Sony Ericsson W300i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyértve, hogy gépen van txt, vagy vmi file és azt áttenni telora, esetleg átkonvertálni és progival megnyitni
Nem akarom bezárni :)
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
mert ugye reggel, és akkor csak 6-al osztod :D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Hétfõ: 12979
Kedd: 12996
Szerda: 13020
Csütörtök: 13078
Péntek: 13095
Szombat: 13122
Vasárnap: 13160
Vagyis naponta átlagosan 30-szor nyitom ki <#banplz>#banplz>
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
flip nyitás 622 :)
a szoftver aszem normális. alapból a walkman téma volt. semmi Live! kinézet :) akkor ez alap rendszer nem?
szpojler alert: bannerba plz,kösz-
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
1;Nem baj, mert ezek már újtípúsú akkumulátorok.
2;Nem tudom milyen frissitésre gondolsz.. Ha szoftverre az a gépen SEUS-al egyszerûbb.
3;Hát..Igazából a szoftverbõl lehet megtudni. Ált. a menüt is meg szokták változtatni a szolgáltatók.
4;Vannak bugos szoftverek, de újítások is, ezért szerintem megéri. Bár én nem nagyon szoktam a W810-emet frissiteni.
5;A külsö hangszóró passz majd megmondja más. Ja és a flip nyitást is.
Remélem kielégítõ a válaszom :)
üdv.
iPhone 3G
Nemrég vettem egy ilyen telót feketében, a 70-es szolgáltatónál
Lenne pár kérdésem:
Nem baj ha minden nap töltök egy picit az aksit? Minden nap rádugom a pc-re, így töltõdik.
Az útmutató azt írja, hogy a beállítások menüpontban is elérhetõ a frissítési funkció. Nekem nincs ott.
Honnan lehet megtudni, hogy saját szolgáltatói (Voda,T,Pann) szoftver van a telón? Láttam már T-s szoftvereset, és annak a menüje más volt, mint nekem, és kívülre rá volt írva a szolgáltató neve. Enyémen nincs. Bár a menü elsõ ikonja most a Live!-ra megy, de ez változtatható.
Általában megéri frissíteni a telefont? A flip nyitást hol tudom megnézni?
a külsõ hangszóró zúgás nekem is van néha érdekes.
egyelõre ennyi :) eddig nagyon jó telefon. teccik :)
1 hét alatt 62-szer nyitottam ki. A héten sokat kellet telefonálnom:D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Amúgy igazatok volt, ha egszer lejön a hátlap utána tök könnyen lejön
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
12836 <#idiota>#idiota>
3700
Az nekem elég gyakran elõ szokott fordulni...
amúgy 5979<#banplz>#banplz>
khm...khm...
khm...khm...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kérdezek topikba meg azt irtam hogy a haverom vette használtan:D
más : lenne egy problémák ; az hogy mikor letörlök egy zenét a telóról a walkmanbe azt írja hogy sikertelen viszont már lejátszani se játsza le mert töröltem a mobilról!
nem tudtok egy megoldást hogy tudjam törölni a walkmanbõl a "zenét" nyomok nélkül?
elõre is thx
khm...khm...
khm...khm...
khm...khm...
khm...khm...