Sony Ericsson W300i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
am tudtok ezen és szervizmenün kivül valami kombinációt?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
de nem mehetsz oda vádaskodni, hogy mutasd meg a telod mert szerintem elloptad az enyémet...
szoval jol kell okoskodnod...
ha kvieszed az aksit akkor hátul találsz egy fém utánzatu matrica féleséget rajta az imei szám stb. ha megvannak a papirosaid akkor azokban benne vannak ezek az adatok...
de nem kell szétszedni a telot
szervizmenüben is megtudod lesni ezeket a dolgokat
elõre is köszi mindenkinek a segítségét
football without ultras is nothing
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szeretném eladni a SonyEricsson W300i-met, és ehhez lenne egy kérdésem: szerintetek mennyiért tudnám eladni? (azzal a szinkronizálós vagy wtf CD-vel együtt+1év garancia+1 extra hátlap. Hibátlan, csupán az infránál az a kis üveg hiányzik, de az nem okoz semmi gondot)
Köszi
天使たちは私を見守る
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy tegnap kaptam egy w300i-t. Mivel walkman mobilnak híjják, ezért jóhiszemûen be is dugtam a bluetooth adapteremet, és leszedtem a netrõl BlueSoleil-t. Ez még rendben is van, felismerte némi küszködés után, de amikor elkezdtem átpakkolni a zenéimet kiderült hogy egyszerre csak 5MBt enged átmásolni a progi, de mivel a legtöbb zeném jó minõségû 5MB egyszerre az nulla. Hogy tudnám megoldani? BlueSoleil legújabb verzióját használom
Köszönöm!
Ja és ha volt ilyen csak nem találtam meg akkor pls
<#banplz>#banplz><#help>#help>
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
csak utána meghibásodott, elküldték szervízbe azt rw-s szofttal adták vissza :C
Nem tudjátok h hol lehetne letölteni egy vodás szoftvert?
Mer nincs kedvem vodához menni..
khm...khm...
2008. máj. 13. 15:20 : 6358
<#vigyor5>#vigyor5>
khm...khm...
Hivd fel a fogyasztóvédelmet.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ma 7:15-tõl 12:30-ig folyamatosan szólt a zene. bár nem folyamatosan halgattam. ha kelett egykis zene, akkor csak a fülembe tettem a cuccot, és kész. bekapcsolni sem kelett :D
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
ha hosszú hajad van betakarod a füled vele aztán takarja a fülest is :D
#hhwnd
külsön nem jeleniti meg, mivel ha becsukod, becsukja az alkamazást is
persze az igazi az lenne, ha keresni is lehetne a szövegben :D
de urlként vagy hogy :D
én raktam rá puskát, gépen megírtam txt-be elmentettem, ráraktam telóra aztána alig találtam megfelé :D
#hhwnd