MP4 Lejátszók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Kérdésem lenne hozzátok! Van nekem sok videom, amit az netrõl szedegetek le mp4 formátumban, wma stb formátum (nascar versenyek a zöme😄)
Az lenne a kérdésem, hogy divxbe vagy az mp4 formátumot olyan formátumba hogy tudom rakni hogy egy sima mezei LG dvd lejátszó meg tudjon küzdeni vele?
Igaz nem tudom mp4-et játszik-e de az elején nincs ilyen feliratom..
Elõre is köszi az infot!
Downhill!!
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
"Hangzásban a drágábbakat is leveri (Philips, Sony)"
ezt állítottad egy ócska névtelen kínai hamisítvány szarról. és nem magyaráztad meg. az volt a magyaráztod, hogy úgyis igénytelen vagy és szar fülest használsz és akkor úgy sem veszed észre a különbséget, ami köztük van. nagyon jó, hogy ezt ilyen gyorsan leszögezted, mert ezzel már elárultad, hogy neked az igényesség, hangminõség semmit sem számít, innentõl kezdve a témában a "szakértésed" egy kalap szart sem ér. ezzel akartad alátámasztani azt a kijelentésedet, hogy az a fos leveri a Sony lejátszókat hangminõség terén. ezt mégis hogy gondoltad? a Sony-t, aki ~30 éve az egyik legjobb hangminõségû hordozható lejátszókat gyártja az egész piacon. több szót sem érdemes erre pazarolni.
nem csak Sonym volt, úgyhogy ez a tipped sem jött be és inkább te vagy nevetséges, hogy ilyet feltételezel. és nem használok 30ezres fülest, egy 10k alatti fülest használok (cx300), otthon pedig egy hd555-t, ez kb 20k. próbáltam Sony-tól kezdve Mpio-n és Philips-en át mindenféle forrásról hallgatni zenét, hallgattam lossless minõséget is Sound Blaster kártyáról és hallgattam mp3-at kínai fos lejátszóról, tudom mi a különbség köztük, pénzben ki sem fejezhetõ.
az ilyen kínai cégek (ilyen a pti is és minden névtelen szar) abból élnek, hogy kémkednek, és egy az egyben lelopják a tényleg jó és népszerû (ipod, sony, stb) lejátszók kinézetét és eladják az olyanoknak, akik semmit nem értenek hozzá és teljesen igénytelenek. egy ilyen lejátszó tarthat pár napig, pár hónapig, tovább biztosan nem, iszonyatosan rossz minõségük van minden téren. az aksijuk általában papiron sem erõs, és a valóságban még annak sem bírják a felét sem. sokszor elõfordul, hogy amennyi memória rájuk van írva, valójában feleannyi van. hivatalos support nincs hozzájuk, fw frissítésrõl álmodni sem lehet, általában a garanciával sem érsz semmit, mert amikorra tönkremenne a lejátszó (pár hónap alatt), már maga a cég sem létezik, mert tönkrement/lecsukták õket hamisításért.
vannak értelmes márkák, amiket komolyan lehet venni. ilyen például a Sony, iRiver, iAudio, Apple, Mpio, Samsung, Creative és ilyen például a kínai Meizu is. ezek mind elismert gyártók, elismert termékekkel. amikrõl te beszélsz, azok a névtelen szarok hivatalosan talán nem is léteznek, nincs egy honlapjuk sem, lopásból és hamisításból élnek és azzal, hogy elárasztják a piacot a fos lejátszóikkal, és átverik azokat a szerencsétleneket, akik nem értenek hozzá. ha te ilyen segg vagy, hogy bedõltél nekik, csak gratulálni tudok, de legalább mást ne rángass bele a baromságaidba, elég ha egyedül neked kell szopnod vele.
Esetleg érdekel valakit egy teljesen új iPod Nano clone 8GB MP4 lejátszó?
Kivételesen jó ajánlat, verhetetlen áron, fóliás, az alkatrészek bontatlanok.
Képet szívesen küldök.
Néhány infó róla:
8GB beépített memória
64000 színû 1.8" TFT kijelzõ
72*55*7mm, 30-40g
Zene, fénykép, videó lejátszó
FM rádió, E-book, Játékok, Diktafon, Szövegmegjelenítés
Ajándék sztereó fülhallgató és tartótok
Akkumulátor kapacitás 10óra
Érdeklõdni az [email protected] -n lehet.
Ár: 10.000 Ft
Ez szuper!!!
Mûködik és köszi mégegyszer!!
<#mf1>#mf1><#wave>#wave><#mf1>#mf1><#wave>#wave><#mf1>#mf1><#wave>#wave><#mf1>#mf1><#wave>#wave><#mf1>#mf1><#wave>#wave>
LDC
Köszönöm a segítséged!!! és valóban az én véleményem szerint is nagyon jó a lejátszó..
LDC
Esetleg egy Formattálással megoldható lenne? Nem tennék e kárt benne?
http://mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=12&pi_id=675&ppt=0
http://mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=12&pi_id=677&ppt=0
http://mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=12&pi_id=643&ppt=0
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Ilyen tvrip felejtõs, mert az amúgy is kalap kaki (vagy tegyetek bele több kulcskockát).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem tudom, hogy egy professzionális fülest hogy tudna megszólaltatni a PTI, de aki ilyen árban vásárol (10 és 20k), nem hiszem, hogy több tízezer forintos fülessel használná leendõ termékét.
Persze gondolom Te egy ilyet 30 ezer forintos fülessel használod, igaz? Én ilyen drága ketyerével nem próbáltam ki, nem is fogom. Félreértés ne essék, a phiilipshez kapott gyári füles is jó minõségû, tehát nem, állítom ,hogy nem az. De a Newsmy terméke jobb.
Ja amúgy láttál is már ilyen terméket? Emlékszem egy srác fikázta az árgépen, felírt 15 pontot is, hogy miben rossz a momo és ezek közül egy sem volt kapcsolatos a hangzással, képpel. Megkérdeztem tõle, hogy mégis akkor miért szar, mi kell neki? Erre a válasz: szar a kézikönyv (érdekes, minden benne van, MINDEN!, ami kell), nem mutatja a lejátszandó szám elõadóját (mutatja), nem játszik le hosszú nevû zenéket (ezt nem próbáltam), nem lehet kezelni a gépezetet (érintõgombokra gondolt, ja és lehet kezelni, igaz nem 5 perc után, de 1 óra elég megtanulni), belemegy a zene mapába és véletlenszerûen elkezdi lejátszani az egyiket (ez igaz), kkapcsolásnál mindent elfelejt (nem igaz, kétféle kikapcsolás van, ha az érintõgomb közepén nyomvatartos több, mint 3 mp-ig, akkor úgy kapcsol ki, hogy megtartja a beállításokat, ha viszont alul hardveresen lelövöd, akkor nem), nincs hozzá firmware frissítés (érdekes módon a srác azt hitte, ohgy a gyártó a Momo, holott ez csak egy fantázia név, a gyártó a Newsmy). Többi nem jut eszembe, de meg tudjátok nézni.
Szóval az a srác bebukta a dolgokat és neked is mondom: ha valamit nem ismersz, ne fikázd, jó? Ha Te csak Sonyt láttál és nem ismersz egy másik márkát, akkro ne fikázd jó? Mert így maximum nevetséges leszel. Mert a világ nem Magyarországból áll!
http://mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=12&pi_id=675&ppt=0
http://mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=12&pi_id=677&ppt=0
http://mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=12&pi_id=643&ppt=0
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Legeslegfeljebb akkor, ha elõtte van a két lejátszó, egyszerre elindítja ua a zenét, és dugdossa a jaget egyikbõl másikba. Különbség lehet ilyenkor, de hogy jobb-e rosszabb-e, ahhoz hangmérnöknek kell lenni. De az hogy valaki kipróbál egy mp3-at, majd egy hét múlva egy másikat és határozottan állítja x/y sokkal jobban szól, az hülyeség.
gondolom valami igazi szakértõi tesztnek vetetted alá, miután ilyet kijelentettél. látatlanul is egészen biztos vagyok benne, hogy egyúj sony lejátszó szarráalázza hangminõségben, és minden másban is.
Videótömörítéssel volt gondod. A gyári is használható, csak egyetlen dologra figyelj: a mappa struktúrában sehol ne legyen ékezet. Se a forrásfájlnál, se a célmappánál. Nagyon fontos.
De! Tudok ajánlani egy alternatívát. viDrop 0.55 (katt ide!)
Hozzá való információ:
Main settings
-------------------
Input A/V File: itt kell megadni mibõl konvertálunk
Output A/V file
directory: hová tegye
filename: mi legyen a neve
Advanced settings lap
--------------------------------
Video:
codec:xvid
width:320
height: 240
FPS:22
Resize method:
PanScan *
A többi beállítás maradjon a telepítés utáni állapotban!!!
Forrásfájl (katt ide!)
Annyi, hogy a forrásnál 24 fpst írnak. Le tudja játszani, de akkor már csúszik a hang. Maradjon 22 fps és akkor atomstabilan megmarad az eredeti és mindössze a szájmozgásoknál fogod látni, hogy 22 fps a sebesség.
(Ha valakinek ez nem elég, akkor vegyen PTI-t, az 30 fpssel tolja és mp3ban az avikat.) Remélem tudtam segíteni!
Én MOMO Supercard-ot vettem a lányaimnak. Teljesen tuti a cucc, csak egyenlõre nem tudok rá filmet átkonvertálni. Amit adtak hozzá konvertálót azzal nem mûködik....
LDC
Én azt szeretném kérdezni, hogy kinek mi a véleménye a "MOMO X6" nevû mp4 lejátszóról?
Csak mert lehet, hogy én is ilyet fogok venni és kíváncsi vagyok a véleményekre.
Elõre is kösz
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A gyári konvertálóprogi még mûködni sem akar, belepakolom a konvertálni kivánt fájlt, és amikor rányomom, hogy Convert Now, nem történik semmi 😞
Van valakinek esetleg valami ötlete??? Elõre is köszönöm!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
A gyári konvertálóprogi még mûködni sem akar, belepakolom a konvertálni kivánt fájlt, és amikor rányomom, hogy Convert Now, nem történik semmi 😞 Esetleg valaki hozzá tudna szólni, hogy miért lehetnek ezek a problémák? Elõre is köszönöm szépen, üdv
pl ODYS MP-X10L
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
ERONIX MP4 lejátszót kaptam aminek a telepítõ szoftvere win98 ra jó nekem pedig win xp az operációs rendszerem.Ilyenkor mit lehet csinálni?
Köszi a segítséget
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Seltronc mp4-501g hez keresek firmwaret. Akinek van ilyen lejátszója fel tudná rakni vhova? Köszi
0. mûsor
Kodek: XVID
Típus: Video
Felbontás: 320x240
Frissítési sebesség: 20,00
1.mûsor
Kodek: mpga
Típus: Hang
Csatornák:2
Mintavételi frekvencia: 44100 Hz
Bitsebesség: 128 kb/mp
LDC
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ami rajta van test program lejátssza simán, ha áttöltöm a gépre ott is le tudom játszani.
A konvertáló program a XMedia névre hallgat. Az MP3Portalon van róla teszt is, ott a tesztelõ azt írta, hogy ezzel a programmal simán átkonvertálta a saját videóját az MP4-re...annyit tett hozzá hogy a figyelni kell a kodekekre... ne de a program nem igazán enged semmilyen beállítást...
LDC
Seltronichoz tudtok firmwaret?
bocs a sok üziért, dehát nem vagyok vip, nem tudom szerkeszteni az üzijeimet