert m4a-nál utcai hallgatásra nem kell 96kbit-nél feljebb menni (szövegben 32)
Az 1GB tutira megy, csaka 2GB kétséges számomra. Bezzeg a sokkal gagyibb W200i csont nélkül benyeli, ezért tapogatóztam szoftveres frissítés ügyben, bár lehet nem megoldható vagy garivesztéssel járna.
Lehet megelégszem az 1GB-vel is, csak ugyananyiért lehet tudnék 2GB-os méretben is, ezért esza fene miatta.
(Kolléga most vett kártyát a K750-be 2GB-ost, és eléggé belassult neki, de még használható maradt, csak lassan indul el.)
1db USB adatkábel, 1db headset (mikrofon + füles), 1db 256MB M2 memóriakártya, 1db telepítõ CD, meg a leírások
Szerintem mindenhol ezt adják.
Csak egy kérdésem lenne.Valaki meg tudná mondani, hogy a Pannonál milyen gyári tartozékokat adnak ehez a telefonhoz?????