Videobíró

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Csak nehogy rákapjanak, hogy még a bedobásokat is vissza nézzék.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Tyler1
Futballtörténelem első videóbíró használat után befújt büntetője by Kassai Viktor. Remélem ezt gyorsan bevezetik minden bajnokságban.

//www.youtube.com/embed/zkLJ0OGkZxc

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DasIsFuck
itt a 4. gólbíró technologia is ami beszáll a versenybe:)
itt

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ja ez meg a másik :D Én azt hittem egy kis kütyü az egész. Nem értem, hogy miért nem a teniszes technológiát használják itt is.

REAL MADRID

bakkerman
gyönyörû bazmeg.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Casillas
vagy majd miután ivott a kapus, és visszadobja a kulacsát a kapuba, bejelez :D

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Csak nehogy az elsõ kapufánál elszálljon a rendszer <#vigyor1>

REAL MADRID

Casillas
sipirc felfele

FIFA has confirmed goal-line technology will be used at the 2014 World Cup in Brazil.

Ideje volt:) Nagyon érett már...

Mondjuk az fura véletlen, hogy pont Kassai esete után vannak az 1. kísérletek. Talán már maga a FIFA sem bízik a világ legjobb bírójában:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Tessék, ezt is a magyaroknak köszönhetik!<#nezze>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

remek :D

itt a bozsikban már kiépülõben van a rendszer, asszem az idei szezontól már használatban lesz.
lee86
Ha így marad a meccs állása, van egy érzésem, hogy a FIFA a vb után elsõ intézkedésként bevezeti a videóbírót. Hihetetlen, hogy 2010-ben még mindig itt tartunk.

&#161;Hala Madrid!

Forza Italia
h ne ellenezné. ha nem ellenezte volna akkor a franciák ki se jutottak volna. bár most belegondolva lehet h jobb is lett volna.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Casillas
nem egy, nem kettõ szabályos gólt vettek el eddig a vébéken a csapatoktól, most épp az angoloktól, de gondolom Platini még mindig ellenzi.... :)

Ez az ötlet is porosodik már valahol ...

REAL MADRID

vmvr
UEFA: Négy asszisztens segítheti a bírókat!
Maga Michel Platini, az UEFA elnök támogatja azt az ötletet, amely szerint az elektronikus gólbírók helyett hús-vér asszisztenseket alkalmazzanak a mérkõzéseken. Az UEFA egyelõre a kísérleti stádium elõkészítésénél jár, ha sikerül elfogadtatni a javaslatot a nemzetközi szövetséggel, akkor hamarosan megkezdõdhet az ötlet teljes kidolgozása, majd a kipróbálása.

- Platini támogatja azt a tervezetet, amely szerint két további asszisztens mûködne közre a meccseken, mindkét kapu közelében egy-egy. Van, aki szerint a kapu mögött lenne a helyük, mások a tizenhatoson belül helyeznék el õket, így a lökdõsõdés és a mezhúzás is jobban büntethetõ lenne. A gólbírók a szabadrúgásoknál, szögleteknél, tizenhatoson belüli szabálytalanságoknál segítenének, az UEFA-nál ugyanis úgy vélik, a játék sebessége ma már sokkal nagyobb mint régen, és a játékvezetõk nem mindig képesek követni az eseményeket - mondta William Gallard, az UEFA kommunikációs igazgatója.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Szerintem a cseréknek ne legyen semmi köze ehhez az egészhez. Meg lehet oldani másképp is.

Amugy itt sokan beszéltek a pénzrõl. Miért is??? A magyar foci sincs eleresztve anyagilag, de ha nézünk egy közvetitést, abbol azért már jo sok dolgot ki lehet venni!

Vagy tévedek???

Ok.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Casillas
azért hogy tényleg ne nézessen meg mindenki minden kis hülyeséget, hanem legyen valami "komolyabb" tétje is, amit jelenleg csak egy cserével lehet jól jellemezni fociban

Ja igen, tényleg!
Thanks infot, csak má elfelejtettem vmelyest a dolgokat.
2 challenge és 3 idõkérés.
Rendben.
De a cserés dologra nem emlékszem, de biztos így van.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

LasDen
2-2 challenge van és 3-3 idõkérés........és sztem a cseréket úgy akarja összekötni, mint az NFL-ben, hogy ha nincs igazuk akkor 1 idõkérés minusz............gondolom én.........talán megoldható lenne, hogy ne legyen annyira üresjárattal teli a meccs......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tisztára, mint az NFL<#eljen><#wink>... mondjuk logódból érthetõ is<#hehe>.
Azonban ellenvetésem nincs, támogatom!<#eljen>
Remek elgondolás!<#eljen>
Ám azt nem értem, a cseréknek mi közük a chalennge csökkkentéséhez, vagy meg nem nézéséhez?
Semmi sztem, ugyanúgy lehetne challengelni.
NFL-ben amúgy nem 3-3 challenge van? :S

Casillas
írtam pár hete a törökök elleni meccs után egy másik fórumra, hogy szerintem hogy lehetne megoldani, bekopizom ide is, most hogy mozgolódás van a topikban, hátha érdekel valakit:

csapatonként 2 lehetõség megnézetni vitatott eseteket, ha a csapatnak volt igaza, akkor marad a 2 lehetõség, ha tévednek, akkor 1 marad, és mínusz 1 cserelehetõség. "challenge" közben természetesen áll az óra, hogy ne lehessen így idõt húzni.
aki már hármat cserélt, nem nézetheti vissza.

ja és olvasható lejjebb, hogy "mindig leballag a bíró és megnézi", ezt se kellene, ott a negyedik játékvezetõ, esetleg ahhoz odamegy a partjelzõ, vagy egy ellenõr, vagy akármi, hogy ne egyedüli döntés legyen, ezt a rádiós fülesen meg továbbítja a bírónak, amiket már úgyis használnak magasabb szinten...
nagyon minimális beruházással sokkal kevesebb vita lenne, és jogtalan vereségek se lennének olyan gyakran mint most, legalábbis nem játékvezetõi hiba miatt...

Egyértelmû hogy be kellene vezetni.A játék annyira felgyorsult hogy az egy szem biró nem tud örökké közelben lenni,a partjelzõ meg a másik oldalon lévõ eseményekbõl ugyan mit lát?
A videóbiró mellett a vele kapcsolatos szabályokat is meg kell hozni,mikor mit lehet megnézni.Értelem szerûen nem lehetne megnézni minden becsúszást hogy szabályos volt-e.
Azt már bõven el kell felejteni hogy azért nem csinálják,mert akkor az Örmény harmadosztályban nincs rá pénz és akkor nem ugyanazok a feltételek mint az angol elsõben.Ezen egyszerüen túl kell lépni,és fokozatossan megkövetelni egyre több helyen.Elõször csak VB-n,EB-n,Aztán nemzetközi klub meccseken,majd elsõ osztályú csapatoknál,stb...
Már térfelenként 1-1 kamera a 16-os vonal magasságában óriási segitség lenne sokszor,szóval nem kell egybõl 30 kamerás mega beruházásokra gondolni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Arra, hogy írtam ugye lentebb is:
-"Mellé ment a dolog, elõfordul, de ti lehurrogtok, mint állat.
Kösz :P. "
Erre õ:
- "igazán nincs mit "

Bajnokságban is sokszor ilyesféle volt :P.

Zizou5
ebbol a hozzaszolasodbol, nem ertem mire akarsz utalni?

Aha, jól van, thanks infot.
Az ember meg tévedhet, baszki a bajnokságba se komáltam ezt:
"
2007. szept. 17. 22:08 | privát | galéria | válasz erre | #86

igazán nincs mit
Válasz 'Dexantreal' üzenetére (#85) Üres a hordó, repül a korsó,mindenki fekszik az alkoholtól,
micsoda álmok, micsoda lányok,mindenkit basznak a siófoki srácok!

© Dexantreal
2007. szept. 17. 21:05 | privát | galéria | válasz erre | #85

Pénzügyileg gondoltam....
... mindegy ne mfontos.
Látjátok, ezért nem komálom az ilyen hozzáállást.
Csak egy példát akartam mondani, ami a kis orsázgokra vonatkozik-e témában, hogy nem tudják fél zsebbõl kifizetni.
Mellé ment a dolog, elõfordul, de ti lehurrogtok, mint állat.
Kösz :P.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari!
Egy lapát, két lapát, három lapát, legyõzzük a kommunistát.
"Filozófikusak!" by Donatello :D. "Wangoballwime?" by HP:D
"
... így lehurrogni és, akkor basztassatok engem.
Nah nagy szart.
Az ember tévedhet :P.

banok
A Bundesliga most hétvégi fodulójában 2 érvényes gólt nem adtak meg. Kapufáról pattant a gólvonal mõgé és gyosan kivágáták/kipattant - Bayern, ill. Werder meccs.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Videobiro nincs mikor nagy szükség lenne rá.
Mint labdarugást kedvelõ ember vagyok, és szeretem a tisztességes dolgokat, én sorgalmaznám a videobiro bevezetését! Nem érdekelne az se ha kedvenc csapat, egy lesgol rug, és a video segitségével ezt a biro nem adja meg, egyrészt nem érdemelnénk meg és kész.

Gondolom tudjátok hogy Gera piroslapját eltörölték, amit a törökök ellen szedett össze.

Kérdem én hogyan tudták megálapitani azt, hogy Gera nem érdemelt pirosat. Hát ugy hogy a nagyokosak ott a Fifánál megnézték videon.
Hát ezért kellene videobiro. Miért a meccs után kell dönteni???

Véleményem szerint ha hoznak egy döntést meccsen akkor azt már ne lehessen megváltoztatni, inkább legyen ott videobiro, és akkor utánna már ne keljen foglalkozni ilyen dolgokkal!

Bocsi a hosszu szonoklatért. Meg a hülyeségért csak unatkoztam. Nem értek hozzá.

AZ NFL sem Videobiroval született

Zizou5
dex. szaud arábiaba tartozik kuvait, omán quatar, arab emirsegek(dubai meg hasonlok) es en voltam kint dubaiba. hat apam. aranyat szarnak az emberek. szoval elegge el vagy tajolva. bar egyiptomba 5x voltam, na ott valoban nagy szegenyseg van. az emberek atlag fizetese 5-20e forintig vannak. ez nekik arra eleg, hogy megvegyek a cigit meg neha kaja. de pl. cairoba, a nilusba ontik a szemetet. mindenki lemegy a folyohoz ledobja a szemetet a vizbe es csa. igy oldjak meg, es a szegenyeknek, hisz rohadt sok szegeny van, ott "kukaznak". pl. az elozo egyiptomi miniszter, beakarta vezetettni a "kukas auto" meg az ilyesmi dolgokat, de cairo nepe nem engedte, hisz akkor nem tudnanak mibol megelni. : )

<#mf1><#rolleyes>

9csöves9
igazán nincs mit

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Pénzügyileg gondoltam....
... mindegy ne mfontos.
Látjátok, ezért nem komálom az ilyen hozzáállást.
Csak egy példát akartam mondani, ami a kis orsázgokra vonatkozik-e témában, hogy nem tudják fél zsebbõl kifizetni.
Mellé ment a dolog, elõfordul, de ti lehurrogtok, mint állat.
Kösz :P.

hunbasser
uhh,ez fájt...

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
ha nem õ írta volna azthinném irónia

Szaúd-Arábia zsebrevágná az egész fifát

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

banok
Szaúd-Arábia kis vagyonú ország? oO
tájékozódj barátom...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Egy nemistom...Egyiptomnak, Szaúd-Arábiának, ilyen kis vagyonú országoknak ,vagy nemtom, sztem drága lenne<#hehe>

Casillas
és mi drága rajta?
minden stadionban van kamera tévéközvetítés miatt, nem kéne újakat tenni

De nem fogják, mert túl drága.
Bár van már NFL-ben, NBA-ben.... NHL-t, nemtom... sztem mi is simán beszerelnénk a MO-n lévõ egy-két fõ stadionba videó bírót, ha engedélyeznék.
Ez mindenki érdeke.
Írni kellene nekik egy levelet... Platininek, csak most a videóbíró témában.

vmvr
még egy ok, ami a bevezetése mellett szól

Hja, török-magyaron jól gyütt volna a vidi...

Bundesligában történt, hogy a hazai csapat gól kapott, de mielõtt középre volna a bíró kitekintett a kivetítõre, ami a szurkolók kedvéért játszotta vissza az eseményeket, és helyesen nem adta meg a gólt. Elismerte mindenki hogy jól döntött, aztán szépen megbüntették... asszem hogy a Bayern volt az egyik csapat.

Zenszkij
:), amekkora bunda volt az egész, simán elképzelem, hogy visszanézve is ezt a döntést hozza :)

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Casillas
válogatott meccset nézve jutott eszembe ez a topik, na meg a bírónak a jó büdös kurva anyja is.

Én tényleg nem bánnám ha valaki lépni merne a dologba!

Emlékezzünk csak a CSKA Moszkva elleni Henry gólra amit kezezés gyanánt nem adták meg..pedig nem volt kéz és Wenger szeretné a legjobban a videobírót,kül. sztem nem hülyeség..

vmvr
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere szerint az UEFA új elnöke, Michel Platini latba vethetné befolyását a videotechnika minél szélesebb alkalmazásáért.

Az ugyancsak francia tréner szerint a technika vívmányait fel kellene használni a labdarúgásban is.

"A futball népszerûségének megmaradása illetve növekedése miatt meg kell tenni minden lehetõt!" - nyilatkozta Wenger.

"Soha nem lehet száz százalékig helyes ítéletet hozni a játékvezetõknek, de a kényes helyzetekben fel lehetne használni a technika vívmányait. Tudom, hogy Platini nem híve a videó alkalmazásának, de törekedni kell a szabályok és a játékvezetõi ítéletek tökéletesítésére."

Vannak akik nem szeretnének tiszta focit! Neki igy is jó. Legyen nekünk is! Nem kell gyözködni! Hozászokik majd akkor ha bevezetik! Blatter elöbb fog megdögleni mint mi! Remélem!!!<#zavart1>

Oldal 1 / 3Következő →