L.A. Street Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Nekem freemailel is sikerült... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

basta002
milyen e-mail címed van?
mert hallottam már, hogy a freemail-es nem mûködik... nekem hotmail-essel elsõre sikerült regelnem...

..::S::L::M::..

mycso
Hali, regeltem magam, letöltöttem /elküldte a mai-omra a hitelességi kódot --> na itt akadtam el, ugyanis egy üres e-mailt küldött el.
Kb. 15-20x elküldettem újra ezt a mail, de mindíg egy üres levelet kaptam. Ilyenkor mit lehet tenni????

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

B.U.É.K. !!!!!!!!!!!!!!!!<#taps><#violent><#gun><#pias><#pias><#pias><#pias><#puszi><#love11>
12346
jajaja. kb 2x-3x toltam, de sose többet ebben a formában.

ngcsnet
szintén, harmadik napon már 8. voltam [menõz<#smile>] de aztán elegem lett ebbõl a skillgroundból, szóval hanyagolom mostmár...

Ombika
Lehet ,hogy fel kellene tennem es kiprobalni! 😊)))

SötétBarom
Én nyomnám, ha nem lenne összeboronálva ezzel a szánalmas skillgrounds cuccal.. =(

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kemszi2
én már meguntam a neten játszani....pedig a legjobb helyezésem az a 21. volt.de már nem érdekel.várom a fullt

Van olyan, aki még játsza az LASR-t?

mert én rendszeresen játszom a gamet-nekem naon bejön<#taps>

szeretnék egy magyar ellen versenyezni<#email>

AlienWOODS én az slmodders oldalt nem birom elérni, még a forum rész sem érhetõ el!!

Mikor lessz elérhetõ az oldal?
Már megjelentek az elvonási tünetek<#wow1><#wow3><#beka2><#idiota><#pias><#rinya><#szomoru1><#buck><#vigyor4><#circling>
Gregorius
SP2 tûzfal kivételei közé be kell tenni a játék exe-jét.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ngcsnet
.hu helyett .org<#smile>

Békés boldog karácsonyt mindenkinek!

nincs ien oldal 😞

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Met
valami gond van, felraktam az SP2-t és azóta nem tudok játszani, kihívok valakit, pályát választok és rányomok a challenge gombra de nem történik semmi

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Olvastam, hogy valakinek sem sikerült elérnie a beállítások menüt versenyen kívül.
Nos, indítsátok a játok így:
"LASR.exe settings"
(Bár a skillgroundon kellett volna kiírni, hiszen õk kérték ezt a feature-t. 😊

arty
én meg kiprobáltam a gémet, nagyon tetszik 😊

amugy azért megy jobban ez, mint a CRC, mert a terep kevébé belátható, a házakon tuli részt nem kell megjeleniteni... CRCben elég hatalmas volt a belátható terep ...

Forza.

a3a
megcsináltam(végre)és lenyólták az a3a nevet

ALIENwoods
Egyébként megjegyzem hogy az SLM Fóruma üzemképes

ALIENwoods
😄

basta002
szeretem amúgy a sok okos embert 😄

..::S::L::M::..

kemszi2
hát igen azt láttam hogy kicsit rossz szögbõl van az egész.Azért látszik,hogy asia piacra szánták,õk szeretik ezeket a csilivili felvillanó cuccokat.DE a hangok nagyon elvannak itt is találva...az nagyon bejött nekem
SZilaJMaGGoT
A kamera is torzít kicsit a helyzeten...

Alexease
Kicsit bena, de belsonezetbol, vezetes kozben nem latszik😉 De valszeg az erdekes kameraallas es a FOV is ra tesz egy lapattal😉

Engem inkabb az arkad kijelzes es az idok felvillanasa zavar😊 Bar valszeg kikapcsolhato😉 Remelem...
kemszi2
azért sztem egy kicsit közelebb kellett volna ültetni azt az embert ahoz a kormányhoz,mert nem csak a kézrõl van szó,hanem a lába is..kicsit röhejes és az sl-re emlékeztet ez.Viszont LASR jól vannak megcsinálva az emberke
SZilaJMaGGoT
Nyugi csak viccnek szántam... 😊

Alexease
Ez nem tunt fel a mondandoja vegen: "XDDDDD" ?! 😊
LASR
By: Groove Games
Genre: Driving
Release Date: Feb 13, 2007
-----------------------------
NFS Carbon...SIMULATOR..: hehehehehehe

ez vicc ugye!
NFS eknél Arcade-abb jaték nem is létezik! Még hogy szimulator.hehehehe
már megbocsáss de ez teljesen hibás megjegyzés volt.
NFS ekben Dobozfizika van Invictus os termékekeben Komplex fiziai objectek vannak.
Menny csak neki a falnak az NFSben lemászik rola a kocsi szépen kommotosan., méghogy EA simulatorok...wow meg lol és lil és popp
Santaride ban komolyabb a Fizika.

Sry mindenkinek de muszaj voltam nem hagyni a dolgot.<#falbav>
Alexease
Visszaolvasgattam, de meg hivatalos, korrekt infot nem talaltam, tudna valaki irni egy osszefoglalot a ket jatekrol?
- Mikor jelennek meg?
- Ingyenes, dobozos, online, stb.?
- Elerheto nyelvek? (Angol lesz?) Mert valami Japan oldalon lattam a cuccost😊)

Es a LASR-rol is jo lenne valami (meg mindig nem mertem leszedni az ActiveX miatt😊))
- Offline is lehet menni vele?
- Szabadon bejarhato a varos, vagy kotott palyas.
- Gyorsulas es/vagy rendes verseny?
- Kiszedtek belole az automata kormany tekergetest es a sebessegfuggo kormanyzast? 😊

THX!
Alexease
Gondolom azert, mert tul nagy a kormany szog (nagyobb mint 1 teljes kor), raadasul billentyuvel ment a joember😉))
kemszi2
húúú bameg...azért ez komoly volt<#buck>
SZilaJMaGGoT
<#levele> árkád fos.. Maradok az EA szimulátorjainál... Carbon már megmutatta milyen is az autóvezetés a valóságban jövõ novemberben meg megint megmutatják... XDDDDD

kemszi2
de úgy látom lesz törés😊mert ott van a kis kocsi ábra a jobb oldalon,mint lasr-ban
kemszi2
hu...elég hülyén mozog a csávókám keze,de amúgy jónak tûnik
vagy itt

http://youtube.com/watch?v=y-OXao81oUs
http://youtube.com/results?search_query=level-r&search=Search
kemszi2
annyi szent,hogy már nagyon szerettem volna egy ilyen belsõ nézetes utcai versenyzõs game-t.Az sl kivétel volt,ott is szite mindig belsõ nézettel mentem ,de az kicsit gáz volt.ebben viszont nagyon tetszik<#hehe>
azért nem érzed hogy mikor jon a kanyar, mert nem használnak elég élénk szineket pl az ut szélén , felfestések, és pont a pasztel hatás miatt olyan érzése lesz a szemednek hogy minden franko,magyarul nem tunik ki az ut vége. a masik az a kamera nyitottsága ami olyan érzést kelthet - ha nincsen jol belõve, ez akarpár fok is lehet - hogy azt hiszed hogy meg 50-100 méter van hátra kozbe meg csak 20-30 és igy siman elnézi az ember a féktávot... szoval becsap a szemed...
remélem kielégitõ válasz volt 😊<#wow3>
SZilaJMaGGoT
Mégis fizetõs lesz?? 😄

ALIENwoods
mivel tudom/tudjuk, hogy ez egy igen lebutított versió ezért én továbbra is várom a teljes full CD-s változatot is!
Elõrendelésben $20-rt láttam ami igen jó ajánlat érte 😊

Gregorius
Igen, ha más haszna nincs, akkor annyi, hogy tényleg kényelmesebb belsõ nézetbõl játszani vele. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

kemszi2
két dologgal egyetértek.egyik a hang a másik az utca sarok😊de a kamerával nuincs gondom.mindig belsõ nézettel megyek😛
Gregorius
Meg mondom õszintén. Nekem tetszett a kinézet, amennyit eddig láttam. Egy érdekes átmenet a pasztel árnyalatok és a csilli-villi atomkontraszt NFS képvilág között. Száguldás közben sokkal inkább zavar, hogy nem látom az utca sarkát, hogy hol kell befordulni, de nem tudnám megmondani, hogy ez minek köszönhetõ. De leginkább gyakorlás kéne hozzá, és tudni fejbõl, hol a sarok.
Ellenben ami a játékélmény rovására megy, az a külsõ kamera. Már annak idején CRC-ben is sarkallatos kérdés volt a külsõ (F5) kameraállás. Gondolom egy az egyben a CRC azonos kameranézetét használja, és nem látszik, nem érezni belõle, hogy merre áll a kocsi, és milyen irányba húzza ki egy kanyar után a négy kerék.
Egyébként pedig le a kalappal, mert összképileg szebben mutat mint a CRC, és valahogy mégis sokkal gördülékenyebben fut a motor. NEm szaggat, nem akad, nem villog.

Egy apró megjegyzés azonban. Már elfelejtettem, hogy mi volt a gond anno, de ugyanúgy mint a CRC-ben, itt is elment a hang teljesen egy perc játék után.

pont hogy az.. nem mondtam.. azt irtam hogy azok azok.....
SötétBarom
RBR nem szim? O_o

a menuben az a zold fejléc pl borzaszot olyan mintha 2 kulombozo ember csinalta volna a gombokat meg a fejlécet is.
a gombok faszak a fejlécek nem illenek oda. a szine se. nem harmonizálnak.
a Logo is nagyon szép de a hátéttér az kb 1 perc phshopban. csunya azt is 2 kulombozo ember csinalta. mert aki ilyen logot csinal az tud hátteret is csinalni.... lasd a dl managerében a skillground-nak. ott minden tokéletesen nézki a kocsik a fehér alapon a logo a fények minden.....