L.A. Street Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
posteffekt crc ben is volt...ha már igy megemlited en mondtam hogy legyen benne. noise, contrast, szort árnyék a kocsik alatt és a talajon, utolso héten kerult bele a crc2005 be de jo ois lett. azzal semmi baj nincsen.
És igen en figyelek a részéletekre. ezek nagyon minimalis dolgok egy játékban. Az a baj hogy ÕK nem figyelnek oda. A game az tok jó de akkor nézzen jol is ki. ilyen a GTR is kurvajo sim de ocsmanyul nezettki. GTR2 ben ez megoldodott. mert tudtak hogy 2006 ban mar erre is oda kell figyelni. vagy a RBR...de nem akarom ehez hasonlitani az INV gamekat. mert ezek nem szimulatorok hanem Átmenet arcad és sim között. Szoval hamár jó játék nézzen ki faszán.
<#wow1>#wow1>
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Kicsit fura hogy hogy sut a nap és a bokrok meg a fák árnyékban vannak..
Valaki nagyon mellénéz a fényekkel az Invictuszban..
amiket japo oldalakon neztem képeket azokban is elég komoly bevilágítási problémák vanna. tiszta köd minden, fura fények és árnyékok...
Persze ettõl fuggetlenul tuti jo moka lesz vele nyomni. Remélem lesz belõle angol verzió...
Vagy megjobb lenne ha Magyar rendszereken is futna majd.. nem csak asia
LARS nekem nem ment, valami connection faild et nyom , de az a grafika ami addig volt a logon kivul elég borzalmas volt.. slrmodders en neztem e képeket rola, szinte uaz a baj ott is a fényekkel.
Teljesen el vannak tévedve azok akik bevilágitják a pályákat.
de a game maga biztos hogy frankó. CRC2005 is az volt. ez a kettõ is tuti az lesz.! csak legyen magyar piaca is. ne jusson Streetlegal illegális másolat sorsra... legyen magyar megjelenés mint a crc
BigUp 4 Invictus
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
sztem a CRC-t csak egy AAA kiadós SLR überelheti 😛
Forza.
A szövegekbõl egy igen jó story rajzolódik ki, sokkal összetettebb mint SLR idején, de mégis hasonló hozzá.
A szövegbõl megállapítva, L.A. illegális utcai autóversenyeibe érkezünk ahol a legjobbak mérik össze tudásukat. Ellenfeleink a világ számos szegeletébõl érkeztek. Ilyen Matt Peacock is aki jelen pillanatban a legnagyobb és veretlen Legenda. Célunk kihívni s legyõzni, hogy mi lehessünk L.A. utcáinak Királya "
slmodders.extra.hu
szim, nem szim, a ratyi versenypályákkal ki lehet üldözni engem a világból..😊 minek ezt a témát nagyon nagyon nagyon sokadszorra is eröltetni. kapásból vagy 5 racsing pályás SZIMet tudnék mondani. minek ennyi????? sok különbség nincs:///
Level-R
..::S::L::M::..
de van a FS 2004 hez egy "pár" kész Budapesti épûlet 😊
Azert az a "barki csinal belole barmit", az max az emberek 1-2%-at erinti csak😉 Azert nem olyan egyszeru😉 Foleg nem "minoseget", ertelmeset, hasznalhatot produkalni.
En is gondolkodtam mar sokszor, pl. Budapest PointToPoint versenyen, mondjuk az rFactor-hoz😉 Eleg jo szimulator, jo toressel, serulessel, valtozatos autokkal stb. Jo versenyekek lehetnenek, "sokfele A-bol B-be, akarmerre, ki er oda elobb" stilusban😉)))
De lemodellezni Budapestet ugy, hogy egy atlag jatekos azt mondja, hogy ertelmesen kinez es hasznalhato, tobb ev😊)))))
Lehet, hogy par nap alatt megcsinalnam, mint egy "nagy lap", a hazakat csak tombonkent, de ugy semmit nem er😉
Nekem a CRC-be csak apro modositasok kellenenek, amit mar tobbszor leirtam (😄), mert nagyon jo lenne hosszutavon, de egyelore igy bosszanto;( De nem csak nekem. Tobb szimesnek is tetszik, pedig elsosorban nem szimulator, de a jelenlegi 1-2 kezelesi, vezetesi problema miatt nem nagyon favarizaljak;(((
Nekem meg az Insane is fent van, sot fent is lesz sokaig😊 Sot, multheten egy tucat versenyt mentem vele😉 Az sem szim, de annyira jol el van talalva benne az egyensuly, olyan jo a hangulat, hogy a mai napig jo vele autozni. A CRC is ilyen lehetne, csak hat ott van az az 1-2 bosszanto aprosag😞
az meg a másik hogy mivel lasr-ban az összes map külön van (bezártságérzet, sehol 1 cut, vagy ilyesmi), lehetne olyat hogy rengeteg különféle táj lehet, különbözõ országok (mint crc-ben), stb.
csatlakozom alexeasehez, crc-t kellene továbbvinni, vagy pedig vegyíteni szépen
szal ez ilyen "piros-fehér" kockás racsing pálya lesz. akkor így töréssel, vagy anélkül is kimaradna valszeg😊
Mar tucatszor lertam, de: az automata ellenkormanyzast (vagy rangatast) es a sebessegfuggo kormanyzast kellene kiiktatni belole😉) Es mar nem emlekszem pontosan, de ha nincs benne, akkor jo kellene a H-Pattern valto tamogatasa is😉))
THX!