lada tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na mind1, szal aki ladába öl pár millát az valszeg azért teszi, mert nem kér a mai "mûanyagmotoros gurigataknyokból".
1 millát beletesz, és már is jobb kocsija van mint aki 1 milláért 1000-res suzukit vesz. igaz hogy többet eszik, de jobban is megy, jobban bírja a strapát, és neki ez tetszik...
BMW 325 iX Rallye Car :)
(de csak lotus motorost..ja meg kérem a hungaroringet is hogy legyen hol hajtani😊
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Ez a topik nem idióta hülyeségrõl szól. Lehet hogy ennek a srácnak tényleg fontos ez az autó. Beszéljünk normálisan róla.
Érdekes hogy a magyar Rally bajnokság legnépszerübb részét a Ladák teszik ki és nem a vadzsi uj több 100 millás WRC-k. Miért van ez? Azért mert ez az autó nagyon nagy élményt jelent mind a soförnek mind a nézõnek. Szóval tényleg legyetek már kicsit normálisabbak. Ha nem is tetszik meg hülyeségnek is tartod legalább normálissan fejtds ki.
Azon kivül pedig:
Downhill!!
Mentünk egyszer évekkel ezelõtt a Zastavánkkal(még most is megvan, de már 1 éve nem mentünk vele, de azért még meg van 😄) Mórra, és egy Lada Samarás jött mögöttünk, és tökre ránk jött, a lámpája meg szar volt, és felfelé világított nagyon. Negyed órán át úgy csinált, mintha elõzni akart volna, de nem elõzött. Erre végre megelõz, nyomja a gázt, kicsit elhúz, erre apukám nyom egy padlógázt, bemegyünk mögé, már 145-nél járunk, de anyukám elkezd félni, és mondja, hogy elég, lassítsunk 😄
Azt a hangot nem lehet leírni, amilyen hangja volt 145-nél a Zastavának.
Ennél már csak az volt durvább, amikor egy Fiat Siena-val kellett mennünk Pestre. Megyünk a 7-es úton, közben a rádiót próbáljuk élesztgetni, én azt figyelem nyomkodom, erre felnézek, és:"Apa, 160-al megyünk!" Erre õ: "Ja nem vettem észre.".
A lényeg az, hogy egy 1200-es motor volt benne, de olyan erõs mint az állat. És valami afrikai országban készült, és rohadt könnyû volt a karosszéria.
Amikor Pestre értünk, mentünk át egy keresztezõdésünk, a villamos sín elõtt kellett megállni, ha pirosra váltott a lámpa, de a lámpa a villamos sínen túl volt.
Megyünk, sárgára vált a lámpa, erre az elõttünk álló befékez, mi meg a sínen ragadunk XD.
Elindul a villamos, a lámpa zöldre vált, már csak 2 méter van a villamos és közöttünk, erre egy bazi nagy kerékcsikorgás, és az ülésbe préselõdök XD
hallod
sztem merészebb mint a ladás "legyzõd"😄
\"If in doubt, flat out!\"
nemtom te ladával mijen 320asokat nyomtálle
nem volt véletlen behuzva a kézifékjük?
kiváncsi lennék arra a nagy leömlõ vastagságára
olyan 5centi talán van
\"If in doubt, flat out!\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Még jó, hogy 4 leömlõ van a 4 hengerhez 😄D
Már mondjuk ha egyátalán tudnád mi az a leömlõ ugye...
ReaL MaDRid x siempre
Foxx: nem halott dolog! Rallyn külön Lada-kategória van, mert egyetlen géppel sem lehet ennyire látványautózni, mint a togliatti csodákkal.
Csak tudni kell, hogy a közút az közút, nem versenypálya...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Ha nem tetszik és csak fikázni tudsz akkor lehet innen tiplizni!
ehavi T&S-be is van egy 90es lada 2107.. arra én is azt mondom hogy igényesen van megépitve.. de ez ritka mint a fehér hollo 😄
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
gyárkémény alatta..fúrt motor..
de ökölnyi rohadás a padló lemezen..az ajtónál.
fékek..pff..a vídia sztem rég elkopett...
gumikról meg ne is beszéljek...
menõzött 1 darabig..míg 1 nap fordult ki az utcánkból..és végig súrolta a buszt...
a rendõrnek meg azt mondta h összekeverte a pedálokat..fékezni akart a gáz helyett..
vannak igényes ladák..
én csak a hangja miatt fordulok utánna..
bár valóban igaz.akinek pénze van az nem ladatunigra gyûjt..
van 1 piros szamara 1 srácnak..most kb 2 millánál jár amit ráköltöt..
lökhárító..festés..felni..stb..2milla+vételár abból normális autót lehet venni..
de kinek a pap kinek a paplan..
Mondjuk a sofõr is profi volt <#eljen>#eljen>