L.A. Street Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
mert hallottam már, hogy a freemail-es nem mûködik... nekem hotmail-essel elsõre sikerült regelnem...
..::S::L::M::..
Kb. 15-20x elküldettem újra ezt a mail, de mindíg egy üres levelet kaptam. Ilyenkor mit lehet tenni????
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Van olyan, aki még játsza az LASR-t?
mert én rendszeresen játszom a gamet-nekem naon bejön<#taps>#taps>
szeretnék egy magyar ellen versenyezni<#email>#email>
AlienWOODS én az slmodders oldalt nem birom elérni, még a forum rész sem érhetõ el!!
Mikor lessz elérhetõ az oldal?
Már megjelentek az elvonási tünetek<#wow1>#wow1><#wow3>#wow3><#beka2>#beka2><#idiota>#idiota><#pias>#pias><#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1><#buck>#buck><#vigyor4>#vigyor4><#circling>#circling>
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nos, indítsátok a játok így:
"LASR.exe settings"
(Bár a skillgroundon kellett volna kiírni, hiszen õk kérték ezt a feature-t. 😊
amugy azért megy jobban ez, mint a CRC, mert a terep kevébé belátható, a házakon tuli részt nem kell megjeleniteni... CRCben elég hatalmas volt a belátható terep ...
Forza.
Engem inkabb az arkad kijelzes es az idok felvillanasa zavar😊 Bar valszeg kikapcsolhato😉 Remelem...
By: Groove Games
Genre: Driving
Release Date: Feb 13, 2007
-----------------------------
ez vicc ugye!
NFS eknél Arcade-abb jaték nem is létezik! Még hogy szimulator.hehehehe
már megbocsáss de ez teljesen hibás megjegyzés volt.
NFS ekben Dobozfizika van Invictus os termékekeben Komplex fiziai objectek vannak.
Menny csak neki a falnak az NFSben lemászik rola a kocsi szépen kommotosan., méghogy EA simulatorok...wow meg lol és lil és popp
Santaride ban komolyabb a Fizika.
Sry mindenkinek de muszaj voltam nem hagyni a dolgot.<#falbav>#falbav>
- Mikor jelennek meg?
- Ingyenes, dobozos, online, stb.?
- Elerheto nyelvek? (Angol lesz?) Mert valami Japan oldalon lattam a cuccost😊)
Es a LASR-rol is jo lenne valami (meg mindig nem mertem leszedni az ActiveX miatt😊))
- Offline is lehet menni vele?
- Szabadon bejarhato a varos, vagy kotott palyas.
- Gyorsulas es/vagy rendes verseny?
- Kiszedtek belole az automata kormany tekergetest es a sebessegfuggo kormanyzast? 😊
THX!
http://youtube.com/watch?v=y-OXao81oUs
remélem kielégitõ válasz volt 😊<#wow3>#wow3>
Elõrendelésben $20-rt láttam ami igen jó ajánlat érte 😊
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ellenben ami a játékélmény rovására megy, az a külsõ kamera. Már annak idején CRC-ben is sarkallatos kérdés volt a külsõ (F5) kameraállás. Gondolom egy az egyben a CRC azonos kameranézetét használja, és nem látszik, nem érezni belõle, hogy merre áll a kocsi, és milyen irányba húzza ki egy kanyar után a négy kerék.
Egyébként pedig le a kalappal, mert összképileg szebben mutat mint a CRC, és valahogy mégis sokkal gördülékenyebben fut a motor. NEm szaggat, nem akad, nem villog.
Egy apró megjegyzés azonban. Már elfelejtettem, hogy mi volt a gond anno, de ugyanúgy mint a CRC-ben, itt is elment a hang teljesen egy perc játék után.
a gombok faszak a fejlécek nem illenek oda. a szine se. nem harmonizálnak.
a Logo is nagyon szép de a hátéttér az kb 1 perc phshopban. csunya azt is 2 kulombozo ember csinalta. mert aki ilyen logot csinal az tud hátteret is csinalni.... lasd a dl managerében a skillground-nak. ott minden tokéletesen nézki a kocsik a fehér alapon a logo a fények minden.....