lada tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csm
milyen topik 😄
na mind1, szal aki ladába öl pár millát az valszeg azért teszi, mert nem kér a mai "mûanyagmotoros gurigataknyokból".
1 millát beletesz, és már is jobb kocsija van mint aki 1 milláért 1000-res suzukit vesz. igaz hogy többet eszik, de jobban is megy, jobban bírja a strapát, és neki ez tetszik...

BMW 325 iX Rallye Car :)

Slayerboy
Sztem meg van már ilyen topic.Close! <#wilting>

Voltam zárás előtt. _______________

jobb az ûlésbe préselõdni mint a villamos elejére 😊

LADÁT AKAROK !!! <#idiota>
(de csak lotus motorost..ja meg kérem a hungaroringet is hogy legyen hol hajtani😊

Caby
ezt mikor álmodtad? 😄 " a villamos már csak két méterre aaah és csak jött és jött és jött...." robotvillamos volt? vagy elaludt a vezetõ? Tudtommal a villamoson is van fék... <#wow3> "és akkor apu benyomta a nitrót és a villamos éppen hogy csak 1 nanométerre kerülte el a hátsó lökhárítót... jólvanecsém <#merges2> túl sokat nézted szerintem a 'fásztendfjúriuszt'

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

gordon 24
Nem értem miért vagytok ekkora tuskok most õszintén!!
Ez a topik nem idióta hülyeségrõl szól. Lehet hogy ennek a srácnak tényleg fontos ez az autó. Beszéljünk normálisan róla.
Érdekes hogy a magyar Rally bajnokság legnépszerübb részét a Ladák teszik ki és nem a vadzsi uj több 100 millás WRC-k. Miért van ez? Azért mert ez az autó nagyon nagy élményt jelent mind a soförnek mind a nézõnek. Szóval tényleg legyetek már kicsit normálisabbak. Ha nem is tetszik meg hülyeségnek is tartod legalább normálissan fejtds ki.

Azon kivül pedig:

Downhill!!

Ú mi jutott eszembe a Lada Samaráról...
Mentünk egyszer évekkel ezelõtt a Zastavánkkal(még most is megvan, de már 1 éve nem mentünk vele, de azért még meg van 😄) Mórra, és egy Lada Samarás jött mögöttünk, és tökre ránk jött, a lámpája meg szar volt, és felfelé világított nagyon. Negyed órán át úgy csinált, mintha elõzni akart volna, de nem elõzött. Erre végre megelõz, nyomja a gázt, kicsit elhúz, erre apukám nyom egy padlógázt, bemegyünk mögé, már 145-nél járunk, de anyukám elkezd félni, és mondja, hogy elég, lassítsunk 😄
Azt a hangot nem lehet leírni, amilyen hangja volt 145-nél a Zastavának.

Ennél már csak az volt durvább, amikor egy Fiat Siena-val kellett mennünk Pestre. Megyünk a 7-es úton, közben a rádiót próbáljuk élesztgetni, én azt figyelem nyomkodom, erre felnézek, és:"Apa, 160-al megyünk!" Erre õ: "Ja nem vettem észre.".
A lényeg az, hogy egy 1200-es motor volt benne, de olyan erõs mint az állat. És valami afrikai országban készült, és rohadt könnyû volt a karosszéria.
Amikor Pestre értünk, mentünk át egy keresztezõdésünk, a villamos sín elõtt kellett megállni, ha pirosra váltott a lámpa, de a lámpa a villamos sínen túl volt.
Megyünk, sárgára vált a lámpa, erre az elõttünk álló befékez, mi meg a sínen ragadunk XD.
Elindul a villamos, a lámpa zöldre vált, már csak 2 méter van a villamos és közöttünk, erre egy bazi nagy kerékcsikorgás, és az ülésbe préselõdök XD
maffioso
nemvolt gyenge eccer mentünk egy iveco dailyvel és trabantos ránkrántotta a kormányt
hallod
sztem merészebb mint a ladás "legyzõd"😄

\"If in doubt, flat out!\"

Erre próbáltam utalni... még mindig van olyanember az utakon, akik nem akarnak versenyezni. Ezeket széria 1000-es Swifttel is lenyomod, ha akarod.

maffioso
ez vmi gyár?

maffioso
ember már szétröhögtem magam hogy mit osztottatok szegény parasztcsokának pedig csak a tanyaride hirnevét akarta erõsiteni
nemtom te ladával mijen 320asokat nyomtálle
nem volt véletlen behuzva a kézifékjük?
kiváncsi lennék arra a nagy leömlõ vastagságára
olyan 5centi talán van

[Walaki]D`Lair
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :ASD:AS😄AS😄AS😄:AS😄AS😄:ASD:AS😄:ASD:AS😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sland
Elölrõl...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ars3nal
nájszos

desigo
Kell rá,hogy télen ne fázzanak😊
[Walaki]D`Lair
De geci rusnya az a nagy radiátor az orrán...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

bardocz
na ez szépen meg van csinálva 😊<#eljen>
desigo
ez jó😊))
"Akipufogo négyleömlõs jano "

Még jó, hogy 4 leömlõ van a 4 hengerhez 😄D

Már mondjuk ha egyátalán tudnád mi az a leömlõ ugye...
hunbasser
mondjuk én sem értem,h ladát meg kis polskit miért tuningolnak...amennyibõl tuningolnak,abból a pénzbõl vehetne egy normális autót is -.-

ReaL MaDRid x siempre

autoszimulator
nem fikáztam tényt közöltem 😄

szmájli meg azér meg nem jeleniti meg a képet

.: mobilize.hu :.

Nem ez volt a poén. Bekanyarodtam, neki meg biztos hízott a feje, hogy ennyire lenyomott. Egyébként egy dolog a tuning, találkozókra, show-kra, rallykra járás, és egy egészen más az utcai, öncélú versenyezgetés.

Foxx: nem halott dolog! Rallyn külön Lada-kategória van, mert egyetlen géppel sem lehet ennyire látványautózni, mint a togliatti csodákkal.
Csak tudni kell, hogy a közút az közút, nem versenypálya...

FOXX supreme
halott dolog, inkább másba fektessétek a pénzeteket...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

desigo
ajánlom figyelmedbe a topik címét...

Ha nem tetszik és csak fikázni tudsz akkor lehet innen tiplizni!
autoszimulator
<#nemtudom>

desigo
desigo
szerencséd,hogy nem õ volt...

autoszimulator
<#wow2> hát igen kivételek vannak 😄

ehavi T&S-be is van egy 90es lada 2107.. arra én is azt mondom hogy igényesen van megépitve.. de ez ritka mint a fehér hollo 😄

Egyszer megpróbált egy Ladás lenyomni... Bõgette a motort a pirosnál, meg nézegetett át, hogy "Na? Gyorsulunk?" Csak az nem esett le az okos kis buksijának, hogy a kanyarodósávban állok. Mindenesetere a következõ lámpáig sekrált elpocsékolnia annyi benzint, amennyibõl én hazaérek... gondolom, a hülyéje nézegetett is a tükörbe, hogy "fú, de lehagytam". Remélem, épségben hazaért.

desigo
DJ Skyline
ha még nem láttad, nézd meg

autoszimulator
max azé fordulok utána h megnézzem melyik állat szenved azzal a gönccel <#szomoru1>én szépen tuningolt ladát meg zsigát életemben nem láttam.. kivéve #32 <#idiota>az olyan izé... egyedi 😄 hátso spoiler felfüggesztése <#wow2> dinnyét mérni tökéletes

ajem kisa
<#eplus2><#eljen>

12346
pff 2 milla... ha lada, akkor max egy olyat nézek meg, ami megközelíti a gyári állapotot. nah ha azt összehozza vki, az már tényleg értékelendõ, és érdemes megnézni.

SigS
Gondolom szilveszteri trombita <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

csoda h nem törik 2é..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Dragooon

nalol

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Met
te ilyen tanya racer vagy?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[Walaki]D`Lair
LOL mi az isten az ott?? Rizsköpõ? 😄😄😄😄😄😄

[Walaki]D`Lair
Nem szólom én le a ladákat, jó autó volt a maga korában, de már nagyon eljárt felette az idõ...

SigS
Bar viharban nem erdemes bugatni mert belekur avillam azt ugy jar a pilota mint McFly a visszaajovobe-filmben <#hehe>

SigS

Dragooon
hát megszoktam nézni milyen taliga

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

pl a környéken van kék (roma zsiga) 1200as lada.
gyárkémény alatta..fúrt motor..
de ökölnyi rohadás a padló lemezen..az ajtónál.
fékek..pff..a vídia sztem rég elkopett...
gumikról meg ne is beszéljek...
menõzött 1 darabig..míg 1 nap fordult ki az utcánkból..és végig súrolta a buszt...
a rendõrnek meg azt mondta h összekeverte a pedálokat..fékezni akart a gáz helyett..

vannak igényes ladák..
én csak a hangja miatt fordulok utánna..
bár valóban igaz.akinek pénze van az nem ladatunigra gyûjt..
van 1 piros szamara 1 srácnak..most kb 2 millánál jár amit ráköltöt..
lökhárító..festés..felni..stb..2milla+vételár abból normális autót lehet venni..
de kinek a pap kinek a paplan..

desigo
Nem nagyon értékeltem a ladákat addig amíg a rakparti szlalompartyn egy méterrõl néztem végig a turbós lada mutatványát.
Mondjuk a sofõr is profi volt <#eljen>
Boconadi
Dragszter?
Nem azt mondom hogy beszállok de megnézem öket és szivesen mennék velük egy pár kanyart. Nehogy azt mond hogy nem nézel utánna ha elmegy melleted!