Videobíró

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom mennyi minden múlik a dolgon, nfl meccseket nézek, ott már van egy ideje :P

Akkor keresd meg Blatter képét és akasz rá bonbát!

Casillas
egyébként sztem úgy meg lehetne oldani, mint az nfl-ben vagy teniszben, hogy mondjuk mindkét csapatnak mindkét félidõben van 2 lehetõsége challenge-et kérni, ilyenkor visszanézik több szögbõl az adott szitut, és döntenek

Vivimos por ti, vence por nosotros.

vmvr
igen, és így még talán a bírói bundázások is elkerülhetõk.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Casillas
pl elõzõ vb-n spanyolok meccse a koreaiak ellen a 3 meg nem adott szabályos góllal :\

Vivimos por ti, vence por nosotros.

<#vigyor3>

vmvr
hát igen, számtalan eset van amikor, ha lett volna videobíró, az egész meccs más lett volna

akyyy
mirõl szól ez avideóbíró? mert eddig is vannak kamerák, mé nem azokat használják? vagy majd a bíró a pályán lát valamit, lefujja, és valami PDA-n vagy mobilján meg megnézi ujra?:D:D:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zmeor
kéne mindenképp

én is az Arsenalos eseteket sorakoztatnám fel..
meg a Spanyol - Franica meccset a vb rõl amikor Henry akkorát tetetett mint az állat és abból lett a gól:S

leszarom a konfigod...

N1ggA
szegény krisztiánó ronáldó... ha bevezetik, az a pályafutásának a vége

Spread De Love!

vmvr
HunBasser, csinálj bannert!:D (de télleg)

hunbasser
bannert majd csináljak? XD

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
hát igen, többi sportákban, ahol használják be is vált, én eleinte ellen voltam, mert elrontja a foci szépségét stb. de miután volt egy pár ominózus Arsenal mérkõzés, ahol eléggé érdekes szitációkat fújtak be az Arsenal ellen les címén, meg kezezés stb. hogy bosszanott, ezért úgy gondoltam, milyen jó lenne, ha ezeket vissza lehetne nézni, és a bíró hiphop tudná, hogy mi történt. És mostmár úgy gondolom ez még nem rontja el a foci szépségét. De sajnos minden a pénzen múlik, így pénz kell a videobíró bevezetéséhez.

Lassan minden sportba, bevezették kivéve a fociba. Nagyon kellene. Elegem van a bundázo társaságba. Legalább nehezitsük meg a dolgukat. Blatter ur amég ott lesz addig nem lesz videobiró. Nyilatkozta ez a köcsög. Biztos elfogadott már kenõpénzt.

LoL zidán

de télleg nem ártana fociba se

hunbasser
2 kamera lesekre(egy normális és egy távoli),2 kamera a gólvonalakra állítva,és még 2 kamera.az egyik a labda közelében lévõket figyelni,a másik meg a meccskép lenne.
de még az sem lenne hülyeség,ha még 1-1 kamera lenne a térfelekre(ugye ha a Zidane féle fejeseket nem szúrják ki -.-)

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
igen, én is emellett vagyok, de miért egyértelmû szerinted, te hogyan tennéd be, mik az elképzeléseid?:)

hunbasser
egyértelmû

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
jöhet minden vélemény, hogy be kell-e vezetni a labdarúgásba a videobírót, avagy nem.

← ElőzőOldal 3 / 3